Keystone logo
Νότια Κορέα

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Κύριος Προγράμματα σε Νότια Κορέα 2024

Αριθμός ιδρυμάτων: 61
  • Dongdaemun-gu, Νότια Κορέα

  Από την ίδρυσή του το 1918, το University Of Seoul συνέβαλε στην ανάπτυξη της κορεατικής κοινωνίας μέσω της εκπαίδευσης και της κατάρτισης των φοιτητών και μέσω της ακαδημαϊκής έρευνας. Το University Of Seoul θεωρείται ευρέως ως ένα από τα καλύτερα δημόσια πανεπιστήμια στην Κορέα. Αυτό το επίτευγμα βασίζεται όχι μόνο στις δικές του προσπάθειες αλλά και στη συνεχή υποστήριξη των πολιτών. Χρηματοδοτούμενο από τη Μητροπολιτική Κυβέρνηση University Of Seoul συνεχίζει να εφαρμόζει μια πολιτική «διδάκτρων κολεγίου μισής τιμής» που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το 2012. Το University Of Seoul έχει ενισχύσει την κοινωνική του ευθύνη ως δημόσιο πανεπιστήμιο μέσω αυτής της πρωτοποριακής πολιτικής. Βασισμένο στο σύνθημα της Αλήθειας, της Δημιουργικότητας και της Δημόσιας Υπηρεσίας, το University Of Seoul στοχεύει στην προώθηση της ενεργού υπηκοότητας και της ανεκτικότητας στους φοιτητές μας. Ενθαρρύνουμε επίσης τους μαθητές μας να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην κοινωνία με τις αποκτηθείσες γνώσεις τους. Τέλος, το University Of Seoul προωθεί την καινοτόμο έρευνα που συμβάλλει στις πολιτικές αποφάσεις, καλύπτοντας τόσο τις τρέχουσες όσο και τις προβλεπόμενες κοινωνικές ανάγκες.

  • Dongdaemun-gu, Νότια Κορέα

  Λόγω της ανάπτυξης της τεχνολογίας των πληροφοριών, ο όγκος των πληροφοριών και η ταχύτητα ανταλλαγής τους έχουν αυξηθεί. Προκειμένου να ανταποκριθούμε στην αλλαγή της κοινωνίας και να επιβιώσουμε στον ανταγωνισμό, η συνεχής μάθηση έγινε απαραίτητη. Κατά συνέπεια, υπήρχε ζήτηση για ένα εκπαιδευτικό σύστημα που να ταιριάζει με την έννοια της δια βίου εκπαίδευσης που έφερε την άνοδο των κυβερνοχώρων πανεπιστημίων όπως το Digitalηφιακό Πανεπιστήμιο της Σεούλ. Το Digitalηφιακό Πανεπιστήμιο της Σεούλ ήταν πιστό στο ρόλο και το καθήκον του ως το κορυφαίο πανεπιστήμιο στον κυβερνοχώρο της Κορέας και παρουσίασε αξιοσημείωτη ανάπτυξη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ειδικά, το Digitalηφιακό Πανεπιστήμιο της Σεούλ είναι εξοπλισμένο με εκπαιδευτικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, εξαιρετική σχολή και το μεγαλύτερο φοιτητικό σώμα. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την εξυπηρέτηση των φοιτητών και να εξειδικεύουμε το πανεπιστήμιο μας αναδιοργανώνοντας το πρόγραμμα σπουδών. Ως αποτέλεσμα μιας τέτοιας προσπάθειας, το oulηφιακό Πανεπιστήμιο της Σεούλ έγινε το καλύτερο πανεπιστήμιο στον κυβερνοχώρο της χώρας με τις καλύτερες επιδόσεις στην ικανοποίηση των φοιτητών και το ποσοστό ανταγωνισμού, κλπ. Το SDU αποκτά επίσης παγκόσμιο κύρος μέσω συνεργατικών ανταλλαγών με ξένα πανεπιστήμια. Το Digitalηφιακό Πανεπιστήμιο της Σεούλ θα συνεχίσει να αναπτύσσεται πέρα από το καλύτερο κορεατικό πανεπιστήμιο της Κορέας και θα προχωρήσει για να γίνει το καλύτερο στον κόσμο. Επιπλέον, θα βοηθήσουμε τους μαθητές να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους στο έπακρο, εμβολιάζοντας τη νέα τεχνολογία στην εκπαίδευση. Είμαστε βέβαιοι ότι τη στιγμή που θα αποφοιτήσετε από το πανεπιστήμιό μας θα είστε ένας ειδικευμένος επαγγελματίας που επιθυμεί η κοινωνία.

