Keystone logo
Ιαπωνία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Κύριος Προγράμματα σε Ιαπωνία 2024

Αριθμός ιδρυμάτων: 169
  • Ghent, Βέλγιο
  • Alcoi, Ισπανία
  • + 2 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kyoto, Ιαπωνία

  Kyoto University Of Advanced Science (KUAS) μπορεί να ανατρέξει σε μια ιστορία 50 ετών ως διαπιστευμένο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην ακαδημαϊκή καρδιά της Ιαπωνίας. Για να κάνει το επόμενο βήμα και πρόκληση σε παγκόσμια κλίμακα, η KUAS κάλεσε έναν κορυφαίο Διευθύνοντα Σύμβουλο μιας παγκόσμιας επιτυχημένης εταιρείας με έδρα το Κιότο ως πρόεδρο, με στόχο να προσφέρει τους ακαδημαϊκούς της πόρους στη διεθνή σκηνή. Η καθιέρωση ενός καινοτόμου προγράμματος μηχανικής διδασκαλίας στα αγγλικά είναι ένα σημαντικό παράδειγμα αυτών των προσπαθειών, καθώς το KUAS συνεχίζει να ενισχύει τη δέσμευσή του να βρίσκεται στην κορυφή της σύγχρονης εκπαίδευσης.

  • Rio de Janeiro, Βραζιλία
  • Bailrigg, Ηνωμένο Βασίλειο
  • + 3 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yamagata, Ιαπωνία

  Ξεκινώντας με το άνοιγμα του νομαρχιακού κανονικού σχολείου Yamagata το 1878, πέντε εκπαιδευτικά ιδρύματα (Yamagata High School, Yamagata Normal, Yamagata Youth Normal, Yonezawa Technical College, Yamagata Prefectural) ξεκίνησαν το 1949. Το Agricultural and Forestry College) ιδρύθηκε ως νέο εθνικό πανεπιστήμιο. Το 2019, έχουμε κληρονομήσει την ιστορία και την παράδοση του εορτασμού των 70 χρόνων από την ίδρυσή μας και στέλνουμε πολλούς εξαιρετικούς ανθρώπινους πόρους στην κοινωνία.

  • Tottori, Ιαπωνία

  Το σύμβολο του Πανεπιστημίου αντιπροσωπεύει το αρχικό γράμμα "T" του Tottori University , το οποίο έχει σχεδιαστεί με τη μορφή ενός δυναμικά πετώντας πουλιού. Οι ρέουσες γραμμές που περιλαμβάνουν το σήμα εκφράζουν τον δυναμισμό με τον οποίο το Πανεπιστήμιο προσαρμόζεται με ευελιξία στη νέα εποχή ως ένα μοναδικό και ελκυστικό πανεπιστήμιο με ξεχωριστή ταυτότητα. Οι δύο πτέρυγες που τέμνονται στο κέντρο συμβολίζουν την άπειρη δυνατότητα (∞) και τη Σύντηξη της Γνώσης και της Πρακτικής, τις βασικές αρχές του Πανεπιστημίου και αντιπροσωπεύουν τη συνεχή ανάπτυξη του Πανεπιστημίου. Οι τρεις κύκλοι που αποτελούνται από δύο φτερά και μια ουρά αντιπροσωπεύουν τους στόχους* των εκπαιδευτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου, ενώ τα χρώματα του μπλε και του πράσινου απεικονίζουν τον ουρανό και τη θάλασσα ή τη γη και τη ζωή, τα οποία είναι σύμβολα της Γης, υποδηλώνοντας ότι το Πανεπιστήμιο αναπτύσσεται σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ τρέφεται από πλούσια φύση. 1) Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού με καλή μόρφωση που μπορεί να διαδραματίσει βασικούς ρόλους στην κοινωνία 2) Προώθηση της έρευνας αιχμής για την επίλυση παγκόσμιων, ανθρώπινων και κοινωνικών ζητημάτων 3) Συμβολή στις βιομηχανίες και τον πολιτισμό της τοπικής κοινότητας

