Keystone logo
Νότια Αφρική

Μελέτη Κύριος σε Νότια Αφρική 2024

Μελέτη σε Νότια Αφρική

Νότια Αφρική βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της αφρικανικής ηπείρου όπου συναντώνται οι Ατλαντικού και του Ινδικού Ωκεανού. Μοιράζεται σύνορα με τη Ναμίμπια, τη Μποτσουάνα, τη Ζιμπάμπουε, τη Σουαζιλάνδη και τη Μοζαμβίκη. Επιπλέον, η μικρή χώρα του Λεσότο περιέχεται πλήρως εντός της Νότιας Αφρικής. Η Νότια Αφρική είναι το σπίτι σε πάνω από 50 εκατομμύρια κατοίκους που προέρχονται από μια ευρεία ποικιλία των πολιτισμών και των θρησκειών, και οι οποίοι μιλούν πολλές γλώσσες. Η Νότια Αφρική είναι η πιο βιομηχανοποιημένη χώρα στην Αφρική. Η μονάδα του νομίσματος είναι η Ραντ Νότιας Αφρικής (R), το οποίο έχει ισοτιμία περίπου 0,1 δολάρια.

Κλίμα

Η Νότια Αφρική είναι στο νότιο ημισφαίριο, έτσι οι εποχές είναι αντίθετες αυτές του βόρειου ημισφαιρίου - το καλοκαίρι είναι τον Ιανουάριο και το χειμώνα είναι τον Ιούλιο.Η νοτιοαφρικανική ακτογραμμή είναι πάνω από 2.500 χιλιόμετρα σε μήκος, αλλά μεγάλο μέρος της γης που γειτνιάζουν με την ακτογραμμή είναι ορεινό, το οποίο στη συνέχεια μετατρέπεται σε ένα υψηλό οροπέδιο στο εσωτερικό. Το βόρειο τμήμα της χώρας γίνεται μια έρημο.

Συνολικά, η Νότια Αφρική έχει ένα σχετικά ξηρό κλίμα, και οι θερμοκρασίες τείνουν να είναι κάπως χαμηλότερη από χώρες σε παρόμοια γεωγραφικά πλάτη εξαιτίας του ορεινού εδάφους και υψηλή εσωτερική οροπέδιο. Η θερμοκρασία της εσωτερικής σπάνια αυξηθεί πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου το καλοκαίρι. Στο Κέιπ Τάουν, οι μέγιστες θερμοκρασίες το καλοκαίρι είναι περίπου 26 βαθμούς C και ελάχιστες θερμοκρασίες το χειμώνα είναι περίπου 7 βαθμούς C.

Πολιτισμός

Νότια Αφρική μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ευρεία ποικιλία των τρόπων ζωής και το τοπίο με κάτι για όλους, από το κοσμοπολίτικο αστικό περιβάλλον και ήσυχο ιστορικές πόλεις σε βουνά για ορειβασία και πεζοπορία σε ερήμους για σαφάρι και τις παραλίες για σέρφινγκ και καταδύσεις.Εκτός από πολιτιστικά ιδρύματα, όπως μουσεία τέχνης και γκαλερί τέχνης και εκδηλώσεις, όπως το θέατρο, το χορό και φεστιβάλ, μια σημαντική στάση για τους επισκέπτες είναι το μουσείο του Απαρτχάιντ που βρίσκεται στο Γιοχάνεσμπουργκ. Το μουσείο παρέχει μια ισχυρή εικόνα ενίοτε βίαιο παρελθόν της χώρας και το ταξίδι προς την ανάκαμψη και τη συμφιλίωση.

Της Νότιας Αφρικής κουζίνα είναι σε μεγάλο βαθμό με βάση το κρέας και το μπάρμπεκιου είναι ένα από τα αγαπημένα μέθοδο παρασκευής. Η Νότια Αφρική είναι επίσης όλο και περισσότερο γνωστό ως παραγωγός από εκλεκτά κρασιά.