  • Seongbuk-gu, Νότια Κορέα

  Το Korea University Business School ηγείται της κορεατικής εκπαίδευσης διοίκησης επιχειρήσεων, ξεκινώντας από τη διδασκαλία εμπορικών επιστημών στο τμήμα της πλουτολογίας το 1905 και είναι ένα από τα πιο σημαντικά τμήματα με τη μεγαλύτερη ιστορία στο Πανεπιστήμιο της Κορέας. Αφού μετονομάστηκε σε «Τμήμα Εμπορικής Επιστήμης» το 1910 και ως «Τμήμα Εμπορικών Υποθέσεων» το 1922, το πρώτο «Business School» ιδρύθηκε το 1955 και το πρώτο MBA δημιουργήθηκε το 1963. Η Κορεατική Πανεπιστημιακή Σχολή Επιχειρήσεων είναι πράγματι η πρωτοπόρος που εισήγαγε τη δυτική σύγχρονη εκπαίδευση διοίκησης επιχειρήσεων στην Κορέα. Επιπλέον, η Κορεατική Επιχειρηματική Σχολή της Κορέας σημείωσε ένα ορόσημο στην ιστορία της πανεπιστημιακής αρχιτεκτονικής με την οικοδόμηση σχολείων παγκόσμιας κλάσης, συμπεριλαμβανομένου του Business School Main Hall, το πρώτο κτίριο στην Κορέα αφιερωμένο στο ενιαίο τμήμα, το κτίριο LG-POSCO, το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου με δωρεά για πρώτη φορά στην Κορέα και το Hyundai Motor Hall, το οποίο ιδρύθηκε με τη μεγαλύτερη δωρεά 3.600 ατόμων και οργανισμών στην ιστορία της πανεπιστημιακής αρχιτεκτονικής.

  • Dongdaemun-gu, Νότια Κορέα

  Ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο που προωθεί το έξυπνο οικοσύστημα για τη μεταποιητική βιομηχανία Στρατηγικά τοποθετημένο στο Siheung και το Ansan Smart Hub, το Korea Polytechnic University ειδικεύεται στη συνεργασία βιομηχανίας-πανεπιστημίου, διαμορφωμένο σύμφωνα με προηγμένες βιομηχανικές ομάδες στο εξωτερικό. Το KPU είναι ακόμα ένα νέο πανεπιστήμιο, αλλά το ίδρυμα συνέβαλε στην ανάπτυξη των βιομηχανιών του έθνους, καλλιεργώντας περισσότερους επαγγελματίες στη μηχανική από οποιοδήποτε άλλο. Εφαρμόζοντας ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα σπουδών που αντικατοπτρίζει τις ανάγκες της βιομηχανίας, η KPU έχει καλλιεργήσει μια κουλτούρα στην πανεπιστημιούπολη στην οποία συνυπάρχουν βιομηχανία και πανεπιστήμιο αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον.

