Keystone logo
Ινδία

Μελέτη Κύριος σε Ινδία 2024

Μελέτη σε Ινδία

Η Ινδία είναι μια χώρα της Νότιας Ασίας που είναι το σπίτι σε σχεδόν ένα δισεκατομμύριο και μισό των ανθρώπων, το δεύτερο μεγαλύτερο πληθυσμό στον κόσμο μετά την Κίνα. Ινδία 's θαλάσσιων συνόρων αποτελούνται από τον Ινδικό Ωκεανό, την Αραβική Θάλασσα και τον Κόλπο της Βεγγάλης και χερσαία σύνορα της μετοχών με την Κίνα, το Πακιστάν, το Μπουτάν, το Νεπάλ, το Μπαγκλαντές και τη Βιρμανία. Μετά από δραματικές αλλαγές στην αγορά με βάση τις εργασίες της στις αρχές του 1990, η Ινδία γρήγορα εξελίχθηκε σε μια εξέχουσα παγκόσμια οικονομία, όπου θεωρείται πλέον ένα καινοτόμο, βιομηχανικές έθνος κατέχει τον τίτλο του είναι η τρίτη μεγαλύτερη χώρα σε σχέση με ΣΔΙΤ ή puchasing ενέργειας ισοτιμία. Ωστόσο, αυτή η ταχεία ανάπτυξη δεν έχει αντιμετωπιστεί Ινδία 's βαθιά και διαρκή προβλήματα με τη φτώχεια, η ανεπαρκής υγειονομική περίθαλψη, του αναλφαβητισμού, του υποσιτισμού και της διαφθοράς στον τομέα της αστυνομικής και της κυβέρνησης.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Ινδίας αποτελείται από ένα εκτελεστικό, νομοθετικό και δικαστικό κλάδο, με τον Πρόεδρο της Ινδίας, που ενεργεί ως επικεφαλής του κράτους.Ο Πρόεδρος εκλέγεται με ένα εκλογικό σύστημα το κολέγιο και παραμένει σε ισχύ για περίοδο πέντε ετών. Ο πρωθυπουργός, ο οποίος διορίζεται από τον Πρόεδρο, θεωρείται ο επικεφαλής της κυβέρνησης και διατηρεί το υψηλότερο επίπεδο της εκτελεστικής εξουσίας. Οι ινδικές νομοθετικές εμμένει υποκατάστημα στο Westminster-κοινοβουλευτικό σύστημα ύφος του κανόνα λόγω της αποικιοκρατίας βαριά επιρροή του παρελθόντος Βρετανοί.

Παρά το γεγονός ότι ο εκσυγχρονισμός της Ινδίας βρίσκεται σε εξέλιξη, η παραδοσιακή κοινωνία παραμένει sharpely ορίζεται από το ινδικό σύστημα των καστών, ένα είδος μηχανισμού κοινωνικής διαστρωμάτωσης, τα οποία αναστέλλει την χειραφετημένη κοινωνική αλληλεπίδραση και την κινητικότητα την οποία απολαμβάνουν οι περισσότερες ανεπτυγμένες countries.Social μαθήματα στην Ινδία έχουν οριστεί ως "κάστες " , με ορισμένες κάστες θεωρείται πιο ελίτ από τους άλλους. Παρόλο που η Ινδία έχει νόμων κατά των διακρίσεων για την αποφυγή διώξεων και των προκαταλήψεων εναντίον των λεγόμενων κατώτερων καστών, οι Ινδοί που ζουν σε αγροτικές περιοχές εξακολουθούν να υπόκεινται σε διακρίσεις και το διαχωρισμό σε αστικές περιοχές.Οικογενειακές αξίες και εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν μια σημαντική επιρροή πτυχή της Ινδικής παράδοσης, με προ-προσυμφωνημένων γάμων ανάμεσα σε δύο οικογένειες ακόμα ο κανόνας για τους περισσότερους της ινδικής κοινωνίας. Επιπλέον, το διαζύγιο είναι σχεδόν ανήκουστο στην ινδική κοινωνία και επιτρέπεται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις κατάχρησης.

Ινδία 's Κλίμα

Η Ινδία θεωρείται ένα "megadiverse " της χώρας και περιλαμβάνει τρεις περιφέρειες που ονομάζεται "hotspots βιοποικιλότητας ". Είναι το σπίτι σε εννέα τοις εκατό του συνόλου των θηλαστικών που ζουν στον κόσμο και έξι τοις εκατό όλων των ανθοφόρων φυτών. Οικοτόπους κυμαίνονται από δάση κωνοφόρων στα Ιμαλάια για τα τροπικά δάση στη βορειοανατολική Ινδία και στα νησιά Ανταμάν. Οι μέσες υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες στην περιοχή Ινδία από 75 βαθμούς Κελσίου έως 55 βαθμούς Κελσίου (25 βαθμούς Κελσίου έως 12 βαθμούς Κελσίου).Ωστόσο, οι μεγαλύτερες πόλεις, όπως Μπανγκαλόρ, Βομβάη και το Νέο Δελχί συχνά ψήνουμε σε θερμοκρασίες που παραμένουν τόσο υψηλές όσο 95 βαθμούς Fahrenheit (35 βαθμοί Κελσίου) για εβδομάδες σε ένα χρόνο. Οι βροχοπτώσεις μπορεί να είναι βαριά σε τροπικές περιοχές του κλίματος, με τα επίπεδα υγρασίας κυμαίνεται γύρω στο 80 τοις εκατό.

Γλώσσες στην Ινδία

Η Ινδία έχει καμία επίσημη γλώσσα, αλλά Χίντι ομιλείται από σχεδόν το ήμισυ της Ινδίας 's πληθυσμού. Μπενγκάλι, Τελούγκου, Μαράθι, Ταμίλ, Ουρντού και Γκουτζαρατικά άλλες γλώσσες είναι ότι οι μαθητές μπορεί να συναντήσετε κατά τη μελέτη στην Ινδία. Αγγλικά ομιλούνται από πολλούς Ινδούς και θεωρείται Ινδία 's "δεύτερη " γλώσσα της επιλογής. Η Ινδία έχει επίσης πολλές διαφορετικές γλώσσες που έχουν τεθεί για το "εξαφάνιση γλώσσα " λίστα, επειδή ο αριθμός των επιζώντων ομιλητές έχουν ελαττωθεί σε απομονωμένους θύλακες των χωριών που υπάρχουν στην αγροτική Ινδία.

Θρησκείες στην Ινδία

Ογδόντα τοις εκατό των Ινδών πρακτικών Ινδουισμός, μια θρησκεία που οι μελετητές θεωρούν ότι είναι ο κόσμος 's παλαιότερα θρησκεία διαβίωσης. Ινδουιστές πιστεύουν σε μια ποικιλία των νόμων, καθημερινή ηθική, Ντάρμα, το κάρμα και τη μετενσάρκωση. Άλλες θρησκείες που βρέθηκαν στην ινδική κοινωνία είναι κυρίως ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ.

Ινδία 's νομίσματος

Το επίσημο νόμισμα της Ινδίας είναι η ρουπία, το οποίο ελέγχεται και εκδίδεται από την Αποθεματική Τράπεζα της Ινδίας. Η ινδική ρουπία διαιρείται σε 100 paise. Από το 2011, μόνο κέρματα αξίας 50 paise θεωρούνται νόμιμο χρήμα. Τα τραπεζογραμμάτια που κυκλοφορούν σήμερα περιλαμβάνουν 5, 10, 20, 50, 100, 500.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  124
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  12
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  8
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  9

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  4
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  3
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  2

Σχετικά με Ινδία

Σύστημα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ινδία

Πίσω από την Κίνα και τις ΗΠΑ, την Ινδία 's σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι η τρίτη μεγαλύτερη, με το Πανεπιστήμιο Επιχορηγήσεις της Επιτροπής που εκπροσωπούν το κύριο σώμα ρυθμίζει πάνω από τριτοβάθμια ιδρύματα. Μεταξύ 2000 και 2010, η Ινδία κατασκευαστεί 20.000 πανεπιστήμια και κολέγια που δέχθηκε πάνω από οκτώ εκατομμύρια μαθητές κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου. Τα πεδία της επιστήμης και της τεχνολογίας σε μεγάλο βαθμό προωθείται από την ινδική κυβέρνηση σε επίπεδο κολεγίου, που οδήγησαν σε αρκετές τεχνολογικά ιδρύματα, όπως η ινδική Ινστιτούτα Τεχνολογίας και του Ινδικού Ινστιτούτα Διαχείρισης για να λάβετε αναγνώριση από την παγκόσμια εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Επιπλέον, το All Ινδία Ινστιτούτο Ιατρικών Επιστημών στο Νέο Δελχί θεωρείται ένα από τα κορυφαία ερευνητικά κέντρα για την πρόοδο της ιατρικής τεχνολογίας και μεθόδων θεραπείας.

