Keystone logo
Βιετνάμ

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Κύριος Προγράμματα σε Βιετνάμ 2024

Αριθμός ιδρυμάτων: 26
  • Hanoi, Βιετνάμ

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ho Chi Minh City, Βιετνάμ

  Ton Duc Thang University είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που λειτουργεί υπό τη Γενική Συνομοσπονδία Εργασίας του Βιετνάμ, που ιδρύθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1997.

  • Nha Trang, Βιετνάμ

  Καλώς ήλθατε στο Nha Trang University (NTU), το οποίο βρίσκεται φημισμένα στην πιο όμορφη παράκτια πόλη του Βιετνάμ. Nha Trang University είναι ένα από τα 50 δημόσια πανεπιστήμια στο Βιετνάμ με περισσότερα από 50 χρόνια ιστορίας και ανάπτυξης.

  • Ho Chi Minh City, Βιετνάμ

  Hoa Sen University έχει από καιρό αναγνωριστεί ως ένα ενεργό και έξυπνο ιδιωτικό ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, παρέχοντας στην κοινωνία άτομα πλήρως εξοπλισμένα με πνευματικά και ηθικά πρότυπα, μια άφθονη εμπειρία ζωής, έναν σαφώς καθορισμένο επαγγελματικό προσανατολισμό και μια αφοσιωμένη φιλοδοξία. Οι απόφοιτοι που παρακολουθούν προγράμματα κατάρτισης του Hoa Sen University εκτιμούνται σχετικά με την επαγγελματική τους αποδοτικότητα και τις κοινωνικά επιρροές ανθρώπινες αρετές.

  • Sơn La, Βιετνάμ

  Το Πανεπιστήμιο Tay Bac ιδρύθηκε με την απόφαση του πρωθυπουργού αριθ. 39/2001 / QD-TTG με ημερομηνία 23 Μαρτίου 2001 με βάση το Northwest College of Education, ο προκάτοχός του ήταν η Δευτεροβάθμια Σχολή Εκπαίδευσης. Η αυτόνομη περιοχή Thai Meo ιδρύθηκε το 1960.

  • Ho Chi Minh City, Βιετνάμ

  Το Πανεπιστήμιο Μεταφορών του Χο Τσι Μινχ απευθείας από το Υπουργείο Μεταφορών είναι το μεγαλύτερο πολυεπιστημονικό πανεπιστήμιο κατάρτισης στον τομέα των μεταφορών στο Νότιο Βιετνάμ. Το Πανεπιστήμιο Μεταφορών του Χο Τσι Μινχ είναι υπεύθυνο για την εκπαίδευση ανθρώπινων πόρων για τον τομέα των μεταφορών, συγκεκριμένα θαλάσσιες, οδικές, εσωτερικές πλωτές οδούς και σιδηροδρόμους.

  • Thanh Hóa, Βιετνάμ

  Στις 24 Σεπτεμβρίου 1997, ο Πρωθυπουργός εξέδωσε την απόφαση αριθ. 797 / QĐ-TTg σχετικά με την ίδρυση του Hong Duc University (HDU) μέσω της συγχώνευσης τριών τριτοβάθμιων ιδρυμάτων: College of Education, College of Economics and Technique και Thanh Hoa Medical College (προηγουμένως γνωστό για περισσότερα από 40 χρόνια πείραμα κατάρτισης). Το HDU ήταν το πρώτο εκπαιδευτικό σύστημα του Βιετνάμ που δημιουργήθηκε από ένα νέο μοντέλο: ένα δημόσιο, πολυ-πειθαρχικό ίδρυμα που λειτουργεί υπό τη δικαιοδοσία της Λαϊκής Επιτροπής της επαρχίας Thanh Hoa και την εποπτεία του Υπουργείου Παιδείας και Κατάρτισης.

  • Ho Chi Minh City, Βιετνάμ

  Καλώς ήλθατε στο Πανεπιστήμιο Επιστημών, ένα από τα έξι αξιόλογα μέλη του Εθνικού Πανεπιστημιακού Συστήματος του Βιετνάμ στην Πόλη του Χο Τσι Μινχ. Η ιστορία του Πανεπιστημίου μας ξεκίνησε το 1941 με την ίδρυση του Ινδοκίνα Κολλεγίου Επιστημών, το οποίο στη συνέχεια έγινε το Πανεπιστήμιο Επιστημών Επιστημών στη Σαϊγκόν το 1956. Σε συνεργασία με τη Σχολή Επιστολών, το Ίδρυμά μας μετονομάστηκε σε Πανεπιστήμιο Hochiminh City το 1977.

