Keystone logo
Χιλή

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Κύριος Προγράμματα σε Χιλή 2024

Αριθμός ιδρυμάτων: 64
  • Trece Norte, Χιλή

  World Wide Chile είναι μια διεπιστημονική ομάδα όπου η αγάπη για τη χώρα μας είναι η κινητήρια δύναμη για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε όσους μας επισκέπτονται εστιάζοντας στη μετάδοση του πλούτου της Χιλής μέσω πολιτιστικών προγραμμάτων εμβάπτισης που δείχνουν τη Χιλή και τους ανθρώπους της όπως είναι. Αυτός ήταν ο μηχανισμός που μας επέτρεψε για περισσότερα από 10 χρόνια να παρέχουμε μοναδικές εμπειρίες που ενίσχυσαν τη μάθηση και τους δεσμούς του επισκέπτη με τον πολιτισμό μας, επιτυγχάνοντας σταθερές σχέσεις μεταξύ ξένων και Χιλιανών. Οι επιλογές που μας επιτρέπουν να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο είναι τα διάφορα προγράμματα πρακτικής άσκησης, εθελοντισμού, σπουδών και ταξιδιού που λαμβάνουν οι επισκέπτες μας κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα μας.

  • Providencia, Χιλή

  Σπουδές στο εξωτερικό σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια και σχολές ξένων γλωσσών Το ViveCampus είναι ο κορυφαίος οργανισμός που εκπροσωπεί τα εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκοσμίως Παρούσα σε πολλές χώρες, το ViveCampus εκπροσωπεί επίσημα εκατοντάδες προγράμματα που είναι διαθέσιμα σε διεθνείς φοιτητές. Σας βοηθάμε δωρεάν καθ 'όλη τη διαδικασία εγγραφής και πραγματοποιείτε πληρωμές απευθείας στα ιδρύματα. Μαθήματα αγγλικών, διπλώματα, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε χώρες όπως: Αυστραλία, Καναδάς, Ηνωμένες Πολιτείες, Αγγλία, Ιρλανδία, Νέα Ζηλανδία, μεταξύ άλλων προορισμών. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες και το κόστος των προγραμμάτων κατά τη διάρκεια του 2021 - 2022. Στη Χιλή, το ViveCampus διαθέτει ένα γραφείο στο Σαντιάγο, όπου μπορούμε να σας βοηθήσουμε με όλες τις ερωτήσεις σας μέσω email, συνομιλίας ή τηλεφώνου. Παρακολουθούμε επίσης εκθέσεις σπουδών στο εξωτερικό, που πραγματοποιούνται γενικά στην πόλη Σαντιάγο της Χιλής.

  • Providencia, Χιλή

  Είμαστε ένα συμμετέχον Πανεπιστήμιο αποτελούμενο από εργαζόμενους, φοιτητές και πτυχιούχους, αυτόνομο και ανεξάρτητο, πλουραλιστικό και αφοσιωμένο στο κοινό. Συμβάλλουμε κριτικά στην ανάπτυξη της γνώσης των Κοινωνικών Επιστημών, των Τεχνών, των Ανθρωπιστικών Επιστημών, της Παιδαγωγικής και άλλων τομέων γνώσης και επιστημονικής και επαγγελματικής εργασίας, στους τομείς της διδασκαλίας, της έρευνας, της καλλιτεχνικής δημιουργίας και της σύνδεσης με το περιβάλλον, σύμφωνα με τις απαιτήσεις ενός παγκόσμιου κόσμου που εξετάζεται από τη Λατινική Αμερική και συμβάλλει σε τοπική, περιφερειακή και εθνική κλίμακα. Εκπαιδεύουμε αποφοίτους και επαγγελματίες αριστείας με διεπιστημονική προοπτική, αφοσιωμένοι στην ένταξη και τον κοινωνικό μετασχηματισμό, με την προώθηση και την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης.

  • Huechuraba, Χιλή

  Η αποστολή του Universidad Mayor είναι να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους μέσω μιας εκπαιδευτικής εμπειρίας που ενθαρρύνει την ηθική συμπεριφορά, μια στάση επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, ηγεσίας και σεβασμού στην πολιτιστική και κοινωνική ποικιλομορφία. Για να γίνει αυτό, διδάσκει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα αριστείας και πραγματοποιεί δραστηριότητες για τη δημιουργία, την άρθρωση και τη διάδοση της γνώσης που συμβάλλουν στην εθνική κοινότητα στον πολιτιστικό, εκπαιδευτικό, κοινωνικό και οικονομικό τομέα, λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο μιας παγκόσμιας κόσμο και τα πρότυπα της επιστημονικής αυστηρότητας.

