Keystone logo
Νέα Ζηλανδία

Μελέτη Κύριος σε Νέα Ζηλανδία 2024

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  580
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  44
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  49
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  108

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  8
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  10
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  6

Σχετικά με Νέα Ζηλανδία

Η Νέα Ζηλανδία είναι μια ποικιλόμορφη χώρα με ένα μοναδικό πολιτιστικό υπόβαθρο και πολλά να προσφέρει στη διεθνή φοιτητή. Βρίσκεται στο νοτιοδυτικό Ειρηνικό Ωκεανό, αυτό το νησί της χώρας είναι κοντά στην Αυστραλία, καθώς και νησιά Φίτζι και Τόνγκα. Είναι απομακρυσμένο ως σύνολο, αν και υπάρχουν μεγάλες και αναπτυσσόμενες πόλεις σε όλη τη χώρα. Στην πραγματικότητα, η Νέα Ζηλανδία ήταν μία από τις τελευταίες απομακρυσμένες περιοχές που εγκαταστάθηκαν από τους ανθρώπους. Η μεγαλύτερη πόλη του Ώκλαντ είναι η πατρίδα πολλών επιλογών υψηλότερου εκπαίδευσης για τους ξένους φοιτητές, αλλά και άλλες επιλογές είναι επίσης διαθέσιμες.

Οι μαθητές εγγράφονται στο σχολείο στην ηλικία των έξι. Οφείλουν, βάσει του ομοσπονδιακού νόμου, να παραμείνουν στο σχολείο μέσα από την ηλικία των 16 ετών. Οι πολίτες της χώρας δεν πληρώνουν για την εκπαίδευση όλο αυτό το διάστημα. Οι περισσότεροι μαθητές παραμένουν στο σχολείο μέχρι την ηλικία των 19, τα οποία καταβάλλονται από την κυβέρνηση. Η χώρα έχει ένα ποσοστό αλφαβητισμού του 99 τοις εκατό.

Κλίμα

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους, το κλίμα εδώ είναι ήπια. Η ετήσια θερμοκρασία είναι περίπου 50 βαθμούς F έως 61 βαθμούς F. Η θερμοκρασία μπορεί να κυμαίνεται, όμως, με βάση το οποίο τοποθεσία του νησιού που ζουν μέσα στη δυτική ακτή είναι πολύ υγρό. Η κεντρική περιοχή Otago είναι ένα ημίξηρο κλίμα. Υπάρχουν περιοχές του τροπικού δάσους εδώ, καθώς και βουνοκορφές με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Κοινωνία

Νεοζηλανδοί αγάπη τους εξωτερικούς χώρους. Θα διαπιστώσετε ότι αυτό είναι το μέρος για να επισκεφθείτε εάν είστε μετά από ορειβασία ή σκι. Ωστόσο, η περιοχή έχει επίσης μια ισχυρή πολιτιστική συνιστώσα που περιλαμβάνει τα πρώτα παραδόσεις του πολιτισμού Μαορί. Ένα μεγάλο μέρος της χώρας παραμένει απόμακρη και πολλοί άνθρωποι ζουν σε αυτές τις περιοχές. Στις σύγχρονες πόλεις, όμως, θα βρείτε όλες τις ανέσεις που μπορεί να συνηθίσει να απολαμβάνουν.

Κόστος Διαβίωσης

Ζώντας στη Νέα Ζηλανδία είναι πολύ σαν να ζουν στην Αυστραλία. Η χώρα 's το κόστος διαβίωσης σε Auckland είναι παρόμοιο με αυτό που θα βρείτε στο Λονδίνο, το Σίδνεϊ, τη Νέα Υόρκη. Τα εισαγόμενα προϊόντα κοστίζουν πολύ περισσότερο. Για να αγοράσετε ένα εισιτήριο κίνηση, μπορείτε 'll να περάσουν NZ $ 15. Για ένα φλιτζάνι καφέ, θα δαπανήσει περίπου NZ $ 4.

Απαιτήσεις βίζας

Φοιτητική Βίζα (για σπουδές που είναι μεγαλύτερες από τρεις μήνες)

Εάν το μάθημά σας είναι τρεις μήνες ή λιγότερο, δεν χρειάζεστε φοιτητική βίζα, απλώς βίζα επισκέπτη.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητική Βίζα; Visitor Visa

Τιμή και νόμισμα

NZD 250

Τα τέλη αίτησης ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα προέλευσής σας και μπορεί να είναι περίπου $250.