  • Ansan-si, Νότια Κορέα

  Προς το παρόν, Seoul Institute Of The Arts έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου πρέπει να επανεξετάσει και να ανανεώσει το πρότυπο της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και δημιουργίας μέχρι τώρα για να κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά ως ένα πανεπιστήμιο τέχνης παγκόσμιας κλάσης με δημιουργικό προσανατολισμό. Επιπλέον, αντιμετωπίζοντας τεράστιες αλλαγές λόγω της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και της πανδημίας του Corona, το Seoul Institute Of The Arts πρέπει να ενισχύσει περαιτέρω τον χαρακτηρισμό και την παγκοσμιοποίησή του προκειμένου να αναπτυχθεί ως εξειδικευμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα τέχνης με παγκόσμια ανταγωνιστικότητα πέρα από την τρέχουσα κατάσταση. Για το σκοπό αυτό, το Κέντρο Τεχνών Dongrang, μια σχολική εταιρεία, διαδέχθηκε την κληρονομιά του ιδρυτή, Dong-rang, και κληρονόμησε τη φιλοσοφία του επίτιμου προέδρου, Yoo Deok-hyeong, και το Seoul Institute Of The Arts καθιέρωσε την κατεύθυνση της μελλοντικής τέχνης εκπαίδευση. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να οδηγήσουμε την ανάπτυξη του εθνικού πολιτισμού και των τεχνών και την παγκοσμιοποίηση μέσω της δημιουργίας. Ζητάμε από όλα τα μέλη ΔΕΠ, φοιτητές και αποφοίτους να εργαστούν όλοι μαζί ως οικογένεια, έτσι ώστε το Seoul Institute Of The Arts να εξελιχθεί σε πανεπιστήμιο τέχνης παγκόσμιας κλάσης με μία καρδιά βασισμένη στην πεποίθηση και την υπερηφάνεια ότι είναι μια «οικεία οικογένεια». Ευχαριστώ.

  • Wonju-si, Νότια Κορέα

  Sangji University είναι ένα δημοκρατικό πανεπιστήμιο όπου η δημοκρατία ξεχειλίζει σαν ποτάμι. Sangji University είναι ένα ειδικό πανεπιστήμιο που οδηγείται από φοιτητές. Sangji University είναι μια εκπαιδευτική κοινότητα όπου συνυπάρχουν επιστήμη, σκέψη, ζωή, νεολαία και μέλλον. Ο λόγος που τα πανεπιστήμια διαφέρουν από τις εταιρείες είναι ότι επιδιώκουν το δημόσιο συμφέρον της χώρας και της κοινωνίας. Ο λόγος που τα πανεπιστήμια διαφέρουν από τα hagwons είναι ότι διερευνούν την αλήθεια πέρα από τη μονόπλευρη μεταφορά γνώσης. Ο λόγος για τον οποίο τα πανεπιστήμια διαφέρουν από τις κρατικές γραφειοκρατίες είναι ότι επιδιώκουν απεριόριστη ελευθερία πέρα από τα τείχη των κανόνων. Sangji University έχει το δημόσιο συμφέρον, την αλήθεια και την ελευθερία. Το Sangji είναι ένα πανεπιστήμιο όπου μπορείτε να πετύχετε οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Sangji University ξεχειλίζει από ακαδημαϊκή ελευθερία και ελευθερία σκέψης. Sangji University έχει μια διάνοια που σκέφτεται την κοινωνία πέρα από το άτομο και σκέφτεται το μακρινό μέλλον της χώρας. Sangji University έχει ένα όνειρο. Πάνω απ 'όλα, το Sangji University είναι μια αίθουσα δημοκρατίας όπου η δημοκρατία μπορεί να βιωθεί οπουδήποτε στην Κορέα είναι ζωντανή και ζωντανή. Sangji University , με ιστορία 62 ετών, είναι ένα ζωντανό πεδίο της δημοκρατίας της εκπαίδευσης στην Κορέα.

