MSc διαχείριση της σταδιοδρομίας και καθοδήγηση

Birkbeck, University of London

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MSc διαχείριση της σταδιοδρομίας και καθοδήγηση

Birkbeck, University of London

Αυτό Μάστερ στη διαχείριση της σταδιοδρομίας και καθοδήγηση συνδυάζει μια σε βάθος μελέτη της διαχείρισης της σταδιοδρομίας, την παροχή συμβουλών και καθοδήγηση με την πρακτική κατάρτιση σε δεξιότητες coaching καριέρα, η ανάπτυξη των ερευνητικών δεξιοτήτων και η ακαδημαϊκή μελέτη της συμπεριφοράς κατά την εργασία. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους προπονητές, τους συμβούλους και τους επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού να εργάζεται με ομάδες και άτομα σε σχεσιακή βάθος σε οργανισμούς. Θα σας δώσει τη δυνατότητα να αξιολογήσουν κριτικά τη θεωρία, την έρευνα και την πρακτική σε αυτούς τους τομείς.

Είναι ένα από τα λίγα προγράμματα στο Ηνωμένο Βασίλειο να επικεντρωθεί στην ενήλικη διαχείρισης σταδιοδρομίας και καθοδήγηση. Προσελκύει τα άτομα που εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα των ρυθμίσεων και οργανωτικά πλαίσια, και προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για μάθηση από ομοτίμους και δικτύωση.

Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα στο Birkbeck;

  • Κατάλληλο για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν επαγγελματική σταδιοδρομία σε ενήλικες συμβουλευτική σταδιοδρομίας και άλλη καριέρα που βασίζεται ρόλους, όπως η καθοδήγηση ή προπόνηση.
  • Μοναδικός συνδυασμός θεωρητικής αυστηρότητα και την πρακτική κατάρτιση δεξιοτήτων.
  • Το Τμήμα Οργανωτική Ψυχολογία είναι γνωστή για την ποιότητα της διδασκαλίας και την τεχνογνωσία για την υλοποίηση των προγραμμάτων μερικής απασχόλησης.
  • Ένα ευέλικτο πρόγραμμα που παρέχεται από το βράδυ της μελέτης ή εκπαίδευσης του δικτύου. Και οι δύο τρόποι της μελέτης περιλαμβάνει 21 δεξιότητες ημέρες.
  • Η πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα των ηλεκτρονικών πηγών, συμπεριλαμβανομένων ειδικά παρασκευασμένα κείμενα για κάθε ενότητα. Η χρήση του διαδικτυακού περιβάλλοντος μάθησης με ένα υψηλό επίπεδο υποστήριξης του προσωπικού.

Δομή του μαθήματος

Μπορείτε να ολοκληρώσει 9 διδάσκονται υποχρεωτικά μαθήματα και συμμετοχή στην κατάρτιση των δεξιοτήτων προπόνηση καριέρα. Μπορείτε ολοκληρώσει επίσης ένα εποπτεύονται ανεξάρτητη εφαρμοσμένης έρευνας έργο της 10.000-12.000 λέξεων.

Καριέρα και της απασχολησιμότητας

Σταδιοδρομία προγύμνασης είναι μια αναπτυσσόμενη επάγγελμα, λόγω της μεταβαλλόμενο κόσμο της εργασίας. Ένας μεγάλος αριθμός των φοιτητών που έχουν ολοκληρώσει τα προγράμματα αυτά τα χρόνια, και έχουν ένα υψηλό ποσοστό επιτυχίας στην εφαρμογή των θέσεων εργασίας στον τομέα. Μερικοί έχουν ενώσει τη διαχείριση της σταδιοδρομίας και των οργανισμών επανατοποθέτηση στην αγορά εργασίας? μερικοί έχουν πάρει θέσεις στο πανεπιστήμιο σταδιοδρομία συμβουλευτικές υπηρεσίες? άλλοι έχουν δημιουργήσει το δικό τους ιδιωτικό ιατρείο. Δεν είναι όλοι θέλουν να περνούν το χρόνο τους κάνοντας ένα-προς-ένα έργο, ωστόσο, και ορισμένοι χρησιμοποιούν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που αποκτήθηκαν στην πορεία να προχωρήσει σε σημερινό ρόλο της διαχείρισής τους: για παράδειγμα, κάποια με υπόβαθρο HR έχουν αναλάβει ηγετικό ρόλο στην οργάνωση τους να αναπτύξουν πρωτοβουλίες διαχείρισης σταδιοδρομίας για τους εργαζομένους.

Σε μια πρόσφατη έρευνα απόφοιτος προορισμού, αποφοίτους μας, μας είπαν ότι εργάζονται ως διευθυντές και συμβούλους για δικηγορικά γραφεία, το Βρετανικό Συμβούλιο, η Shell, η American Express και του London Business School.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
8,750 GBP
ανά έτος. Full-Time Εσωτερικών / φοιτητές της ΕΕ.
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών