Ms στη συμπεριφορά τους και την υπολογιστική οικονομία

Chapman University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ms στη συμπεριφορά τους και την υπολογιστική οικονομία

Chapman University

Σχηματίζεται ως μια εναλλακτική λύση σε μια πιο παραδοσιακή βαθμός θεωρία βάση, η Master of Science στη συμπεριφορά τους και Υπολογιστική Οικονομικών (MSBCE) ωθεί τους μαθητές να χρησιμοποιούν εργαστηριακά πειράματα, προσομοιώσεις σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και μαθηματική ανάλυση για τη μελέτη των οικονομικών θεσμών και πώς λειτουργούν. Αυτός ο βαθμός προετοιμάζει τους μαθητές να σχεδιάσουν, να αναπτύξουν, δοκιμή και εφαρμογή αποτελεσματικών συστημάτων ανταλλαγής σε τομείς όπως οι χρηματιστηριακές συναλλαγές, ηλεκτρονικές δημοπρασίες, τον προγραμματισμό, την ασφάλιση και τις δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας.

Το πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος διαρκεί μια μοναδική πρακτική προσέγγιση. Οι μαθητές να περάσουν λίγο χρόνο με την παραδοσιακή μελέτη των οικονομικών συστημάτων, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας τους είναι για τα προσωπικά σχέδια και πειράματα. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να χρησιμοποιήσουν τις ιδέες τους για τη δημιουργία συστημάτων ανταλλαγής βρίσκουν προσωπικά ενδιαφέροντα, και το ESI καθηγητές υποστήριξη και την εργασία παράλληλα με τους μαθητές σε όλο το πρόγραμμα.

Chapman εισήγαγε το βαθμό MSBCE το 2009. Αυτό το πρόγραμμα είναι για τους φοιτητές με ένα ισχυρό μαθηματικό ή υπολογιστική φόντο. Ειδικότερα, συμπληρώνει το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των μαθητών που έχουν ή επιδιώκουν τις προπτυχιακές τους σπουδές σε επιχειρήσεις, οικονομικά, επιστήμη των υπολογιστών, τα μαθηματικά και την ψυχολογία.

Η μοναδική πρόγραμμα MSBCE παρέχει δύο επιλογές. Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ένα πτυχίο αναλαμβάνουν πρόγραμμα ένα διετές μεταπτυχιακό. Οι μαθητές εξακολουθεί να εργάζεται για ένα πτυχίο μπορεί να πάρει ένα πενταετές πρόγραμμα που ενσωματώνει προπτυχιακών και μεταπτυχιακών του βαθμούς.

2-Έτος Master of Science στη συμπεριφορά τους και Υπολογιστική Οικονομικών

Ο 2-ετή Master of Science στη συμπεριφορά τους και Υπολογιστική Economicsn πρόγραμμα είναι μια μοναδική ευκαιρία ανοικτή σε όλους με μια ολοκληρωμένη απόκτηση πτυχίου και ισχυρές μαθηματικές ή υπολογιστική φόντο.

Συμπεριφοράς και Υπολογιστική Οικονομικών είναι η επιστημονική μελέτη του σχεδιασμού, της ανάπτυξης, τη δοκιμή και την εφαρμογή των οικονομικών θεσμών και την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν. Ένα MS στη συμπεριφορά τους και Υπολογιστική Οικονομικών (MSBCE) προετοιμάζει τους μαθητές να αναλάβουν την επιστημονική διαδικασία της κατανόησης και την ανάπτυξη συστημάτων ανταλλαγής και τα κίνητρά τους. Παρακαλούμε να μάθετε περισσότερα παρακάτω.

5 Έτος Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Προπτυχιακό / MSBCE Βαθμός

Ο 5 χρόνια ολοκληρωμένο πρόγραμμα MSBCE Είναι μια μοναδική ευκαιρία ανοικτή σε όλους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Chapman ή εισακτέων μεταφοράς με ένα ισχυρό μαθηματικό ή υπολογιστική φόντο.

Προπτυχιακοί φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα πτυχίο Bachelor της επιλογής τους και ένα MSBCE με μόνο ένα επιπλέον έτος σπουδών. γίνονται δεκτοί φοιτητές οφείλουν να λάβουν οκτώ διδακτικές ώρες των μεταπτυχιακών μαθημάτων MSBCE πέραν των προϋποθέσεων από το ανώτερο έτος τους.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του 2-ετή MSBCE μόνο πρόγραμμα και το MSBCE ολοκληρωμένο πρόγραμμα 5 ετών;

Το πρόγραμμα MSBCE 2 ετών είναι για τους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει πτυχίο και είναι τώρα ενδιαφέρονται για την ολοκλήρωση ένα μεταπτυχιακό. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα 5 ετών είναι για τους προπτυχιακούς φοιτητές που επιθυμούν να ενσωματώσουν ένα έτος μεταπτυχιακό πρόγραμμα τους με πτυχίο τους για να τελειώσει το πτυχίο πανεπιστημίου και μεταπτυχιακό δίπλωμα σε 5 χρόνια.

Διαδικασία εισαγωγής

Η είσοδος για το πρόγραμμα αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την ολοκλήρωση από τις ακόλουθες απαιτήσεις: - Ολοκληρώθηκε πτυχίο και τις κατάλληλες προϋποθέσεις σε περιφερειακό διαπιστευμένο ίδρυμα με σωρευτική ΣΔΣ του 3,0 ή υψηλότερο και προαπαιτούμενο μαθημάτων ή ισοδύναμο παρασκεύασμα με σωρευτική ΣΔΣ του 3,6 ή υψηλότερη .

  • Υποβολή αίτησης από την 2η του Φεβρουαρίου για την κατά προτεραιότητα και 31 Μαρτίου, για την τακτική εξέταση. Στη συνέχεια, οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την κατηγορία είναι γεμάτη.
  • Να αναπέμψει την μη επιστρεπτέα τέλος αίτησης των $ 60, πληρωτέα στο Πανεπιστήμιο Chapman.
  • Υποβολή επίσημο αντίγραφο από το ίδρυμα που χορηγεί βαθμό απολυτηρίου μόνο για: Γραφείο Μεταπτυχιακών είσοδος, Πανεπιστήμιο Chapman, Αργυρός Φόρουμ, Αίθουσα 304, ένα πανεπιστήμιο Drive, Orange, Καλιφόρνια 92866.
  • Υποβολή δύο συστατικές επιστολές από άτομα εξοικειώνονται με την ακαδημαϊκή ικανότητες του αιτούντος.
  • Επίτευξη αποδεκτή βαθμολογία για το Graduate Record Εξέταση (GRE).
  • Να ολοκληρώσει μια προσωπική συνέντευξη.
  • Οι αλλοδαποί αιτούντες που έχουν ολοκληρώσει τις προπτυχιακές σπουδές τους εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών μπορεί να απαιτείται για να επιτευχθεί ένα αποδεκτό αποτέλεσμα για τον έλεγχο της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL) ή μια ελάχιστη βαθμολογία των 59 σχετικά με την Pearson Test της Αγγλικής (PTE Academic) .
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
2 - 5 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Orange, California
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένες Πολιτείες - Orange, California
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών