Keystone logo
Γουατεμάλα

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Κύριος Προγράμματα σε Γουατεμάλα 2024

Αριθμός ιδρυμάτων: 11
  • Guatemala City, Γουατεμάλα

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Alcobendas, Ισπανία
  • Buenavista, Μεξικό
  • + 3 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Guatemala City, Γουατεμάλα

  Το Universidad San Pablo de Guatemala βασίζεται στην πρακτική πραγματοποίηση σπουδών στη ζωή του μαθητή. Οι σταδιοδρομίες του πανεπιστημίου είναι εντελώς καινοτόμες, εφαρμόσιμες και θα ενθαρρύνουν τους μαθητές να είναι δημιουργικοί και επιχειρηματικοί. Η εκπαιδευτική φιλοσοφία του Πανεπιστημίου επικεντρώνεται στην καινοτομία, προς το τι πρέπει να είναι, στην εφεύρεση και στις νέες, πρωτότυπες και απεριόριστες ιδέες. Τα αναλυτικά προγράμματα των μαθημάτων, η διαδικασία διδασκαλίας-μάθησης, και η εκπαιδευτική φιλοσοφία, γενικά, βασίζονται στα ακόλουθα: Τεχνολογικές δεξιότητες, προηγμένα πρότυπα χρήσης των τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνιών ως αναπόσπαστο μέρος της μάθησης, των τελωνείων και ζωή των δασκάλων και των μαθητών. Πνεύμα υπηρεσίας προς την κοινότητα και ανάπτυξη προοδευτικών αξιών. Ανθρωπιστική εφαρμογή της τεχνολογίας για να συμβάλει στην ανάπτυξη της Γουατεμάλας. Worldview, βασισμένη στην Καλβινιστική Προτεσταντική φιλοσοφία, η οποία εκδηλώνει την ισότητα των ανθρώπων και μια Μεταρρυθμισμένη θεολογία, προοδευτικές, ηθικές και πρακτικές αξίες που δημιουργούν ανάπτυξη. Ο κύριος στόχος του γενικού προγράμματος σπουδών των διαφορετικών σταδιοδρομιών και όλων των μαθημάτων είναι να εκπαιδεύσει τους μαθητές στις ακόλουθες τιμές, χαρακτηριστικά και ικανότητες: Ηγεσία Έρευνα Επιχειρηματικότητας Αυτές οι τιμές είναι εγκάρσιες και έχουν σημαντική επίδραση στα συστήματα διδασκαλίας-μάθησης και σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών όλων των μαθημάτων, σεμιναρίων, εργαστηρίων και εργαστηρίων. Το Universidad San Pablo de Guatemala βασίζεται σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα από το οποίο σχεδιάζονται καινοτόμα μοντέλα μέσω των οποίων η παιδαγωγική δράση δεσμεύεται για τους άλλους. να θεωρηθεί ως το μέσο της προσωπικής και κοινωνικής μεταμόρφωσης. Το εκπαιδευτικό σύστημα βασίζεται στην αλήθεια και προέρχεται από την ηθική πεποίθηση εκείνων που το ασκούν στον προσανατολισμό προς την επίτευξη προόδου και την ευημερία της κοινότητας. Επομένως, είναι ένας θεσμός που έχει δεσμευτεί για την κοινωνία, στη δημιουργία και τη μετάδοση γνώσεων, που εκπαιδεύει στην αριστεία, να συμβάλει στην οικοδόμηση μιας καθημερινής ζωής, η οποία βασίζεται στον Χριστιανισμό που έχει υψηλό κοινωνικό αντίκτυπο βασισμένο στην ηθική. , Judeo-Christian, ηθικά πρότυπα και αξίες που αναγνωρίζουν τους άλλους.