  • Busanjin-gu, Νότια Κορέα

  Η Εκπαιδευτική Ενσωμάτωση Dong-Eui (DEI) ιδρύθηκε "για την προώθηση της εθνικής ευημερίας μέσω της εκπαίδευσης" το 1966 από τον αείμνηστο Δρ Kim Im-Sik. Έκτοτε, η DEI, η οποία περιλαμβάνει το Dong-eui University , το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Dong-Eui, το Τεχνικό Λύκειο Dong-Eui και το Γυμνάσιο Dong-Eui, συνέβαλε στην ανάπτυξη του έθνους και της περιοχής εκπαιδεύοντας πολυάριθμους ταλαντούχους ανθρώπους ? και το άνοιγμα του Ιατρικού Κέντρου Dong-Eui πρόσθεσε τη συμβολή του στην κοινωνία εξυπηρετώντας την κοινότητα ολόψυχα. Dong-eui University , το οποίο έχει επιτύχει αξιοσημείωτη ανάπτυξη μέσα από τα τελευταία 38 χρόνια εμπειρίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, προωθεί τώρα το ρόλο του ως κόμβου της παγκόσμιας εκπαίδευσης ηγετών πέρα από την περιοχή. Εμείς, με την έντονη θέλησή μας να ανοίξουμε μια νέα ιστορία, θα δημιουργήσουμε την καλύτερη εκπαιδευτική ατμόσφαιρα για τους 18.000 μαθητές μας να εξοπλίζονται με την ικανότητα και την ανταγωνιστικότητα που απαιτούνται για την εποχή του απεριόριστου ανταγωνισμού. Το «Dong-Eui-Ji-Chun», το ιδρυτικό πνεύμα του Dong-eui University , υποστηρίζει την εκπαίδευση των μαθητών να έχουν μια διορατική κατανόηση του κόσμου μέσω ακαδημαϊκής κατάρτισης και καλλιέργειας προσωπικότητας. Με αυτό το πνεύμα κατά νου, θα συνεχίσουμε να παράγουμε μελλοντικούς ηγέτες που θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα κύματα των αλλαγών στο ολοένα και πιο γρήγορα μεταβαλλόμενο εγχώριο και διεθνές περιβάλλον. Αγαπητοί φοιτητές! Ελπίζω ότι εσείς, ως η κινητήρια δύναμη πίσω από την πρόοδο του έθνους και της περιοχής στον 21ο αιώνα, θα συνεχίσετε να καλλιεργείτε τη δημιουργική σκέψη και το θάρρος για να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις. Dong-eui University είναι έτοιμο, ικανό και πρόθυμο να βοηθήσει το όνειρό σας για θάρρος και ελπίδα. Παρακαλούμε να αφοσιωθείτε στην ακαδημαϊκή εξερεύνηση και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας, ώστε να είστε εσείς αυτός που ανοίγει ένα καλύτερο, πιο ελπιδοφόρο μέλλον.

  • Pocheon-si, Νότια Κορέα

  Το θεμέλιο του Daejin University είναι να καλλιεργήσει ικανούς ανθρώπους που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του έθνους και της ανθρώπινης κοινωνίας με βάση την πιστότητα, την ευσέβεια και την πεποίθηση, που βασίζονται στην αρχή της αρμονικής ζωής χωρίς καμία δυσαρέσκεια, ο στόχος του Daesun Jinrihoe που βασίζεται στην καλοσύνη και δικαιοσύνη. 1. Πιστότητα (Seongsil, 誠實) Το "Seong (誠)" αναφέρεται στην "αλήθεια" και στην "ειλικρίνεια". Σημαίνει να κάνεις αυτό που αντιλαμβάνεται κανείς στο εσωτερικό του μυαλό χωρίς κανένα ψεύδος. 2. Ευσέβεια (Gyeonggeon, 敬虔) Το "Gyeong (敬)" αναφέρεται στην κίνηση προς τα εμπρός ακολουθώντας την κίνηση του σώματος και της ψυχής σύμφωνα με τις ιδιοκτησίες. αναφέρεται στην «ευσέβεια» και στην «προσοχή». 3. Καταδίκη (Sinnyeom, 信念) Το «Sin (信)» αναφέρεται στην «πεποίθηση» και την αμετάβλητη καρδιά μόλις λάβει μια ορισμένη απόφαση. Αναφέρεται στο να μην αλλάζεις αποφασισμένο μυαλό με ιδιωτική απληστία και στην προσπάθεια επίτευξης των αναμενόμενων στόχων διατηρώντας το μυαλό.

