Keystone logo
Δυτική Όχθη

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Κύριος Προγράμματα σε Δυτική Όχθη 2024

Αριθμός ιδρυμάτων: 18
  • Caguas, Δυτική Όχθη

  Η San Juan Bautista School Of Medicine (SJBSM) είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, που έχει ενσωματωθεί ως τέτοιο με την Κοινοπολιτεία του Πουέρτο Ρίκο. Ένα Διοικητικό Συμβούλιο διοικεί το SJBSM και διασφαλίζει ότι το ίδρυμα συμμορφώνεται πλήρως με την αποστολή και το όραμά του. Το διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από έξι αιρετά μέλη, τα οποία αναθέτουν στον Πρόεδρο/Κοσμήτορα όλες τις ενέργειες που σχετίζονται με το διορισμό κοσμήτορων, καθηγητών και διοικητικού προσωπικού. Ιδρύθηκε το 1978 με την αποστολή να προωθήσει την υγεία της κοινότητας εστιάζοντας στην ιατρική της κοινότητας και στην ανάγκη περισσότερων γιατρών να εξυπηρετούν ευάλωτους και ιατρικά υποαξιωμένους πληθυσμούς. Το Σχολείο εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο Σαν Χουάν, την πρωτεύουσα του Πουέρτο Ρίκο, το οποίο αρχικά ονομάστηκε Σαν Χουάν Μπαουτίστα από τους Ισπανούς. Το 1998, μετέφερε τις εγκαταστάσεις της στην πόλη Caguas, ένα από τα σημαντικότερα αστικά κέντρα του Πουέρτο Ρίκο, με πληθυσμό 150.000 κατοίκους. Το Caguas βρίσκεται στην ανατολική-κεντρική περιοχή του νησιού, 18 μίλια νότια του Σαν Χουάν, πρωτεύουσα του Πουέρτο Ρίκο. Λόγω της προνομιακής της θέσης, η πόλη είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω λιμανιών και εγκαταστάσεων του αεροδρομίου, επιτρέποντας έτσι γρήγορη και βολική μεταφορά. Αυτή η τοποθεσία διευκολύνει τις εμπορικές, ατομικές και τουριστικές δραστηριότητες επέκτασης.

  • San Juan, Δυτική Όχθη

  Το Ωδείο Μουσικής του Πουέρτο Ρίκο είναι ένα εξειδικευμένο δημόσιο πανεπιστήμιο που προσφέρει επαγγελματικά προγράμματα αριστείας σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς και υπηρεσίες, σπουδές και προγράμματα που απευθύνονται στην κοινότητα γενικότερα.

  • Ponce, Δυτική Όχθη

  Η αποστολή του Pontifical Catholic University Of Puerto Rico είναι να γιορτάσει και να προωθήσει τη ζωή και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και να το εκπαιδεύσει, σύμφωνα με τις αξίες του Ευαγγελίου, στους κλάδους της ενημερωμένης επιστημονικής γνώσης για την οικοδόμηση ενός καλύτερου τοπικού και παγκόσμιο κόσμο. Το Pontifical Catholic University Of Puerto Rico , βασισμένο στη σκέψη της Εκκλησίας για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση του ανθρώπου και σύμφωνα με την αιώνια αποστολή κάθε πανεπιστημίου, έχει ως πρωταρχικό σκοπό την κοινή αναζήτηση της αλήθειας και τη διάδοση της γνώσης. Επιδιώκει και τους δύο στόχους μέσω της μελέτης των διαφόρων πεδίων γνώσης. Με τον ίδιο σκοπό, διατηρεί έναν αυθεντικό και συνεχή διάλογο μεταξύ των Τεχνών, των Επιστημών, της Φιλοσοφίας και της Θεολογίας.