Μπορείτε να ελέγξετε το κόστος μιας φοιτητικής βίζας για τη Νέα Ζηλανδία εδώ:

https://www.immigration.govt.nz/about-us/policy-and-law/how-the-immigration-system-operates/visa-application-process/how-much-visa-applications-cost-and- πότε πρέπει να πληρώσετε

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Απαιτείται φοιτητική βίζα για όλα τα άτομα που έρχονται στη Νέα Ζηλανδία για σπουδές για περισσότερο από τρεις μήνες. Η μελέτη πρέπει να είναι ο κύριος σκοπός της επίσκεψής σας. Εάν το μάθημά σας είναι έως 3 μήνες, μπορεί να μπορείτε να σπουδάσετε με βίζα επισκέπτη ή βίζα εργασίας.

Δεν χρειάζεστε φοιτητική βίζα για να σπουδάσετε με πλήρες ωράριο εάν:

 1. είστε πολίτης ή κάτοικος της Νέας Ζηλανδίας
 2. είσαι Αυστραλός πολίτης
 3. έχετε βίζα μόνιμης διαμονής ή βίζα επιστροφής κατοίκου για την Αυστραλία — χωρίς όρους.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Online / Προξενείο ή πρεσβεία της Νέας Ζηλανδίας

Για να υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα Νέας Ζηλανδίας, μπορείτε να κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά ή αυτοπροσώπως πριν ταξιδέψετε.

Για να υποβάλετε αίτηση αυτοπροσώπως στη χώρα σας, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το τοπικό προξενείο ή την πρεσβεία της Νέας Ζηλανδίας για να λάβετε ένα έντυπο αίτησης ή/και ραντεβού. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά, επισκεπτόμενοι τον επίσημο ιστότοπο www.immigration.govt.nz και δημιουργώντας έναν λογαριασμό.

Δικτυακός τόπος:https://www.immigration.govt.nz/

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Για την αίτησή σας για βίζα, θα χρειαστείτε:

 • Επιστολή αποδοχής από εγκεκριμένο πάροχο εκπαίδευσης στη Νέα Ζηλανδία.
 • Αποδεικτικά επαρκών κεφαλαίων - Θα χρειαστεί να δείξετε ότι έχετε επαρκή κεφάλαια για να πληρώσετε τα δίδακτρα σας (αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αποδεικτικά στοιχεία για κάλυψη δανείου, υποτροφία ή άλλα κεφάλαια) και απόδειξη κεφαλαίων για την κάλυψη των εξόδων διαβίωσής σας ενώ σπουδάζετε στη Νέα Ζηλανδία ( μέσω χορηγού, δανείου, υποτροφίας, κρατικής υποστήριξης ή επαρκούς τραπεζικού υπολοίπου). Πρέπει να αποδείξετε ότι διαθέτετε τουλάχιστον 15.000 $ NZD (~ 10.870 $ ΗΠΑ) για κάθε έτος, εάν το μάθημά σας είναι μεγαλύτερο από εννέα μήνες.
 • Απόδειξη για μετέπειτα ταξίδι - Αυτό μπορεί να είναι απόδειξη για εισιτήρια που έχουν ήδη πληρωθεί, απόδειξη πρόσθετων κεφαλαίων ή συμφωνία από έναν χορηγό να πληρώσει για μετέπειτα ταξίδια. Το θέμα είναι να δείξεις ότι σκοπεύεις και αντέχεις οικονομικά, να φύγεις από τη χώρα μόλις ολοκληρώσεις τις σπουδές σου.
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση.
 • Ιατρικά πιστοποιητικά - Εάν σκοπεύετε να σπουδάσετε στη Νέα Ζηλανδία για περισσότερους από 12 μήνες, θα χρειαστεί να προσκομίσετε γενικό ιατρικό πιστοποιητικό, πιστοποιητικό ακτινογραφίας θώρακος και πιθανώς να πραγματοποιήσετε έλεγχο φυματίωσης.
 • Εάν είστε κάτω των 18 ετών, θα πρέπει επίσης να προσκομίσετε αποδεικτικό της τακτοποιημένης διαμονής και εάν είστε 17 ετών και άνω, ένα αστυνομικό πιστοποιητικό «καλού χαρακτήρα».
 • Δίχρωμες φωτογραφίες διαβατηρίου.
 • Διαβατήριο που ισχύει για τουλάχιστον τρεις μήνες μετά την ημερομηνία που σκοπεύετε να φύγετε από τη Νέα Ζηλανδία.
 • Απόδειξη ότι έχετε πληρώσει το τέλος αίτησης θεώρησης.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Θα πρέπει να κάνετε αίτηση τουλάχιστον έξι εβδομάδες πριν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στη Νέα Ζηλανδία. Οι φοιτητικές βίζες που υποβάλλονται για ηλεκτρονική αίτηση χρειάζονται συνήθως 20 ημέρες για να διεκπεραιωθούν, ενώ οι φοιτητικές βίζες που υποβάλλονται μέσω της έντυπης φόρμας χρειάζονται 25 ημέρες για να διεκπεραιωθούν.