  • Ho Chi Minh City, Βιετνάμ

  Βρίσκεται στην καρδιά της βιομηχανικής περιοχής, το πανεπιστήμιο υπήρξε εκπαιδευτικό κέντρο, ερευνητικό κέντρο και εκπαιδευτική ευκαιρία στην πόλη Χο Τσι Μινχ για περισσότερο από μισό αιώνα. Ιδρύθηκε το 1962 ως Διοικητικό Συμβούλιο Τεχνικής Εκπαίδευσης με 5 επιστημονικούς κλάδους, το Ho Chi Minh City University of Technology and Education έχει μεταμορφωθεί αξιοσημείωτα σε ένα πολυεπιστημονικό πανεπιστήμιο.

  • Vũng Tàu, Βιετνάμ

  Το πανεπιστήμιο Ba Ria - Vung Tau βρίσκεται στην παράκτια πόλη Vung Tau της επαρχίας Ba Ria - Vung Tau, η οποία αποτελεί την πύλη προς την Ανατολική Θάλασσα των επαρχιών στα νοτιοανατολικά και το κέντρο οικονομίας, χρηματοδότησης, πολιτισμού, τουρισμού, μεταφορών και εκπαίδευση της Νοτιοανατολικής και βολική σύνδεση με την πόλη Χο Τσι Μινχ και άλλες γειτονικές επαρχίες μέσω ξηράς, αέρα, πλωτής οδού και σιδηροδρόμου Διαθέτοντας πολλές όμορφες παραλίες και καλά εξοπλισμένη υποδομή, το Vung Tau City είναι ένας γνωστός τουριστικός προορισμός στο Νότο και μια περιοχή logistics της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου του Βιετνάμ. Το πανεπιστήμιο Ba Ria - Vung Tau είναι το μόνο πανεπιστήμιο στην πόλη Vung Tau, το οποίο είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα που παρέχει πολυεπιστημονικούς ανθρώπινους πόρους για την επαρχία Ba Ria - Vung Tau, γειτονικές επαρχίες καθώς και ολόκληρη τη χώρα. BVU είναι επίσης ένα επιστημονικό ερευνητικό κέντρο της επαρχίας Ba Ria - Vung Tau, όπου έχουν διεξαχθεί και εφαρμοσθεί ερευνητικά προγράμματα σχετικά με την εφαρμογή και τη μεταφορά προηγμένων επιστημών και τεχνολογίας στην κοινωνία και την παραγωγή.

  • Hanoi, Βιετνάμ

  University Of Transport And Communications (UTC) είναι το μεγαλύτερο και παλαιότερο τεχνικό κρατικό πανεπιστήμιο στον τομέα των μεταφορών του Βιετνάμ.

  • Ho Chi Minh City, Βιετνάμ

  Μετά από 23 χρόνια ίδρυσης και ανάπτυξης, Trường Đại Học Quốc Tế Hồng Bàng πέτυχε πολλά περήφανα επιτεύγματα. Μέχρι τώρα, το Πανεπιστήμιο διαθέτει 12 σχολές με περισσότερες από 41 εξειδικευμένες κατευθύνσεις (μεγάλες) σημαντικών τομέων με υψηλή κοινωνική ζήτηση.

  • Hanoi, Βιετνάμ

  Καλώς ήλθατε στο Hanoi University Of Mining And Geology , το κορυφαίο ίδρυμα στο Βιετνάμ για γεωλογία, εξόρυξη, έρευνα και χαρτογραφία, εξερεύνηση και παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου. Ιδρύθηκε το 1966, το Hanoi University Of Mining And Geology έχει εκπαιδεύσει σχεδόν 80 χιλιάδες μηχανικούς, μάστερ και διδακτορικά. Πολλοί από αυτούς έχουν γίνει ανώτεροι ηγέτες της χώρας.

  • Ho Chi Minh City, Βιετνάμ

  Industrial University of Ho Chi Minh City ήταν στο παρελθόν Go Vap Vocational School που ιδρύθηκε από ιερείς του Don Bosco στις 11 Νοεμβρίου 1956, στην κοινότητα Hanh Thong, στην περιοχή Go Vap, στην επαρχία Gia Dinh.

  • Hanoi, Βιετνάμ

  Το Πανεπιστήμιο Αρχιτεκτονικής ιδρύθηκε με την απόφαση αριθ. 181 / CP με ημερομηνία 17 Σεπτεμβρίου 1969 του κυβερνητικού συμβουλίου. Το σχολείο είναι υπό το Υπουργείο Κατασκευών και υπό την κρατική διαχείριση της εμπειρογνωμοσύνης του Υπουργείου Παιδείας και Κατάρτισης και της εδαφικής διοικητικής διαχείρισης της Λαϊκής Επιτροπής του Ανόι.