Κόστος Διαβίωσης

Το κόστος ζωής στη Νότια Αφρική είναι σχετικά χαμηλό σε σύγκριση με άλλες ανεπτυγμένες χώρες. Ένα υπνοδωμάτιο διαμέρισμα κοστίζει περίπου $ 350 - $ 450 δολάρια ΗΠΑ ανά μήνα, και τα βοηθητικά προγράμματα τρέχουν άλλα 100 δολάρια ΗΠΑ ή έτσι. Ένα ανέξοδο κόστος γεύματος περίπου $ 7 ΗΠΑ και προσιτές τιμές γεύμα τριών πιάτων για δύο μπορεί να βρεθεί για περίπου $ 30 ΗΠΑ.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  229
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  30
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  39
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  36

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  4
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  5
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  2

Σχετικά με Νότια Αφρική

Ανώτατη Εκπαίδευση στη Νότια Αφρική

Τριτοβάθμια εκπαίδευση και κατάρτιση περιλαμβάνει τόσο σε προπτυχιακό όσο και μεταπτυχιακό δίπλωμα, όπως πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό δίπλωμα. Τόσο οι δημόσιες και ιδιωτικές ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης υπάρχουν, συμπεριλαμβανομένων των πανεπιστημίων, τα πανεπιστήμια της τεχνολογίας, καθώς και πλήρη όργανα. Τα πανεπιστήμια προσφέρουν παραδοσιακά θεωρητικά και ερευνητικά προσανατολισμένη βαθμούς? Τα άλλα θεσμικά όργανα επικεντρωθεί στην επαγγελματική και την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση.

Γιατί να σπουδάσω στη Νότια Αφρική;

Εκτός από την ευκαιρία να σπουδάσουν στην αγγλική γλώσσα μέσα σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, η Νότια Αφρική έχει πολλές παγκόσμιας κλάσης σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που περιλαμβάνει state-of-the-art της έρευνας μαζί με τα προγράμματα σπουδών υψηλής ποιότητας πλοιάρχου. Η Νότια Αφρική έχει τρία πανεπιστήμια στα κορυφαία 400 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, όπως ιεραρχήθηκαν από το 2012-2013uk / world-university-κατατάξεις / "> Times Higher Education World University Rankings.

Πανεπιστήμια στη Νότια Αφρική

Η Νότια Αφρική έχει 23 χρηματοδοτούνται από το κράτος ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προσφέρουν βαθμούς πλοιάρχου, μεταξύ των οποίων 11 πανεπιστήμια, 6 πανεπιστήμια της τεχνολογίας, και 6 πλήρη ιδρύματα. Τα ιδιωτικά ιδρύματα υπάρχουν, καθώς, συνολικού ύψους 115. Τα προγράμματα προσφέρονται στα περισσότερα μαθήματα του σχολικού προγράμματος, και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη διοίκηση επιχειρήσεων, Οικονομίας και Οικονομικών είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Οι αλλοδαποί φοιτητές είναι ευπρόσδεκτοι και να χρησιμοποιούν τις ίδιες διαδικασίες εφαρμογής ως υπηκόους της Νότιας Αφρικής.

Δίδακτρα και Διάρκεια Προγράμματος

Ετήσια δίδακτρα για μεταπτυχιακές σπουδές ποικίλλει ευρέως από το πρόγραμμα και το σχολείο, αλλά είναι γενικά χαμηλή περιεκτικότητα σε δημόσια σχολεία, από περίπου $ 1.500 έως $ 5.000 (ΗΠΑ)? Ιδιωτικά σχολεία είναι κάπως υψηλότερα. Προγράμματα Μάστερ επίσης να κυμαίνονται σε διάρκεια, αλλά είναι συνήθως 1-2 χρόνια.

Ακαδημαϊκό έτος

Το ακαδημαϊκό έτος αρχίζει από το Φεβρουάριο έως το Δεκέμβριο και περιλαμβάνει δύο εξάμηνα. Κάθε εξάμηνο αποτελείται συνήθως έξι εβδομάδες διδασκαλίας, μιας εβδομάδας διάλειμμα, στη συνέχεια επτά εβδομάδων από τις κατηγορίες, και τελικά μια εβδομάδα για τη μελέτη (που ονομάζεται SWOT εβδομάδα) και στη συνέχεια εξετάσεις.