  • La Serena, Χιλή

  Η αποστολή του Πανεπιστημίου La Serena είναι η καλλιέργεια, η παραγωγή, η ανάπτυξη και η μετάδοση ανώτερης γνώσης στους διάφορους τομείς της γνώσης και των τομέων του πολιτισμού, μέσω διδασκαλίας, έρευνας, δημιουργίας, καινοτομίας, επέκτασης πανεπιστημίου και σύνδεσης με το περιβάλλον. Ως δικό του και ξεχωριστό χαρακτηριστικό της αποστολής του, το Πανεπιστήμιο της La Serena πρέπει να συμβάλει στην κάλυψη των αναγκών των γενικών συμφερόντων της κοινωνίας, συνεργαζόμενη, ως αναπόσπαστο μέρος της Πολιτείας, σε όλες εκείνες τις πολιτικές, τα σχέδια και τα προγράμματα που προωθούν την πολιτιστική ανάπτυξη, κοινωνική, εδαφική, καλλιτεχνική, επιστημονική, τεχνολογική, οικονομική και βιώσιμη στη χώρα, σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο, με διαπολιτισμική προοπτική. Ομοίως, ως συστατικό και αναπόφευκτο στοιχείο της αποστολής του, το Πανεπιστήμιο πρέπει να αναλάβει με ένα άγγελμα αριστείας την εκπαίδευση ατόμων με κριτικό και στοχαστικό πνεύμα, που προάγουν τον ορθολογικό διάλογο και την ανεκτικότητα και που συμβάλλουν στη σφυρηλάτηση της ιθαγένειας εμπνευσμένη από ηθικές αξίες, δημοκρατική, αστική και κοινωνική αλληλεγγύη, σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ισότητας των φύλων, των αυτόχθονων λαών και του περιβάλλοντος. Το Πανεπιστήμιο πρέπει να προωθήσει ότι οι φοιτητές του έχουν σχέση με τις απαιτήσεις και τις προκλήσεις της χώρας και της περιοχής της κατά την επαγγελματική τους κατάρτιση. Το Πανεπιστήμιο της La Serena αναγνωρίζει, προωθεί και ενσωματώνει ως μέρος του έργου του την κοσμοθεωρία των ιθαγενών λαών που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή της περιφερειακής επιρροής του.

  • Santiago Metropolitan Region, Χιλή

  Το Πανεπιστήμιο Bernardo O'Higgins είναι ένα ιδιωτικό αυτόνομο πανεπιστήμιο της Χιλής, που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1990 και εμπνεύστηκε από την O'Higginian σκέψη. Το κεντρικό του σπίτι βρίσκεται δίπλα στο Parque O'Higgins, στην κοινότητα Σαντιάγο. Διαπιστώνεται επί του παρόντος από την Εθνική Επιτροπή Διαπίστευσης (CNA-Χιλή) για περίοδο 4 ετών (το πολύ 7), από τον Ιούλιο του 2018 έως τον Ιούλιο του 2022. Κατατάσσεται 35 μεταξύ των πανεπιστημίων της Χιλής σύμφωνα με την webometric ταξινόμηση CSIC (Ιούλιος 2017). Βρίσκεται επίσης στην 27η θέση στη γενική κατάταξη και 10η μεταξύ των ιδιωτικών πανεπιστημίων που δεν ανήκουν σε Cruch σύμφωνα με την AméricaEconomía 2019. Στα πανεπιστήμια της Χιλής κατατάσσεται επίσης στην 13η θέση μεταξύ όλων των πανεπιστημίων της χώρας. 55η στη Λατινική Αμερική και 5η μεταξύ των Χιλιανών ιδιωτικών Ues στο Scimago Institution Rankings 2020. Ομοίως, σε συνεργασία με κάθε μία από τις διαστάσεις που απαρτίζουν το ίδρυμα, και η οποία αποτελεί μέρος της συνεχούς δέσμευσης για την επιδίωξη της αριστείας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, το Πανεπιστήμιο Bernardo O'Higgins αποδίδει στο Gratuity 2021.

  • Los Andes, Χιλή

  Το Επαγγελματικό Ινστιτούτο Libertador de Los Andes είναι ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που εξουσιοδοτήθηκε να λειτουργήσει στις 22 Δεκεμβρίου 1981, από το Υπουργείο Παιδείας μέσω του εξαιρούμενου διατάγματος αριθ. 292, το οποίο ενημερώθηκε στις 8 Ιουνίου 1993. Όντας το πρώτο ινστιτούτο Η τριτοβάθμια εκπαίδευση θα ιδρυθεί σε περιφερειακό επίπεδο και η δεύτερη σε επίπεδο χώρας. Στις 27 Ιουνίου 2003, η IPLA απέκτησε πλήρη αυτονομία για τη χορήγηση κάθε είδους επαγγελματικών τίτλων σύμφωνα με τη νομοθεσία που το διέπει.