  • San Juan, Δυτική Όχθη

  Το Escuela Hotelera De San Juan προέκυψε από το όραμα και την πρωτοβουλία της κυρίας Sylvia Cestero León να παρέχει στο Πουέρτο Ρίκο ένα αναγνωρισμένο κέντρο εκπαίδευσης σε προγράμματα που σχετίζονται με υπηρεσίες φιλοξενίας. Στην αρχή, ήταν μέλος του Επαγγελματικού Λυκείου Sylvia Cestero de Toyos, ένα επαγγελματικό ίδρυμα, ένας τεχνικός υψηλής εξειδίκευσης με περισσότερα από είκοσι χρόνια υπηρεσίας. Το Escuela Hotelera De San Juan αναπτύχθηκε και αναπτύχθηκε ως αυτόνομο ίδρυμα με βάση το Calle Mayagüez και τις αίθουσες διδασκαλίας στην Avenida Barbosa και την Avenida 65 de Infantería μέχρι το 2003, όταν μετακόμισε στις νέες εγκαταστάσεις του στο Calle Guayama, No. 229, στο Hato Rey. Σχεδόν 25 χρόνια μετά την ίδρυσή του, το Escuela Hotelera De San Juan έχει επηρεάσει σημαντικά τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών και την κοινότητα γενικότερα. Απόδειξη αυτού είναι οι αμέτρητες δραστηριότητες που προωθούνται από την παρουσία αποφοίτων σε αναγνωρισμένα επαγγελματικά περιβάλλοντα. Τον Αύγουστο του 2009, το Escuela Hotelera De San Juan εγκαινίασε την πανεπιστημιούπολη του στο Mayagüez του Πουέρτο Ρίκο που βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο 114, χλμ 0.4, Sector Western Industrial Park, Barrio Guanajibo στο Mayagüez. Αυτή η πανεπιστημιούπολη προσφέρει σύγχρονες εγκαταστάσεις σε υποψήφιους φοιτητές που ενδιαφέρονται να αναζητήσουν κατάρτιση στην καριέρα του Ειδικού στις Μαγειρικές Τέχνες, τη Διεθνή Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική.

  • Bayamón, Δυτική Όχθη

  EDIC College Είναι ένα ιδιωτικό κερδοσκοπικό ίδρυμα που ιδρύθηκε σύμφωνα με τους νόμους της Κοινοπολιτείας του Πουέρτο Ρίκο.

  • Bayamón, Δυτική Όχθη

  Στην καρδιά του σχεδίου του UCC για το μέλλον είναι η αποστολή του. Μια πανεπιστημιακή κοινότητα πρέπει να γνωρίζει ποιες ιδιότητες πρέπει να διατηρηθούν καθώς οι στόχοι της για το μέλλον αναπτύσσονται και προωθούνται. Το UCC ευδοκιμεί να είναι πιστό στην αποστολή του εστιάζοντας στην αριστεία, επιδιώκοντας σαφείς στόχους και λατρεύοντας και εμπλουτίζοντας μια κοινότητα διαφορετικών μελετητών που προετοιμάζουν υψηλής ποιότητας και αφοσιωμένους επαγγελματίες υγείας για να καλύψουν τις ανάγκες υγείας της κοινότητας στο βιολογικό της, φυσικό και κοινωνικό πλαίσιο, με ανθρωπιστική εστίαση και υψηλό αίσθημα ηθικής υποχρέωσης. Στα 40 χρόνια του, το UCC απέδειξε τη δέσμευσή του για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της κοινότητας του Πουέρτο Ρίκο μέσω της αριστείας στις κλινικές υπηρεσίες, της έμφασης σε μια εκτεταμένη ατζέντα βιοϊατρικής, κλινικής και ψυχοκοινωνικής έρευνας, καθώς και στην ανάπτυξη κατάλληλης υγειονομικής περίθαλψης επαγγελματίες.

