Keystone logo
Χονγκ Κονγκ

Μελέτη Κύριος σε Χονγκ Κονγκ 2024

Μελέτη σε Χονγκ Κονγκ

Μοιράζονται τον τίτλο της Ειδικής Διοικητικής Περιφέρειας του Λαού s 'Δημοκρατίας της Κίνας, με το Μακάο, το Χονγκ Κονγκ είναι μια πόλη-κράτος που βρίσκεται στη νότια ακτή της Κίνας και συνορεύει με την Θάλασσα της Νότιας Κίνας και Δέλτα του ποταμού Περλ. Με έναν πληθυσμό σχεδόν επτά και μισό εκατομμύριο ανθρώπους και μια έκταση γης μόνο 430 μίλια, το Χονγκ Κονγκ είναι μία από τις περιοχές του κόσμου 's πιο πυκνοκατοικημένη πληθυσμού, κατά κύριο λόγο αποτελείται από εθνικής κινεζικής Χαν. Υπάρχουν κάτω από το αξίωμα του "μία χώρα, δύο συστήματα ", το Χονγκ Κονγκ λειτουργεί κάτω από διαφορετικές πολιτικές των πολιτικών και των νόμων από την Κίνα, λειτουργεί περισσότερο σαν μια δυτική, δημοκρατική κυβέρνηση στυλ σε σύγκριση με την Κίνα 's priniciples του κομμουνισμού. Ο γενικός διευθυντής του Χονγκ Κονγκ είναι ο επικεφαλής της κυβέρνησης και εκλέγεται από μια εκλογική επιτροπή καθορίζεται από μια δημοκρατική διαδικασία της ψηφοφορίας.

Χονγκ Κονγκ θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία χρηματοοικονομικά κέντρα στον κόσμο και ευδοκιμεί σε μια καπιταλιστική οικονομία των υπηρεσιών χαρακτηρίζεται από το ελεύθερο εμπόριο και χαμηλή φορολογία. Λόγω της έλλειψης χώρου μέσα στην πόλη, η αρχιτεκτονική του είναι μοναδικό και υπερσύγχρονο-εμφανίζονται. Στην πραγματικότητα, το Χονγκ Κονγκ έχει γίνει γνωστό, μετονομάστηκε τον κόσμο 's μόνο "κάθετη πόλη " που διαθέτει ένα εντυπωσιακό ορίζοντα κάποιες φορές σκιάζεται από παχιά στρώματα του νέφους που προέρχονται από τις εκατοντάδες χιλιάδες των οχημάτων και πάρα πολλές επιχειρήσεις συμπιέζεται σε ένα τόσο μικρό περιοχή. Ωστόσο, λόγω αυτής της πυκνό πληθυσμό, το Χονγκ Κονγκ έχει αναπτύξει ένα εξαιρετικά προηγμένο δίκτυο μεταφορών που επισκιάζει όλα τα άλλα συστήματα μεταφορών στον ανεπτυγμένο κόσμο.

Παρά το γεγονός ότι το Χονγκ Κονγκ προσφέρει την ευκαιρία για τα άτομα να αποκτήσουν ασφαλή απασχόληση που πληρώνει εξαιρετική τους μισθούς, το κόστος ζωής είναι πολύ υψηλό και μπορεί να προκαλέσει διαταραχές φοιτητές που επέλεξαν να κερδίσουν έναν βαθμό σε αυτή την πόλη-κράτος.Ωστόσο, οι μαθητές δεν θα πρέπει να ανησυχούν όταν ανακαλύπτουν πόσο κοστίζει για να ζήσει στο Χονγκ Κονγκ. Με χαμηλή φορολογία, την πριμοδότηση της υγειονομικής περίθαλψης, η υψηλή ποιότητα ζωής και αξιόλογες ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το Χονγκ Κονγκ παραμένει ένα δημοφιλές μέρος για τους ξένους φοιτητές να αποκτήσουν πτυχία και εμπειρία τη φασαρία από συναρπαστικά Χονγκ Κονγκ.