  • Taito City, Ιαπωνία

  Το Tokyo Geidai είναι ένα διεθνώς μοναδικό πανεπιστήμιο τέχνης που προσφέρει προγράμματα όχι μόνο στις καλές τέχνες και τη μουσική, αλλά και στον κινηματογράφο και τα νέα μέσα και τη διαχείριση της τέχνης ως μέρος των παγκόσμιων σπουδών τέχνης. Ως «πηγή δημιουργικότητας που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο», το πανεπιστήμιο, μαζί με το προσωπικό και τους διοικητικούς υπαλλήλους, θα συνεχίσει τις προσπάθειες να καλλιεργήσει την επόμενη γενιά εξαιρετικών καλλιτεχνών, να προωθήσει τη δύναμη της ιαπωνικής τέχνης και πολιτισμού και να συμβάλει στην παγκόσμια ανάπτυξη της τέχνης μέσω στενής συνεργασίας με σχετικούς οργανισμούς, όπως το ιαπωνικό Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Επιστήμης και Τεχνολογίας και τον Οργανισμό Πολιτιστικών Υποθέσεων, επιτρέποντας έτσι στο πανεπιστήμιο να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες και τις αξίες του.

  • Nisshin, Ιαπωνία

  Στη σημερινή παγκοσμιοποιημένη κοινωνία συνύπαρξης μεταξύ πολλών γλωσσών και πολιτισμών, δίνεται σημασία όχι μόνο στα αγγλικά ως παγκόσμια γλώσσα αλλά και σε άλλες γλώσσες. Όπως και οι γλώσσες, η στάση αποδοχής πολλαπλών πολιτισμών θεωρείται επίσης απαραίτητη. Με βάση αυτό το κοινωνικό υπόβαθρο, η Σχολή Ξένων Σπουδών ακολουθεί μια ακαδημαϊκή προσέγγιση για να εξερευνήσει τις γλώσσες και τους πολιτισμούς του κόσμου. Οι μαθητές ασχολούνται με την ακαδημαϊκή μάθηση σχετικά με τις γλώσσες, τη λογοτεχνία, τους πολιτισμούς, τις κοινωνίες και άλλα χαρακτηριστικά του γλωσσικού χώρου στον οποίο ασχολούνται, εμβαθύνοντας στους τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς ατόμων με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο. Εκτός από την κύρια γλώσσα τους, μαθαίνουν επίσης πολλές γλώσσες για να αποκτήσουν μια πολύπλευρη προοπτική και να γίνουν παγκόσμιο ανθρώπινο δυναμικό με εξαιρετική γλωσσική επάρκεια και διαπροσωπικές δεξιότητες.

  • Kobe, Ιαπωνία

  Η Le Cordon Bleu βοηθά τους παθιασμένους μαθητές να ακολουθήσουν τα μαγειρικά τους όνειρα τα τελευταία 125 χρόνια. Οι μαθητές έρχονται στο Le Cordon Bleu από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Είναι αρχάριοι ενθουσιώδεις με τις μαγειρικές τέχνες αλλά εντελώς άπειροι. είναι πολύ μακριά σε ένα μονοπάτι καριέρας και έτοιμοι για το επόμενο. είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες που επιδιώκουν να βελτιωθούν. Ανεξάρτητα από τον τελικό στόχο τους - να λειτουργήσουν εστιατόριο ή εταιρεία εστίασης, ξενοδοχειακή ή λιανική διαχείριση, δημοσιογραφία, συμβουλές, στυλ φαγητού - οι μαθητές του Le Cordon Bleu έρχονται για μαγειρική εκπαίδευση που θα τους επιτρέψει να πετύχουν.

  • Shibuya City, Ιαπωνία

  Το United Nations University (UNU) είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός σκέψης και μεταπτυχιακός οργανισμός διδασκαλίας με έδρα την Ιαπωνία. Η αποστολή του Πανεπιστημίου του ΟΗΕ είναι να συμβάλει, μέσω συνεργατικής έρευνας και εκπαίδευσης, στις προσπάθειες επίλυσης των πιεστικών παγκόσμιων προβλημάτων ανθρώπινης επιβίωσης, ανάπτυξης και ευημερίας που απασχολούν τα Ηνωμένα Έθνη, τους λαούς του και τα κράτη μέλη. Κατά την εκτέλεση αυτής της αποστολής, το Πανεπιστήμιο του ΟΗΕ συνεργάζεται με κορυφαία πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα στα κράτη μέλη του ΟΗΕ, λειτουργώντας ως γέφυρα μεταξύ της διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας και του συστήματος των Ηνωμένων Εθνών.