  • Providencia, Χιλή

  About Learn chile Learn chile είναι ένα δίκτυο ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που αποτελείται από περισσότερα από είκοσι πανεπιστήμια και επαγγελματικά τεχνικά ιδρύματα που υποστηρίζονται από το κράτος της Χιλής μέσω του ProChile, με στόχο την προώθηση της διεθνοποίησης της ακαδημαϊκής προσφοράς της Χιλής και την προώθηση της χώρα ως εξαιρετικός προορισμός για διεθνείς φοιτητές. Learn chile γεννήθηκε το 2013, αποτελώντας το κύριο δίκτυο της Χιλής για την προώθηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε διεθνές επίπεδο. Έχει παρουσιαστεί ως ιστορία επιτυχίας σε χώρες όπως η Βραζιλία, ο Ισημερινός, ο Παναμάς, το Περού και η Κολομβία.

  • Viña del Mar, Χιλή

  Η Σύγχρονη Σχολή Μουσικής και Χορού ιδρύθηκε το 1940 από τους πιανίστες Elena Waiss και René Amengual, οι οποίοι τροποποίησαν ριζικά τη μουσική εκπαίδευση στη Χιλή μέσω της καθιέρωσης τυποποιημένων προγραμμάτων σπουδών, προγραμμάτων και συστημάτων αξιολόγησης, δημιουργώντας έτσι ένα ακαδημαϊκό πλαίσιο για εκπαίδευση. μουσικών στη χώρα. Στις απαρχές του, η Σύγχρονη Σχολή Μουσικής και Χορού δίδασκε μαθήματα πιάνου, αρμονίας και θεωρίας, καθώς και βιόλα και βιολί, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ζόλταν Φίσερ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εισήχθησαν προηγμένα συστήματα -όπως η τεχνική Arrau στο πιάνο-, το ρεπερτόριο επεκτάθηκε και η σημασία της αρχικής παρτιτούρας τονίστηκε, δημιουργώντας μια σύγχρονη αίσθηση απόδοσης που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Έκτοτε, οι μουσικοί του Σύγχρονου Σχολείου λαμβάνουν εκπαίδευση που τους επιτρέπει να αντιμετωπίζουν με αριστεία οποιοδήποτε σενάριο στη Χιλή ή στο εξωτερικό.

  • Santiago Metropolitan Region, Χιλή

  Από την ίδρυσή του το 1968, ως «Τμήμα Πανεπιστημίου Εργαζομένων και Αγροτών», το Duoc UC έχει διανύσει πολύ δρόμο ενοποίησης για να γίνει ένα από τα βασικά ιδρύματα της Ανώτατης Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στη Χιλή. Με περισσότερα από 50 χρόνια ιστορίας και την υψηλότερη θεσμική διαπίστευση για επτά χρόνια, όλοι όσοι συμμετέχουν στο Duoc UC μπορούν να δηλώσουν με υπερηφάνεια ότι χιλιάδες τεχνικοί και επαγγελματίες, που σήμερα συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη της Χιλής, έχουν εκπαιδευτεί σε ένα από τα 9 σχολεία και περισσότερες από 70 τρέχουσες σταδιοδρομίες, που βρίσκονται στα 18 κεντρικά γραφεία της στη Μητροπολιτική Περιφέρεια, το Valparaíso, το Biobío, τη La Araucanía και το Los Lagos. Μαθητές Duoc Το εκπαιδευτικό έργο του Duoc UC που προσφέρει χριστιανικό και ολοκληρωμένο σχηματισμό, επιτρέπει στους μαθητές του να αναπτύξουν τις ικανότητες, τις ικανότητες και τις αξίες τους στο μέγιστο, μετατρέποντάς τους σε καλύτερους ανθρώπους και επαγγελματίες που είναι έτοιμοι να ενταχθούν στην παγκόσμια κοινωνία. Ο δρόμος αριστείας που θέλει να ακολουθήσει το Duoc UC χαρακτηρίζεται από εκπαίδευση με επίκεντρο τους ανθρώπους, τη συμβολή στην ανάπτυξη της χώρας, τη σύνδεση με το περιβάλλον και τη συνεχή αναζήτηση κοινωνικού μετασχηματισμού.

  • Santiago, Χιλή

  Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Χιλής INACAP είναι μέρος του υποσυστήματος Πανεπιστημίου, είναι διαπιστευμένο για 3 χρόνια στους τομείς της θεσμικής διαχείρισης, της προπτυχιακής διδασκαλίας και της σύνδεσης με το περιβάλλον.

