Keystone logo
Καναδάς

Μελέτη Κύριος σε Καναδάς 2024

Μελέτη σε Καναδάς

Που βρίσκεται βόρεια στα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά είναι η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο σε σχέση με τη συνολική επιφάνεια. Η επέκταση από τον Ειρηνικό με τον Ατλαντικό Ωκεανό, Καναδάς διαθέτει επίσης έχει μία από τις μεγαλύτερες οικονομίες λόγω της αφθονίας των φυσικών πόρων που περιλαμβάνουν το πετρέλαιο, τα ορυκτά, την αλιεία και τη δασοκομία. Θεωρείται μια συνταγματική μοναρχία και κοινοβουλευτική δημοκρατία, με έναν πρωθυπουργό και η βασίλισσα Ελισάβετ ως αρχηγός του κράτους. Αναγνωρισμένος ως "μεσαίο " δύναμη, Καναδάς κατέχει υψηλή θέση μεταξύ των άλλων παγκόσμιων χωρών στην ανάπτυξη του ανθρώπου, των ατομικών ελευθεριών, την εκπαίδευση, την οικονομική ελευθερία και την ποιότητα ζωής. Επιπλέον, είναι μέλος των Ηνωμένων Εθνών, NAFTA, G8, του ΝΑΤΟ, ΠΟΕ, APEC και της Κοινοπολιτείας των Εθνών.

Επειδή ο Καναδάς έχει τεράστιες εκτάσεις δασώδεις εκτάσεις, έχει μια πυκνότητα πληθυσμού περίπου τρία άτομα ανά οκτώ τετραγωνικά μίλια (ένα χιλιόμετρο).Αυτό το δημογραφικό είναι ένα από τα χαμηλότερα στον κόσμο, συγκρίσιμο σε τμήματα της Βόρειας και της Νότιας Πολωνοί, τη Ρωσία και τη ζούγκλα του Αμαζονίου. Εναλλακτικά, Νότια Κεμπέκ και νότια Ontaria περιέχουν τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές του Καναδά, κατά μήκος του ποταμού Αγίου Λαυρεντίου και των Μεγάλων Λιμνών.

Τρεις περιοχές και δέκα επαρχίες αποτελούν την ομοσπονδία του Καναδά. Επαρχίες είναι πιο αυτόνομο από τα εδάφη σε σχέση με την ευημερία, την υγειονομική περίθαλψη και την εκπαίδευση, με τις επαρχίες είσπραξη πρόσθετων εσόδων από τη government.However, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μπορεί να εφαρμόσει τις εθνικές πολιτικές, όπως η καναδικού νόμου για την υγεία στις επαρχίες. Αν και επαρχίες έχουν το δικαίωμα να αρνηθεί την έναρξη των ομοσπονδιακών πολιτικών, συνήθως επιλέγουν να τις δεχτεί.

Ουσιώδη πραγματικά περιστατικά σχετικά με τον Καναδά

 • Η πρωτεύουσα του Καναδά Οτάβα είναι, που βρίσκεται στην επαρχία του Οντάριο.
 • Ο Καναδάς έχει δύο επίσημες γλώσσες - Αγγλικά και Γαλλικά. Σχεδόν το 60 τοις εκατό των Καναδών μιλούν αγγλικά, ενώ 20 τοις εκατό μιλούν γαλλικά. Άλλες γλώσσες ομιλούμενες στον Καναδά λόγω του υψηλού επιπέδου της πολυπολιτισμικής πολυμορφίας είναι Καντώνα, γερμανικά, Punjab και ιταλικά.
 • Το νομικό σύστημα στο Quebec βασίζεται σε ένα σύστημα αστικού δικαίου που υποστηρίζονται από το γαλλικό δίκαιο? Το υπόλοιπο του Καναδά εμμένει στο αγγλικό κοινό σύστημα δικαίου.
 • Καναδάς περιέχει περίπου δύο εκατομμύρια λίμνες που καλύπτει περίπου οκτώ τοις εκατό της συνολικής ξηράς του.
 • Το φύλλο σφενδάμνου είναι ο Καναδάς 's εθνικό σύμβολο και εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στην χώρα ' s σημαία.
 • Καναδάς προσφέρει δωρεάν βασική υγειονομική περίθαλψη για τους πολίτες της? Ωστόσο, οδοντιατρικές αμοιβές υπηρεσιών παραμένουν στην αρμοδιότητα του αποδέκτη των υπηρεσιών αυτών. Συνταγογραφούμενα φάρμακα είναι ως επί το πλείστον δωρεάν για τους ηλικιωμένους άνω των 65 ετών καθώς και οι αποδέκτες της κοινωνικής βοήθειας.
 • Η βασιλική καναδική έφιππη αστυνομία (κοινώς ονομάζεται "Οι Mounties ") είναι τόσο σε εθνικό όσο και η ομοσπονδιακή αστυνομική δύναμη που είναι γνωστή για στολισμένα άλογα, όπως περιοχές περιπολίας του Καναδά.

