Keystone logo
Τζέρσεϋ

Μελέτη Κύριος σε Τζέρσεϋ 2024

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  999
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  56
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  55
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  59

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  8
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  15
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  6

Σχετικά με Τζέρσεϋ

Μελέτη σε Τζέρσεϊ

Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην Τζέρσεϋ

Τμήμα Τζέρσεϊ 's εκπαίδευση παρέχει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών που φοιτούν σε σχολείο. Υπάρχουν δημόσια σχολεία χρηματοδοτήθηκαν μέσω της κυβέρνησης. Υπάρχουν επίσης πολλά ιδιωτικά σχολεία εδώ. Συνολικά, το σχολικό σύστημα είναι αρκετά παρόμοια με εκείνη του Ηνωμένου Βασιλείου όσον αφορά τη δομή του και της ποιότητας στην εκπαίδευση. Ωστόσο, είναι μια μικρή χώρα, πράγμα που σημαίνει ότι οι μαθητές παρακολουθούν μικρότερα σχολεία συνολικά. Αυτό μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της εκπαίδευσης για πολλά σε αυτόν τον τομέα.

Όσον αφορά την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Jersey, οι μαθητές που φοιτούν σε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κατά πάσα πιθανότητα θα προχωρήσουμε σε ένα πανεπιστημιακό κέντρο. Η χώρα προσφέρει ένα κολέγιο της περαιτέρω εκπαίδευσης που ονομάζεται Highlands College. Η διευκόλυνση αυτή παρέχει εκπαιδευτικές ευκαιρίες για πλήρη απασχόληση και σχολεία μερικής απασχόλησης. Highlands College λειτουργεί ως έκτο μορφή.Με τον τρόπο αυτό, λειτουργεί σε ένα συνεργατικό τρόπο με άλλα σχολεία, συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου South Bank University, το Πανεπιστήμιο του Plymouth, και Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Οι φοιτητές που εγγράφονται σε Highlands Κολέγιο είναι σε θέση να αποκτήσουν πτυχίο δύο χρόνια ονομάζεται βαθμό ίδρυμα. Από αυτό το σημείο, μπορούν στη συνέχεια να αποκτήσουν επιπλέον εκπαίδευση να αποκτήσουν εκπαίδευση σε μια συγκεκριμένη περιοχή της μελέτης.

Η χώρα έχει επίσης εξειδικευμένα σχολεία για αυτό το είδος της μάθησης. Μία από τις πιο εξέχουσες επιλογές είναι το Jersey International Business School. Αυτό είναι ένα σχολείο του ιδιωτικού τομέα που εκπαιδεύει τους μαθητές σε ένα φάσμα επιστημονικών κλάδων, όλα με επίκεντρο την παροχή κατάρτισης για τους διεθνείς μελέτες. Ένα άλλο σχολείο στο Τζέρσεϋ είναι το Ινστιτούτου Δικαίου. Αυτή είναι η χώρα 's νομική σχολή. Οι μαθητές θα μάθουν να γίνουν συνήγοροι και οι νομικοί σύμβουλοι σε Τζέρσεϊ.

Δίδακτρα

Οι μαθητές που φοιτούν στα δημόσια σχολεία δεν πληρώνουν δίδακτρα για να το πράξουν.Σε γενικές γραμμές, όμως, αυτό είναι μόνο μια επιλογή διαθέσιμη για τους φοιτητές οι οποίοι είναι γηγενείς στην χώρα. Άλλοι, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών φοιτητών, θα καταβάλλουν ένα τέλος για να εγγραφείτε. Αυτό το εύρος των τελών στα σημαντικά ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών ο φοιτητής εγγράφεται στη και του σχολείου.

Η τριτοβάθμια εκπαίδευση έρχεται σε ένα τέλος, ειδικά για τους φοιτητές που εγγράφονται στο Jersey International Business School. Αυτό το σχολείο της εκπαίδευσης είναι ένα ιδιωτικό χώρο και τα τέλη τείνουν να είναι υψηλότερα εδώ. Ωστόσο, το σχολείο είναι επίσης μια από τις καλύτερες επιλογές για τους μαθητές που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα πτυχίο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί διεθνώς, το οποίο είναι κάτι που πολλοί κάνουν οι μαθητές.

Οι αλλοδαποί φοιτητές μπορούν να σπουδάσουν εδώ. Η απόκτηση ενός φοιτητική βίζα γίνεται μέσω του ίδιου του πανεπιστημίου, στις περισσότερες περιπτώσεις.

Πολλοί μαθητές ταξιδεύουν στο εξωτερικό για να βρουν εργασία εκτός του Τζέρσεϋ. Ωστόσο, η χώρα έχει μια αναπτυσσόμενη βιομηχανία της υγείας, καθώς και ένα ισχυρό επιχειρηματικό τομέα. Η εύρεση εργασίας σε αυτούς τους τομείς μπορεί να είναι μια επιλογή μετά την αποφοίτησή του.

Ασφάλισης Υγείας

Οι μαθητές που προγραμματίζουν να παρακολουθήσουν πανεπιστήμιο στο Jersey θα πρέπει να αποκτήσουν το δικό τους ασφάλιση υγείας. Δεν παρέχεται από το σχολείο φοίτησης. Οι μαθητές μπορούν να είναι σε θέση να αγοράσουν συμβόλαια μέσω του σχολείου ή μέσω τρίτου παρόχου. Ωστόσο, τα σχολεία ορίζουν τους κανόνες σχετικά με το εάν ή όχι οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, χωρίς αυτό το είδος της κάλυψης στη χώρα.

Φοιτητικές βίζες

Για να αποκτήσετε μια φοιτητική βίζα, οι μαθητές πρέπει να εφαρμοστούν για πρώτη φορά στο σχολείο της επιλογής τους. Αν το σχολείο δέχεται το μαθητή, αυτός ή αυτή είναι σε θέση στη συνέχεια να υποβάλουν αίτηση για θεώρηση από την κυβέρνηση. Το σχολείο θα παρέχει μια επιστολή αποδοχής επιτρέπει να συμβεί αυτό.