Κλίμα στο Χονγκ Κονγκ

Κυμαίνεται μεταξύ εύκρατες και υπο-τροπικά κλίματα, το Χονγκ Κονγκ 's πιο ευχάριστη εποχή του χρόνου καιρού-σοφός είναι από το Νοέμβριο μέχρι τον Ιανουάριο, όταν οι θερμοκρασίες είναι άνετα και ηλιοφάνεια είναι άφθονη. Υγρασία αυξήσεις στο Μάρτιο και τον Απρίλιο, με ομίχλη καθυστερεί συχνά πορθμείων και των υπηρεσιών του αεροπλάνου. Μάιο μέχρι τον Αύγουστο είναι ζεστό, υγρό και θυελλώδης, με τη μέση ημερήσια θερμοκρασία κυμαίνεται γύρω από 86 βαθμούς Κελσίου, ή 31 βαθμούς Κελσίου. Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου, το Χονγκ Κονγκ είναι συχνά πληγεί από τροπικούς κυκλώνες που σχηματίζονται στους Seas Κίνα ή τη δυτική Βόρειο Ειρηνικό Ωκεανό.Οι άνεμοι είναι ισχυροί από κυκλώνες, αλλά γενικά δεν προκαλούν εκτεταμένες ζημιές στην πόλη.

Θρησκείες στο Χονγκ Κονγκ

Θρησκευτική ελευθερία στο Χονγκ Κονγκ είναι εγγυημένη σύμφωνα με το καταστατικό της και βασικού νόμου. Ταοϊσμός, τον Κομφουκιανισμό και τον Βουδισμό περιλαμβάνουν πρωτογενή θρησκείες της, με smatterings του Χριστιανισμού, Καθολικισμού, μουσουλμάνοι και εβραίοι επαγγελματίες σε όλη την περιοχή. Ωστόσο, πολλοί κάτοικοι του Χονγκ Κονγκ έχουν καμία θρησκευτικές πεποιθήσεις και να θεωρούν τους εαυτούς τους άθεους και αγνωστικιστές. Το Φάλουν Γκονγκ είναι επίσης ανεκτή στο Χονγκ Κονγκ, αλλά όχι στην ηπειρωτική Κίνα, όπου το Κομμουνιστικό Κόμμα θεωρεί τη θρησκεία αυτή ως απειλή για το κράτος λόγω της μάρκας των πνευματικών διδασκαλιών.

Γλώσσες στο Χονγκ Κονγκ

Οι επίσημες γλώσσες του Χονγκ Κονγκ είναι Καντώνα (μια μορφή της κινεζικής) και στα αγγλικά.Σχεδόν το ήμισυ του Χονγκ Κονγκ 's κάτοικοι έχουν επαρκή γνώση της αγγλικής γλώσσας και οι μαθητές θα διαπιστώσετε ότι τα περισσότερα σημεία εμφανίζουν στα αγγλικά και κινέζικα κείμενο. Πρόσφατα, η αύξηση του αριθμού των μεταναστών ηπειρωτική Κίνα οδήγησε στην Mandarin κινεζική γλώσσα όλο και πιο συχνά ακούγεται στο Χονγκ Κονγκ, της κοινωνίας των πολιτών.

Χονγκ Κονγκ Νόμισμα

Η HKD ή δολάριο Χονγκ Κονγκ, το Χονγκ Κονγκ είναι 's νόμισμα και είναι ένα από τα πιο διαπραγματεύσιμα νομίσματα στον κόσμο. Το Χονγκ Κονγκ δολάριο διαιρείται σε 100 cents, με διάφορες ονομαστικές αξίες των κερμάτων και χαρτονομισμάτων που κυκλοφορούν στην πόλη-κράτος.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  1409
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  71
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  22
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  58

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  5
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  12
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  6

Σχετικά με Χονγκ Κονγκ

Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Χονγκ Κονγκ

Πανεπιστήμια που ονομάζεται "εκ του νόμου πανεπιστήμια " έχουν εγκριθεί από το Γενικό Διευθυντή του Γενικού Κυβερνήτη του Χονγκ Κονγκ και χρηματοδοτούνται από το Πανεπιστήμιο Επιχορηγήσεις της Επιτροπής. Μια εξαίρεση σε αυτό είναι το Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ, η οποία είναι μια αυτο-χρηματοδότηση του σχολείου και δεν εξαρτώνται από την UGC για χρηματοδότηση. Τακτικό πανεπιστήμια έντασης έρευνας και δέχονται μόνο τους καλύτερους φοιτητές. Στην πραγματικότητα, ο μέσος όρος IQ των Κινέζων φοιτητών που παρακολουθούν το Χονγκ Κονγκ institututions τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι ένα από τα υψηλότερα στον κόσμο.

Δημοσίευση δευτεροβάθμια κολέγια προσφέρουν bachelor και master 's βαθμούς και έχουν εγγραφεί σύμφωνα με διάταγμα που ονομάζεται μετα-Δευτεροβάθμια Διάταγμα Κολέγια του Χονγκ Κονγκ. Οι αλλοδαποί φοιτητές θα βρουν επίσης επαγγελματική τύπου κολέγια, όπως το Χονγκ Κονγκ Ινστιτούτο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης που λειτουργούν από ένα συμβούλιο χωριστά από τα συμβούλια που διέπουν την εκ του νόμου και μεταδευτεροβάθμια κολέγια.

Πανεπιστήμιο διδάκτρων ποικίλλει μεταξύ των θεσμικών οργάνων, αλλά οι μαθητές μπορούν να αναμένουν να πληρώσει περίπου $ 100.000 σε δολάρια ΗΠΑ, ή € 73.000 για να κερδίσουν έναν βαθμό στο Χονγκ Κονγκ. Οι μαθητές πρέπει να εφαρμόσουν αμέσως για τυχόν υποτροφίες, προκειμένου να αντισταθμιστεί το υψηλό κόστος των διδάκτρων. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι φοιτητών ιατρικά ασφάλιστρα είναι επίσης ακριβά, καθώς το κόστος των τροφίμων, της ένδυσης και καταλύματα στο Χονγκ Κονγκ.

Να υποβάλει αίτηση για φοιτητική βίζα

Αναμείνετε να περιμένετε τουλάχιστον δύο μήνες πριν από τη λήψη φοιτητική βίζα σας από το Χονγκ Κονγκ Τμήμα Μετανάστευσης.Οι μαθητές θα πρέπει να συμπληρώσετε θεώρηση εισόδου / έντυπο της αίτησης και το ταχυδρομείο, τα ακόλουθα έγγραφα, μαζί με τη μορφή: αντίγραφο του οδηγού 's άδεια ή άλλο πιστοποιητικό ταυτότητας με φωτογραφία? Απόδειξη των τίτλων σπουδών (απολυτήριο λυκείου, σκορ είσοδο, τυχόν προηγούμενες βαθμούς κερδίσει)? μία φωτογραφία διαβατηρίου? επιστολή αποδοχής από το πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ? απόδειξη της οικονομικής επιφάνειας (υποτροφιών, δηλώσεις τραπεζών) και την απόδειξη ότι ο φοιτητής έχει ένα μέρος για να μείνετε, ενώ στο Χονγκ Κονγκ, είτε είναι στην πανεπιστημιούπολη, με φιλοξενήσει την οικογένεια ή σε ένα διαμέρισμα.

Γιατί να σπουδάσω στο Χονγκ Κονγκ;

Εκτός από την προσφορά δομικά και ακαδημαϊκά ανώτερη πτυχιακά προγράμματα που τρέχουν από ό, τι πολλοί θεωρούν ότι είναι ένα από τα παγκόσμια 's κορυφαία υπουργεία παιδείας, το Χονγκ Κονγκ βαθμούς παραχωρεί που έχουν πολύ μεγάλη αξία και αναγνωρίζονται από τους εργοδότες και τα ερευνητικά ιδρύματα σε όλες τις περιοχές του πλανήτη.Επιπλέον, η διανοητικά ανοιχτή κοινωνία στο Χονγκ Κονγκ διευκολύνει τις ευκαιρίες για τους μαθητές να εξερευνήσουν άλλα ακαδημαϊκά θέματα και τα επίπεδα της σκέψης που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.