  • Providencia, Χιλή

  Το Κέντρο Χαϊδελβέργης για τη Λατινική Αμερική, Κέντρο Αριστείας στην Έρευνα και τη Διδασκαλία, είναι το Μεταπτυχιακό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης στη Λατινική Αμερική. Ιδρύθηκε ως το πρώτο και μοναδικό μεταπτυχιακό κέντρο ενός γερμανικού πανεπιστημίου στη Λατινική Αμερική και εγκαινιάστηκε επίσημα στο Σαντιάγο της Χιλής στις 9 Απριλίου 2002. Το Κέντρο έχει σχεδιαστεί ως ίδρυμα στην υπηρεσία του ακαδημαϊκού-επιστημονικού διαλόγου και στόχος του είναι να οργανώνει, προωθεί και διευθύνει προγράμματα διδακτορικού, μεταπτυχιακού και διπλωματικού, τα οποία προσφέρει σε συμμαχία με πανεπιστήμια της Λατινικής Αμερικής, όπως το Πανεπιστήμιο της Χιλής, το Ποντιφικό Καθολικό Πανεπιστήμιο της Χιλής και το Εθνικό Αυτόνομο Πανεπιστήμιο του Μεξικού, μεταξύ άλλων. Επίσης, διοργανώνει και διεξάγει σεμινάρια εξειδίκευσης, Συμπόσια, Θερινά Σχολεία σε διαφορετικούς κλάδους, επιδιώκοντας τη μετάδοση των αποτελεσμάτων του γερμανικού περιεχομένου έρευνας και μελέτης στις χώρες της περιοχής. Επιπλέον, από την έδρα του στο Σαντιάγκο της Χιλής, το Κέντρο της Χαϊδελβέργης χρησιμεύει ως πλατφόρμα για επιστημονική συνεργασία με άλλα ερευνητικά ιδρύματα ή πανεπιστήμια στην Ομοσπονδιακή Πολιτεία της Βάδης-Βυρτεμβέργης. Από το 2009 και μετά τη νίκη σε διαγωνισμό διάκρισης για ακαδημαϊκή ποιότητα, που διοργανώθηκε από τη Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκής Ανταλλαγής (DAAD) και με κεφάλαια του Γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών, το Κέντρο Χαϊδελβέργης (HCLA) έγινε Κέντρο Αριστείας. Είναι παγκοσμίως ένα από τα τέσσερα Κέντρα Αριστείας στην Έρευνα και τη Διδασκαλία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

  • Viña del Mar, Χιλή

  Η βασική αποστολή του Ναυτικού της Χιλής είναι να συμμετάσχει στην ξένη ασφάλεια και στρατιωτική άμυνα της χώρας, στη διαφύλαξη της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της. Σε καιρό ειρήνης, συμβάλλει στην προώθηση των εθνικών συμφερόντων στο εξωτερικό και στην προώθηση της εθνικής ανάπτυξης. Το Ναυτικό είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα για επαγγελματίες, πρωτοποριακό στην τεχνολογία και την τακτική αιχμής, ευέλικτο στις αλλαγές και τις προκλήσεις και σταθερό από άποψη αρχών και αξιών, το οποίο αναπτύσσει και προετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει τους πόρους του προς όφελος όλων των Χιλιανών. .

  • Concepción, Χιλή

  Το Virginio Gómez Professional Institute είναι ένα στέρεο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που γεννήθηκε υπό την πτέρυγα του Πανεπιστημίου Concepción, με παρουσία στις πόλεις Concepción, Chillán και Los Angeles, με την πρόκληση να ανταποκριθεί στην ανάγκη της χώρας να διαθέτει άκρως επαγγελματίες τεχνικούς . εκπαιδεύονται για την προώθηση της περιφερειακής και εθνικής ανάπτυξης. Αυτή τη στιγμή έχει 9 χιλιάδες μαθητές και περισσότερους από 28 χιλιάδες πτυχιούχους που επιδιώκουν να κατακτήσουν τα όνειρά τους. Για την υποστήριξή τους και την εκπλήρωση του στόχου μας, αναπτύσσουμε συνεχώς μηχανισμούς διασφάλισης της ποιότητας, συνδέοντάς μας μόνιμα με την κοινωνία, το περιβάλλον και τον παραγωγικό τομέα, με τέτοιο τρόπο ώστε τα προγράμματα σπουδών των προγραμμάτων που διδάσκονται να συμβαδίζουν με τις ανάγκες του κοινωνία. Αυτό μας ενθαρρύνει να είμαστε ευπροσάρμοστοι και να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές, όχι μόνο εκπαιδεύοντας εργαζόμενους με υψηλή κατάρτιση, αλλά και στοιχηματίζοντας στην ανάπτυξη ανθρώπων που αναδεικνύουν αξίες όπως ο σεβασμός, η υπευθυνότητα, η δέσμευση, ο προσανατολισμός των υπηρεσιών και η ποιότητα στην εκπαιδευτική μας στρατηγική.

  • Alcobendas, Ισπανία
  • Buenavista, Μεξικό
  • + 3 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...