  • Guaynabo, Δυτική Όχθη

  Atlantic University College είναι ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εξειδικευμένο στον τομέα των ψηφιακών τεχνών και επιστημών, που ιδρύθηκε το 1983, το προϊόν ενός ονείρου από τους συνταγματάρχες Ramón Barquín και Dr. Teresa de Dios Unanue. Ξεκίνησε να λειτουργεί στο Γκουαϊνάμπο, όπου δεν υπήρχε πανεπιστημιακό ίδρυμα, το 1984, με 125 φοιτητές και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Είναι το πρώτο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ιδρύθηκε σε αυτόν τον δήμο, με το όνομα Atlantic College, και αργότερα εξελίχθηκε σε Atlantic University College το 2011. Έχει λάβει βραβεία Emmy® και Telly για τις κινούμενες παραγωγές του. Εξουσιοδοτήθηκε από το Συμβούλιο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης να ξεκινήσει τη λειτουργία του με πτυχία συνεργατών και απολυτήρια το 1983, αργότερα, το 2001, εξουσιοδοτήθηκε να προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα. Καθώς οι εκπαιδευτικές ευκαιρίες έχουν αυξηθεί, το Atlantic University College έχει αναπτυχθεί μαζί τους και προσφέρει στους μαθητές του ένα εξατομικευμένο αποτελεσματικό περιβάλλον, το οποίο τους επιτρέπει επίσης να αναπτυχθούν ολιστικά ως άτομα. Έχει επίγνωση της δέσμευσής της να προσφέρει μια εκπαίδευση που ενθαρρύνει την αριστεία σε κάθε έναν από τους τομείς διδασκαλίας στον τομέα των ψηφιακών τεχνών και επιστημών, στον οποίο έχει τοποθετηθεί επιτυχώς και σε οποιαδήποτε άλλη αναδυόμενη αγορά εντός και εκτός της χώρας μας. Χώρα. Οι ακαδημαϊκές προσφορές είναι σύμφωνα με τη θεσμική φιλοσοφία που βασίζεται στις αρχές της προσβασιμότητας για όλους και της προσαρμοστικότητας στις ανάγκες της κοινότητας και σε αρμονία με τις απαιτήσεις της ανθρωπιστικής, επιστημονικής και τεχνολογικής γνώσης που είναι απαραίτητες για ένα ανταγωνιστικό άτομο σε μια κοινότητα. παγκόσμια, εντός των ψηφιακών τεχνών και επιστημών. Τα κεφάλαια που έλαβε το itutionδρυμα επέτρεψαν την ανάπτυξη 28 εργαστηρίων υψηλής τεχνολογίας για να παρακολουθήσουν τον τύπο ακαδημαϊκής προσφοράς που προσφέρει και να υποστηρίξουν τη διαδικασία διδασκαλίας-μάθησης σύμφωνα με τη θεσμική του αποστολή.

  • Mayagüez, Δυτική Όχθη

  Herbert Fletcher University είναι ένα μη κερδοσκοπικό διαδικτυακό εκπαιδευτικό ίδρυμα εξ αποστάσεως της Δια-Αμερικανικής Διεύθυνσης της Αντβεντιστικής Εκκλησίας της Έβδομης Ημέρας. Είναι μέρος του εκπαιδευτικού συστήματος των Αντβεντιστών, το δεύτερο μεγαλύτερο χριστιανικό εκπαιδευτικό σύστημα στον κόσμο.

  • San Juan, Δυτική Όχθη

  Η αποστολή του Πανεπιστημίου του Columbus είναι να εκπαιδεύσει τους Φοιτητές μας με μια πρωτοποριακή εκπαιδευτική προσφορά, προβλεπόμενη προς το μέλλον, για να τους κάνει, επαγγελματίες και πολίτες υπεύθυνους και ικανούς να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά όλες τις πτυχές της ανθρώπινης δραστηριότητας, σε ένα παγκοσμιοποιημένο πλαίσιο. και συνεχώς αλλάζει. Συμβάλλετε στην προστασία και ενοποίηση των κοινωνικών αξιών, παρέχοντας κρίσιμες και αντικειμενικές προοπτικές που προωθούν στρατηγικές επιλογές για την ενίσχυση της κοινωνίας μας και των ηθικών αξιών της.