  • Yuseong-gu, Νότια Κορέα

  Συνεχίζουμε να εκπαιδεύουμε, να ερευνούμε και να καινοτομούμε για την ευτυχία και την ευημερία της ανθρωπότητας. Το KAIST καλλιεργεί επιστημονικά και τεχνολογικά ταλέντα με σε βάθος θεωρία και εφαρμογή και διεξάγει βασική έρευνα και έρευνα σύγκλισης για επιστημονική και τεχνολογική καινοτομία. Συνέβαλε στη δημιουργία νέων αξιών μέσω της συνεργασίας βιομηχανίας-πανεπιστημίου-έρευνας και οδήγησε την εθνική οικονομική ανάπτυξη. Η εκπαίδευση, η έρευνα και η καινοτομία μας θα επεκτείνουν περαιτέρω την οικονομική ανάπτυξη της Κορέας και την επιστημονική κοινότητα στον κόσμο.

  • Dongdaemun-gu, Νότια Κορέα

  Με κορυφαία θέση στην Ολοκληρωμένη Αξιολόγηση των Πανεπιστημίων στον κυβερνοχώρο που διεξήγαγε το Υπουργείο Παιδείας της Κορέας Από την ίδρυσή του το 2001, το Kyung Hee Cyber ​​University (KHCU) έχει βγάλει σχεδόν 8.189 αποφοίτους, πολλοί από τους οποίους έχουν προχωρήσει σε μεταπτυχιακές σχολές, συνεχίζοντας ονειρεύονται να αποκτήσουν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δίπλωμα. Επί του παρόντος, περίπου 10.000 μαθητές προσπαθούν για αυτό το όνειρο σε έξι σχολεία με 19 τμήματα και 50 ειδικευόμενους στο 61χρονο ισχυρό πανεπιστημιακό σύστημα Kyung Hee. Οι διαδικτυακές διαλέξεις βίντεο διάσημων καθηγητών και ειδικών διαδικτυακής εκπαίδευσης, που σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν στο σύνολό τους σε έξι μεγάλα στούντιο, αντιπροσωπεύουν τα υψηλότερα πρότυπα της εκπαίδευσης στον κυβερνοχώρο. Επίσης, η τρισδιάστατη κίνηση και οι χαρακτήρες διαφοροποιούν την παραγωγή περιεχομένου βίντεο από τους ανταγωνιστές μας. Η βιβλιοθήκη, το εργαστήριο υπολογιστών και τα τοπικά κέντρα μάθησης επιτρέπουν τη μάθηση εκτός σύνδεσης και οι διάφορες υποτροφίες μας βοηθούν πολλούς να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Το KHCU θέτει ένα έγκυρο παγκόσμιο πρότυπο για υπερσύγχρονο περιεχόμενο με προηγμένες τεχνολογίες, λογικές ακαδημαϊκές υποθέσεις και ένα σύστημα διαχείρισης.