  • Chiyoda, Ιαπωνία

  Η παγκόσμια εξάπλωση της νέας μόλυνσης από τον κορονοϊό επιβάλλει αλλαγές στον τρόπο που πρέπει να είναι η πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, ο περιορισμός των πραγματικών ανταλλαγών στο εξωτερικό ήταν πόνος για το Sophia University , το οποίο προωθεί την παγκοσμιοποίηση, αλλά παρέχουμε υποστήριξη όχι μόνο σε διεθνείς φοιτητές στην Ιαπωνία αλλά και στο εξωτερικό, με επίκεντρο τις υπερπόντιες βάσεις μας. Συγκεκριμένα, το ASEAN Hub Center στη Μπανγκόκ, το οποίο ίδρυσε μια επιχειρηματική εταιρεία με στόχο την περαιτέρω αναζωογόνηση των εκπαιδευτικών λειτουργιών από πέρυσι, εργάζεται για να συνεχίσει τις δραστηριότητές του εισάγοντας πλήρη διαδικτυακά μαθήματα. Η μεγαλύτερη αλλαγή που προκλήθηκε από την καταστροφή του Corona είναι η ταχεία πρόοδος της διαδικτυακής πρόσβασης σε πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Ως αποτέλεσμα, μπορούμε να αναμένουμε πρωτοφανείς ανταλλαγές έρευνας, όπως η πρόσκληση από απόσταση καθηγητών που διεξάγουν έρευνα αιχμής σε ξένα πανεπιστήμια. Το πανεπιστήμιό μας εργάζεται επίσης για να καθιερώσει μια τέτοια δυνατότητα ως σύστημα.

  • Toshima City, Ιαπωνία

  Rikkyo University βρίσκεται στο Τόκιο και ιδρύθηκε το 1874 ξεκίνησε με τη Σχολή του Αγίου Παύλου. Ιδρύθηκε από τον Ιεραπόστολο της Επισκοπικής Εκκλησίας επίσκοπο Channing Moore Williams ως ιδιωτικό σχολείο που δίδασκε χριστιανικές μελέτες της Βίβλου και αγγλικά. Εκείνη την εποχή, η Ιαπωνία έσπευσε να προλάβει τα προηγμένα έθνη της Δύσης και ο τομέας της εκπαίδευσης είχε επίσης ισχυρή ωφελιμιστική τάση. Η γνώση και η τεχνολογία θεωρούνταν συχνά ως εργαλεία για υλική ευημερία και αυτο-εξέλιξη. Ο Rikkyo πήγε ενάντια στην τάση της εποχής, μοντελοποιώντας τα παραδοσιακά κολέγια φιλελεύθερων τεχνών της Δύσης, τα οποία συνέχισαν με επιτυχία να αναπτύσσονται μέχρι σήμερα.

  • Chiyoda, Ιαπωνία

  Nihon University , γιορτάζοντας την 120η επέτειό του, προήλθε από τη Νομική Σχολή Nihon, η οποία ιδρύθηκε το 1889. Από την ίδρυσή του, το πανεπιστήμιο διατηρεί την πρωτοπορία του στην πρώτη γραμμή της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και έρευνας με παγκόσμια προοπτική και επιχειρηματικό πνεύμα. Ως ελκυστικό πανεπιστήμιο με ένα ευρύ φάσμα τομέων σπουδών, Nihon University έχει ασχοληθεί όχι μόνο με την εκπαίδευση και την έρευνα, αλλά και με την υγειονομική περίθαλψη, τη δια βίου εκπαίδευση και πολλές άλλες δραστηριότητες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κοινωνίας.

  • Chiba, Ιαπωνία

  Το ιδρυτικό πνεύμα του Keiai University , "Keiten Mistress" (αγαπά αυτούς που σέβονται τους ουρανούς), είναι μια λέξη που χρησιμοποιούσε ως επιγραφή ο Saigo Takamori (Nanshu), ηγετική μορφή στην αποκατάσταση του Meiji. Ο "Παράδεισος" αντιπροσωπεύει τον λόγο που διέπει τη φύση και ο "άνθρωπος" αναφέρεται σε όλη την ανθρωπότητα, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού, και ταυτόχρονα, στη ζωή και την κοινωνία που χτίστηκαν από τους ανθρώπους. Εντυπωσιασμένος από την πεποίθηση του "σεβασμού του λόγου και της αγάπης των ανθρώπων και των δραστηριοτήτων τους", ο ιδρυτής, Masayuki Nagatoro, το έκανε αυτό το βασικό πνεύμα του σχολείου και το ονόμασε "σεβασμό" για να μεταφέρει αυτή τη φιλοδοξία. Το όνομα του Keiai University προέρχεται επίσης από αυτό. Η λέξη «Keiten Aijin» (Λατρεύετε τον ουρανό σας, αγαπήστε τη γειτονιά σας) εμφανίζεται στις διδασκαλίες του Takamori Saigo, ηγέτη της αποκατάστασης του Meiji. Σε αυτή την έκφραση, "δέκα" σημαίνει έναν λόγο για να κυβερνήσει τη φύση και το σύμπαν. Όλα τα ανθρώπινα όντα. Αναφέρεται επίσης στη Λατρεία του Ουρανού Σου, Αγάπη τη Γειτονιά Σου. Ο Masaji Nagatoro εντυπωσιάστηκε βαθιά από αυτό το πνεύμα σεβασμού της λογικής και αγάπης για τους συνανθρώπους σας. Ως αποτέλεσμα, υιοθέτησε αυτήν την ιδέα ως κεντρική του αρχή και ονόμασε το πανεπιστήμιό μας «Κειάι» για να το μεταδώσει στις επόμενες γενιές.

