MS στον τομέα της υγείας και της στρατηγικής επικοινωνίας

Chapman University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MS στον τομέα της υγείας και της στρατηγικής επικοινωνίας

Chapman University

Ιδρύθηκε από Ο Δρ Lisa Sparks, Ένας από τους κορυφαίους ερευνητές επικοινωνίας της υγείας της Αμερικής, η Master of Science στον τομέα της υγείας και της στρατηγικής επικοινωνίας (HCOM) είναι μια επιτάχυνση μονοετές πρόγραμμα που φέρνει σε επαφή τους κοινωνικούς επιστήμονες, στατιστικολόγοι, ειδικοί της επικοινωνίας και να εκπαιδεύσει τους μαθητές πώς να διευκολύνει την καλύτερη κατανόηση και την υγεία συνήθειες μεταξύ του ιατρικού κόσμου και των ασθενών.

Ισχυρές σχέσεις σχολή μας με διάφορους φορείς, οργανισμούς, πανεπιστήμια και νοσοκομεία σε όλη την Νότια Καλιφόρνια και τον κόσμο παρέχουν απαράμιλλη ευκαιρίες για την έρευνα, την άσκηση και την εμπειρία εργασίας.

Υγεία και Στρατηγικής Επικοινωνίας είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς στον τομέα της επικοινωνίας.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος HCOM μπορεί να έχουν αυξήσει τη γνώση και δεξιότητες στους ακόλουθους τομείς: - την εκπαίδευση του κοινού και τη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης για σχετικές πληροφορίες για την υγεία - Εργασία με τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και τους ηγέτες της κοινότητας για την ανάπτυξη, εφαρμογή και αξιολόγηση προγραμμάτων υγείας που βασίζονται σε εκτεταμένη κοινότητα - Βελτίωση της επικοινωνίας και των σχέσεων μεταξύ των ασθενών και των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης - Εργασία one-on-one με ομάδες της κοινότητας για την επίτευξη των στόχων της Κοινότητας για την υγεία-περίθαλψη - Assist με τις επικοινωνίες έκτακτης ανάγκης και κρίσεων - Εργασίες σε τοπικούς, πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς οργανισμούς? νοσοκομεία? μη-κέρδη? δημόσιες υπηρεσίες υγείας? ασφαλιστικές εταιρείες? θεμέλια? εκδοτικούς οίκους? και τα πανεπιστήμια απόφοιτοι του Προγράμματος HCOM MS έχουν πάει για να εργαστούν σε μια ποικιλία της σταδιοδρομίας συνδέονται με την υγεία σε οργανώσεις όπως η Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, Planned Parenthood, UCLA Υγείας, το Συμβούλιο Entertainment Industries, του USC Κλινική και Μεταγραφική Science Institute, στην κομητεία του Σαν Ντιέγκο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Οργανισμού, και Maricich Υγείας Επικοινωνιών. Αποφοίτους μας έχουν επίσης εισαχθεί στην οδοντιατρική προγράμματα στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας και το Πανεπιστήμιο Baylor και την ψυχολογία και την κοινωνική συμπεριφορά Ph.D. πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Irvine.