Καναδάς 's Κλίμα

Οι μέσες θερμοκρασίες του καλοκαιριού και του χειμώνα διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό από το έδαφος προς το έδαφος. Ενώ οι νότιες περιοχές του Καναδά καιρικών συνθηκών εμπειρία παρόμοια με εκείνη των ΗΠΑ, το Prairie και το εσωτερικό επαρχίες έχουν ηπειρωτικό κλιματολογικές συνθήκες, όπου ημερήσιες θερμοκρασίες μπορεί να διαφέρουν, κατά μέσο όρο κυμαίνονται από πέντε βαθμούς Κελσίου έως -30 βαθμούς Κελσίου κάτω (-15 έως -30 βαθμούς Κελσίου ). Όλες οι περιοχές του Καναδά είναι ευαίσθητα σε μεγάλες ποσότητες χιονιού και της βροχής. Μόντρεαλ, Κεμπέκ και στην Οτάβα του παρόντος μέσες θερμοκρασίες του καλοκαιριού του 78 βαθμούς (25 βαθμούς Κελσίου), Fahrenheit και μέσες χειμερινές θερμοκρασίες των 20 βαθμών Κελσίου (-6 βαθμούς Κελσίου).

Καναδικό νόμισμα

Το νόμισμα του Καναδά είναι το καναδικό δολάριο, που υποδεικνύεται με τα σύμβολα $ ή C $ ή ο κωδικός CAD. Όπως και το αμερικανικό δολάριο, το καναδικό δολάριο διαιρείται σε 100 cents.Καναδάς παράγει επίσης τα νομίσματα που έρχονται σε 5 ¢, 10 ¢, 25 ¢, και 50 ¢ δόγματα, αν και το κέρμα των 50 λεπτών είναι σπάνια σε κυκλοφορία. Χαρτονομίσματα έρχονται σε ένα, πέντε, δέκα, 20 και 50 δόγματα CAD.

Θρησκεία στον Καναδά

Σχεδόν οι μισοί από όλους τους Καναδούς θεωρούν τους εαυτούς τους Καθολικούς, που ακολουθείται από το Ισλάμ και ο Ινδουισμός. Σύμφωνα με μια πρόσφατη απογραφή, σχεδόν το 24 τοις εκατό των Καναδών πολιτών δεν συνδέονται με οποιοδήποτε είδος της θρησκευτικής ομάδας, προτιμώντας να αποκαλούν τους εαυτούς τους άθεους και αγνωστικιστές.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  624
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  47
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  58
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  67

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  9
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  10
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  5

Σχετικά με Καναδάς

Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στον Καναδά

Είναι οι καναδικές επαρχίες του Οντάριο, Νιουφάουντλαντ και Λαμπραντόρ, Alberta, Manitoba, Nova Scotia, Κεμπέκ, Βρετανική Κολομβία, Saskatchewan, New Brunswick και Prince Edward Island που είναι συνταγματικά υπεύθυνη για την τριτοβάθμια εκπαίδευση πράξεις.

Παρά το γεγονός ότι κάθε επαρχία διαφέρει ελαφρά στον τρόπο που διαχειρίζονται σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσής τους, κάποιες ομοιότητες παραμένει ότι μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές σχεδιάζουν να σπουδάσουν στον Καναδά πάρετε μια ιδέα για το τι να περιμένουμε από τη χώρα 's εκπαιδευτικό σύστημα. Για παράδειγμα, όλα τα πανεπιστήμια και τα κολέγια χορηγούν πτυχίο 's κύρια ' s και διδακτορικού διπλώματος, ενώ επαγγελματική ή τεχνική κολέγια παρέχουν πιστοποιητικά ή διπλώματα. Καναδική ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης περιλαμβάνει επίσης κοινοτικά κολλέγια που προσφέρουν δύο συνεργάτης έτους 's βαθμούς, κολέγια Εφαρμοσμένων Τεχνών και Τεχνολογίας, επαρχιακό ιδρύματα και ιδιωτικές επαγγελματικές σχολές.Εάν ένας φοιτητής ενδιαφέρεται να παρευρεθεί σε ένα συγκεκριμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο, αυτός ή αυτή θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της συγκεκριμένης επαρχίας για να μάθετε περισσότερα για τη μοναδική του εκπαιδευτικού της συστήματος.

