Keystone logo
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Μελέτη Κύριος σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 2024

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  673
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  53
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  91
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  68

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  7
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  11
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  9

Σχετικά με Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) είναι μια ιδιαίτερα σύγχρονη χώρα της Μέσης Ανατολής που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Αραβικής Χερσονήσου. Η χώρα έχει σύνορα με τη Σαουδική Αραβία, το Ομάν και το Κατάρ. Τα ΗΑΕ ιδρύθηκε το 1971 ως μια ομοσπονδία επτά εμιράτα: Αμπού Ντάμπι, Ajman, το Ντουμπάι, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah και Umm al-Qaiwain. Τα ΗΑΕ είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός που συνδυάζει μια πλούσια πολιτιστική παράδοση που χρονολογείται πάνω από 2.500 χρόνια με τις σύγχρονες πόλεις που διαθέτουν ουρανοξύστες, μουσεία, γκαλερί τέχνης, γήπεδα γκολφ, ιαματικές πηγές και τα θεματικά πάρκα.

Κλίμα

Παρά το γεγονός ότι περίπου τα τέσσερα πέμπτα των ΗΑΕ έχει ένα ζεστό και ξηρό κλίμα της ερήμου, η χώρα περιλαμβάνει επίσης τα βουνά, οάσεις και μια ακτογραμμή. Οι μέγιστες θερμοκρασίες το καλοκαίρι μπορεί να φτάσει σχεδόν 50 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές, αν και οι θερμοκρασίες στις ορεινές περιοχές είναι πιο συγκρατημένη. Ελάχιστες θερμοκρασίες το χειμώνα είναι περίπου 10 βαθμούς C.Η ετήσια βροχόπτωση είναι από 120 mm έως 350 χιλιοστά ανάλογα με την τοποθεσία, με περιστασιακές πλημμύρες flash. Θύελλες σκόνης που μειώνουν σημαντικά την ορατότητα επίσης να εμφανιστεί σε περιοχές της ερήμου.

Πολιτισμός

Η ΗΑΕ προσπαθεί να διατηρήσει τις παραδοσιακές πολιτιστικά στοιχεία βασίζονται σε φυλετικές διαβίωσης και ισλαμικές αρχές, ενώ κινείται προς μια σύγχρονη κουλτούρα. Με αυτό κατά νου, η χώρα έχει τονίσει πρόσφατα εικαστικών τεχνών που αυξάνουν τα παραδοσιακά μέσα της δημιουργικότητας που επικεντρώνεται στην ποίηση και τον προφορικό λόγο. Ως αποτέλεσμα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχει τώρα μια ακμάζουσα, πολυ-πολιτισμική κοινότητα τέχνης που περιλαμβάνει μουσεία, αίθουσες τέχνης, εκθέσεις τέχνης, πολιτιστικές εκδηλώσεις, θέατρα και τέχνης που σχετίζονται με τα εργαστήρια και τις θερινές κατασκηνώσεις.

Κόστος Διαβίωσης

Οι τιμές στα ΗΑΕ είναι γενικά μέτρια, με διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου ξεκινούν από περίπου $ 1.000 (ΗΠΑ) ανά μήνα και βοηθητικά προγράμματα που τρέχουν περίπου $ 120 (US) ανά μήνα. Τρόφιμα κόστος είναι επίσης πολύ λογικές.Κόστος κοντά σε ένα κέντρο της πόλης είναι κάπως υψηλότερες από το κόστος αλλού. Οι μαθητές θα πρέπει επίσης να είναι σίγουρος για τον προϋπολογισμό για ένα αυτοκίνητο, καθώς είναι μια εικονική αναγκαιότητα στη χώρα.

Απαιτήσεις βίζας

Οι φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν στα ΗΑΕ πρέπει να υποβάλουν αίτηση για τη Φοιτητική Βίζα των ΗΑΕ. Προσφέρονται φοιτητικές βίζες για προγράμματα πλήρους απασχόλησης. Υπάρχουν βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες βίζες.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητική Βίζα ΗΑΕ

Τιμή και νόμισμα

Το κόστος μιας άδειας διαμονής για φοιτητή εξαρτάται από τον ανάδοχο (γονέα ή πανεπιστήμιο), τη δικαιοδοσία του χορηγού (σε περίπτωση πανεπιστημίου), εάν ο αιτών βρίσκεται εντός ή εκτός των ΗΑΕ και εάν η αίτηση διεκπεραιώνεται κανονικά ή επιταχυνόμενος τρόπος.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Η νομοθεσία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων απαιτεί από όλους τους αλλοδαπούς φοιτητές (εκτός από τους υπηκόους του ΣΣΚ) να αποκτήσουν «Άδεια Εισόδου Φοιτητών», ακολουθούμενη από «Βίζα Φοιτητικής Διαμονής» για τη διάρκεια των σπουδών τους. Τα κράτη μέλη του GCC (Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου) είναι το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, το Ομάν, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

πανεπιστήμια των ΗΑΕ

Η Φοιτητική Βίζα των ΗΑΕ για διεθνείς φοιτητές διευκολύνεται από τα ίδια τα πανεπιστήμια των ΗΑΕ. Οι φοιτητές μπορούν να στείλουν τα έγγραφά τους απευθείας στο πανεπιστήμιο.