Ευκαιριών για μεταπτυχιακές

Πολλές πολυεθνικές εταιρείες λειτουργούν στη Νότια Αφρική, και οι απόφοιτοι με πτυχία μάστερ θα βρείτε πολλές ευκαιρίες για απασχόληση, είτε πρόκειται για υπηκόους της Νότιας Αφρικής ή ομογενείς. Κλάδοι της βιομηχανίας που είναι σήμερα, αυξάνεται περιλαμβάνουν αυτοκίνητα, της τεχνολογίας των πληροφοριών, των επικοινωνιών, των ορυχείων, των τραπεζών και των υπηρεσιών. Η συντριπτική πλειοψηφία των θέσεων εργασίας συγκεντρώνονται σε Cape Town, Port Elizabeth, Ντέρμπαν, Πρετόρια και Γιοχάνεσμπουργκ. Για να αποκτήσετε μια άδεια εργασίας, μια διεθνής φοιτητής πρέπει συνήθως να έχουν πρώτα μια προσφορά εργασίας για μια θέση που δεν μπορεί να πληρωθεί σε τοπικό επίπεδο.Ωστόσο, οι φοιτητές με τις δεξιότητες σε εξειδικευμένους τομείς ή εμπειρογνωμόνων υψηλού επιπέδου σε ορισμένους τομείς μπορεί να είναι σε θέση να αποκτήσουν άδεια εργασίας, ακόμη και χωρίς μια συγκεκριμένη προσφορά εργασίας.

Visa Απαιτήσεις

Οι διεθνείς φοιτητές που σπουδάζουν στη Νότια Αφρική πρέπει να έχουν άδεια της μελέτης πριν από την είσοδό τους στη χώρα για να παρακολουθήσουν το σχολείο. Η άδεια επισκέπτη δεν μπορεί να ανταλλαχθεί για άδεια μελέτης μετά την άφιξη. Μόλις ένας σπουδαστής έχει γίνει αποδεκτή σε ένα πανεπιστήμιο, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για άδεια μελέτης στο γραφείο της Νότιας Αφρικής στην πατρίδα τους.

Ασφάλισης Υγείας

Οι αλλοδαποί φοιτητές που απαιτούνται για την απόκτηση της Νότιας Αφρικής ασφάλιση υγείας, ακόμη και αν καλύπτονται από την ασφάλιση υγείας στη χώρα καταγωγής τους. Απόδειξη αυτής της κάλυψης απαιτείται κατά την υποβολή αίτησης για τη θεώρηση της μελέτης. Οι φοιτητές πρέπει να πληρώσουν για ολόκληρο το ακαδημαϊκό έτος εκ των προτέρων? Μηνιαίες ή άλλες πληρωμές δεν επιτρέπονται.

Συμβουλές

Αν και τα αγγλικά στην κυρίαρχη γλώσσα για τις δημόσιες ανταλλαγές και τις επιχειρήσεις στη Νότια Αφρική, η χώρα έχει 11 επίσημες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των Αφρικάανς (ένα παράγωγο της ολλανδικής), Ντέμπελε, Βόρεια Σόθο, Sotho, Σουαζιλάνδης, Tswana, Tsonga, Venda, Ξόζα και Ζουλού . Οι μαθητές μπορεί να αντιμετωπίσουν αυτόχθονες γλώσσες σε όλη τη χώρα? Ωστόσο, οι περισσότεροι Νοτιοαφρικανοί μπορούν να μιλήσουν περισσότερες από μία γλώσσες και τα αγγλικά είναι ευρέως κατανοητή.

Αθλητισμός είναι πολύ δημοφιλής στη Νότια Αφρική, με τα κύρια αθλήματα είναι το ποδόσφαιρο, ράγκμπι και κρίκετ. Άλλα αθλήματα με σημαντικές εξής και η διεθνής παρουσία περιλαμβάνουν κολύμβηση, γκολφ, πυγμαχία και τένις.

