Keystone logo
Ινδία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Κύριος Προγράμματα σε Ινδία 2024

Αριθμός ιδρυμάτων: 17
  • Milan, Ιταλία
  • Mumbai, Ινδία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rio de Janeiro, Βραζιλία
  • Bailrigg, Ηνωμένο Βασίλειο
  • + 3 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nantes, Γαλλία
  • São Paulo, Βραζιλία
  • + 5 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ahmedabad, Ινδία

  CEPT University επικεντρώνεται στην κατανόηση, το σχεδιασμό, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διαχείριση των ανθρώπινων οικοτόπων. Τα διδακτικά του προγράμματα στοχεύουν στην οικοδόμηση στοχαστικών επαγγελματιών και τα ερευνητικά του προγράμματα εμβαθύνουν την κατανόηση των ανθρώπινων οικισμών. CEPT University αναλαμβάνει επίσης συμβουλευτικά προγράμματα για την προώθηση του στόχου να καταστούν οι βιότοποι πιο βιώσιμοι. Μέσω της εκπαίδευσης, της έρευνας και των συμβουλευτικών δραστηριοτήτων της, η CEPT προσπαθεί να βελτιώσει τον αντίκτυπο των επαγγελμάτων των οικοτόπων στον εμπλουτισμό της ζωής των ανθρώπων στα χωριά, τις πόλεις και τις πόλεις της Ινδίας. Το Πανεπιστήμιο περιλαμβάνει πέντε σχολές. Η Αρχιτεκτονική Σχολή ιδρύθηκε ως «Σχολή Αρχιτεκτονικής» το 1962. Επικεντρώνεται στο σχεδιασμό στην ιδιωτική σφαίρα. Η Σχολή Προγραμματισμού επικεντρώθηκε στον προγραμματισμό στο δημόσιο χώρο, ιδρύθηκε το 1972 ως «Σχολή Προγραμματισμού». Η Τεχνολογική Σχολή, η οποία επικεντρώνεται στη μηχανική και τις κατασκευές, ιδρύθηκε το 1982 ως «Σχολή Κτιριακής Επιστήμης και Τεχνολογίας». Η Σχολή Σχεδιασμού ιδρύθηκε το 1991 ως «Σχολή Σχεδιασμού Εσωτερικού Χώρου». Ασχολείται με εσωτερικούς χώρους, βιοτεχνίες, συστήματα και προϊόντα που σχετίζονται με τα ενδιαιτήματα. Η Σχολή Διοίκησης ιδρύθηκε το 2013 και επικεντρώνεται στο Habitat and Project Management. CEPT University πήρε το όνομά του από το «Κέντρο Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού και Τεχνολογίας. Το CEPT και τα διάφορα σχολεία που περιλαμβάνει ιδρύθηκαν από την Εκπαιδευτική Εταιρεία Ahmedabad με την υποστήριξη της κυβέρνησης του Γκουτζαράτ και της κυβέρνησης της Ινδίας. Η κυβέρνηση του Γκουτζαράτ ενσωμάτωσε το CEPT ως πανεπιστήμιο το 2005. Το 2007 η Επιτροπή Επιχορηγήσεων Πανεπιστημίου αναγνώρισε το CEPT University σύμφωνα με το τμήμα 2 (στ) του νόμου UGC, 1956. Το Τμήμα Επιστημονικής και Βιομηχανικής Έρευνας (DSIR) της Κυβέρνησης της Ινδίας αναγνωρίζει το Πανεπιστήμιο ως Επιστημονικός και Βιομηχανικός Οργανισμός Έρευνας (SIRO).

