Msc στην προηγμένη επιστήμη των υπολογιστών

Loughborough University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Msc στην προηγμένη επιστήμη των υπολογιστών

Loughborough University

Το Πρόγραμμα Προχωρημένων Επιστημών Πληροφορικής MSc έχει αναπτυχθεί με τη συμβολή του Ηνωμένου Βασιλείου και διεθνών οργανισμών για να εξοπλίσει τους μαθητές με τις πρακτικές δεξιότητες αιχμής που αναζητούν οι εργοδότες.

Ο γρήγορος τομέας της επιστήμης των υπολογιστών - και οι ανάγκες βιομηχανιών και οργανισμών που καθοδηγούνται από την τεχνολογική ανάπτυξη - δημιουργούν μια ζήτηση για άτομα με υψηλή εξειδίκευση που διαθέτουν τις προηγμένες δεξιότητες και γνώσεις με τις οποίες το πρόγραμμα MSc έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει.

Αναπτύχθηκε με τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών και των διεθνών οργανισμών, εξασφαλίζοντας την εμπορική σημασία και αξιοποιώντας τα δυνατά σημεία του Τμήματος, το Advanced Computer Science MSc θα απευθύνεται σε φοιτητές που επιθυμούν να αναπτύξουν ένα πρώτο πτυχίο στην Πληροφορική (ή παρόμοια πειθαρχία που περιλαμβάνει προγραμματισμό και δικτύωση) .

Οι ενότητες ευρείας εμβέλειας, αντανακλώντας την εμπειρία του ακαδημαϊκού προσωπικού μας, θα σας επιτρέψουν να αναπτύξετε τις επαγγελματικές δεξιότητές σας και να ειδικευτείτε σε τομείς όπως η επεξεργασία εικόνων, τα πολυμέσα, η τεχνητή νοημοσύνη, η ρομποτική και η θεωρητική πληροφορική.

Ως φοιτητής του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών, θα έχετε 24ωρη αποκλειστική πρόσβαση σε εργαστήρια υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένου ενός καθορισμένου εργαστηρίου MSc, το οποίο θα υποστηρίζεται από μια ομάδα ειδικών συστημάτων. Με βάση το ανακαινισμένο κτίριο Haslegrave των 5 εκατομμυρίων λιρών, οι σπουδές σας θα επωφεληθούν από τα εξειδικευμένα εργαστήρια για το υλικό και τη ρομποτική και το τελευταίο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος εικονικής πραγματικότητας.

Οι ισχυροί μας δεσμοί με τη βιομηχανία μας έβαλαν στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής ανάπτυξης και προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες απασχόλησης για τους σπουδαστές. Η έρευνά μας όχι μόνο ενημερώνει το πρόγραμμα σπουδών, αλλά παρέχει επίσης ευκαιρίες να εργαστούμε σε συνεργατικά προγράμματα με συνεργάτες της βιομηχανίας.

Ο Οργανισμός Διασφάλισης Ποιότητας έδωσε στο Τμήμα το υψηλότερο διαθέσιμο έπαθλο για το πρότυπο της διδασκαλίας του.

Τι κάνει αυτό το πρόγραμμα διαφορετικό;

 • Ανάπτυξη με συμβολή από το Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνείς οργανισμούς
 • Γίνετε ειδικός σε μια σειρά συναρπαστικών θεμάτων
 • Ευκαιρίες συνεργασίας με συνεργάτες της βιομηχανίας
 • Βασίζεται στο ανακαινισμένο κτίριο Haslegrave ύψους 5 εκατομμυρίων λιρών

Ποιος πρέπει να μελετήσει αυτό το πρόγραμμα;

Το Πρόγραμμα Προχωρημένων Υπολογιστών μας είναι για εσάς αν θέλετε να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνετε ένας αποτελεσματικός εξειδικευμένος επαγγελματίας στις βιομηχανίες πληροφορικής. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε εξειδικευμένους τομείς σπουδών, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε και να εφαρμόσετε τη θεωρία και την πρακτική μιας σειράς προηγμένων θεμάτων πληροφορικής.

Προυποθέσεις εισόδου

Ένα πτυχίο (2: 2 ή μεγαλύτερο) ή ισοδύναμο εξωσχολικό πτυχίο στην Πληροφορική ή μια συμμαχική πειθαρχία που περιλαμβάνει προγραμματισμό και δικτύωση.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Όλοι οι υποψήφιοι για εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο του Loughborough πρέπει να έχουν πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας προτού μπορέσουν να γίνουν δεκτοί σε οποιοδήποτε μάθημα ή πρόγραμμα, είτε η πρώτη γλώσσα τους είναι Αγγλικά είτε όχι. Βρες περισσότερα.

IELTS: συνολικά 6,5 με ελάχιστο 6,0 σε κάθε συνιστώσα.

Τι θα μελετήσετε

Το Advanced Computer Science MSc μας έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει εξειδικευμένους τομείς σπουδών ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε και να εφαρμόσετε τη θεωρία και την πρακτική μιας σειράς προηγμένων υπολογιστικών θεμάτων

Ενότητες

Το Advanced MSc μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. για να σας δώσουμε έναν δοκιμαστή που έχουμε επεκτείνει σε μερικές από τις βασικές ενότητες που συνδέονται με αυτό το πρόγραμμα και τις ειδικές μεθόδους αξιολόγησης που σχετίζονται με κάθε ενότητα.

 • Προχωρημένος προγραμματισμός (15 μονάδες)
 • Δημιουργία ασφαλών δικτύων (15 μονάδες)
 • Computer Vision και ενσωματωμένα συστήματα (15 μονάδες)
 • Κρυπτογραφία και ασφαλή συστήματα (15 μονάδες)
 • Ρομποτική και ευφυή συστήματα (15 μονάδες)
 • Ασύρματα δίκτυα (15 μονάδες)
 • Μέθοδοι έρευνας (10 μονάδες)
 • Προετοιμασία Έργου (30 μονάδες)
 • Ερευνητικό Έργο (50 μονάδες)

Μελλοντικές προοπτικές σταδιοδρομίας

Με το περιεχόμενο της ενότητας που επηρεάζεται από τη βιομηχανία και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό που υποστηρίζει τη βιωματική μάθηση, το MSc Advanced Computer Science έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει τις μελλοντικές σταδιοδρομίες τόσο στον κλάδο όσο και στον ακαδημαϊκό κόσμο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση January 11, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2018
Duration
Διάρκεια
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
9,500 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Loughborough, Αγγλία
Ημερομηνία Έναρξης: Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - Loughborough, Αγγλία
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price
Σπουδαστές από το Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ. Διεθνείς χρεώσεις: £ 21.000.