Ακαδημαϊκά πτυχία που απονέμονται στην Ινδία είναι σύμφωνες με το αποικιακό βρετανικό σύστημα, με bachelor και master πτυχία δίδονται ως "τέχνες " ή "επιστήμη " βαθμούς. Διδακτορικούς τίτλους είναι επίσης διαθέσιμα για τους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει την καθορισμένη πλοίαρχος 's του προγράμματος σχετικά με τον τομέα των σπουδών τους. Η είσοδος στα πανεπιστήμια βασίζεται στο σκορ κέρδισαν οι σπουδαστές λαμβάνουν την Ανώτατη Απολυτήριο Σχολής και είναι άκρως ανταγωνιστική σε σχέση με τα πιο έγκριτα πανεπιστήμια που λειτουργούν στην Ινδία. Στην πραγματικότητα, το All Ινδία Pre-Med Test λαμβάνεται ετησίως από 200.000 μαθητές, εκ των οποίων μόνο το 2000 γίνονται δεκτές.

Οι αλλοδαποί φοιτητές που επιθυμούν να κερδίσουν ένα πτυχίο στην Ινδία θα πρέπει να αποδείξει την επιτυχή ολοκλήρωση τουλάχιστον 12 χρόνια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα καταγωγής τους. Οι μαθητές θα πρέπει επίσης να λάβουν μέρος στις εξετάσεις εισόδου και να υποβάλει τα αποτελέσματα στο Υπουργείο Εξωτερικών στο Νέο Δελχί.Άμεση εισαγωγή στην ιατρική, οδοντιατρική και τη μηχανική προγράμματα σπουδών δεν είναι επιτρεπόμενη, ανεξάρτητα από το φοιτητή 's παρελθόν διαπιστευτήρια της εκπαίδευσης. Ωστόσο, άλλα προγράμματα σπουδών δεν μπορεί να απαιτήσει από τους αλλοδαπούς φοιτητές να λάβουν μέρος στις εξετάσεις εισόδου. Αντ 'αυτού, ένας φοιτητής ' s υψηλότερες βαθμολογίες εξετάσεων εκπαίδευσης είσοδο (όπως το ACT ή SAT δοθεί στις ΗΠΑ) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πληρούν τις προϋποθέσεις του μαθητή σε ορισμένες τεχνικές σχολές. Οι φοιτητές ενδιαφέρονται να κερδίσουν ένα πτυχίο στην Ινδία θα πρέπει να έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι τα δημόσια πανεπιστήμια δεν δέχονται φοιτητές που δεν είναι πολίτες της Ινδίας.

Το κόστος σπουδών στην Ινδία διαφέρουν δραματικά, με τα δημόσια πανεπιστήμια είναι πολύ λιγότερο δαπανηρή από ό, τι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια επειδή χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση. Ινδοί πολίτες πληρώνουν συνήθως λιγότερο από $ 100 το χρόνο για να παρακολουθήσουν ένα δημόσιο πανεπιστήμιο ή κολέγιο. Ιδιωτική τα πανεπιστημιακά δίδακτρα μπορεί να κυμαίνεται από $ 400 έως $ 25.000 το χρόνο, ανάλογα με το ίδρυμα και τον τύπο του προγράμματος σπουδών.Οι μη-ινδική σπουδαστές που φοιτούν σε ιδιωτικό κολέγιο που συνήθως προτιμώνται έναντι των ινδών φοιτητών, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι είναι πιο οικονομικά εξοπλισμένο για να πληρώσει το κόστος των διδάκτρων.

Γιατί να σπουδάσω στην Ινδία;

Οι φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν μη-δυτική μουσική, τη θρησκεία, την αρχιτεκτονική και την τέχνη θα βρει την Ινδία το ιδανικό μέρος για να μάθουν σε βάθος για αυτά τα θέματα. Ποικιλόμορφη και συναρπαστική κουλτούρα του είναι ένα ακαταμάχητο μείγμα της αρχαίας και σύγχρονης μορφές που προσελκύουν φιλελεύθερες τέχνες μεγάλες εταιρείες από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, η Ινδία προσφέρει πρωτοποριακές προγράμματα πληροφορικής βαθμό για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για την απόκτηση ένα ιδιαίτερα αξιόλογο bachelor 's ή ο πλοίαρχος ' s βαθμό σχετίζονται με τον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών και της πληροφορικής.