Keystone logo
Accademia Leonardo Salerno

Accademia Leonardo Salerno

Accademia Leonardo Salerno

Εισαγωγή


Ιταλικά σχολές γλώσσας στην Ιταλία, Ακτή Αμάλφι, Σαλέρνο/>

Ιταλικό σχολείο στην Ιταλία Το Accademia Leonardo είναι ένα ζωντανό πολιτιστικό κέντρο, καλωσορίζοντας εκατοντάδες μαθητές ιταλικής γλώσσας κάθε εθνικότητας που επιθυμούν να ξεκινήσουν να σπουδάσουν και να μάθουν ιταλικά στην Ιταλία και να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην ιταλική γλώσσα, ενώ παράλληλα θέλουν να γνωρίσετε τον ιταλικό τρόπο ζωής σε έναν από τους πιο συνιστώμενους προορισμούς στη χώρα μας, την ακτή Αμάλφι, τη νότια Ιταλία. Ο πρωταρχικός στόχος του σχολείου είναι να αυξήσει την αξία της μελέτης της ιταλικής γλώσσας και να ενθαρρύνει την ιταλική γλώσσα και τον πολιτισμό με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών μας που έχουν επιλεγεί με βάση την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό, τις επικοινωνιακές δεξιότητες και την προσωπικότητά τους. Ο πρωταρχικός σκοπός του σχολείου είναι να ενισχύσει, να προωθήσει και να διαδώσει την ιταλική γλώσσα και τον πολιτισμό από τη νότια Ιταλία σε όλο τον κόσμο.

Παρακαλώ ελέγξτε Accademia Leonardo Ιταλικής Γλώσσας Σχολή σχόλια και Accademia Leonardo περιηγήσεις καθημερινά σχόλια

Το σχολείο

72225_72217_lesson.jpg

Εργαστήριο γλώσσας

Ένα ευρύ φάσμα ηχητικών και βιντεοκασέτες διατίθενται στους φοιτητές δωρεάν, προκειμένου να τελειοποιήσουν τη φωνητική και να εξασκήσουν τη χρήση της δομής της ιταλικής γλώσσας.


Αναγνωστήριο/>

Το απόγευμα η βιβλιοθήκη είναι διαθέσιμη για τους μαθητές να διαβάζουν και να μελετούν. Εκτός από την αίθουσα ανάγνωσης, υπάρχει ένας χώρος όπου οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν ιταλικά τηλεοπτικά προγράμματα και ταινίες.


Το ιδανικό μέρος για σπουδές/>

Για πολλά χρόνια, η Accademia Leonardo είναι ένα ζωηρό κέντρο πολιτισμού, καλωσορίζοντας εκατοντάδες σπουδαστές κάθε εθνικότητας που επιθυμούν να ξεκινήσουν και να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην ιταλική γλώσσα, ενώ ταυτόχρονα θέλουν να βιώσουν τον ιταλικό τρόπο ζωής σε ένα από τα πιο συνιστώμενα προορισμών στη χώρα μας. Ο πρωταρχικός στόχος του σχολείου είναι να αυξήσει την αξία και να ενθαρρύνει την ιταλική γλώσσα και τον πολιτισμό με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών μας που έχουν επιλεγεί με βάση την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό, τις επικοινωνιακές δεξιότητες και την προσωπικότητά τους.

Το Accademia Leonardo βρίσκεται σε ένα ιστορικό, ευγενές κτήριο στο κέντρο της πόλης του Salerno. Η μία πλευρά του σχολείου έχει θέα στον βοτανικό κήπο της πόλης και στο θέατρο Verdi, ενώ η άλλη πλευρά έχει θέα στον κόλπο του Σαλέρνο και στο Κάστρο του πρίγκιπα Arechi. Η τοποθεσία του σχολείου είναι ιδανική για εστιατόρια, πιτσαρίες, καταστήματα και παραλίες μόλις λίγα βήματα μακριά. Η Accademia Leonardo καλωσορίζει τους φοιτητές σε ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον. Οι αίθουσες διδασκαλίας, χρωματισμένες και διακοσμημένες με τοιχογραφίες, δημιουργούν μια χαρούμενη και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα ιδανική για να μάθουν μια νέα γλώσσα. Κάθε τάξη είναι επιπλωμένη και εξοπλισμένη με σύγχρονα πολυμέσα.


Αίθουσα πολυμέσων/>

Οι μαθητές έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε ένα δωμάτιο πολυμέσων όπου μπορούν να σερφάρετε στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τους υπολογιστές του σχολείου ή τη δική τους σύνδεση στο Wi-Fi μας.