  • Buyeo-gun, Νότια Κορέα

  Korea National University Of Cultural Heritage ιδρύθηκε για ειδικούς σκοπούς υπό την ιδρυτική φιλοσοφία «Εθνική Ανεξαρτησία, Πολιτιστική Ανάπτυξη» το 2000. Αυτοί οι ειδικοί σκοποί είναι να κληρονομήσουν και να αναπτύξουν τον παραδοσιακό πολιτισμό και να αναπτύξουν ειδικούς για τη διατήρηση, διαχείριση και χρήση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Κορέας. Ως το μόνο εθνικό πανεπιστήμιο στην Κορέα που διδάσκει παραδοσιακή κουλτούρα και πολιτιστική κληρονομιά, το KNUCH παρέχει βελτιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα για φοιτητές με κορυφαία μέλη ΔΕΠ που έχουν αποκτήσει τόσο πρακτικές θεωρητικές γνώσεις και εμπειρίες σε διάφορους τομείς όσο και μια τέλεια εκπαιδευτική υποδομή για πρακτική κατάρτιση και πρακτικές. Δύο προπτυχιακά κολέγια περιλαμβάνουν επτά τμήματα: διαχείριση πολιτιστικής κληρονομιάς, παραδοσιακή αρχιτεκτονική τοπίου, παραδοσιακό κτήριο, επιστήμη διατήρησης πολιτιστικής κληρονομιάς, αρχαιολογία σύγκλισης, παραδοσιακές τέχνες και βιοτεχνίες και άυλη πολιτιστική κληρονομιά. Τα μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα ανοίγουν στο γενικό μεταπτυχιακό και το επαγγελματικό μεταπτυχιακό σχολείο προσφέρει σε βάθος Ε & Α για ακαδημαϊκές και πρακτικές θεωρίες. Το KNUCH δίνει έμφαση στην προοδευτική μάθηση που καθοδηγείται από τους φοιτητές και όχι στη διδασκαλία από μέλη ΔΕΠ, ώστε να μπορούν οι μαθητές να αναγνωρίσουν μόνοι τους την ανάγκη για παραδοσιακό πολιτισμό και πολιτιστική κληρονομιά, να σχεδιάσουν λύσεις και να βρουν δημιουργικές προσεγγίσεις προκειμένου να αναπτύξουν επαγγελματίες που μπορούν να ηγηθούν του 21ου αιώνα . Το KNUCH προσπαθεί επίσης να συμμορφωθεί με τη φύση της κολεγιακής εκπαίδευσης για να βοηθήσει τους μαθητές να ζήσουν τη ζωή τους πλήρως και υγιώς, καθώς και να καθοδηγήσει κάθε μαθητή να γίνει επαγγελματίας σύμφωνα με τους ιδρυτικούς σκοπούς.

  • Gyeongsan-si, Νότια Κορέα

  Τα τελευταία 20 χρόνια, το Daegu University εξελίχθηκε σε κοιτίδα μάθησης με έως και 20.000 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές να προετοιμάζονται για να επιτύχουν τα όνειρά τους. Η συνεχής ποιοτική και ποσοτική ανάπτυξή του υπό το σύνθημα και το όραμα ενός νέου πανεπιστημίου, ενός πανεπιστημίου με ανοιχτό μυαλό, ενός μεγάλου πανεπιστημίου, του Pride of Daegu, του επέτρεψε να γίνει ηγέτης της καινοτομίας στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση και, όπως αναφέρεται σε ένα από τα συνθήματα, ένα «Πανεπιστήμιο όπου οι φοιτητές είναι ευτυχισμένοι». Από τον Ιούνιο του 2018, το Daegu University θα συγκεντρώσει όλους τους πόρους και τις δυνατότητές του στον στόχο να γίνει το πιο φημισμένο πανεπιστήμιο σε κάθε μάθημα και το πιο επιτυχημένο πανεπιστήμιο στην ικανοποίηση της εκπαίδευσης. Εγώ ο ίδιος, και οι χιλιάδες καθηγητές και μέλη του προσωπικού στο Daegu University , θα προσπαθήσουμε να καθιερώσουμε καθένα από τα 85 τμήματα μας ως κορυφαία στους αντίστοιχους τομείς τους και εκείνα που εκπροσωπούν με υπερηφάνεια τις περιοχές Daegu και Gyeongbuk δημιουργώντας ένα πανεπιστήμιο που φοιτητές και γονείς, οι οποίοι είναι οι δικαιούχοι της εκπαιδευτικής υπηρεσίας, μπορούν να ικανοποιηθούν.