Έρευνα ευκαιρίες

Οι μαθητές συνεργάζονται στενά με την ικανότητα να παράγουν πρωτότυπα ερευνητικά έργα και εκθέσεις μέσω της χρήσης των μοναδικών στοιχείων της έρευνας και τα εθνικά σύνολα δεδομένων επιτήρησης. Φοιτητής έρευνα σχετικά με θέματα συμπεριλαμβανομένων των ευάλωτων πληθυσμών, γνώσεων για την υγεία, την προστασία των ασθενών και οικονομικά προσιτής φροντίδας νόμου, μακρινό παροχή φροντίδας, σε απευθείας σύνδεση πληροφορίες για την υγεία, οι απεικονίσεις των μέσων ενημέρωσης, η γήρανση και οι αλληλεπιδράσεις ασθενή πάροχος έχει παρουσιαστεί σε διάφορα τοπικά και εθνικά συνέδρια και επιστημονικές επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων: - Διεθνής Επικοινωνίας Σύλλογος - Εθνική Ανακοίνωση Συλλόγου - Ινστιτούτο για την Ετήσια Διάσκεψη του γνώσεις σε θέματα υγείας Υγείας Πρόοδο της - Δυτικές Πολιτείες Επικοινωνίας Σύλλογος - DC Υγεία Ανακοίνωση Συνέδριο Φοιτητών στο πρόγραμμα HCOM επίσης, συν-συγγραφέας επιστημονική έρευνα με τη σχολή που δημοσιεύεται στο αξιότιμο επικοινωνία, ψυχολογία , και διεπιστημονικά περιοδικά, μεταξύ των οποίων: - Εφημερίδα Επικοινωνίας Υγεία - Υπολογιστές στην ανθρώπινη συμπεριφορά - Media Ψυχολογία - Εφημερίδα της Οικογένειας Επικοινωνίας - Επικοινωνία Εκθέσεις Έρευνας - Εφημερίδα της Επικοινωνίας στην Υγεία

Εισαγωγή Απαιτήσεις

Προαπαιτούμενα:

Θα πρέπει να έχουν ένα πτυχίο από διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο και πρέπει να παρέχουν αποδείξεις για την ικανοποιητική μαθημάτων στους ακόλουθους δύο τομείς: - Μεθοδολογία Έρευνας - Στατιστική Όλες οι προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται από την αρχή από την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής:

  • Online αίτηση για εισαγωγή (περιλαμβάνει 60 δολάρια μη επιστρεπτέα τέλος αίτησης) - Επίσημη αντίγραφο από σχολών χορήγηση

Εισαγωγή μεταπτυχιακών βαθμολογίες των εξεταστικών δοκιμασιών - Οι Το Graduate Record Εξέταση (GRE) αποτελέσματα που απαιτούνται. Οι υποψήφιοι πρέπει να επιτύχουν τα ακόλουθα ελάχιστα αποτελέσματα τα οποία αναφέρονται ως τα προηγούμενα αποτελέσματα της δοκιμής έκδοση και νέα έκδοση συγκριτικών βαθμολογίες του τεστ, αντίστοιχα: - Λεκτική: 500/153? - Ποσοτικά: 550/146? - Αναλυτική γραφής: 4.0 / 4.0. - Συστατικές επιστολές - δύο συστατικές επιστολές που απαιτούνται, μεταξύ των οποίων μία από μια ακαδημαϊκή πηγή που περιγράφει την επαγγελματική και ακαδημαϊκή ικανότητές σας.

  • Δήλωση προθέσεων - 500 λέξεων δοκίμιο που αφορούν στην περιοχή της επικοινωνίας που σας ενδιαφέρει.
  • Συνέχιση - είναι ένα βιογραφικό ή βιογραφικό σημείωμα απαιτείται υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει τις προπτυχιακές σπουδές τους εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών που απαιτείται για να επιτευχθεί ένα αποδεκτό αποτέλεσμα σε ένα τεστ αγγλικής γλώσσας από μία από τις ακόλουθες πηγές: - Δοκιμή της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας ( TOEFL) - 550 (που βασίζεται στο χαρτί) ή 80 (internet-based) - Pearson Test της Αγγλικής Ακαδημαϊκό (PTEA) - 53 - Διεθνές Σύστημα εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) - 6,5 Πτυχιούχος Διεθνές Συμπληρωματικό έντυπο και παραστατικά των δαπανών (δηλαδή, ένα επίσημη δήλωση τράπεζα, επιστολή (στην αγγλική γλώσσα) που προσδιορίζει το ποσό της κατάθεσης ή επιστολή του εργοδότη (στα αγγλικά) που καθορίζουν ετήσιο μισθό του χορηγού) είναι υποχρεωτικά. (Διεθνείς Φοιτητές μόνο)
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
805 USD
ανά πιστωτικό.
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Orange, California
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένες Πολιτείες - Orange, California
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών