Προσωπικά Δεδομένα

Το Διαδίκτυο είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο. Έχει τη δύναμη να αλλάξει τον τρόπο που ζούμε, και είμαστε αρχίζουν να βλέπουν ότι οι πιθανοί σήμερα. Με λίγα μόνο κλικ του ποντικιού-, μπορείτε να ακολουθήσετε τις ειδήσεις, να αναζητήσετε στοιχεία, αγοράζουν αγαθά και υπηρεσίες, και να επικοινωνούν με άλλους πολίτες από όλο τον κόσμο. Είναι σημαντικό να Masterstudies για να βοηθήσει τους χρήστες και τους πελάτες μας να διατηρήσουν την ιδιωτική τους ζωή, όταν επωφελούνται από όλα το Διαδίκτυο έχει να προσφέρει.

Πιστεύουμε ότι η επιχείρησή σας που κανένας άλλος δεν είναι. Το απόρρητο είναι σημαντικό για εσάς και σε εμάς. Γι 'αυτό και θα προστατεύουν τις πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας. Για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας, Masterstudies ακολουθεί διαφορετικές αρχές σύμφωνα με τις πρακτικές που ακολουθούνται παγκοσμίως για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών και την προστασία των δεδομένων.

  • Εμείς δεν θα πουλήσει ή να δώσει μακριά το όνομά σας, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σε κανέναν.
  • Θα χρησιμοποιήσουμε τις state-of-the-art μέτρα ασφάλειας για την προστασία των πληροφοριών σας από τους αναρμόδιους χρήστες.

&nbsp

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα σας ρωτήσω πότε χρειαζόμαστε πληροφορίες που προσδιορίζουν την ταυτότητά σας προσωπικά (προσωπικές πληροφορίες) ή να μας επιτρέπει να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Σε γενικές γραμμές, οι πληροφορίες αυτές απαιτούνται όταν δημιουργείτε μια καταχώρηση ταυτότητα στην ιστοσελίδα ή όταν κάνετε λήψη του δωρεάν λογισμικού, πληκτρολογήστε ένα διαγωνισμό, ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τάξης ή ενταχθούν σε μια περιορισμένης πρόσβασης χώρο πριμοδότηση. Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για τέσσερις βασικούς σκοπούς:

  • Για να κάνετε το site σας διευκολύνει στη χρήση αφού δεν χρειάζεται να εισαγάγετε πληροφορίες πιο t han μία φορά.
  • Για να σας βοηθήσει να βρείτε γρήγορα το λογισμικό, υπηρεσίες ή πληροφορίες.
  • Για να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε το περιεχόμενο που σας αφορούν περισσότερο.
  • Για να σας ειδοποιήσει για αναβαθμίσεις προϊόντων, ειδικές προσφορές, ενημερωμένες πληροφορίες και άλλες νέες υπηρεσίες από Masterstudies.

&nbsp

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

Αν δεν επιλέξετε να εγγραφείτε ή να παρέχουν προσωπικές πληροφορίες, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τα περισσότερα από την ιστοσελίδα μας. Αλλά δεν θα είστε σε θέση να πρόσβαση σε περιοχές που απαιτούν εγγραφής ΕΠΙ.

Αν αποφασίσετε να εγγραφείτε, θα μπορείτε να επιλέξετε το είδος των πληροφοριών που θέλετε να λαμβάνετε από εμάς από την εγγραφή σε διάφορες υπηρεσίες, όπως τα ηλεκτρονικά ενημερωτικά δελτία μας. Εάν δεν θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για άλλες προσφορές που αφορούν Masterstudies προϊόντα, προγράμματα, εκδηλώσεις ή υπηρεσίες μέσω e-mail, ταχυδρομικώς ή τηλεφωνικώς, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή δηλώνοντας ότι δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε μηνύματα μάρκετινγκ από Masterstudies.

Masterstudies περιστασιακά Allo ήταν σε άλλες εταιρείες να προσφέρουν καταχωρημένες πληροφορίες μας πελάτες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, χρησιμοποιώντας ταχυδρομείου. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τις προσφορές αυτές, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή δηλώνοντας ότι δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε υλικό μάρκετινγκ από τρίτα μέρη.

&nbsp

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Εμείς θα σας παρέχει τα μέσα για να εξασφαλίζουν ότι οι προσωπικές πληροφορίες σας είναι σωστές και τρέχουσες. Μπορείτε να αναθεωρήσετε και να ενημερώσετε τις πληροφορίες αυτές ανά πάσα στιγμή, ou r ιστοσελίδα. Εκεί, μπορείτε να:

  • Προβολή και επεξεργασία προσωπικών πληροφοριών που μας έδωσαν ήδη.
  • Πείτε μας αν θέλετε να σας στείλουμε πληροφορίες μάρκετινγκ, ή αν θέλετε σε τρίτους να σας στείλουμε τις προσφορές τους ταχυδρομικώς.
  • Εγγραφείτε για ηλεκτρονικά ενημερωτικά δελτία σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.
  • Μητρώο. Μόλις εγγραφείτε, δεν θα χρειαστεί να το κάνουμε ξανά. Όπου κι αν πάτε στην ιστοσελίδα μας, οι πληροφορίες σας μένει με σας.