  • Kyoto, Ιαπωνία

  Το Γυναικείο Κολέγιο Φιλελεύθερων Τεχνών Doshisha ιδρύθηκε στο Κιότο το 1876 από τον Joseph Hardy Neesima, τον ιδρυτή του Doshisha. η σύζυγός του, Yae Neesima. Alice J. Starkweather, Αμερικανίδα ιεραπόστολος. και άλλοι. Αφιερωμένο στις βασικές αρχές του χριστιανισμού, του διεθνισμού και των φιλελεύθερων τεχνών, το κολέγιο έχει ιστορία συνεχούς καινοτομίας. Έχει αυξηθεί και περιλαμβάνει έντεκα τμήματα σε έξι σχολές και τέσσερα μεταπτυχιακά σχολεία σε δύο πανεπιστημιουπόλεις στο Kyotanabe και το Imadegawa. Η συνολική εγγραφή είναι σήμερα περίπου 6.500 μαθητές.

  • Niigata, Ιαπωνία

  Πλησιάζουμε στο τέλος του πρώτου τετάρτου του 21ου αιώνα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συνεχίζονται να συμβαίνουν συγκρούσεις και φυσικές καταστροφές που συμβολίζονται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2001 και τον μεγάλο σεισμό της Ανατολικής Ιαπωνίας το 2011. Τώρα αντιμετωπίζουμε τις τεράστιες προκλήσεις της πανδημίας του COVID-19, που έχει προκαλέσει αναταραχή στην κοινωνία μας. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για την ταχεία πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας ως κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη μιας βιώσιμης κοινωνίας. Κατά συνέπεια, κατά τη διάρκεια της κοινωνικής μεταρρύθμισης, είναι απαραίτητη μια σημαντική αναθεώρηση της αποστολής των πανεπιστημίων. Niigata University στοχεύει να χρειαστεί και να συνεχίσει να λάμπει ακόμη περισσότερο στην ταραγμένη κοινωνία του 21ου αιώνα. Για το σκοπό αυτό, θα σκεφτόμαστε πάντα τι μπορούμε να κάνουμε ως εθνικό πανεπιστήμιο στην Ιαπωνία, να αναλάβουμε δράση και να συμβάλουμε στην προώθηση ατόμων της επόμενης γενιάς και στην ανάπτυξη της επιστήμης καθώς και στην κοινωνία με βάση τις προβλέψεις του μέλλοντος. Αυτό το Niigata University Vision 2030 επιστρέφει στα βασικά του Niigata University και δείχνει σε διάφορους ενδιαφερόμενους φορείς ποιο θα είναι το μέλλον του Niigata University . Σε αυτό το όραμα, θεωρούμε το έτος 2030 ως το άμεσο μέλλον, καθώς είναι η προθεσμία για τους ΣΒΑ (Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης). Θέτοντας το «Να γίνουμε πρωταγωνιστής της καινοτομίας στη μελλοντική ζωή» ως αποστολή που Niigata University προς την κοινωνία του μέλλοντος, θα συγκεντρώσουμε τις γνώσεις του Niigata University ως ένα ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο προκειμένου να εμπλουτίσουμε τις ανθρώπινες δραστηριότητες στη γη. Με βάση αυτήν την άποψη, έχουμε διατυπώσει οράματα για το τι Niigata University στο μέλλον του 2030 και καθορίζουμε την πορεία προς αυτά τα οράματα ως στόχο μας.