Λαϊκά Πανεπιστήμια στον Καναδά

Το Πανεπιστήμιο του Τορόντο κατατάσσεται σταθερά υψηλή θέση στον κατάλογο των καλύτερων Βόρειας Αμερικής μαθητές universities.Offering πρόσβαση σε περισσότερα ακαδημαϊκά μαθήματα από ό, τι οποιαδήποτε άλλη καναδική unversity, καθώς και την ευκαιρία να εργαστούν σε αναγνωρισμένα ερευνητικά εργαστήρια, Γιούτα θεωρείται ένα από Καναδά 's top πτήση ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Άλλοι διακεκριμένοι πανεπιστήμια του Καναδά που περιλαμβάνουν το Πανεπιστήμιο της British Columbia, όπου πάνω από 50.000 φοιτητές απολαμβάνουν αίθουσες συναυλιών, μουσεία και μια ποικιλία της μουσικής και αθλητικών προγραμμάτων? Και το Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα, μια παγκοσμίως σεβαστό και έντασης έρευνας πανεπιστήμιο γνωστό για την σε βάθος πρόγραμμα σπουδών της και τα υψηλά πρότυπα της μάθησης.

Δίδακτρα

Μέσος όρος διδάκτρων για την καναδική φοιτητές που επιθυμούν να κερδίσουν ένα πτυχίο στη χώρα τους είναι περίπου $ 5.000 CAD ετησίως ($ 5,000 σε δολάρια ΗΠΑ και 3700 σε ευρώ). Οι μαθητές που επιλέγουν να κερδίσουν πτυχία στον Καναδά θα πρέπει να αναμένουν να πληρώσει περίπου $ 1000 (740 ευρώ) ετησίως περισσότερα από τα δίδακτρα Undergraduation.

Οι αλλοδαποί φοιτητές υποχρεούνται να καταβάλλουν υψηλότερα τέλη από τους διαμένοντες στον Καναδά - σχεδόν τρεις φορές το ποσό, στην πραγματικότητα. Αν είστε διεθνής φοιτητής, αναμένουν να πληρώσει 14,000 δολάρια (€ 10.400) ανά έτος για προπτυχιακά προγράμματα και ένα ακόμη υψηλότερο ποσό για μεταπτυχιακούς τίτλους. Οι μη κάτοικοι παρακολουθούν Saskatchewan και το Κεμπέκ πανεπιστήμια πληρώνουν το υψηλότερο στα δίδακτρα, ενώ οι διεθνείς σπουδαστές που φοιτούν Νιουφάουντλαντ και Μανιτόμπα πανεπιστήμια θα πληρώνουν τα χαμηλότερα δίδακτρα.

Επιλεξιμότητα για τη Μελέτη Θεωρήσεις

Για να είναι επιλέξιμες για την απόκτηση ενός καναδικής θεώρησης σπουδών, οι φοιτητές πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν γίνει αποδεκτές από ένα κολέγιο ή πανεπιστήμιο στον Καναδά, δείχνουν ότι μπορούν να στηρίξουν τον εαυτό τους οικονομικά και να πληρώνουν δίδακτρα και να παρουσιάσει ένα καθαρό μητρώο σε σχέση με ποινικό μητρώο. Οι μαθητές μπορεί να κληθούν να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση σε ορισμένες περιπτώσεις, πριν από μια φοιτητική βίζα εκδίδεται.

Γιατί μελέτη στον Καναδά;

Αν και είναι ακριβό για τους ξένους φοιτητές να παρακολουθήσουν διασφάλιση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον Καναδά, η χώρα αυτή έχει επίσης ένα από τα καλύτερα φήμη όσον αφορά την ποιότητα της εκπαίδευσης. Επιπλέον, ο Καναδάς προσφέρει ένα ειρηνικό, ασφαλές και ποικιλόμορφο περιβάλλον παρέχει ένα εξαιρετικό περιβάλλον μάθησης για τους μαθητές που θέλουν να αντιμετωπίσετε ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά συστήματα στον κόσμο.

