Msc στη χρηματοδότηση: ποσοτική χρηματοδότηση

University of Amsterdam

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Msc στη χρηματοδότηση: ποσοτική χρηματοδότηση

University of Amsterdam

Το κομμάτι ποσοτικής χρηματοδότησης απευθύνεται σε φοιτητές σε οικονομικά με ισχυρές αναλυτικές δεξιότητες και ενδιαφέρον για (μεγάλη) ανάλυση δεδομένων και εφαρμογές στη χρηματοδότηση.

Οι δεξιότητες και η θεωρία που θα βρείτε εδώ είναι ιδιαίτερα συναφείς με τους κλάδους χρηματοδότησης όπως η διαχείριση κινδύνων, η διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και η επενδυτική τραπεζική. Υπάρχει μια μεγάλη και αυξανόμενη ζήτηση για τέτοιες αναλυτικές δεξιότητες στον κόσμο των οικονομικών. Έχετε ένα μυαλό για τα μαθηματικά και ένα ενδιαφέρον για την ανάλυση δεδομένων που εφαρμόζεται στη λήψη οικονομικών αποφάσεων; Αυτό μπορεί να είναι το κομμάτι για σας.

  • Γίνετε ευέλικτοι σε πολύπλοκα μοντέλα κινδύνου για ρυθμιστικά καθεστώτα όπως η Βασιλεία ΙΙΙ.
  • να κατανοήσουν και να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του ρόλου των μεγάλων δεδομένων στη χρηματοδότηση.
  • ξεκινήστε τη σταδιοδρομία σας σε μια σχολή με καλή φήμη στη χρηματοδότηση, τα μεγάλα δεδομένα και την οικονομετρία.

Fintech, διαχείριση κινδύνων: σε πολλά οικονομικά πεδία, η χρήση ποσοτικών εργαλείων αυξάνεται ραγδαία. Σε αυτό το κομμάτι δίνουμε μια βαθύτερη γνώση της ποσοτικής χρηματοδότησης και της επιστήμης των δεδομένων. Θα αναπτύξουμε τις προγραμματιστικές και οικονομετρικές δεξιότητές σας για χρηματοδότηση. Θα αποφοιτήσετε με τις επαγγελματικές δεξιότητες και τις βαθιές γνώσεις για να πετύχετε στον απαιτητικό τομέα της επιστήμης των δεδομένων και σε πιο ποσοτικούς τομείς χρηματοδότησης, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας.

Η ομάδα χρηματοοικονομικών ερευνών της UvA και η ομάδα Οικονομικής Οικονομετρίας είναι αναγνωρισμένες ερευνητικές μονάδες στην ευρωπαϊκή χρηματοπιστωτική κοινότητα, πράγμα που σημαίνει ότι θα βρεθείτε περιτριγυρισμένοι από διαπρεπείς μελετητές και γρήγορους νους να αμφισβητήσετε τη δική σας.

Σχετικά με το πρόγραμμα

Ξεκινάτε με έναν πυρήνα από 3 μαθήματα που είναι κοινά για όλους τους φοιτητές του προγράμματος Master στη χρηματοδότηση. Αυτές σας παρέχουν μια ισχυρή βάση στη χρηματοδότηση και θα σας δώσουν τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να διεξαγάγετε και να εκτιμήσετε την έρευνα ή να λύσετε σύνθετα οικονομικά προβλήματα. Στη συνέχεια ακολουθείτε τα μαθήματα εξειδίκευσης Computational Finance and Derivatives.

Για το δεύτερο εξάμηνο θα ακολουθήσετε μια σειρά μαθημάτων με έμφαση στην ποσοτική χρηματοδότηση: Διαχείριση Προηγμένων Κινδύνων, Διαχείριση Σταθερού Εισοδήματος και Κινδύνου, καθώς και σεμινάριο για τη Δεοντολογία των Οικονομικών. Το εξάμηνο καταλήγει σε μια διατριβή, για την οποία θα λάβετε εντατική καθοδήγηση από έμπειρο εμπειρογνώμονα στον τομέα. Η διαδικασία είναι καλά δομημένη για να εξασφαλίσει ότι είστε σε θέση να γράψετε ένα εξαιρετικό ερευνητικό έργο σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Δομή του προγράμματος

Η ποσοτική χρηματοοικονομική διαδρομή του προγράμματος Master in Finance είναι ένα ετήσιο πρόγραμμα 60 μονάδων ECTS (1 πιστωτική μονάδα ECTS = 0,5 αμερικανικές μονάδες). Το ακαδημαϊκό έτος διαρκεί από το Σεπτέμβριο έως τις αρχές Ιουλίου και χωρίζεται σε δύο εξάμηνα, το καθένα με τρεις περιόδους. Κάθε περίοδος ολοκληρώνεται με τη διενέργεια εξετάσεων. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει ένα ισχυρό υπόβαθρο στον τομέα της χρηματοδότησης γενικά, καθώς και επαρκείς επιλογές για την επιδίωξη του συγκεκριμένου ενδιαφέροντός σας.

Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα για την ποσοτική χρηματοδότηση κομμάτι του προγράμματος Master στη χρηματοδότηση θα είναι διαθέσιμο για λήψη σύντομα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο των μαθημάτων, ανατρέξτε στον κατάλογο ψηφιακών μαθημάτων.

Διατριβή

Διατριβή του πλοιάρχου είναι το τελευταίο κομμάτι της εργασίας που θα απαιτηθεί για να ολοκληρωθεί πριν από την αποφοίτηση. Θα γράψω τη διατριβή με βάση την επιλεγμένη διαδρομή σας, και θα εποπτεύεται από έναν από τους ερευνητές από αυτή την εξειδίκευση.

Έρευνα στην Οικονομική Ομάδα

Το περιεχόμενο των προγραμμάτων αντικατοπτρίζει άμεσα την ομάδα χρηματοδότησης στο Business School του Άμστερνταμ (ABS), ένα από τα κορυφαία τμήματα χρηματοοικονομικής έρευνας στην Ευρώπη. Επωφεληθείτε από τις προσεκτικά σχεδιασμένες διαδρομές που θα σας προσφέρουν ένα μακροχρόνιο υπόβαθρο και πλαίσιο για τη λήψη αποφάσεων. Αυτή η διαδρομή έχει ενημερωθεί από μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ της ακαδημαϊκής γνώσης και βιομηχανική πρακτική, χάρη σε ισχυρούς δεσμούς του Πανεπιστημίου και τη συνεργασία με τη βιομηχανία.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 12, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
12 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
2,060 EUR
Information
Deadline
Contact school
Locations
Κάτω Χώρες - Άμστερνταμ
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Contact school
Ημερομηνία Λήξης Contact school
Dates
Σεπτ. 2018
Κάτω Χώρες - Άμστερνταμ
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Contact school
Ημερομηνία Λήξης Contact school
Price
Σπουδαστές της ΕΕ / ΕΟΧ. Οι φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ 16.350 ευρώ ετησίως.