Οι δάσκαλοί μας/>

72227_72219_07.jpg

Οι εκπαιδευτικοί μας εκπαιδεύονται στη διδασκαλία της ιταλικής γλώσσας και του πολιτισμού, με εξειδίκευση στη διδασκαλία της ιταλικής γλώσσας σε ξένους φοιτητές Είναι νέοι, δυναμικοί, ενθουσιώδεις και πάντα διαθέσιμοι για να καλύψουν τις ανάγκες των σπουδαστών. Μέσω της ανάγνωσης εφημερίδων και λογοτεχνικών υλικών, ακρόασης διαλόγων και τραγουδιών και παρακολούθησης ταινιών, τα μαθήματά μας διεξάγονται με την επιμέλεια των μαθητών μας για να κατακτήσουν τις γλωσσικές τους ικανότητες. Οι σπουδαστές συμμετέχουν ενεργά και διατηρούν την προσοχή ώστε να λαμβάνουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εκμάθησης. Η αφοσίωση των εκπαιδευτικών μας παρακολουθείται προσεκτικά, ώστε να διασφαλιστεί ότι η μαθησιακή εμπειρία κάθε μαθητή συμπίπτει με τις προσδοκίες τους


Μια θαυμάσια εμπειρία/>

Ο κύριος στόχος των μαθημάτων μας είναι να δημιουργήσουμε μια επικοινωνιακή ικανότητα που θα επιτρέψει στους μαθητές να εκφραστούν χρησιμοποιώντας την ιταλική γλώσσα στο κατάλληλο πλαίσιο με αποτελεσματικό και συνεκτικό τρόπο. Τα μαθήματά μας καθοδηγούν τον μαθητή να χρησιμοποιήσει την ιταλική γλώσσα πέρα ​​από το πλαίσιο της τάξης και να τις προετοιμάσει να αλληλεπιδρούν στις καθημερινές καταστάσεις. Μετά την πρώτη ημέρα της τάξης, ο φοιτητής θα έρθει σε επαφή με τη γλώσσα και θα ενθαρρυνθεί να συμμετάσχει σε πολυάριθμες δραστηριότητες που προτείνονται από τους δασκάλους μας. Χάρη στις αλληλεπιδράσεις στην τάξη των ομάδων μας, οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά στα μαθήματα που αναλαμβάνουν τον ηγετικό ρόλο στη μαθησιακή εμπειρία τους. Τα μαθήματά μας δεν παραμελούν τις γραμματικές δομές, αλλά τους διδάσκουν να χρησιμοποιούνται για το σκοπό της επικοινωνίας και της έκφρασης.

Η άμεση εφαρμογή του λεξιλογίου και των γραμματικών δομών στις πραγματικές καταστάσεις είναι το κλειδί της μεθόδου μας. Οι ανάγκες κάθε μαθητή βρίσκονται στο επίκεντρο της διδασκαλίας. Κάθε δάσκαλος αναλαμβάνει το ρόλο του διαμεσολαβητή, βοηθώντας τους μαθητές να εφαρμόσουν αυτό που έχουν μάθει, επιτρέποντάς τους να "κάνουν τη δική τους γλώσσα". Οι διάλογοι δεν είναι προκαθορισμένοι και απομνημονευμένοι, αλλά μάλλον ξεκινούν από μαθητές με βάση αυθεντικές καθημερινές καταστάσεις.


Σχολικές δραστηριότητες/>


Μεσημεριανό και δείπνο με .../>

Κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου, το σχολείο οργανώνει εβδομαδιαία γεύματα που προετοιμάζουν οι δάσκαλοι για τους μαθητές. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα δείπνα και οι κοινωνικές δραστηριότητες πραγματοποιούνται εκτός σχολείου. Οι συναντήσεις μας παρέχουν μια μεγάλη ευκαιρία για τους μαθητές να κοινωνικοποιηθούν με άλλους μαθητές και το προσωπικό του σχολείου. Τα μαθήματα πολιτισμού βασίζονται σε δύο πυλώνες ιταλικής παράδοσης: μεσογειακή κουζίνα και κεραμική.


Ιταλική σειρά μαγειρικής/>

Μια βουτιά στην αυθεντική παραδοσιακή μεσογειακή κουζίνα, μια αρχαία τέχνη που περιέχει τα μυστικά των παππούδων μας, η μαγειρική μας πορεία βασίζεται στην εργασία και την προετοιμασία των "σπιτικών ζυμαρικών" - νυχιών, fusilli, tagliatelle, orecchiette - και σάλτσες. Τα πιάτα θα αποδειχθούν και θα προετοιμαστούν από τους δασκάλους μας μαζί με τους μαθητές. Μετά από κάθε μάθημα, οι μαθητές θα απολαύσουν τις πλάκες που έχουν ετοιμάσει. Το μάθημα πραγματοποιείται όλο το χρόνο. Κάθε μάθημα θα έχει τουλάχιστον 2 συμμετέχοντες και δεν θα υπερβαίνει τις 10.


Κεραμική διακόσμηση/>

Η σειρά μαθημάτων κεραμικής μας προσφέρει μαθήματα σχετικά με τη θεωρία των σύγχρονων εικαστικών τεχνών, σε σχέση με τις κεραμικές ζωγραφιές. Οι σπουδαστές θα ακολουθήσουν τις τεχνικές που απεικονίζονται σε όλο το μάθημα και θα ασχοληθούν με τη διακόσμηση και τη ζωγραφική σε κεραμικό υλικό. Τα μαθήματα διδάσκονται από έναν επαγγελματικό δάσκαλο κεραμικής.

