Read the Official Description

Το πτυχίο μας MSc Cyberpsychology θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε τις σχετικές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές δεξιότητες για να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη καριέρα στην κυπερψυχολογία, την ψυχολογική μελέτη του Διαδικτύου και των ψηφιακών τεχνολογιών. Εμπειρογνώμονες στους τομείς της cyberψυχολογίας, του Διαδικτύου και της τεχνολογίας θα φέρουν την πορεία.

Το μάθημα απευθύνεται τόσο σε αποφοίτους ψυχολογίας όσο και σε πτυχιούχους άλλων σχετικών κλάδων, όπως για παράδειγμα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή πληροφορικής. Ενδεχομένως να ενδιαφέρει αν επιδιώκετε να ακολουθήσετε μια καριέρα στην κυπερψυχολογία, είτε σε οποιαδήποτε οργάνωση που χρησιμοποιεί οποιαδήποτε μορφή κυπερψυχολογίας (δηλαδή έχει παρουσία στο διαδίκτυο) είτε στην έρευνα ή στον ακαδημαϊκό χώρο.

Οι μαθητές θα αποκτήσουν ανεκτίμητη πρακτική εμπειρία από πρώτο χέρι, ολοκληρώνοντας οκτώ εβδομάδες μάθησης με βάση την εργασία ως cyberpsychologist σε μια βιομηχανία στον κυβερνοχώρο ή σε άλλο επαγγελματικό χώρο εργασίας. Θα επωφεληθείτε επίσης από συμβουλές σταδιοδρομίας και καθοδήγηση καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Ο βαθμός αυτός είναι διαθέσιμος τόσο ως πλήρης όσο και ως μερική απασχόληση.

Γιατί να επιλέξετε το MSc Cyberpsychology;

Αυτό το μάθημα θα σας δώσει τα θεμέλια για το επόμενο στάδιο της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής σας ανάπτυξης και ένα σταθερό πλαίσιο για μια επαγγελματική σταδιοδρομία στην κυπερψυχολογία ή τα συναφή επαγγέλματα.

Θα αναπτύξετε τις γνώσεις σας σχετικά με την θεωρία και την πρακτική στον τομέα της κυπερψυχολογίας και θα διερευνήσετε τα ηθικά, πολιτιστικά, πολιτικά και νομικά ζητήματα που προκύπτουν στην κυπριακή ψυχολογική πρακτική και έρευνα. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να αποκτήσετε πολύτιμη πραγματική εμπειρία ως επαγγελματίας στον τομέα της κυβερνοεπισύκλασης μέσω μιας ευκαιρίας εκμάθησης με βάση το έργο και θα ολοκληρώσετε ένα ερευνητικό πρόγραμμα σχετικά με το θέμα της κυβερψυχολογίας της επιλογής σας.

Μια υποστηρικτική και ενεργή έρευνα περιβάλλοντος

Σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος θα επωφεληθείτε από τη διδασκαλία που έχει ενημερωθεί από την έρευνα Μάθετε περισσότερα για την ψυχολογική μας έρευνα.

Ψυχολογία στο ΕΜΠ έχει εδραιώσει τη διεθνή φήμη της έρευνας και είναι ένα από τα κορυφαία μετώπες στα ερευνητικά κατάταξη REF 2014. Το 2014, αξιολόγηση έδειξε επίσης:

 • Το 100% των επιπτώσεών μας στην έρευνα είναι εξαιρετικά σε διεθνές επίπεδο, με το 73% να περιγράφεται ως ηγετική θέση στον κόσμο.
 • Η έρευνά μας αντίκτυπο και εξόδου είναι το υψηλότερο από οποιοδήποτε τμήμα ψυχολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο με ένα ισοδύναμο ερευνητικό περιβάλλον.
 • Το 60% των ερευνητικών μας αποτελεσμάτων θεωρήθηκε ότι είναι διεθνώς εξαιρετική ή ότι η παγκόσμια ηγετική θέση στο REF 2014.

Καριέρα

Καθ 'όλη τη διάρκεια της σειράς μαθημάτων, θα λάβετε υποστήριξη και καθοδήγηση για τη σταδιοδρομία. Η ομάδα μαθημάτων έχει επί του παρόντος συνδέσεις με διάφορους οργανισμούς όπως το Εθνικό Βιντεοπαιχνίδι Arcade, το Confetti Media Group, το ICN, το Holovis International, το Fuzzy Frog, το British Aerospace και το Marconi Electronic Systems, το Redsock, το Esendex και το Boom Online.