Απαιτήσεις βίζας

 1. Φοιτητική βίζα Νότιας Αφρικής (παλαιότερα ονομαζόταν άδεια σπουδών στη Νότια Αφρική)
 2. Βίζα ανταλλαγής Νότιας Αφρικής - Εάν είστε άνω των 25 ετών και θέλετε να έρθετε στη Νότια Αφρική σε ένα πρόγραμμα πολιτιστικών, οικονομικών ή κοινωνικών ανταλλαγών, που διοργανώνεται μεταξύ ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος ή κυβερνητικού φορέα στη Νότια Αφρική και ενός σε μια ξένη χώρα.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητική βίζα Νότιας Αφρικής. Βίζα ανταλλαγής Νότιας Αφρικής

Τιμή και νόμισμα

USD 47

Τα τέλη αίτησης για φοιτητική βίζα για τη Νότια Αφρική εξαρτώνται από τη χώρα προέλευσής σας, αλλά είναι περίπου 47 δολάρια ΗΠΑ.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Ένας διεθνής φοιτητής που θέλει να μείνει και να σπουδάσει στη Νότια Αφρική για ένα μάθημα διάρκειας 3 μηνών (90 ημερών) θα πρέπει να υποβάλει αίτηση για φοιτητική βίζα. Αυτή η βίζα χορηγείται σε όσους φοιτητές έχουν ήδη γίνει δεκτοί για εισαγωγή από αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα στη Νότια Αφρική.

Προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις για βίζα σπουδών για τη Νότια Αφρική, το ίδιο το σχολείο ή το κολέγιο πρέπει πρώτα να πληροί τις προϋποθέσεις ως «ίδρυμα μάθησης». Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι εγγεγραμμένο είτε στο Τμήμα Βασικής Εκπαίδευσης είτε στο Τμήμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Επομένως, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε μια ιδιωτική σχολή ξένων γλωσσών ή μια σχολή που προσφέρει μόνο βραχυπρόθεσμα τεχνικά μαθήματα, ενδέχεται να μην πληροίτε τις προϋποθέσεις για βίζα σπουδών στη Νότια Αφρική.

Σημείωση: Δεν μπορείτε να έρθετε στη Νότια Αφρική με βίζα επισκέπτη και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην αίτηση για φοιτητική βίζα για τη Νότια Αφρική. Δεν μπορείτε να έρθετε στη Νότια Αφρική με βίζα επισκέπτη και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην αίτηση για φοιτητική βίζα για τη Νότια Αφρική.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Ύπατη Αρμοστεία, Προξενείο ή Πρεσβεία της Νότιας Αφρικής

Για να λάβουν βίζα για τη Νότια Αφρική, οι φοιτητές πρέπει να επικοινωνήσουν με την Ύπατη Αρμοστεία, το Προξενείο ή την Πρεσβεία της Νότιας Αφρικής στη χώρα διαμονής τους.

Δικτυακός τόπος:

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Πρώτον, πρέπει να γίνετε δεκτός ως φοιτητής από εγγεγραμμένο σχολείο, κολέγιο ή πανεπιστήμιο της Νότιας Αφρικής και να λάβετε μια επιστολή αποδοχής στο επιστολόχαρτο του ιδρύματος και υπογεγραμμένη από ή για λογαριασμό του διευθυντή ή του γραμματέα.

Στη συνέχεια, πρέπει να συμπληρώσετε το έντυπο αίτησης προσωρινής άδειας διαμονής B1-1738 και να το μεταφέρετε αυτοπροσώπως στην πρεσβεία, στο προξενείο της Νότιας Αφρικής ή στην υψηλή προμήθεια στη χώρα σας.

Τα ακόλουθα έγγραφα πρέπει να υποβληθούν μαζί με το έντυπο αίτησης BI-1738:

