Keystone logo
AAS College

AAS College

AAS College

Εισαγωγή

AAS College ιδρύθηκε το 1990 και σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα κολέγια στη Θεσσαλονίκη. Είναι γνωστή για το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης στις Σπουδές Τέχνης & Σχεδιασμού.

Το AAS είναι ένας συνεργάτης franchise College του Πανεπιστημίου του Sunderland στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό σημαίνει ότι στο AAS προσφέρουμε υψηλής ποιότητας βρετανική εκπαίδευση. Ακολουθούμε το ίδιο πρόγραμμα σπουδών και παρέχουμε τους ίδιους τίτλους BAs και MAs ως UoS στην περιοχή Design.

Στο AAS καταλαβαίνουμε ότι για να φτάσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας, χρειάζεστε ένα σύγχρονο, φιλικό και εμπνευσμένο περιβάλλον. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επενδύουμε συνεχώς στους χώρους και στους πόρους μας. Υψηλής τεχνολογίας υπολογιστές, βιβλιοθήκη, VLE, και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός είναι εκεί για να σας βοηθήσει με τις σπουδές σας. Μελετάτε και εξασκηθείτε σε πλήρως εξοπλισμένα Υπολογιστικά Στούντιο, Διαλέξεις, Design Studios, ενώ μπορείτε να απολαύσετε και να χαλαρώσετε στο καφέ του College.

Η βιβλιοθήκη μας είναι μία από τις μεγαλύτερες στην πόλη και είναι πλήρως ενημερωμένη. Επιπλέον, επειδή η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Sunderland απολαμβάνετε δωρεάν πρόσβαση σε ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας.

Θα συμμετάσχετε σε πολλούς διαγωνισμούς κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Ο μεγάλος αριθμός των βραβείων που αποκομίζουν οι φοιτητές μας σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς μας κάνει πραγματικά περήφανους.

Κατά τη διάρκεια του τριετούς προγράμματος σας, μπορείτε επίσης να απολαύσετε πολιτιστικές επισκέψεις, πραγματικά έργα, τοποθετήσεις στο χώρο εργασίας, εκθέσεις και επισκέψεις μελέτης στην Ευρώπη.

Το AAS είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς που θέλουν να κάνουν τη διαφορά στους τομείς του σχεδιασμού και της επικοινωνίας.

Είστε εκπαιδευμένοι σύμφωνα με το βρετανικό εκπαιδευτικό σύστημα και είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε όλες τις προκλήσεις της διεθνούς αγοράς.

Ακολουθείτε το ίδιο πρόγραμμα σπουδών, το ίδιο πρόγραμμα και αποκτάτε τα ίδια πτυχία Bachelor και Master Degree ως σπουδαστές στο UoS. Παίρνετε την ίδια βρετανική εκπαίδευση υψηλής ποιότητας. Ενημερώνετε συνεχώς με όλες τις διεθνείς τάσεις στο σχεδιασμό και τα γραφικά.

Όταν έρχεστε σε σπουδές, κάντε την έξυπνη επιλογή!

Ανακαλύψτε τον Μεσογειακό χώρο του Πανεπιστημίου του Sunderland, επιλέγοντας κορυφαία βρετανική εκπαίδευση, σε ένα υψηλής ποιότητας μεσογειακό περιβάλλον, με χαμηλότερα δίδακτρα από αυτά των Ηνωμένων Πολιτειών!

Ελάτε μαζί μας στο AAS College στη Θεσσαλονίκη!

Τοποθεσίες

  • Thessaloniki

    AAS College 108 Thessalonikis street Oraiokastro, ΤΚ: 57013, Thessaloniki

Ερωτήσεις