&nbsp

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Masterstudies έχει λάβει δραστικά μέτρα για την προστασία της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων και να εξασφαλιστεί ότι τιμά τις επιλογές σας για την προοριζόμενη χρήση του. Αναλαμβάνουμε ισχυρή προφυλάξεις για την προστασία των δεδομένων σας από απώλεια, κακή χρήση, αυθαίρετης προσπέλασης ή γνωστοποίησης, αλλοίωσης ή καταστροφής. .

Masterstudies προστατεύει αυστηρά την ασφάλεια των προσωπικών σας και τιμά τις επιλογές σας για την προοριζόμενη χρήση του. Μπορούμε να σας προστατεύσουμε προσεκτικά r δεδομένα από απώλεια, κακή χρήση, πρόσβαση χωρίς άδεια ή γνωστοποίησης, αλλοίωσης ή καταστροφής.

Τα προσωπικά σας ποτέ δεν μοιράζεται εκτός της εταιρείας χωρίς την άδειά σας, παρά μόνο υπό προϋποθέσεις που εξηγούνται ανωτέρω. Στο εσωτερικό της εταιρείας, τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε κωδικό πρόσβασης που ελέγχονται διακομιστές με περιορισμένη πρόσβαση. Οι πληροφορίες σας μπορούν να αποθηκεύονται και να υποβάλλονται σε επεξεργασία σε χώρες όπου Masterstudies, βρίσκονται οι θυγατρικές, οι θυγατρικές του ή των πρακτόρων.

Έχετε επίσης ένα σημαντικό ρόλο στην προστασία των yo πληροφορίες ur. Κανείς δεν μπορεί να δει ή να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς να γνωρίζουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, οπότε μην τις μοιραστεί με άλλους.

&nbsp

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αν για κάποιο λόγο πιστεύετε Masterstudies δεν τήρησε τις αρχές αυτές, παρακαλούμε ενημερώστε μας με e-mail στο webmaster@masterstudies.com και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εντοπίζουν και να διορθώνουν το πρόβλημα αμέσως. Να είστε σίγουροι, οι λέξεις Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι στη γραμμή θέματος.

&nbsp

ΠΕΛΑΤΗ ΠΡΟΦΙΛ

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, κάθε εγγεγραμμένος πελάτης έχει ένα μοναδικό προσωπικό προφίλ. Κάθε προφίλ έχει έναν μοναδικό, προσωπικό αριθμό αναγνώρισης, η οποία μας βοηθά να διασφαλιστεί ότι μόνο μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο προφίλ σας.

Κατά την εγγραφή σας, θα δημιουργήσετε το προφίλ σας, να ορίσει έναν προσωπικό αριθμό αναγνώρισης, και στη συνέχεια να στείλετε αυτό τον προσωπικό αριθμό αναγνώρισης πίσω στο σκληρό σας δίσκο με τη μορφή ενός cookie, το οποίο είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι του κώδικα. Αυτός ο κωδικός είναι uniquel y δικά σας. Είναι το διαβατήριό σας για την απρόσκοπτη μετακίνηση μέσα στην Masterstudies ιστοσελίδα.

&nbsp

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες που μοιράζονται

Όταν μαζί μας, να μας δώσετε τα στοιχεία σας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματός σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να σας στείλει ενημερώσεις σχετικά με το λογαριασμό σας, ερωτηματολόγια για να μετρηθεί η ικανοποίηση σας με τις υπηρεσίες μας και ανακοινώσεις για νέες υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Έχουμε περιστασιακά μίσθωση άλλων εταιρείες για την παροχή περιορισμένων υπηρεσιών για λογαριασμό μας, συμπεριλαμβανομένων των απαντήσεων στις ερωτήσεις των πελατών σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες, αποστολή ταχυδρομείου και επεξεργασία εγγραφή εκδήλωση. Εμείς θα παρέχει μόνο αυτές τις εταιρείες τις πληροφορίες που χρειάζονται για την παροχή της υπηρεσίας, και απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες αυτές για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Masterstudies θα αποκαλύψει τα προσωπικά σας στοιχεία, χωρίς προειδοποίηση, μόνον εφόσον αυτό απαιτείται από το νόμο ή στην καλή πίστη, ότι η ενέργεια αυτή είναι π.δ.κ.α. αυτοί διαθέτουν την αναγκαία για: (α) σύμφωνα με τα διατάγματα του νόμου ή να συμμορφωθεί με τις νομικές διαδικασίες επιδίδεται Masterstudies ή το site? (β) στην προστασία και την προάσπιση των δικαιωμάτων ή της ιδιοκτησίας της Masterstudies και της οικογένειάς του Websites, και, (γ) ενεργεί επείγουσες περιστάσεις για να προστατεύσει την προσωπική ασφάλεια των χρηστών των Masterstudies, ιστοσελίδες του, ή του κοινού.