  • Gurabo, Δυτική Όχθη

  Με ιστορία άνω των 40 ετών, το Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez, το Gurabo Campus (πρώην Πανεπιστήμιο Turabo) είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα. Διαπιστευμένη από την περίφημη Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης της Μέσης Πολιτείας, το Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez, το Gurabo Campus διαθέτει επίσης διάφορες επαγγελματικές πιστοποιήσεις που προσθέτουν μια σφραγίδα ποιότητας στην εκπαίδευση των μαθητών της.

  • Maleza Baja, Aguadilla, Puerto Rico, Δυτική Όχθη

  Μετά από επτά χρόνια ως σύμβουλοι και εκπαιδευτές σε 18 πόλεις σε 6 χώρες, ξεκίνησε επίσημα να λειτουργεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2006, ως ίδρυμα μετα-δευτεροβάθμιας, τεχνικής και υψηλής ικανότητας που βρίσκεται στην περιοχή φόρτωσης του Luís Muñoz Marín Αεροδρόμιο, στην Καρολίνα, Πουέρτο Ρίκο. Προκύπτει ως ανταπόκριση στην ανάγκη και τη δέσμευση για την παροχή του υψηλού επιπέδου ανθρώπινου δυναμικού που απαιτείται από τα αεροδρόμια, τις αεροπορικές εταιρείες, τις κρουαζιερόπλοιες, και την τουριστική βιομηχανία, γενικά, για την εκτέλεση και παροχή υπηρεσιών εδάφους αεροδρομίου και ξενοδοχείων που συμπληρώνουν τις τουριστικές δραστηριότητες που οδηγούν να πραγματοποιηθεί με βάση μια εκπαιδευτική υπηρεσία αριστείας και απόλυτης ποιότητας.

  • Mayagüez, Δυτική Όχθη

  Το πανεπιστήμιο μας μεγάλωσε από εκπαιδευτικά ιδρύματα στο Πουέρτο Ρίκο και την Κούβα. Η Επταήμερη Εκκλησία Adventist άνοιξε το πρώτο της σχολείο στο Aibonito, Πουέρτο Ρίκο, το 1920. Το 1946 ίδρυσε την Metropolitan Adventist Academy, ένα ολοκληρωμένο γυμνάσιο, στο Santurce. Το 1957 ιδρύθηκε το Puerto Rican Adventist College στο Mayagüez. Τον Μάιο του 1961, έλαβε την άδεια να προσφέρει πανεπιστημιακά προγράμματα που είχαν προσφερθεί στο Colegio de las Antillas στη Σάντα Κλάρα της Κούβας. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, άλλαξε σε Adventist College του Πουέρτο Ρίκο. και αργότερα, τον Μάρτιο του 1962, το όνομα άλλαξε σε Antillean College. Στις 18 Αυγούστου 1989, το Συμβούλιο Ανώτατης Εκπαίδευσης ενέκρινε το νέο όνομα του Πανεπιστημίου Αντίλλες Adventist (UAA).

  • Bayamón Pueblo, Δυτική Όχθη

  Στο Πανεπιστήμιο NUC στόχος μας είναι να αναπτύξουμε μορφωμένα, επιχειρηματικά άτομα, ικανά στον επαγγελματικό τους χώρο, με στάσεις να συνεχίζουν να μαθαίνουν καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους, περήφανοι που ανήκουν στο Πανεπιστήμιο NUC, και ικανά να ενσωματωθούν επιτυχώς στον κόσμο της εργασίας για να συμβάλουν αποτελεσματικά στην πρόοδο . οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό περιβάλλον.

  • Hato Tejas, Δυτική Όχθη

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • San Juan, Δυτική Όχθη

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...