Msc βιολογική γεωργία

Wageningen University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Msc βιολογική γεωργία

Wageningen University

Το πρόγραμμα Βιολογικής Γεωργίας έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τους μαθητές σε πολλές πτυχές της βιολογικής γεωργίας και των συνδεδεμένων μεταποίησης και της αλυσίδας εμπορίας. Ένας σημαντικός στόχος είναι να προετοιμάσει τους μαθητές για την διεπιστημονική ομαδική εργασία σε ακαδημαϊκό επίπεδο.

Περίληψη του προγράμματος

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τους μαθητές σε πολλές πτυχές της βιολογικής γεωργίας και των συνδεδεμένων μεταποίησης και της αλυσίδας εμπορίας. Ένας σημαντικός στόχος είναι να προετοιμαστεί για διεπιστημονική ομαδική εργασία σε ακαδημαϊκό επίπεδο. Το πρόγραμμα είναι μοναδικό στο συνδυασμό της λεπτομερή εξέταση των βασικών αρχών και διαδικασιών από ένα φυσικό σκοπιά της επιστήμης με τις κοινωνικές και οικονομικές μελέτες. Δημιουργική σκέψη είναι απαραίτητη για το σχεδιασμό νέων συστημάτων αειφόρου καλλιέργειας και εμπορίας αντί απλά η βελτιστοποίηση των υφιστάμενων συστημάτων. Το πρόγραμμα έχει διεθνή χαρακτήρα που χρησιμοποιεί μελέτες περιπτώσεων και προσφέρει ευκαιρίες έργο τόσο στις ανεπτυγμένες όσο και στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί προσεκτικά για να παρέχει μια ισορροπία μεταξύ βασικής και εφαρμοσμένης επιστήμης. Διάφορες πανεπιστημιακές ομάδες συμμετέχουν συμπεριλαμβανομένης οικολογία γεωργικών συστημάτων, την ποιότητα του εδάφους, την επιστήμη των ζώων, εντομολογία, αγροτική κοινωνιολογία, την περιβαλλοντική πολιτική, την εκπαίδευση και την οικονομία, καθιστώντας αυτό μια ολοκληρωμένη και ολιστική πρόγραμμα.

Ειδικότητες

Αγρο-οικολογίας Λόγω των ανησυχιών σχετικά με τις συμβατικές γεωργικές πρακτικές, τα ζητήματα της ασφάλειας των τροφίμων και της ρύπανσης, οι καταναλωτές ζητούν όλο και περισσότερο υγιεινά αγροτικά προϊόντα που παράγονται με βιώσιμο τρόπο. Εκτός από τη ζήτηση για βιολογικά προϊόντα από τους καταναλωτές στις βιομηχανικές χώρες, υπάρχει ανάγκη για επιστημονική agroecological γεωργικές πρακτικές στις αναπτυσσόμενες χώρες και χώρες σε δεινή οικονομική θέση. Σε αυτές τις περιοχές, οι αγρότες δεν μπορούν να αντέξουν τις εξωτερικές εισόδους, όπως τα φυτοφάρμακα, τα λιπάσματα ή ακριβά σπόρους. Μαθήματα επικεντρωθεί στα ακόλουθα: την ανάλυση και το σχεδιασμό των βιώσιμων συστημάτων βιολογικής γεωργίας? μελέτη της σχέσης μεταξύ της φυτικής και ζωικής παραγωγής? του εδάφους και του τοπίου? ανάλυση των παραγόντων που επηρεάζουν φυτικής και ζωικής υγείας? οργανική ποιότητα του προϊόντος. Οι μαθητές μαθαίνουν μια προσέγγιση συστημάτων για τη διεξαγωγή ερευνητικών έργων που περιλαμβάνουν ολοκληρωμένα συστήματα agroecological.

Καταναλωτών και της αγοράς Κοινωνικο-οικονομικοί περιορισμοί επηρεάζουν τη ζήτηση για τα βιολογικά προϊόντα, και είναι σημαντικά σημεία συμφόρησης για την επέκταση της βιολογικής παραγωγής. Βελτιωμένη κατανόηση των προτιμήσεων των καταναλωτών είναι ουσιαστικής σημασίας για την τόνωση της βιώσιμης παραγωγής υγιεινών τροφίμων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Παραγωγή, μεταποίηση και εμπορία των βιολογικών προϊόντων επηρεάζεται όλο και περισσότερο από την (δια) εθνική πολιτική και νομοθεσία. Insight σε αυτά τα θέματα είναι ζωτικής σημασίας για την επέκταση των συστημάτων βιολογικής παραγωγής. Μαθήματα εστιασθεί στα εξής: ανάλυση της αντίληψης του καταναλωτή? πληροφορίες για τις σχέσεις μεταξύ της κυβερνητικής πολιτικής και των συμπεριφοράς των καταναλωτών? ανάπτυξη στρατηγικών για την πιστοποίηση και τα εμπορικά σήματα για τα βιολογικά προϊόντα? παγκοσμιοποίηση της παραγωγής και της κατανάλωσης τροφίμων? περιβαλλοντικής εκπαίδευσης? παγκόσμια έναντι της τοπικής παραγωγής. Οι μαθητές να αποκτήσουν τις δεξιότητες για να αναλύσουν σύνθετα προβλήματα στη διασταύρωση της βιολογικής γεωργίας και της κοινωνίας.

