Keystone logo
© BIMM University
Aberystwyth University Business School

Aberystwyth University Business School

Aberystwyth University Business School

Εισαγωγή

Η Aberystwyth Business School μετράει και υπερισχύει της παράδοσης των υπηρεσιών και των "προτύπων χρυσού" του τομέα του πανεπιστημίου του Ηνωμένου Βασιλείου. Δεν είμαστε το είδος της σχολής των επιχειρήσεων όπου οι διαλέξεις σας θα είναι με εκατοντάδες άλλους φοιτητές και είστε άγνωστοι στο taff καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου σας στο πανεπιστήμιο. Τα μεγέθη των τάξεων στο Aberystwyth είναι μικρά και θα μας γνωρίζετε προσωπικά μέσα στις πρώτες εβδομάδες από την ένταξή μας. Έχουμε ένα σπουδαίο μείγμα βρετανικών και ξένων φοιτητών από πολλές διαφορετικές χώρες και θα είναι εύκολο να αναμειγνύονται και να κάνουν φίλους με άλλους μαθητές από ένα ευρύ φάσμα υποβάθρου και πολιτισμών. Το αποτέλεσμα: Το Aberystwyth ψηφίζεται τακτικά στα 5 κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου για την εμπειρία των σπουδαστών και την ικανοποίηση των σπουδαστών.

Φήμη

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth είναι ένα παραδοσιακό πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, με μεγάλη ακαδημαϊκή φήμη. Ένα πτυχίο Master του Aberystwyth θα αναγνωριστεί από τους εργοδότες σε διεθνές επίπεδο και θα είναι ένα πλεονέκτημα για εσάς καθ 'όλη τη διάρκεια της μελλοντικής σας επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Στο Aberystwyth Business School, προσδιορίζουμε τους βασικούς τομείς σπουδαιότητας για τους σημερινούς και μελλοντικούς σπουδαστές μας. Το αποτέλεσμα είναι τακτικά και εξαιρετικά υψηλά βραβεία, μεταξύ των οποίων το βραβείο για τη διδασκαλία της διδασκαλίας Excellence Award του Ηνωμένου Βασιλείου το 2018, το Πανεπιστήμιο της χρονιάς για τη διδασκαλία Times για δύο χρόνια χωρίς προηγούμενο το 2017 και 2018 και το 90% Φοιτητική έρευνα το 2018.

Διαμονή και εγγύηση

Θα θέλατε εγγυημένα καταλύματα, ιδανικά σε κοντινή απόσταση από την Aberystwyth Business School. Μεγάλα νέα, το παίρνεις ακριβώς αυτό. Το Aberystwyth Business School βρίσκεται στην καρδιά της κύριας πανεπιστημιούπολης Penglais του Πανεπιστημίου και υπάρχει άφθονος χώρος στάθμευσης. Μπορείτε να περπατήσετε στο κέντρο της πόλης Aberystwyth σε 15 λεπτά ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τακτική υπηρεσία λεωφορείων προς και από το κέντρο της πόλης.

Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Η Aberystwyth Business School είναι γνωστή για την ποιότητα της διδασκαλίας και της μάθησης και την πολιτιστική εμπειρία της μελέτης διαχείρισης και οικονομικών. Το προσωπικό προέρχεται από τον ακαδημαϊκό και τον ιδιωτικό τομέα για να δώσει στους φοιτητές μια αιχμή της επιχειρηματικής θεωρίας και πρακτικής. Ενώ απολαμβάνουμε να είμαστε μικροί και να χτυπούμε πάνω από το βάρος μας, το προσωπικό μας είναι πολύ υπερήφανο για αυτό που επιτυγχάνουν με συνέπεια. Οι σπουδαστές μας αναγνωρίζουν τα οφέλη της ευελιξίας του προγράμματος σπουδών και της πολύ εστιασμένης πειθαρχικής κάλυψης - δεν σας διδάσκουμε περιφερειακά θέματα, εστιάζουμε στα απόλυτα θεμελιώδη στοιχεία. αυτά τα θεμελιώδη στοιχεία που θα αποδώσουν τα αποτελέσματα που είναι σημαντικά για εσάς: ο σύγχρονος καταλαβαίνει, η εξαιρετική επαγγελματική ικανότητα και η απασχολησιμότητα.

Πόροι μάθησης

Με ηλεκτρονική πρόσβαση σε όλους τους εκπαιδευτικούς πόρους που θα χρειαστείτε, πάνω από 1400 δικτυωμένους υπολογιστές και ασύρματη σύνδεση στο internet σε κάθε δωμάτιο, ποτέ δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε τις πληροφορίες που θέλετε όταν προσπαθείτε να ολοκληρώσετε μια εργασία. Έχουν δαπανηθεί 4.5 εκατομμύρια λίρες για την ανακαίνιση των διδακτικών μονάδων κατά το παρελθόν έτος, δημιουργώντας εγκαταστάσεις μάθησης παγκόσμιας κλάσης. Αν σας αρέσει να γυρίζετε τις σελίδες των πραγματικών βιβλίων, έχετε τύχη επίσης. Το Aberystwyth Business School βρίσκεται δίπλα στη Βιβλιοθήκη του Hugh Owen όπου πραγματοποιούνται όλα τα βιβλία και τα περιοδικά του Πανεπιστημίου. Λιγότερο από πέντε λεπτά με τα πόδια από το Πανεπιστήμιο Penglais είναι η Εθνική Βιβλιοθήκη για την Ουαλία, μια βιβλιοθήκη πνευματικών δικαιωμάτων που περιέχει μια έκδοση κάθε βιβλίου ή περιοδικών που δημοσιεύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο (6 εκατομμύρια).

Απασχολησιμότητα

Κατανοούμε ότι η μελέτη ενός πτυχίου είναι μέρος μιας πιο μακροπρόθεσμης επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Εκτός από την επίτευξη του πτυχίου σας, για την καλύτερη έναρξη στον επιχειρηματικό κόσμο, πρέπει να έχετε τις πιο σύγχρονες δεξιότητες και τεχνικές. Η διδασκαλία μας καλύπτει τα βασικά στοιχεία της διαχείρισης και της χρηματοδότησης, με έμφαση στις υποστηριζόμενες εφαρμοζόμενες γνώσεις, όπου χρειάζεται, με διαπίστευση από επαγγελματικούς φορείς. Οι απόφοιτοι έχουν πάει να εργαστούν για πολυάριθμα αναγνωρισμένα ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των πολυεθνικών οργανισμών, των εργοδοτών των ΜΜΕ και του δημόσιου τομέα. Οι φοιτητές υποστηρίζονται από έναν αξιωματικό σταδιοδρομίας, ένα δίκτυο αποφοίτων και επαγγελματικές τάξεις σε όλο το πτυχίο τους για να κάνουν τη μετάβαση σε μια εκπληκτική καριέρα.

Υποτροφίες

Έχουμε πολλές γενναιόδωρες υποτροφίες και υποτροφίες. Δείτε τα πτυχία μας για συγκεκριμένες λεπτομέρειες και επιλεξιμότητα!

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Διαπιστεύσεις

  Διαπιστευμένο από AMBA

  Τοποθεσίες

  • Aberystwyth

   Abersytwyth Business School Rheidol Building Llanbadarn Centre Aberystwyth University Aberystwyth Ceredigion UK

   Ερωτήσεις