Η Φοιτητική Βίζα σας είναι συνήθως για το ίδιο χρονικό διάστημα με τη μελέτη για την οποία έχετε πληρώσει και η διάρκειά της μπορεί να είναι έως και 4 χρόνια.

Χρόνος επεξεργασίας

20 Days

Ευκαιρίες εργασίας

Οι διεθνείς φοιτητές πλήρους απασχόλησης με φοιτητική βίζα επιτρέπεται νόμιμα να εργάζονται στη Νέα Ζηλανδία για έως και 20 ώρες την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του τριμήνου και μπορούν να εργάζονται με πλήρη απασχόληση σε όλες τις προγραμματισμένες περιόδους διακοπών, όπως τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και οι καλοκαιρινές διακοπές. Οι λεπτομέρειες εξαρτώνται από τους όρους της βίζας σας. Η εργασιακή εμπειρία που απαιτείται στις σπουδές σας δεν συνυπολογίζεται στο όριο των 20 ωρών. Οι ξένοι φοιτητές δεν μπορούν να είναι αυτοαπασχολούμενοι.

Masters από έρευνα και Ph.D. Οι μαθητές μπορούν να εργαστούν όσες ώρες θέλουν.

Ωρες την εβδομάδα

20

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Μερικοί από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να απορριφθεί η φοιτητική βίζα της Νέας Ζηλανδίας είναι:

 1. Εάν έχετε ιστορικό φυλάκισης τα τελευταία 10 χρόνια και ή έχετε καταδικαστεί και καταδικαστεί σε φυλάκιση.
 2. Εάν έχετε ιστορικό απέλασης και ή εάν υπόκεινται σε περίοδο απαγόρευσης εισόδου στη Νέα Ζηλανδία.
 3. Εάν υπάρχει παραπλανητική περιγραφή των πληροφοριών που έχετε παράσχει, στην οποία ο υπάλληλος μετανάστευσης πιστεύει ότι οι πληροφορίες που δηλώνονται στην αίτησή σας δεν είναι γνήσιες.
 4. Εάν υποβάλατε αίτηση που δεν έχει ολοκληρωθεί
 5. Εάν δεν πληρούνται οι απαιτήσεις υγείας και χαρακτήρα
 6. Εάν δεν μπορείτε να επιδείξετε για να καλύψετε το κόστος των διδάκτρων, το κόστος διαβίωσης και ταξιδιού στη Νέα Ζηλανδία
 7. Εάν δεν υπάρχει σαφής διαδρομή για το μάθημα που σκοπεύετε να σπουδάσετε στη Νέα Ζηλανδία
 8. Εάν ο υπάλληλος μετανάστευσης δει ότι δεν είστε γνήσιος φοιτητής από τα έγγραφα και τις πληροφορίες που έχετε παράσχει, και όπως μετά την τηλεφωνική συνέντευξη, δεν μπορείτε καν να απαντήσετε σε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις πληροφορίες του μαθήματος, τις πληροφορίες του ιδρύματος, μεταξύ άλλων
 9. Εάν τα χρήματα δεν είναι νόμιμα ή δεν μπορούν να επαληθευτούν