  • Gwanak-gu, Νότια Κορέα

  Καλώς ήρθατε στο Kukje Theological University and Seminary . Με ρίζες στο ευαγγέλιο και τον Λόγο του Θεού, το σεμινάριο επιδιώκει να αναπτύξει χριστιανούς ηγέτες που είναι στοχαστικοί, παγκοσμίως ενημερωμένοι, πνευματικά ώριμοι και έτοιμοι για μια ευρεία σειρά διακονιών. Είμαστε αφοσιωμένοι στο Ευαγγέλιο του Χριστού όπως διδάσκεται από τις εμπνευσμένες Γραφές και όπως συνοψίζεται στις Μεταρρυθμισμένες ομολογίες πίστης. Εδώ θα βρείτε εξαιρετικούς καθηγητές που μοιράζονται το βάρος σας για τον Λόγο του Θεού, για τους χαμένους, για να εξοπλιστούν οι άγιοι και για τα έθνη να πειθαρχούν. Κάθε μέλος είναι έμπειρος εφημέριος και εξαιρετικός δάσκαλος. Υπό την καθοδήγηση των ευσεβών ποιμένων-μελετητών, θα ανανεώσετε το πάθος σας για διακονία και κλήση. Το Kukje είναι μοναδικό με τη μεγάλη ποικιλία φοιτητών από διαφορετικές ονομασίες και χώρες. Η ποικιλομορφία της κοινότητάς μας θα εμπλουτίσει το όραμά σας, την προοπτική σας και τον περίπατό σας με τον Χριστό. Ο Θεός κάνει συναρπαστικά πράγματα στο και μέσω του Kukje Theological University and Seminary . Θα χαρούμε πολύ να συμμετάσχετε σε αυτήν τη δυναμική κοινότητα. Παρά την εξαιρετική ανάπτυξη των Κορεατικών Εκκλησιών, φαίνεται ότι δεν έχουν συμβάλλει στο καθεστώς και τους ρόλους τους στην κοινωνία. Οφείλεται σε πολλά λάθος στοιχεία στις Κορεατικές Εκκλησίες. Χρειάζεται συνεπείς μεταρρυθμίσεις μέσω της αυτοεξέτασης για τη δική του λειτουργία. Εξαιτίας αυτού, καλούμαστε να θεραπεύσουμε και να εδραιωθούμε. Αυτά είναι τα καθήκοντά μας.

  • Buk-gu, Νότια Κορέα

  Chonnam National University είναι μια αίθουσα εκμάθησης και ευφυΐας που οδήγησε την ιστορία και φώτισε τους καιρούς. Άνοιξε το 1952 με την πεποίθηση ότι «η προστασία της χώρας είναι ένα πανεπιστήμιο που καλλιεργεί ταλαντούχους ανθρώπους» εν μέσω χάους και πολέμου.

  • Gunsan-si, Νότια Κορέα

  Howon University ιδρύθηκε σε πνεύμα αξιών, ανεξαρτησίας και πιστότητας το 1977. Δεδομένου ότι η κοινωνία της γνώσης του 21ου αιώνα δίνει έμφαση στη διαρκή αποσαφήνιση των αξιών, στην πρόοδο της τεχνολογίας και στην αύξηση της γνώσης για αποτελεσματική συμμετοχή και συμμετοχή στην παγκόσμια κοινότητα, αναγνωρίζουμε την ανάγκη για συνεχή διαρθρωτική ανακαίνιση και καινοτομία όσον αφορά την αποτελεσματική εκπαίδευση και ενσωμάτωση στη νέα κοινωνία. Για το σκοπό αυτό, προσπαθούμε για την ενίσχυση της κοινότητας της πανεπιστημιούπολης μας μέσω της δημιουργίας ενός «Howon Culture» της ανάπτυξης μιας καλά δομημένης και όμορφης πανεπιστημιούπολης και της περαιτέρω συστηματοποίησης του προγράμματος σπουδών γύρω από τις ανάγκες της παγκόσμιας κοινότητας. Με ένα παγκόσμιο όραμα, ενεργό συμμετοχή της κοινότητας και ένα φοιτητικό σώμα που αναπτύσσεται τόσο στη γνώση όσο και στην προσωπική ανάπτυξη, το Howon University θα είναι πράγματι ένας σημαντικός συντελεστής στην παγκόσμια κοινότητα.