  • Guatemala City, Γουατεμάλα

  Η Don Bosco Salesian Association υπέγραψε Συμφωνία Ακαδημαϊκής Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Francisco Marroquín το 1971. Από το 1972, οι Don Bosco Salesians ανέπτυξαν ανθρωπιστικά προγράμματα που υποστηρίζονται από το Πανεπιστήμιο Francisco Marroquín. Δημιουργήθηκαν καριέρες, τμήματα και σχολές. Αξιοσημείωτα μεταξύ αυτών των προγραμμάτων είναι: Εκπαιδευτικοί στην Εκπαίδευση και Επιστήμες της Εκπαίδευσης, Εκπαιδευτικοί στη Θεολογία, Εκπαιδευτικοί στην Αγγλική και Εκπαιδευτικοί στην Ιστορία Η Σχολή Επιστημών Επικοινωνίας είχε μεγάλη ανάπτυξη και ιδρύθηκαν οι ειδικότητες του Τεχνικού και του Bachelor of Science in Social Communication, Bachelor of Advertising και Bachelor of Radio and Television Production. Εκεί ξεκίνησε το Mesoamerican University . Εκμεταλλευόμενοι την πανεπιστημιακή εμπειρία και ανάπτυξη που είχαν επιτευχθεί, οι διαδικασίες ίδρυσης νέου πανεπιστημίου ξεκίνησαν το 1996. Η 1η. Τον Οκτώβριο του 1999, το Mesoamerican University εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Ανώτατης Ιδιωτικής Εκπαίδευσης της Γουατεμάλας. Το 2000, το νέο πανεπιστήμιο άρχισε να λειτουργεί με τις σχολές ανθρωπίνων και κοινωνικών επιστημών και κοινωνικών επικοινωνιών. Ένα χρόνο αργότερα, σε μια στρατηγική συμμαχία με την Ένωση Διευθυντών της Γουατεμάλας, η ESAG, δημιουργήθηκε το Escuela Superior de Alta Gerencia για να διδάξει μεταπτυχιακά. Το 2002, 15 σταδιοδρομίες από την πόλη Quetzaltenango συγχωνεύθηκαν ως μέρος του Mesoamerican University . Το 2003, η Ιατρική Σχολή εγκρίθηκε στα εν λόγω κεντρικά γραφεία.

  • Guatemala City, Γουατεμάλα

  Το Universidad Del Valle De Guatemala είναι ένα από τα πιο διάσημα πανεπιστήμια της Κεντρικής Αμερικής. Είμαστε στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας και στην προώθηση υψηλού επιπέδου έρευνας και διδασκαλίας. Δεν είμαστε ιδιωτικό πανεπιστήμιο. 1 στην Κεντρική Αμερική και τον Παναμά, σύμφωνα με την κατάταξη QS και το μοναδικό πανεπιστήμιο με τη θεσμική διαπίστευση των Ηρώων στη Γουατεμάλα. Για περισσότερα από 50 χρόνια, ψάχνουμε και καλωσορίζουμε ταλαντούχους ανθρώπους που θέλουν να γίνουν πράκτορες της αλλαγής. Προσφέρουμε ένα διακριτικό μοντέλο με ευρύ φάσμα φιλελεύθερων τεχνών, ενοποιημένο με εξειδικευμένη εκπαίδευση στην επιστήμη, την τεχνολογία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και την εκπαίδευση. Τόσο το χαρτοφυλάκιο προγραμμάτων μας όσο και η ατζέντα έρευνας και προσέγγισης ανταποκρίνονται στις ανάγκες του περιβάλλοντός μας, των νέων γενεών μαθητών και προωθούν την αναζήτηση λύσεων στις προκλήσεις της κοινωνίας μας. Στις τρεις πανεπιστημιουπόλεις μας, το UVG έχει χαρακτηριστεί ως ίδρυμα που επιδιώκει ακαδημαϊκή αριστεία με αξίες και κριτήρια για να βοηθήσει όλους τους μαθητές, μέσω οικονομικής βοήθειας και υποτροφιών για ταλαντούχους νέους με περιορισμένους πόρους.