Διπλό πτυχίο στην Αγρο-οικολογίας Το πρόγραμμα διπλό πτυχίο συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των δύο ινστιτούτων συν-λειτουργίας, προσθέτοντας την εξειδικευμένη γνώση στη διαχείριση των αγροοικοσυστημάτων FESIA με την τεχνογνωσία στο σχεδιασμό και την αξιολόγηση των οργανικών αλυσίδων παραγωγής τροφίμων στο Wageningen. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν τη δομή και τη λειτουργία των πολύπλοκων αγροοικοσυστημάτων. Μαθαίνουν να εφαρμόζουν συστήματα προσεγγίσεις στη μελέτη, το σχεδιασμό και την αξιολόγηση των γεωργικών συστημάτων και των αλυσίδων παραγωγής τροφίμων, και να αναπτύξουν δημιουργικές λύσεις για την αειφόρο γεωργία και την εμπορία των βιολογικών προϊόντων. Μάθησης δράσης και έρευνας δράσης μέσω της συνεργασίας με τους αγρότες, τους επαγγελματίες του συστήματος των τροφίμων και οι καταναλωτές θα συντομεύσει την απόσταση μεταξύ της πρακτικής και της θεωρίας.

Μελλοντική σταδιοδρομία σας

Οι απόφοιτοι έχουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας στη βιομηχανία μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, της έρευνας, των μη κυβερνητικών οργανώσεων και της δημόσιας διοίκησης. Συχνά κατέχουν θέσεις εργασίας, όπως η επιστήμονας, σύμβουλος, που χαράσσουν την πολιτική ή την ποιότητα αξιωματικός διασφάλισης.

Απόφοιτος κολλεγίου Natasja Poot «Έχω επιλέξει το MSc Βιολογική Γεωργία, επειδή έψαχνα για ένα πρόγραμμα στο οποίο συζητούνται όλες οι πτυχές της γεωργίας. Μαθήματα, ασχολήθηκε με θέματα σχετικά με τα εδάφη, τα φυτά, τα ζώα και τις αλληλεπιδράσεις τους. Δεν ήθελα να περιοριστώ μόνο τη βιολογική γεωργία, αλλά μπορώ να εφαρμόσουν τις γνώσεις σε όλα τα συμβατικά συστήματα ολοκληρωμένης γεωργίας καθώς και. Μετά την αποφοίτησή του, άρχισα σε BLGG ως διευθυντής παραγωγής εδάφους Υγείας. BLGG είναι ένα εργαστήριο στον αγροτικό τομέα που προσφέρει καινοτόμες αναλύσεις και συμβουλές που βοηθούν τους αγρότες στην καθημερινή τους διαχείριση. Στη θέση μου, είμαι εστιάζοντας στην ανάπτυξη εργαλείων για το έδαφος ασθένειες που μεταδίδονται, νηματώδεις και κατασταλτικότητα εδάφους. "

Σχετικά προγράμματα Διαχείρισης Ποιότητας Τροφίμων MSc MSc Περιβαλλοντικές Επιστήμες MSc Plant Sciences MSc επιστημών των ζώων MSc Βιολογίας MSc Management, Οικονομίας και Καταναλωτών Σπουδών MSc Δασών και Προστασίας της Φύσης

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Εγγραφή στα MSc Βιολογική Γεωργία απαιτεί:
- Ένα πτυχίο (ή ισοδύναμο) στις γεωπονικές επιστήμες, Κοινωνικές Επιστήμες, Βιολογία,
Οικονομικά ή σε συναφείς τομείς. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον σύμβουλο μελέτη.
- Ένα μέσο βαθμό (GPA) για αυτό το BSc τουλάχιστον το 70% του μέγιστου βαθμού
- Άριστη γνώση της αγγλικής, τόσο των γραπτών και προφορικών
- Καλή γνώση στα μαθηματικά ή / και στατιστικά στοιχεία
- Βασικές δεξιότητες πληροφορικής

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
-
Information
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Apply before 1st of May when Visa is required
Locations
Κάτω Χώρες - Wageningen
Ημερομηνία Έναρξης: Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Apply before 1st of May when Visa is required
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Κάτω Χώρες - Wageningen
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Apply before 1st of May when Visa is required
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price ΕΕ / ΕΖΕΣ € 2.000 * Μη ΕΕ / ΕΖΕΣ € 16.000 *