  • Mangalore, Ινδία

  Από το 2012, η Numazu Kosen παρείχε ένα συνεπές 7ετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συνδυάζει ένα πενταετές μάθημα τμήματος με ένα 2ετή προχωρημένο μάθημα, με ιδιαίτερη έμφαση στην πρώιμη εκπαίδευση μηχανικών. Οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν πτυχίο στη μηχανική ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα σπουδών 5 ετών και ένα πτυχίο ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα σπουδών 7 ετών. Προσφέρουμε εκπαίδευση για την ανάπτυξη ενός ικανού μηχανικού με επαρκή πρακτική εμπειρία και θεωρητικές αναλυτικές ικανότητες. Έχουμε εισαγάγει ένα νέο πρόγραμμα σπουδών από το τρίτο έτος σχολείου στο οποίο, εκτός από το κύριο, οι μαθητές επιλέγουν ένα από τα ακόλουθα 3 μαθήματα: Μάθημα Μηχανικής Περιβάλλοντος και Ενεργειακού Συστήματος, Μάθημα Προηγμένων Επιστημών & Μηχανικών Υλικών ή Μάθημα Βιομηχανικής Μηχανικής για Ιατρική & Όργανα ευημερίας. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών ενσωματώνεται σε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης μηχανικής που ονομάζεται "Διεπιστημονικό Πρόγραμμα Μηχανικής Συστήματος". Με αυτά τα μαθήματα, προσφέρουμε μια εκπαίδευση που μπορεί να προσαρμοστεί με ευελιξία ανάλογα με τις περιφερειακές ανάγκες, την πρόοδο της τεχνολογίας και τις αλλαγές στη βιομηχανική δομή. Έχουμε επίσης εισαγάγει στο σύστημά μας ενεργή εκμάθηση, εκτεταμένη ανάγνωση στα αγγλικά και εκπαίδευση στις δεξιότητες επικοινωνίας για να αναπτύξουμε μηχανικούς που έχουν βαθιά γνώση όχι μόνο στον ειδικό μηχανικό του τομέα, αλλά και σε ένα ευρύ φάσμα τομέων σπουδών, ώστε να είναι σε θέση να λήψη σωστών αποφάσεων από παγκόσμια άποψη. Οι μηχανικοί φυσικά αναμένεται να διαθέτουν καλή ηθική και ανθρωπιά. Οι μαθητές των κατώτερων τάξεων στο Numazu Kosen ζουν σε κοιτώνες. Μέσα από αυτή την εμπειρία της ζωής σε μια ομάδα, οι μαθητές μαθαίνουν ειλικρινά την καλοσύνη και πώς να τα πάνε καλά με τους άλλους, την αυτοπειθαρχία και πώς λειτουργούν οι κανόνες και οι ρόλοι σε μια ομάδα. Τέτοιες εμπειρίες μπορούν να βοηθήσουν στην οικοδόμηση μεγάλης αυτοπεποίθησης και ικανότητας εργασίας σε ομάδα σε μελλοντική καριέρα. Το Numazu Kosen είναι το μόνο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα στον ανατολικό νομό Shizuoka που συμβάλλει στην περιφερειακή βιομηχανία όπως συμβαίνει μέσω των πρωτοβουλιών Fuji Pharma Valley (βιομηχανία, κυβέρνηση και ακαδημαϊκό έργο) και Fuji Medical Engineer Training (F-met).

  • Bengaluru, Ινδία

  Για σχεδόν μια δεκαετία, η Think Education υπήρξε ηγέτης στην ανάπτυξη επιτυχημένων προγραμμάτων, έργων και συνεργασιών στον τομέα της εκπαίδευσης. Ο βασικός μας στόχος είναι να υποστηρίξουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας στην επίτευξη των στόχων τους σε επιλεγμένες ασιατικές αγορές μέσω της παροχής εξατομικευμένων υπηρεσιών σε τομείς προσλήψεων φοιτητών, ανάπτυξης συνεργασιών, εκπαίδευσης στελεχών και προγραμμάτων βιωματικής μάθησης. Έχουμε εξειδίκευση στην ανάπτυξη στρατηγικών συμμαχιών για τους πελάτες μας στις αγορές που έχουν μεγαλύτερη σημασία για αυτούς. Μέσα από τη δουλειά μας, φέρνουμε άτομα, εκπαιδευτικά ιδρύματα, ιδρύματα και κυβερνήσεις για να επιτύχουμε κοινούς στόχους και να συμβάλουμε στη δημιουργία νέων γνώσεων και εμπειριών που τελικά υποστηρίζουν τη βελτίωση της κοινωνίας. Μερικοί από τους πελάτες μας περιλαμβάνουν το Πανεπιστήμιο Rutgers (ΗΠΑ), το Northwestern Michigan College (ΗΠΑ), το King's College του Λονδίνου (Ηνωμένο Βασίλειο), το University of East London (Ηνωμένο Βασίλειο), το Felsted School (Ηνωμένο Βασίλειο), το Πανεπιστήμιο Macquarie (Αυστραλία), Institute for Strategic Leadership (Ιαπωνία), Pearson Vue (Ινδία) μεταξύ άλλων.