  • Guatemala City, Γουατεμάλα

  Το Πανεπιστήμιο Da Vinci της Γουατεμάλας είναι ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, του οποίου η εκπαιδευτική πρόταση βασίζεται στις αρχές της αλήθειας, της ακεραιότητας, της αναζήτησης αριστείας, της κοινωνικής ευθύνης και της συνάφειας της γνώσης. Το Πανεπιστήμιο Da Vinci της Γουατεμάλας κατανοεί ότι η αλήθεια είναι μια θεμελιώδης αξία, και ως εκ τούτου η αναζήτηση, η πρακτική της και η άμυνά της βυθίζονται στις ενέργειές της, ιδίως μέσω ακαδημαϊκής και θεσμικής έρευνας, η οποία συμβάλλει επίσης στην ανάπτυξη της επιστήμης και της κοινωνικής ανάπτυξης . Μια άλλη θεμελιώδης αρχή είναι αυτή της ακεραιότητας. Το Πανεπιστήμιο Da Vinci της Γουατεμάλας κατανοεί ότι η γνώση είναι ευρεία και ποικίλη και ότι τα εκπαιδευτικά της προγράμματα πρέπει να παρέχουν, στο μέτρο του δυνατού, ολοκληρωμένες γνώσεις διαφόρων τομέων, έτσι ώστε οι απόφοιτοι επαγγελματίες να έχουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Η αριστεία ως αρχή δράσης αποτελεί αξία προτεραιότητας για το Πανεπιστήμιο Da Vinci της Γουατεμάλας. Είναι κατανοητό ότι η αναζήτηση της αριστείας δεν έχει τέλος και ότι, συνεπώς, οι ενέργειες των μελών της, καθώς και εκείνων των προγραμμάτων της, πρέπει να διεξάγονται με ποιότητα σύμφωνα με τους κανόνες και τα πρότυπα που διασφαλίζουν την επίτευξή τους. Μια άλλη θεμελιώδης αρχή είναι αυτή της συνάφειας, η οποία θεωρείται ως ο σύνδεσμος και η συνοχή μεταξύ των εκπαιδευτικών προτάσεών της και των απαιτήσεων της κοινωνίας και του παραγωγικού τομέα. Το Πανεπιστήμιο Da Vinci της Γουατεμάλας στοχεύει στην εκπαίδευση επαγγελματιών που έχουν την ικανότητα να λαμβάνουν κρίσιμες κρίσεις και έχουν υψηλή ευελιξία και προσαρμοστικότητα κατά την άσκηση του επαγγέλματός τους. Αυτό είναι εφικτό εάν οι γνώσεις που διατίθενται σε αυτές σχετίζονται με την πραγματικότητα και τη συνεχή επιστημονική, τεχνολογική και κοινωνική εξέλιξη.

  • Guatemala City, Γουατεμάλα

  Το Πανεπιστήμιο έχει σχεδιαστεί για να είναι ένας σύνδεσμος, μια γέφυρα, ένας «ισθμός» που συνδυάζει την επιστημονική έρευνα και την επαγγελματική πρακτική. μόνιμες αξίες και δημιουργικό και καινοτόμο πνεύμα · τα κοινωνικά προβλήματα της χώρας και τα διεθνή γεγονότα · το πανεπιστήμιο και η εταιρεία · ανθρωπιστική εκπαίδευση και σύγχρονη τεχνολογία. Για να υποστηρίξει την ποιότητά μας στην ακαδημαϊκή κατάρτιση, το UNIS έχει υποβληθεί σε μια διαδικασία συνεχών πιστοποιήσεων, οι οποίες εγγυώνται τα πρότυπα των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων, το προφίλ των καθηγητών μας, εργαλεία στην άσκηση της καριέρας, όπως προγράμματα εξειδίκευσης. Για αυτήν τη διαδικασία, το Universidad del Istmo εμπιστεύεται την ANECA να ξεκινήσει τη Διεθνή Διαδικασία Πιστοποίησης Ποιότητας από το 2014. Το ANECA είναι ένα κρατικό ίδρυμα που στοχεύει στην παροχή εξωτερικής διασφάλισης ποιότητας στο πανεπιστημιακό σύστημα και συμβάλλει στη συνεχή βελτίωση του, επίσης, αναπτύσσει διαφορετικά προγράμματα για την εκτέλεση της δραστηριότητάς του (αξιολόγηση, πιστοποίηση και διαπίστευση), προκειμένου να ενσωματωθεί το σύστημά μας στον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης.

