Msc στη χρηματοδότηση: χρηματοδότηση ακινήτων

University of Amsterdam

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Msc στη χρηματοδότηση: χρηματοδότηση ακινήτων

University of Amsterdam

Το κομμάτι χρηματοδότησης ακινήτων στο πρόγραμμα Μάστερ στη χρηματοδότηση παρέχει μια σε βάθος κατανόηση των ακινήτων στο πλαίσιο της διεθνούς χρηματοδότησης. Εκείνοι που έχουν φιλοδοξίες στη διαχείριση χρηματοοικονομικών ή επενδύσεων πρέπει να γνωρίζουν πώς να αξιολογούν τις επενδύσεις σε ακίνητα έναντι ιδίων κεφαλαίων, σταθερού εισοδήματος και άλλων τύπων χρηματοοικονομικών παραγώγων.

Το πρόγραμμα είναι επίσης σημαντικό για μια καριέρα στο χρηματοπιστωτικό τομέα και στον τομέα των ακινήτων εν γένει. Θα αποκτήσετε τα βασικά εφαρμοσμένα, ποσοτικά και εννοιολογικά σύνολα δεξιοτήτων που απαιτούνται για τη λήψη σύνθετων αποφάσεων που απαιτούνται στη σύγχρονη χρηματοδότηση ακινήτων και επενδύσεις.

  • Προετοιμαστείτε για μια σταδιοδρομία σε διεθνή χρηματοπιστωτικά ή κτηματομεσιτικά γραφεία.
  • να επωφεληθούν από τη φοίτηση σε μια σχολή με σημαντικά πλεονεκτήματα στον κόσμο των οικονομικών?
  • να μάθουν να κατανοούν και να λαμβάνουν σημαντικές αποφάσεις για ακίνητα.

Χρηματοοικονομικά: Χρηματοδότηση ακινήτων

Η χρηματοδότηση ακινήτων στο πανεπιστήμιο του Amsterdam Business School στο πρόγραμμα Master in Finance σας διδάσκει να κατανοήσετε το ρόλο των περιουσιακών στοιχείων των ακινήτων για μεμονωμένους και θεσμικούς επενδυτές. Οι δημοσιονομικές και οικονομικές πτυχές των εμπορικών ακινήτων είναι ο πυρήνας του κομματιού, πλήρως σας προετοιμάζει για μια κερδοφόρα καριέρα εστιάζοντας σε οργανωτικά και οικονομικά θέματα των αγορών των ακινήτων, που συνδυάζει μια ποσοτική και αναλυτική προσέγγιση.

Σχετικά με το πρόγραμμα

Αυτό το πρόγραμμα αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από υποχρεωτικά μαθήματα μόνο, για να παρέχει μια σταθερή γείωση σε όλες τις πτυχές της πειθαρχίας. Ξεκινώντας από την αγορά ακινήτων και την αγορά ακινήτων και την ανάλυση, θα αποκτήσετε τη βασική μεθοδολογία για την αξιολόγηση των αξιών των ακινήτων. Η Εφαρμοσμένη Οικονομική Οικονομετρία ενισχύει τις μαθηματικές σας δεξιότητες και κατανοεί τις σχετικές μετρήσεις, ενώ οι Εμπειρικές Μέθοδοι στη Χρηματοδότηση αυξάνουν τις δεξιότητές σας στην επιστημονική έρευνα στο σχετικό πλαίσιο. Μόνο κατά το τελευταίο εξάμηνο οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν είτε Διεθνείς στεγαστικές αγορές είτε Επενδύσεις σε ακίνητα. Αυτό ακολουθείται από δεοντολογία και επαγγελματικές δεξιότητες στα οικονομικά και το σεμινάριο διατριβών για να ανοίξει ο δρόμος για την ολοκλήρωση του προγράμματος με τη μορφή μιας διπλωματικής εργασίας, για την οποία παρέχουμε επαρκή καθοδήγηση.

Δομή του προγράμματος

Το κομμάτι χρηματοδότησης ακινήτων του προγράμματος Master in Finance είναι ένα ετήσιο πρόγραμμα 60 μονάδων ECTS (1 πιστωτική μονάδα ECTS = 0,5 αμερικανικές μονάδες). Το ακαδημαϊκό έτος διαρκεί από το Σεπτέμβριο έως τις αρχές Ιουλίου και χωρίζεται σε δύο εξάμηνα, το καθένα με τρεις περιόδους. Κάθε περίοδος ολοκληρώνεται με τη διενέργεια εξετάσεων.

Διατριβή

Η διατριβή του μεταπτυχιακού φοιτητή είναι το τελευταίο κομμάτι της εργασίας που θα πρέπει να ολοκληρώσετε πριν από την αποφοίτηση. Θα γράψω τη διατριβή με βάση την επιλεγμένη διαδρομή σας, και θα εποπτεύεται από έναν από τους ερευνητές από αυτή την εξειδίκευση.

Διπλή εξειδίκευση

Εάν επιθυμείτε να αναφερθούν τόσο οι Χρηματοοικονομικές όσο και οι Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες ως ειδίκευση στο συμπλήρωμα διπλωμάτων σας, μπορείτε να κάνετε τη διπλή εξειδίκευση στο Real Estate Finance and Finance. Αυτή η διπλή εξειδίκευση φέρει τουλάχιστον 80 ΕΚ και συνδυάζει τα βασικά μαθήματα Χρηματοοικονομικές Αγορές και Προηγμένες Εταιρικές Χρηματοδοτήσεις με το πλήρες πρόγραμμα σπουδών στον τομέα της Real Estate Finance. Επιπλέον, πρέπει επίσης να ενσωματώσετε δύο ειδικά μαθήματα εξειδίκευσης είτε της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων είτε της εταιρικής χρηματοδότησης. Η διπλή εξειδίκευση διαρκεί 1,5 έτη.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 12, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
12 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
2,060 EUR
Information
Deadline
Contact school
Locations
Κάτω Χώρες - Άμστερνταμ
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Contact school
Ημερομηνία Λήξης Contact school
Dates
Σεπτ. 2018
Κάτω Χώρες - Άμστερνταμ
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Contact school
Ημερομηνία Λήξης Contact school
Price
Σπουδαστές της ΕΕ / ΕΟΧ. Οι φοιτητές εκτός ΕΕ / ΕΟΧ 16.350 ευρώ ετησίως.