Απαιτήσεις βίζας

Για να σπουδάσετε στον Καναδά για περισσότερο από 6 μήνες, πρέπει να αποκτήσετε μια καναδική άδεια σπουδών, η οποία χρησιμεύει ως καναδική φοιτητική βίζα για τη διάρκεια της παραμονής σας.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Καναδική άδεια σπουδών

Τιμή και νόμισμα

CAD 150

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Οι περισσότεροι αλλοδαποί πρέπει να υποβάλουν αίτηση για άδεια σπουδών. Μια άδεια σπουδών, αφού εκδοθεί, επιτρέπει σε έναν αλλοδαπό να σπουδάσει στον Καναδά σε εγκεκριμένο ίδρυμα για τη διάρκεια του συγκεκριμένου μαθήματος ή προγράμματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν χρειάζεστε άδεια σπουδών για να πάτε στο σχολείο στον Καναδά:

 1. Εάν το μάθημα ή το πρόγραμμα που σκοπεύετε να σπουδάσετε είναι λιγότερο από 6 μήνες σε διάρκεια.
 2. Εάν είστε μέλος της οικογένειας ή προσωπικό ξένου αντιπροσώπου στον Καναδά.
 3. Εάν είστε μέλος ξένης ένοπλης δύναμης. Ωστόσο, θα χρειαστείτε μια Ηλεκτρονική Ταξιδιωτική Εξουσιοδότηση (eTA) για να πετάξετε στον Καναδά.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Online/έντυπη εφαρμογή

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για άδεια σπουδών στον Καναδά είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω έντυπης αίτησης, την οποία μπορείτε να λάβετε από τον ιστότοπο Citizenship and Immigration Canada (CIC).

Δικτυακός τόπος:https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/apply.html

Πώς να κάνετε την αίτηση;

1. Πρέπει πρώτα να λάβετε μια τυποποιημένη επιστολή αποδοχής από αναγνωρισμένο πάροχο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

2. Το επόμενο στάδιο είναι να λάβετε ένα πακέτο αίτησης για φοιτητική βίζα, είτε από τον ιστότοπο του CIC (http://www.cic.gc.ca) είτε επικοινωνώντας με το τοπικό γραφείο θεωρήσεων ή την καναδική πρεσβεία ή το προξενείο στο σπίτι σας Χώρα.

3. Για να λάβετε το πακέτο της αίτησής σας, θα χρειαστεί να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις για τον εαυτό σας στον ιστότοπο του CIC. Αυτές οι ερωτήσεις θα καθορίσουν εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά για άδεια καναδικής φοιτητικής άδειας και ποια έγγραφα θα χρειαστεί να προσκομίσετε. Εάν κριθείτε επιλέξιμοι, θα λάβετε έναν προσωπικό κωδικό λίστας ελέγχου, με ισχύ 60 ημερών, τον οποίο θα χρειαστείτε για να υποβάλετε την αίτησή σας ηλεκτρονικά. Φροντίστε να εκτυπώσετε τη σελίδα που περιέχει τον κωδικό σας για μελλοντική αναφορά. Η σελίδα θα περιλαμβάνει επίσης έναν οδηγό αίτησης, ένα εκτιμώμενο ποσό διδάκτρων, μια λίστα με τα έγγραφα που θα χρειαστεί να υποβάλετε μαζί με την αίτησή σας και οδηγίες για τα επόμενα βήματά σας.

4. Όταν είστε έτοιμοι να υποβάλετε αίτηση, δημιουργήστε έναν λογαριασμό MyCIC, όπου θα εισαγάγετε τον προσωπικό σας κωδικό λίστας ελέγχου. Στη συνέχεια, θα λάβετε τη λίστα ελέγχου των προσωπικών σας εγγράφων που σας επιτρέπει να ανεβάσετε και να στείλετε τα έγγραφά σας στο CIC.

5. Αφού έχετε έτοιμα τα έγγραφα και το έντυπο αίτησής σας και έχετε πληρώσει τα τέλη σας, μπορείτε να υποβάλετε την συμπληρωμένη αίτησή σας στο CIC.

6. Ορισμένοι αιτούντες μπορεί να χρειαστεί να παρευρεθούν σε συνέντευξη στο τοπικό τους γραφείο θεωρήσεων.

7. Όταν η αίτησή σας εγκριθεί, θα λάβετε μια εισαγωγική επιστολή, ενώ σε φοιτητές από χώρες που απαιτούν Ηλεκτρονική Ταξιδιωτική Άδεια (eTA) ή/και βίζα προσωρινής διαμονής θα εκδοθούν, εάν απαιτείται. Το eTA θα συνδεθεί με το διαβατήριό σας. Είναι σημαντικό να ταξιδεύετε με το διαβατήριο που χρησιμοποιήσατε όταν υποβάλατε αίτηση για άδεια σπουδών. Το eTA θα ισχύει για πέντε χρόνια ή μέχρι τη λήξη του διαβατηρίου σας, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.