  • Bengaluru, Ινδία

  Η υπόσχεσή μας "Δημιουργική ικανότητα-μπροστά από την καμπύλη" Με πάνω από δύο δεκαετίες οικοδόμησης ζωντανών και ανθεκτικών κοινοτήτων πρακτικής, ο Srishti έχει αναπτύξει μια ξεχωριστή πολυδιάστατη προσέγγιση στην ανάπτυξη ικανοτήτων και δεσμεύεται να δημιουργήσει δημιουργικές ικανότητες μπροστά από την καμπύλη. Η Δημιουργική Στιγμή Η αναγνώριση ότι ζούμε σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και πιο συνδεδεμένος, δικτυωμένος και αλληλοεξαρτώμενος, και επομένως πιο σύνθετος κάθε μέρα, έχει σημαντικές επιπτώσεις στον τρόπο με τον οποίο επεμβαίνουμε για να παράγουμε καλύτερα αποτελέσματα για όλους, σήμερα και διαρκώς και βιώσιμα στο μέλλον.

  • Bengaluru, Ινδία

  New Shores International College είναι ένα καινοτόμο και δυναμικό κολέγιο που προσφέρει το καλύτερο στη διεπιστημονική εκπαίδευση με έναν μοναδικό και μοναδικά διεγερτικό τρόπο. Η διεπιστημονική μας προσέγγιση εκπαιδεύει τους μαθητές να σκέφτονται τόσο ευρέως όσο και βαθιά, επιτρέποντας στη νόηση να εξερευνά πέρα από τα όρια της παραδοσιακής εκπαίδευσης. Οι απόφοιτοι εγκαταλείπουν τις New Shores ως καλά ενημερωμένες και στρογγυλεμένες προσωπικότητες, ικανές να εφαρμόσουν ευρείες αναλυτικές και δημιουργικές δεξιότητες και γνωρίζουν τον ευρύτερο κόσμο και τις δικές τους δυνατότητες να λειτουργήσουν σε αυτόν. Η εκπαιδευτική φιλοσοφία New Shores κάνει διάκριση μεταξύ «διεύρυνσης των δυνάμεων του νου» και «αποθήκευσής του με γνώση». Φυσικά, οι μαθητές μας καλούνται να μάθουν και να διατηρήσουν ένα πλήθος δεδομένων, αλλά, κυρίως, διδάσκονται να εφαρμόζουν κριτική ανάλυση και δημιουργικότητα σε ό, τι και αν είναι αυτά τα δεδομένα. Ξεχωριστά από άλλα ιδρύματα, εμείς στο New Shores θεωρούμε την εκπαίδευση στο κολέγιο ως μια εποχή ανακάλυψης, όπου η περιέργεια πρέπει να ενθαρρύνεται και οι ερωτήσεις δεν πρέπει ποτέ να σταματήσουν. Θέλουμε οι μαθητές μας να είναι θαρραλέοι και ευφάνταστοι και αναγνωρίζουμε ότι αυτό σημαίνει επίσης αποτυχία - και στη συνέχεια μάθηση από την αποτυχία - προκειμένου να επιτύχουμε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία. Απαιτούμε από τους μαθητές μας να ενδιαφέρονται για θέματα εκτός του στενού προγράμματος σπουδών που επιβάλλουν τα πιο παραδοσιακά εκπαιδευτικά ιδρύματα: στο New Shores, πιστεύουμε ότι οι καλλιτέχνες μαθαίνουν από επιστήμονες, επιστήμονες από διευθυντές και διαχειριστές από καλλιτέχνες.