 • Διαβατήριο με ισχύ τουλάχιστον 30 ημερών μετά τη λήξη της προβλεπόμενης επίσκεψης
 • Καταβολή του προβλεπόμενου τέλους
 • Πιστοποιητικό εμβολιασμού, εάν απαιτείται από τον νόμο
 • Αποδεικτικά οικονομικών μέσων για την κάλυψη προβλεπόμενων εξόδων διαβίωσης κατά τη διάρκεια της παραμονής στη Δημοκρατία καθώς και για την πληρωμή των διδάκτρων. Αυτό θα πρέπει να έχει τη μορφή τραπεζικών κινήσεων / διαθέσιμων μετρητών / ταξιδιωτικών επιταγών
 • Απόδειξη ιατρικής κάλυψης
 • Κατάθεση σε μετρητά ίση με την αξία ενός εισιτηρίου μετ' επιστροφής.
 • Στην περίπτωση των Αφρικανών φοιτητών, μια δέσμευση από την αρμόδια κυβέρνηση να αναλάβει πλήρως την ευθύνη του φοιτητή και να πληρώσει όλα τα έξοδα, εάν καταστεί απαραίτητο να απελαθεί ο φοιτητής
 • Ιατρικές και ακτινολογικές εκθέσεις
 • Μη συνοπτικό πιστοποιητικό γέννησης σε περίπτωση ανηλίκων.
 • Στην περίπτωση ανηλίκου, τα στοιχεία του ατόμου στη Δημοκρατία της Νότιας Αφρικής που θα ενεργεί ως κηδεμόνας του μαθητή και μια επιστολή από το πρόσωπο αυτό που επιβεβαιώνει την κηδεμονία
 • Συγκατάθεση και από τους δύο γονείς για τη διαμονή σας στη Νότια Αφρική ή από τον γονέα που έχει την αποκλειστική επιμέλεια, μαζί με την απόδειξη της αποκλειστικής επιμέλειας
 • Επίσημη επιστολή από το εκπαιδευτικό ίδρυμα, όπου σκοπεύετε να σπουδάσετε, που να επιβεβαιώνει την προσωρινή αποδοχή και τη διάρκεια του μαθήματος.
 • Απόδειξη ιατρικής κάλυψης που ανανεώνεται ετησίως για την περίοδο σπουδών με ιατρικό πρόγραμμα εγγεγραμμένο σύμφωνα με τον νόμο περί ιατρικών προγραμμάτων.
 • Εάν είστε 18 ετών και άνω, απαιτείται πιστοποιητικό αστυνομικής άδειας από κάθε χώρα στην οποία κατοικήσατε για 12 μήνες ή περισσότερο από την ηλικία των 18 ετών.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για άδεια ανταλλαγής (βίζα ανταλλαγής Νότιας Αφρικής) χρησιμοποιώντας το ίδιο έντυπο αίτησης B1-1738.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Οι χρόνοι διαδικασίας υποβολής αιτήσεων διαφέρουν από χώρα σε χώρα, αλλά επιτρέπουν περίπου έξι εβδομάδες.

Η φοιτητική βίζα ισχύει για όλη τη διάρκεια του μαθήματος του φοιτητή, εναλλακτικά 36 μήνες για τα σχολεία και 24 μήνες για άλλα ιδρύματα.

Βίζα ανταλλαγής Νότιας Αφρικής - αυτή η βίζα χορηγείται για τη διάρκεια της ανταλλαγής, συνήθως όχι περισσότερο από 12 μήνες. Η νοτιοαφρικανική βίζα ανταλλαγής δεν μπορεί να ανανεωθεί ή να παραταθεί. Αφού αποκτήσετε αυτό το είδος άδειας, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για προσωρινή ή μόνιμη άδεια διαμονής μόνο αφού ζήσετε για τουλάχιστον ένα χρόνο εκτός της Νότιας Αφρικής.

Χρόνος επεξεργασίας

6 Weeks

Ευκαιρίες εργασίας

Εάν διαθέτετε φοιτητική βίζα για τη Νότια Αφρική και σπουδάζετε σε τριτοβάθμιο επίπεδο, σας επιτρέπεται να εργάζεστε με μερική απασχόληση για όχι περισσότερες από 20 ώρες την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του τριμήνου και με πλήρη απασχόληση κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να απορριφθεί η αίτησή σας για φοιτητική βίζα στη Νότια Αφρική, όπως:

 • Αφήνοντας κενά στις φόρμες σας
 • Ψέματα για οτιδήποτε στην αίτησή σας
 • Έχοντας ξεπερασμένο διαβατήριο χωρίς κενές σελίδες
 • Ανορθογραφία του ονόματός σας στα έγγραφα
 • Μη παροχή αποδεικτικών στοιχείων για επαρκή κεφάλαια