  • Guatemala City, Γουατεμάλα

  Ως το μοναδικό κρατικό πανεπιστήμιο, είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για τη διεύθυνση, οργάνωση και ανάπτυξη της κρατικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της κρατικής εκπαίδευσης, καθώς και για τη διάδοση του πολιτισμού σε όλες τις εκδηλώσεις του. Θα προωθήσει με κάθε τρόπο την έρευνά του σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης γνώσης και θα συνεργαστεί στη μελέτη και επίλυση εθνικών προβλημάτων. Ο θεμελιώδης σκοπός της είναι να αυξήσει το πνευματικό επίπεδο των κατοίκων της Δημοκρατίας, να διατηρήσει, να προωθήσει και να διαδώσει τον πολιτισμό και τις επιστημονικές γνώσεις. Θα συμβάλει στην πραγματοποίηση της ένωσης της Κεντρικής Αμερικής και για το σκοπό αυτό, θα επιδιώξει την ανταλλαγή ακαδημαϊκών, φοιτητών και οτιδήποτε τείνει στον πνευματικό δεσμό των λαών του ισθμού. Το Πανεπιστήμιο του Σαν Κάρλος της Γουατεμάλας είναι το κρατικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αυτόνομο, με δημοκρατική κουλτούρα, με πολυ-διαπολιτισμική προσέγγιση, συνδεδεμένη και αφοσιωμένη στην επιστημονική, κοινωνική, ανθρωπιστική και περιβαλλοντική ανάπτυξη με μια ενημερωμένη, δυναμική, αποτελεσματική διαχείριση πόροι που χρησιμοποιούνται βέλτιστα για την επίτευξη των σκοπών και στόχων του, εκπαιδευτής επαγγελματιών με ηθικές αρχές και ακαδημαϊκή αριστεία.

  • Guatemala City, Γουατεμάλα

  Το Πανεπιστήμιο Mariano Gálvez είναι ένα ιδιωτικό, ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους του θεσμικού του χαρακτήρα, το οποίο εγκρίθηκε στις 29 Ιανουαρίου 1966, από το Ανώτατο Πανεπιστημιακό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου του San Carlos de Guatemala . Το όνομά του τιμά τον διακεκριμένο πολιτικό, ήρωα και επιφανή νομικό εμπειρογνώμονα Ο γιατρός José Mariano Gálvez (Επικεφαλής της Πολιτείας της Γουατεμάλας 1831-1838), ιδρυτής της Ακαδημίας Σπουδών και μεταρρυθμιστής της εκπαίδευσης της Γουατεμάλας, ο οποίος προώθησε σημαντικές καινοτομίες σε όλες τις τάξεις της ζωής του κράτους. Η βελτίωση της δημόσιας διδασκαλίας αποδίδεται σε αυτόν. Αγωνίστηκε για να είναι η διδασκαλία κοσμική, ήταν ο ιδρυτής της Εθνικής Βιβλιοθήκης και του Μουσείου, σέβεται τους ατομικούς νόμους και εγγυήσεις, την ελευθερία του Τύπου και την εκπομπή σκέψης. Σύμφωνα με τις θεσμικές αρχές του, το Πανεπιστήμιο Mariano Gálvez εξυπηρετεί ουσιαστικά την ηθική, επιστημονική, επαγγελματική και τεχνική κατάρτιση των φοιτητών, μέσω της ολοκληρωμένης άσκησης της διδασκαλίας, της έρευνας και της υπηρεσίας προς την κοινότητα και κανονιστική, ακαδημαϊκή ανεξαρτησία, διοικητική, πειθαρχική και οικονομικός; στη διατήρηση και ανάπτυξη της επιστήμης και του πολιτισμού ως παγκόσμιας κληρονομιάς · στην προώθηση της έρευνας ως πηγή γνώσης και προόδου και στη μελέτη των εθνικών προβλημάτων προκειμένου να συμβάλει στη λύση τους. Τα ιδανικά που ενέπνευσαν τους ιδρυτές του παραμένουν έγκυρα, καθώς είναι η ανησυχία του Πανεπιστημίου στη διδασκαλία του, η ολοκληρωμένη εκπαίδευση των φοιτητών του σε ένα περιβάλλον ελευθερίας, αμοιβαίου σεβασμού και πνεύματος συνύπαρξης.

  • Guatemala City, Γουατεμάλα

  Είμαστε η σύγχρονη και χωρίς αποκλεισμούς σχολή επιχειρήσεων με το μέλλον ως οπτική γωνία και έναν χάρτη πορείας για ταξίδια που απαιτεί η περιοχή μας για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που προκύπτουν στον 21ο αιώνα. Δεσμευόμαστε για τη μόνιμη αναζήτηση πρωτοποριακών ιδεών για να τις εφαρμόσουμε και με έναν τρόπο σκέψης που προωθεί τη δράση και αγκαλιάζει μόνιμες αλλαγές από τον πολιτισμό μας για να επιτύχουμε τη συνεχή ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων.

  • Portland, Ηνωμένες Πολιτείες
  • Cusco, Περού
  • + 5 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...