8. Παρουσιάστε τα μαζί με το διαβατήριό σας, την απόδειξη των οικονομικών σας και την επιστολή αποδοχής σας (και τυχόν άλλα έγγραφα που σας έχουν συμβουλεύσει να πάρετε) στην Υπηρεσία Συνοριακών Υπηρεσιών του Καναδά (CBSA) στον Καναδά, η οποία στη συνέχεια θα εκδώσει την καναδική σας άδεια σπουδών και σας επιτρέπουν την πρόσβαση στον Καναδά. Τα απαιτούμενα έγγραφα για τη φοιτητική βίζα στον Καναδά περιλαμβάνουν:

 • Συμπληρωμένο έντυπο αίτησης.
 • Η πρωτότυπη επιστολή αποδοχής από το πανεπιστήμιο.
 • Ένα έγκυρο διαβατήριο/ταξιδιωτικό έγγραφο, το οποίο σας επιτρέπει επίσης να επιστρέψετε στη χώρα σας. Εάν ζείτε στις ΗΠΑ, αυτό δεν είναι απαραίτητο.
 • Δύο πρόσφατες φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου, με τις προδιαγραφές του ονόματος και της ημερομηνίας γέννησης στο πίσω μέρος.
 • Απόδειξη οικονομικής υποστήριξης κατά τη διάρκεια των σπουδών σας που αντιπροσωπεύει: δίδακτρα + 833 CAD/μήνα (για όλες τις επαρχίες, εκτός από το Κεμπέκ) ή δίδακτρα + 917 CAD/μήνα (Κεμπέκ).
 • Μια επεξηγητική επιστολή.
 • Εάν σκοπεύετε να σπουδάσετε στο Κεμπέκ, θα χρειαστείτε επίσης ένα Certificat d'acceptation du Québec, αγγλικές και γαλλικές μεταφράσεις για το έγγραφό σας, μια δήλωση από τον μεταφραστή και ένα επικυρωμένο αντίγραφο των πρωτότυπων εγγράφων.
 • Απόδειξη ότι πληρώσατε το τέλος άδειας σπουδών (150 CAD).

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Οι χρόνοι επεξεργασίας ποικίλλουν. Εξαρτάται από τον τύπο της αίτησης που υποβάλλετε και τον τόπο επεξεργασίας της. Οι έντυπες εφαρμογές συνήθως χρειάζονται περίπου διπλάσιο χρόνο από τις διαδικτυακές εφαρμογές. Συνιστάται πάντα να ελέγχετε τους χρόνους επεξεργασίας πολύ εκ των προτέρων: http://www.cic.gc.ca/english/information/times/temp.asp

Αφού έχετε μια άδεια καναδικής σπουδής, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ανανέωσή της από τον Καναδά, εάν αποφασίσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας.

Χρόνος επεξεργασίας

Ευκαιρίες εργασίας

Μπορείτε να εργαστείτε εντός ή εκτός της πανεπιστημιούπολης για έως και 20 ώρες κατά τη διάρκεια των πανεπιστημιακών εξαμήνων και πλήρους απασχόλησης κατά τα διαλείμματα, όπως οι χειμερινές ή οι καλοκαιρινές διακοπές, χωρίς να απαιτείται άδεια εργασίας. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, πρέπει να έχετε έγκυρη άδεια σπουδών και να είστε φοιτητής πλήρους φοίτησης. Θα χρειαστείτε επίσης έναν αριθμό κοινωνικής ασφάλισης (SIN) από το Service Canada για να εργαστείτε στον Καναδά ή για να λάβετε παροχές και υπηρεσίες από κυβερνητικά προγράμματα. Η άδεια σπουδών σας θα καταστεί άκυρη 90 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών σας, επομένως θα χρειαστεί να αποκτήσετε άδεια εργασίας μετά την αποφοίτηση εάν θέλετε να μείνετε στον Καναδά μετά τις σπουδές σας και να αναζητήσετε εργασία. Αυτό ισχύει για τρία χρόνια.

Ωρες την εβδομάδα

20

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Μια καναδική φοιτητική βίζα μπορεί να απορριφθεί εάν ο υπάλληλος βίζας υποψιάζεται ότι ο σκοπός του αιτούντος να μεταβεί στον Καναδά παραποιήθηκε - εάν ένας κύκλος σπουδών δεν ήταν ο πραγματικός λόγος για τον οποίο έκανε αίτηση ένα άτομο. Ακόμη πιο πιθανό, η απόδειξη των παρεχόμενων κεφαλαίων μπορεί να είναι ανεπαρκής για τα αναμενόμενα έξοδα διδάκτρων, διατροφής, ενοικίου κ.λπ. ή μπορεί να μην είναι σαφώς επαρκής για ένα διεκδικούμενο πρόγραμμα σπουδών.