  • Dehradun, Ινδία

  Κάθε μάθημα που προσφέρουμε έχει σχεδιαστεί με αυτές τις αρχές στο μυαλό, γι 'αυτό και κάθε πρόγραμμα εστιάζει στη βελτίωση των πρακτικών επιχειρηματικών δεξιοτήτων σας και στην κατανόηση του κλάδου. Θα σας δώσουμε τα εργαλεία και τις πληροφορίες που χρειάζεστε για επαγγελματική επιτυχία, καθώς και υποστήριξη από ακαδημαϊκούς που επικεντρώνονται στη βιομηχανία και βρίσκονται στην κορυφή του τομέα τους. Θα επωφεληθείτε επίσης από την εκτεταμένη υποστήριξη σταδιοδρομίας μας, στην οποία μπορείτε να βασιστείτε για καθοδήγηση και συμβουλές. Όλα μας τα μαθήματα χρησιμοποιούν πρακτικές μεθόδους διδασκαλίας, όπως μελέτες περιπτώσεων, επισκέψεις σε εκθέσεις και επιχειρήσεις, προσκεκλημένους ομιλητές και συζητήσεις στην τάξη. Αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσετε μια πρακτική κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι έννοιες που μαθαίνετε στο πρόγραμμά σας μπορούν να εφαρμοστούν σε πραγματικές επιχειρήσεις Ο στόχος μας είναι η επιτυχία σας: όταν αποφοιτήσετε, σύντομα θα μπορείτε να εισέλθετε στην αγορά εργασίας ως επαγγελματίας με υψηλή εξειδίκευση.

  • Rajpura, Ινδία

  Chitkara University στο Punjab ιδρύθηκε από τους Δρ Ashok Chitkara και Dr. Madhu Chitkara, οι οποίοι είναι παθιασμένοι δάσκαλοι για περισσότερα από 40 χρόνια τώρα. Από την ίδρυσή του, το Chitkara University ήταν διαφορετικό. Οι μαθητές μας ήταν διαφορετικοί. Το ίδιο και η σχολή μας, οι ακαδημαϊκές μας δυνάμεις και η προοπτική μας για τη διδασκαλία και τη μάθηση. Μέσα σε μια δεκαετία, τα περισσότερα ακαδημαϊκά μας προγράμματα κατατάσσονται στα κορυφαία 50 προγράμματα της χώρας. Φοιτητές από όλη τη χώρα προσελκύονται από το Chitkara University λόγω της δέσμευσής μας στη διδασκαλία της αριστείας, της εστίασης στην έρευνα, των προσαρμοσμένων μαθημάτων που καθιστούν την εκπαίδευση μας σχετική με την αλλαγή της δυναμικής της σταδιοδρομίας και των τρομερών εταιρικών συνεργασιών.

  • Mumbai, Ινδία

  Athena School of Management είναι το πιο αποκλειστικό Business School της Ινδίας που βρίσκεται στο Corporate Hub των Hiranandani Gardens, Powai στη Βομβάη. Η Athena επικεντρώνεται στη δημιουργία μελλοντικών εταιρικών ηγετών μέσω πολλαπλών πρακτικών, παγκόσμιων συμμαχιών, In Depth Corporate Connect & Cutting Edge Pedagogy. Η Αθηνά ρίχνει μια νέα ματιά στην Εκπαίδευση στη Διοίκηση, εστιάζοντας σε ένα Πρόγραμμα Σπουδών με Εταιρικό Τελικό Χρήστη, Σχεδιάστηκε και Διδάχθηκε από τους καλύτερους της Εταιρικής Ινδίας για τη δημιουργία της επόμενης γενιάς Εταιρικών Ηγετών. Σε ένα δυναμικό & ταχέως εξελισσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, στοχεύουμε στη δημιουργία Future Ready Corporate Leaders & Entrepreneurs που δεν προσαρμόζονται απλά στην αλλαγή - αυτοί είναι η αλλαγή! Το σύνθημά μας είναι "Consilio Et Animis" που είναι λατινικά για "By Wisdom & Courage" - οι δύο ιδιότητες που απαιτούνται για να φτάσουν οι μαθητές μας στην κορυφή της επιτυχίας !!

  • Brattleboro, Ηνωμένες Πολιτείες
  • Washington, DC, Ηνωμένες Πολιτείες
  • + 13 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Dehradun, Ινδία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • Abu Dhabi, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • + 3 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες
  • Al Jazirah Al Hamra, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • + 1 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...