Δικτυακός τόπος:

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Μόλις το πανεπιστήμιο σας στείλει την επιστολή προσφοράς για το πρόγραμμα και την αποδεχτείτε, θα ξεκινήσει τη διαδικασία αίτησης για βίζα. Η φοιτητική βίζα των ΗΑΕ δεν απαιτεί από τους ξένους φοιτητές να εμφανιστούν για ξεχωριστή συνέντευξη για βίζα.

Ενώ η διαδικασία τεκμηρίωσης μπορεί να διαφέρει από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο, μερικά από τα συνήθως απαιτούμενα έγγραφα για τη Φοιτητική Βίζα των ΗΑΕ είναι:

 • Έγχρωμο αντίγραφο διαβατηρίου με ισχύ τουλάχιστον για επτά μήνες.
 • Έγχρωμη φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου
 • Συμπληρωμένα έντυπα Πανεπιστημίου
 • Αντίγραφο απόδειξης διδάκτρων και βίζα
 • Συμπληρωμένα δικαιολογητικά ιατρικής ασφάλισης

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Ιδανικά, η διαδικασία φοιτητικής βίζας θα πρέπει να ξεκινά τουλάχιστον 1-2 μήνες πριν από την έναρξη του εξαμήνου, ώστε να μπορούν να φροντίσουν για τις άλλες πτυχές της λίστας ελέγχου αναχώρησης. Συνήθως χρειάζονται περίπου 15-20 ημέρες για να διεκπεραιωθεί η βίζα, ωστόσο, αυτό διαφέρει από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο. Οι ξένοι φοιτητές έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν επεξεργασία Express, η οποία κοστίζει περισσότερο από την κανονική επεξεργασία. Στο πλαίσιο της επεξεργασίας Express, οι μαθητές μπορούν να λάβουν τη φοιτητική βίζα των ΗΑΕ εντός 10 ημερών.

Οι φοιτητικές βίζες των ΗΑΕ ισχύουν για περίοδο 12 μηνών. Οι αλλοδαποί φοιτητές πρέπει να ανανεώσουν τη φοιτητική τους βίζα στο τέλος της περιόδου των 12 μηνών, εάν το πρόγραμμά τους είναι μεγαλύτερο από αυτήν την περίοδο. Οι φοιτητές θα χρεωθούν με ανανέωση βίζας και ασφάλιση υγείας για την ανανέωση. Οι διεθνείς φοιτητές πρέπει να υποβάλουν τα έγγραφα ανανέωσης της βίζας τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την ημερομηνία λήξης της βίζας.

Χρόνος επεξεργασίας

20 Days

Ευκαιρίες εργασίας

Οι διεθνείς φοιτητές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μπορούν να αναλάβουν εργασία στην πανεπιστημιούπολη, καθώς και εκτός πανεπιστημιούπολης. Ωστόσο, θα απαιτούσαν άδεια από το πανεπιστήμιό τους για αυτό. Εάν οι φοιτητές έχουν χορηγία πανεπιστημίου, μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα Εργασίας των ΗΑΕ για να λάβουν άδεια για να αναλάβουν θέσεις μερικής απασχόλησης στα ΗΑΕ.

Το κατά προσέγγιση κόστος μιας άδειας φοιτητικής διαμονής είναι 2.500 dhh εξαιρουμένης της κατάθεσης ασφαλείας (εάν υπάρχει), των τελών ανοίγματος αρχείων (εάν υπάρχουν), της νομιμοποίησης εγγράφων και της μετάφρασης (εάν απαιτείται). Ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις 500 Dhh για φοιτητική άδεια εργασίας.

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Υπάρχουν, συνήθως, τρεις λόγοι για τους οποίους μπορεί να απορριφθεί η Φοιτητική Βίζα σας στα ΗΑΕ:

 1. Ο οργανισμός μετανάστευσης μπορεί να το αρνηθεί.
 2. Ο γραμματέας του πανεπιστημίου μπορεί να το απορρίψει.
 3. Ο φοιτητής ενδέχεται να αποτύχει να ολοκληρώσει το ιατρικό τεστ (απαιτείται στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης για φοιτητική βίζα).