Βαθμός

Master of Science στην Εκπαίδευση (MSEd.) Σε Φοιτητικής Μέριμνας Διοίκησης (ΣΣΣ) στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Αποστολή SAA

Χρησιμοποιώντας μια θεωρία από τον ασκούμενο μοντέλο, η αποστολή της Διοίκησης Φοιτητικής Μέριμνας στο πρόγραμμα σπουδών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης πλοιάρχου είναι να προετοιμάσει τους επαγγελματίες Φοιτητικής Μέριμνας με τις αρμοδιότητες για να λειτουργήσει αποτελεσματικά μέσα στο συγκρότημα πολιτικό, οικονομικό, πολιτιστικό και κοινωνικό πλαίσιο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

επαγγελματική Compentencies

Η Διοίκηση (ΣΣΣ) μεταπτυχιακό πρόγραμμα Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου του Wisconsin-La Crosse έχει αγκαλιάσει τις ACPA / NASPA επαγγελματικές ικανότητες και έχει ευθυγραμμιστεί το πρόγραμμα σπουδών του μεταπτυχιακού προγράμματος προκειμένου να εξασφαλιστεί βασική κατανόηση των ικανοτήτων, ως μέρος της μαθησιακής εμπειρίας των μεταπτυχιακών μας φοιτητόκοσμος.

Σχετικά με Φοιτητικής Μέριμνας

υποθέσεων σπουδαστών είναι μια κρίσιμη πτυχή της εμπειρίας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το έργο γίνεται από επαγγελματίες Φοιτητικών Υποθέσεων βοηθά τους μαθητές να ξεκινήσει ένα ταξίδι ζωής της ανάπτυξης και της αυτο-εξερεύνηση.

Ποιοι Είμαστε

μάθησης των μαθητών δεν είναι μόνο να συμβεί σε μια τάξη. Ευκαιρίες για τη διδασκαλία και την ανάπτυξη υπάρχουν παντού και ανά πάσα στιγμή στην πανεπιστημιούπολη και είναι δουλειά μας να εκμεταλλευτούμε αυτές τις στιγμές. Και ως επαγγελματίες Φοιτητικής Μέριμνας δουλειά μας είναι να προωθήσει και να προωθήσει αυτές τις αλληλεπιδράσεις. Ενθαρρύνοντας την κατανόηση και το σεβασμό στη διαφορετικότητα, μια πεποίθηση την αξία των ατόμων, και την υποστήριξη των μαθητών μας στις ανάγκες τους, είναι μόνο μερικές από τις βασικές έννοιες του επαγγέλματος.

Στο NASPA, καταλαβαίνουμε τη σημασία του έργου αυτού και την παροχή ευκαιριών για τα μέλη μας να συνεχίσουν να επεκτείνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Καριέρα στην Φοιτητικής Μέριμνας

NASPA είναι μια οργάνωση κολέγια, πανεπιστήμια, οργανισμοί, καθώς και την επαγγελματική τους εκπαιδευτικούς των οποίων τα μέλη έχουν δεσμευτεί να παρέχουν τις υπηρεσίες και την εκπαίδευση που ενισχύουν την ανάπτυξη και την ανάπτυξη των σπουδαστών. Ο σύλλογος επιδιώκει να προωθήσει το προσωπικό μαθητή να λειτουργήσει ως ένα επάγγελμα που απαιτεί προσωπική ακεραιότητα, πίστη στην αξιοπρέπεια και την αξία του ατόμου, του σεβασμού των ατομικών διαφορών και της ποικιλομορφίας, μια δέσμευση για την εξυπηρέτηση και την αφοσίωση στην ανάπτυξη των ατόμων και το κολέγιο κοινότητα μέσω της εκπαίδευσης .

Βρείτε Εργασία

Η ανταλλαγή τοποθέτησης (ΤΡΕ) είναι η οριστική πηγή για τη διαδικασία εύρεσης εργασίας Φοιτητικής Μέριμνας. Με τη δυναμική, την πληροφόρηση, καθώς και ισχυρό ευκαιρίες δικτύωσης και ένα πρώτης τάξεως περίπτωση εξεύρεσης εργασίας, ΤΡΕ είναι αφιερωμένο στη βοήθεια των υποψηφίων βρείτε ότι τέλεια δουλειά, και βοηθώντας ιδρύματα βρείτε το τέλειο ενοικίαση. Ιδρύθηκε το 2006, η ισχύς της ανταλλαγής τοποθέτησης προέρχεται από τον συνδυασμό των πόρων των ενώσεων εταίρους της.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ Κάθε μάθημα είναι τρεις πιστώσεις εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Δείτε τον Κατάλογο Σπουδών για περιγραφές πορεία ΣΣΣ. Το πρόγραμμα σπουδών είναι να αλλάξουν για να κρατήσει τις τρέχουσες και σύμφωνη με τα πρότυπα του επαγγέλματος.

Msed. Απαιτήσεις του προγράμματος (40 Μονάδες) που υλοποιείται Καλοκαίρι 2016

 • ΣΣΣ 700 Professional Practice στην Φοιτητικής Μέριμνας
 • ΣΣΣ 701 Φοιτητικής Μέριμνας & Τεχνολογίας - 1 πόντος
 • ΣΣΣ 702 Θεωρία Ανάπτυξης Φοιτητών
 • ΣΣΣ 704 Ηγεσία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
 • ΣΣΣ 705 Ιστορία της Ανώτατης Εκπαίδευσης
 • ΣΣΣ 706 Παροχή συμβουλών & Υποστήριξη
 • ΣΣΣ 708 Διαφορετικότητα στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
 • ΣΣΣ 710 Διοίκηση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
 • ΣΣΣ 720 Ειδικά Θέματα Διοίκησης Φοιτητικής Μέριμνας - 1 πόντος
 • ΣΣΣ 730 Νομικές πτυχές της Φοιτητικής Μέριμνας
 • ΣΣΣ 745 Πανεπιστήμιο Οικονομικών & Διακυβέρνηση
 • ΣΣΣ 765 Αξιολόγηση σε Φοιτητικής Μέριμνας
 • ΣΣΣ 781 Φοιτητικής Μέριμνας Διοίκηση Πρακτική (μπορεί να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο? Εγγραφούν σε απευθείας σύνδεση σειρά μαθημάτων)
 • ΣΣΣ 790 Διπλωματική Εργασία (Περιλαμβάνει Διπλωματική Έργου)
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Wisconsin La Crosse »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη