Keystone logo
3IL Groupe

3IL Groupe

3IL Groupe

Εισαγωγή

3iL Ομάδα: 2 σχολεία - 3 βαθμούς - Καριέρα στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Μηχανικών

Ποιοι είμαστε?

Δημιουργήθηκε το 1987 από το Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας της Λιμόζ, Groupe 3iL αποτελείται από 2 γυμνάσια: 3iL Ingénieurs και 3iL Ακαδημία, η οποία εκδίδει διάφορα υψηλούς βαθμούς που ειδικεύεται στην Επιστήμη των Υπολογιστών.

Αυτά τα πτυχία αναγνωρίζονται από το γαλλικό Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Έχουμε την πιστοποίηση ISO 9001 που εκδίδεται από AFNOR Πιστοποίησης (AFAQ: Γαλλικά διασφάλισης ποιότητας). Έτσι, θα αναγνωρίζονται για την ποιότητα που παρέχουμε. Μας βοηθά να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά μας και να έχουμε καλές πρακτικές που εγκρίθηκε από την ποιότητα σήματα που αναγνωρίζονται από τους επαγγελματίες. Έχουμε, επίσης, πολλές θεσμικές, ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους εταίρους. 3iL Ingénieurs είναι μια εκπαίδευση στην Επιστήμη των Υπολογιστών που ζητεί υψηλό επίπεδο στην Επιστήμη, Πληροφορική και Διοίκηση.

Ο βαθμός είναι ένα Δάσκαλος βαθμός διαπιστευμένο από το Ευρωπαϊκό σήμα EUR-ACE, Αλλά και από το γαλλικό εκπαιδευτικό ίδρυμα που ονομάζεται Επιτροπή des Τίτλοι d'Ingénieurs (Engineering Επιτροπής Παιδείας), Ένα επιγραφή για τη διασφάλιση της ποιότητας του βαθμού Μηχανικών και προσαρμογή του στις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχει καμία κυριολεκτική μετάφραση του ΕΑΙΤΥ, επειδή χρησιμοποιούμε μόνο στη Γαλλία, ακόμη και αν μπορούμε να βρούμε κάποια σχολή μηχανικών στο εξωτερικό (Βιετνάμ, Βέλγιο, Βουλγαρία ...) Το ΙΤΥ έχει πολλές απαιτήσεις που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να ανανεώσετε τη διαπίστευση. Για παράδειγμα, οι μαθητές πρέπει να περάσουν τουλάχιστον ένα εξάμηνο στο εξωτερικό (ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο ανταλλαγή).

Η ετικέτα "Ingénieur" είναι ένα καταχωρημένο και να προστατεύεται το εμπορικό σήμα.

3iL Ακαδημία βασίζεται σε 2 επαγγελματικές εκπαιδεύσεις (διαπιστευμένο από τη γαλλική Επιτροπή για επαγγελματική πιστοποιητικά): *

  • ένα Bachelor στη σύλληψη Πληροφοριακών Συστημάτων το οποίο σας επιτρέπει να πάρετε τις δεξιότητες κυρίως στο Web και Δικτύων και σύντομα στο Big Data και E-Health (μετά από μια προπόνηση 2 ετών με ένα πεδίο Επιστήμης Υπολογιστών). Το μάθημα αυτό έχει εγκριθεί ως δεύτερο επίπεδο (4-ετή κύκλου πανεπιστημιακών σπουδών).
  • μια 2-ετή Master of Συστήματα Διαχείρισης και Πληροφοριών και Υποδομής (μετά από ένα πτυχίο με ένα πεδίο Επιστήμης Υπολογιστών), ενέκρινε όπως κάποτε επίπεδο (5-ετή κύκλου πανεπιστημιακών σπουδών)

Που είμαστε?

ομάδα 3iL βρίσκεται στη Λιμόζ. Προσφέρει ένα άνετο τρόπο ζωής με τη φύση και φθηνά καταλύματα σε κοντινή απόσταση. Λιμόζ βρίσκεται σε 3 ώρες από το Παρίσι με το τρένο ή 1 ώρα με το αεροπλάνο. Η κεντρική τοποθεσία του πόλης (στο σταυροδρόμι μεταξύ του αυτοκινητοδρόμου από την Ισπανία στη Βόρεια Ευρώπη και στη μέση μεταξύ της Κεντρικής Ευρώπης και του Ατλαντικού) το καθιστά ιδανικό για κάθε είδους ανταλλαγές.

Λιμόζ έχει μια μακρά ιστορία που χρονολογείται από τις αρχές του Μεσαίωνα. Η πρώιμη ευημερία της Λιμόζ συνδεόταν στενά με τη βιομηχανία πορσελάνης. Πόλη της τέχνης και της ιστορίας και του κεφαλαίου των Φωτιάς Τεχνών, Λιμόζ επιτρέπει στους επισκέπτες να θαυμάσουν μια συλλογή μοναδική στον κόσμο: 12 000 τεμάχια από πορσελάνη εκτίθενται στο Εθνικό Μουσείο Adrien Dubouché.

Αυτό το διάσημο σήμα απονέμεται από το Υπουργείο Πολιτισμού στις τοπικές αρχές που έχουν εργαστεί για την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής τους μεταξύ δύο κατοίκων και των επισκεπτών.

Γιατί μπορεί να μας επιλέξετε;

Επειδή το πρόγραμμα σπουδών, τις δεξιότητές μας και παιδαγωγικών προσεγγίσεων:

  • Συνδέονται με τις επιχειρήσεις τις προσδοκίες και έχουν αναπτυχθεί για να απαντήσει στις ανάγκες τους.
  • Σχετίζονται με επιστημονικές έρευνες που λαμβάνουν χώρα με XLIM Εργαστήριο (CNRS)
  • Ανοίγονται ευρέως στη διεθνή κινητικότητα και την εμπειρία (ακαδημαϊκές ανταλλαγές ή διπλής βαθμούς)
  • Και σίγουρα παρέχουν υψηλό απασχολησιμότητας (75% των μαθητών μας βρουν δουλειά πριν την αποφοίτηση τους!)

Μαρτυρίες

Επέλεξα 3iL να μελετήσει Επιστήμη των Υπολογιστών και Μηχανικών μαθήματα, έτσι ώστε να πάρει ένα γαλλικό πτυχίο με την ετικέτα CTI. Όταν έφτασα στο 3iL, μέντορας μου με βοήθησε να κάνω όλες τις υποχρεωτικές διατυπώσεις, ακόμα και να κινούνται σε καταλύματα μου. Είμαι ζουν μια απίστευτη εμπειρία και έχουν πολλούς φίλους. Σας συμβουλεύω τους ξένους φοιτητές να επιλέξουν αυτό το σχολείο με οικογενειακό πνεύμα. Υπάρχουν μαθήματα ποιότητα και τα σχέδια της ομάδας για μια καλύτερη μάθηση και την εφαρμογή στην πράξη στις επιχειρήσεις. Amina BENBIGA - Καζαμπλάνκα I 2015 κατηγορίας

Υπάρχει ένα άνετο περιβάλλον σε 3iL να σπουδάσουν. Οι εκπαιδευτικοί είναι ασθενής και οι συμμαθητές μου είναι πολύ ωραία. Θα ήθελα επίσης να επωφεληθούν από το πρόγραμμα FLE, προκειμένου να βελτιωθεί το επίπεδο μου στα γαλλικά. Wang LIU - Pekin I 2015 κατηγορίας

Τοποθεσίες

  • Limoges

    43 rue de Sainte-Anne BP 834 - 87015 Limoges France, BP 834-87015, Limoges

Προγράμματα

Ερωτήσεις