Ως απόφοιτος του MSc Cyberpsychology θα είστε σε θέση να αξιολογήσετε κριτικά και να εφαρμόσετε βασικά χαρακτηριστικά της έρευνας και της πρακτικής στον τομέα της κυπερψυχολογίας. Η συνειδητοποίηση των δικών σας εμπειριών και χαρακτηριστικών θα σας ενημερώσει για τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας σχετικά με την επιστήμη και την πρακτική στον τομέα της κυπερψυχολογίας και η μαθησιακή σας εμπειρία σε περιβάλλον cyberpsychology θα αποτελέσει θεμέλιο για την ανάπτυξη δεξιοτήτων βασικής απασχολησιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της ομαδικής εργασίας και της αποτελεσματικής επικοινωνίας.

Δεδομένου ότι η MSc Cyberpsychology είναι πολύ διεπιστημονική, ανοίγει ένα ευρύ φάσμα επιλογών σταδιοδρομίας, επειδή είναι εφαρμόσιμο και σχετικό με κάθε οργανισμό με online παρουσία. Οι τομείς στους οποίους μπορούν να εργαστούν οι απόφοιτοι μπορούν να περιλαμβάνουν:

 • Παιχνίδια
 • κοινωνική δικτύωση
 • Σε απευθείας σύνδεση χρονολογώντας ιστοσελίδες
 • Δοκιμές ευχρηστίας
 • Συμβουλευτικές βιομηχανίες μέσων ενημέρωσης
 • κυβερνασφάλεια
 • Εικονική πραγματικότητα
 • Εφαρμογές για κινητά
 • Σε απευθείας σύνδεση
 • σχέδιο
 • Σε απευθείας σύνδεση μάρκετινγκ
 • Online λιανικό εμπόριο
 • δημοσιογραφία
 • έρευνα
 • εκπαίδευση
 • φροντίδα υγείας
.

Προϋποθέσεις Εισόδου

 • Θα χρειαστείτε ένα πτυχίο (τουλάχιστον 2.2) στην Ψυχολογία ή σε μια συμμαχική πειθαρχία όπως η κοινωνική επιστήμη, η νοσηλευτική, η πρακτική που σχετίζεται με την υγεία ή ο νόμος ή άλλο αναγνωρισμένο ισοδύναμο προσόν.
 • Οι υποψήφιοι που δεν διαθέτουν αυτά τα προσόντα θα εξεταστούν σε ατομική βάση αλλά θα πρέπει να αποδείξουν πώς οι εμπειρίες τους και οι γνώσεις τους ή / και τα επαγγελματικά προσόντα τους (όπως το RMN, RN) θα τους επέτρεπαν να μελετήσουν αυτό το μάθημα στο Masters Level στην προσωπική τους δήλωση.
 • Το έντυπο αίτησης απαιτεί γραπτή δήλωση στην οποία θα πρέπει να περιγράψετε τους λόγους για τους οποίους επιθυμείτε να αναλάβετε την MSc Cyberpsychology. Θα πρέπει να ψάχνει για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα υγιές σκεπτικό για την ένταξη στην πορεία που βασίζεται σε μια ρεαλιστική εκτίμηση των υλικών που πρέπει να μελετηθούν και οι τομείς που σχετίζονται με την πρακτική. Οι κατάλληλες θεωρητικές γνώσεις, εργασιακή εμπειρία ή ενδιαφέρον για την εργασία στον τομέα της κυβερνοψυχολογίας θα θεωρηθούν επωφελείς, παράλληλα με προσωπικά χαρακτηριστικά, όπως το ενδιαφέρον για την τεχνολογία και τις καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, οι οποίες είναι απαραίτητες για μια καριέρα στην κυπερψυχολογία.
 • Οι υποψήφιοι που έχουν πετύχει, μετά την αξιολόγηση της αίτησής τους από την ομάδα μαθημάτων, θα κληθούν σε συνέντευξη με τα μέλη της ομάδας μαθημάτων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την ολοκλήρωση των ψυχομετρικών εξετάσεων, την επίλυση προβλημάτων ή / και την ομαδική εργασία.
 • Απαιτήσεις εγγραφής στην αγγλική γλώσσα: επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Τέλη και χρηματοδότηση

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τέλη και τις δυνατότητες χρηματοδότησης επισκεφθείτε www.ntu.ac.uk/s3fees

Program taught in:
Αγγλικά

See 11 more programs offered by Nottingham Trent University School of Social Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο