Msc πολιτική επιστήμη: πολιτική θεωρία

University of Amsterdam

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Msc πολιτική επιστήμη: πολιτική θεωρία

University of Amsterdam

Το πρόγραμμα Μάστερ στην Πολιτική Θεωρία θα σας διδάξει την πολιτική θεωρία και την εφαρμοσμένη φιλοσοφία με θεωρητικό, πρακτικό και αναλυτικό τρόπο. Είστε πρόκληση να αναλύσετε και να αναλογιστείτε κριτικά τα σημερινά πολιτικά πλαίσια και την κοινωνική και πολιτική σκέψη.

Το μάθημα της πολιτικής θεωρίας παρέχει στους φοιτητές τις εννοιολογικές εργαλειοθήκες για να αναλύσουν τα πολύπλοκα κανονιστικά και μεθοδολογικά ζητήματα της σύγχρονης πολιτικής ζωής. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να αναλάβουν ενεργό ρόλο στην κριτική σκέψη σχετικά με τις πολιτικές πρακτικές, θεσμικές ρυθμίσεις, και τις μεθόδους των κοινωνικών επιστημών με βάση ένα γερό θεμέλιο για την κοινωνική και πολιτική σκέψη. Η διαδρομή συνδυάζει την αναλυτική αυστηρότητα που παρουσιάζει ενδιαφέρον για την πολιτική.

  • Πώς θα πρέπει να αναπτύξει τη δημόσια τάξη, όταν υπάρχει ηθική και θρησκευτική διαφωνία ή σύγχυση;
  • Ποια είναι τα κατάλληλα πρότυπα για να καθοδηγήσει την ηθική του πολέμου ή της μετανάστευσης και πολιτική για τους πρόσφυγες;
  • Πώς πρέπει να μεταρρυθμιστεί πολιτικών και οικονομικών θεσμών για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, οι διεθνείς ανισότητα ή το δημοκρατικό έλλειμμα στην ΕΕ;

Τρεις λόγοι για να σπουδάσει Πολιτική Θεωρία στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ

Η πίστα Πολιτική Θεωρία παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να μελετήσει αναλυτικά αυστηρή πολιτική θεωρία και φιλοσοφία που εφαρμόζεται σε ένα πρόγραμμα πολιτικές επιστήμες? εφαρμόζουμε πολιτική θεωρία ως οδηγό για τη δημόσια τάξη και τα πιεστικά κοινωνικά προβλήματα.

Έχουμε ένα διεθνές σώμα των φοιτητών και μια διεθνή σχολή.

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης είναι σταθερά κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων του κόσμου-50, και είναι η μεγαλύτερη στην Ολλανδία. Αυτό παρέχει στους φοιτητές με μια ευρεία βάση στην πολιτική θεωρία και τις ευκαιρίες για μαθήματα και διατριβή της έρευνας σε ένα ευρύ φάσμα συναφών τομέων σπουδών, από τις διεθνείς σχέσεις στην πολιτική οικονομία, από την εκλογική πολιτική στη δημόσια διοίκηση.

Προφίλ Φοιτητών

Το κομμάτι έχει σχεδιαστεί για ανεξάρτητους σπουδαστές που επιθυμούν να αποκτήσουν μια αυστηρή θεμέλια στην πολιτική θεωρία και ηθική φιλοσοφία, προκειμένου να εφαρμόσει αυτά σε σοβαρά κοινωνικά προβλήματα. Απευθύνεται σε φοιτητές που σκοπεύουν να αναπτύξουν κανονιστική και μεθοδολογικά εργαλεία τα οποία μπορούν να εφαρμόσουν σε πολύπλοκες εσωτερικές και διεθνείς προκλήσεις. Το πρόγραμμα γράφει εντατική? Οι φοιτητές αναμένεται να αναπτύξουν την ικανότητα να εργάζονται ανεξάρτητα και σε ρυθμίσεις της ομάδας.

Επαγγελματικές προοπτικές

Αυτό το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για σταδιοδρομία στην κυβέρνηση, παγκόσμιο επιχειρηματικό, ομάδες προβληματισμού, μη-κέρδη, και τη δημοσιογραφία με επίκεντρο τη δημόσια τάξη, την ανάλυση, και υποστήριξη σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Το πρόγραμμα παρέχει επίσης ένα ισχυρό θεμέλιο για μια καριέρα στον ακαδημαϊκό χώρο.

Μελετώντας σε μια πανεπιστημιούπολη της πόλης

Το πρόγραμμα βασίζεται στην Πανεπιστημιούπολη Roeterseiland, για την ασφαλή, αλλά πολυσύχναστη κεντρική περιοχή Plantage του Άμστερνταμ. Αυτό είναι ένα ειδικά κατασκευασμένο, την κατάσταση της τέχνης της εγκατάστασης. Είναι εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία, και διαθέτει μια σειρά από χώρους για κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως η φοιτητική CREA καφενείο και το θέατρο.

Φιλοδοξία στην έρευνα;

Για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για αυτόν τον τομέα της μελέτης, προσφέρουμε επίσης μια διετή έρευνα Μάστερ στις κοινωνικές επιστήμες.

Πτυχίο

Πολιτική Θεωρία είναι ένα κομμάτι από τον διαπιστευμένο πρόγραμμα βαθμό Πολιτικών Επιστημών. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, θα λάβετε ένα νομικά διαπιστευμένο μεταπτυχιακό στις Πολιτικές Επιστήμες και τον τίτλο Master of Science (MSc).

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 23, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
12 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
2,006 EUR
Locations
Κάτω Χώρες - Άμστερνταμ
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Κάτω Χώρες - Άμστερνταμ
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price
Σπουδαστές της ΕΕ / ΕΟΧ. Οι σπουδαστές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ 14.740 ευρώ ετησίως.