72226_72215_Italianlesson.jpgΠολιτισμός

Εκδρομή και δραστηριότητες

Το σχολείο διοργανώνει επισκέψεις με καθοδήγηση σε όλη την πόλη του Salerno καθώς και σε άλλους σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς όπως το Vietri, το Amalfi, το Positano, το Ravello, το Paestum, το Palinuro, το Ercolano, η Πομπηία και η Νάπολη. Οι σπουδαστές θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τη μοναδική επίσκεψη με καθοδήγηση, όπου είναι δυνατόν να δούμε από κοντά τον τρόπο παραγωγής των διάσημων περιοχών Mozzarella di Bufala.


Σαλέρνο/>

Ανάμεσα στην ιστορία και τη θάλασσα

Το Salerno βρίσκεται σε μια ακτογραμμή που εκτείνεται 200 ​​χλμ. Από το Positano στο Cilento, που περιλαμβάνει τον πολιτισμό και τη γη της Μεσογείου επιτρέποντάς σας να βυθιστείτε στις ευγενείς παραδόσεις της νότιας Ιταλίας. Με ένα ήπιο κλίμα, όμορφες παραλίες, καλλιτεχνικούς θησαυρούς, περιφερειακό τοπίο και μακριά από τον μαζικό τουρισμό, το Salerno είναι ένας ιδανικός προορισμός για όσους επιθυμούν να σπουδάσουν ιταλικά και να απολαύσουν ευχάριστες διακοπές. Εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα για να είναι μια αστική πόλη, το Σαλέρνο είναι ταυτόχρονα ένα μέρος για να χαλαρώσετε και να βρείτε τον εαυτό σας. Η πόλη είναι γεμάτη από πολλά πολιτιστικά και τουριστικά αξιοθέατα που μπορείτε να απολαύσετε περπατώντας κατά μήκος των πόλεων, μικρό αλλά ζωντανό centro storico - "παλιά πόλη". Η γενναιοδωρία, η καλοσύνη και η προθυμία των ντόπιων θα προσθέσουν μια ευχάριστη διαμονή δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία. Η πόλη είναι ικανή να ικανοποιήσει τις ανάγκες των τουριστών όλων των ηλικιών. Από τη μία πλευρά, υπάρχουν πολλά μπαρ, εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα και ντισκοτέκ, όπου οι νέοι γεμίζουν μέχρι τις καθυστερημένες ώρες της νύχτας. Από την άλλη πλευρά, η πόλη προσφέρει πλούσια πολιτιστικά προγράμματα για ενήλικες όπως υπαίθριες συναυλίες, εκθέσεις, θέατρο, φεστιβάλ και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Επιπλέον, το Salerno είναι ένα στρατηγικό σημείο όπου μπορείτε να επισκεφθείτε σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς. Η πόλη απέχει μόλις 15 λεπτά από την αρχαία ρωμαϊκή πόλη της Πομπηίας, 30 λεπτά από τον σημαντικό αρχαιολογικό χώρο του Paestum και περίπου 50 λεπτά από τη Νάπολη και το νησί Capri. Όλοι οι προορισμοί είναι εύκολα προσβάσιμοι με τη δημόσια συγκοινωνία.


Η ακτή Αμάλφι, η Θική Ακτή/>

Η ακτή Αμάλφι είναι μέρος της ακτής με σχήμα καμπάνας που έχει θέα στον κόλπο του Salerno. Η ακτή, με το όνομα "La Divina" για το τοπίο και την υπέροχη ομορφιά της, είναι ένας κομψός τουριστικός προορισμός που προσελκύει τους λάτρεις της θάλασσας, τον ήλιο και τους νέους που αναζητούν έναν καλό χρόνο. Το τοπίο της ακτής χαρακτηρίζεται από γκρεμούς με θέα στη θάλασσα. Η ακτή είναι γεμάτη από μικρά ναυτικά χωριά που διατηρούν φυσικούς θησαυρούς και αντικείμενα. Σας συμβουλεύουμε να ανακαλύψετε αυτή τη θαυματουργή γωνιά του παραδείσου ξεκινώντας από το Vietri sul Mare, ένα χωριό διάσημο για τα κεραμικά του καταστήματα, ακολουθούμενο από το χωριό των ψαράδων της Cetara που είναι γνωστό για το κομμάτι του alici. Στο δρόμο προς το Αμάλφι, δεν μπορείτε να χάσετε το Maiori, το Minori, το μεσαιωνικό Atrani και το Ravello με τους θαυμάσιους κήπους που κρέμονται πάνω από τη θάλασσα.

Το τελευταίο σκέλος του ταξιδιού σας στην ακτή θα τελειώσει με τον Αμάλφι. Περπατώντας στο λαβύρινθο των μονοπατιών, θα νιώσετε σαν να περπατάτε στην Repubblica Marinara, την πρώτη Ιταλική Δημοκρατία της Θάλασσας μετά την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Το ταξίδι τελειώνει στο Positano, ένα χωριό από μικρά λευκά σπίτια που κτίστηκαν στα βράχια της ακτής, προσφέροντας την ευκαιρία να ψωνίσετε στις περίφημες μπουτίκ της "moda Positano" απολαμβάνοντας την ομορφιά της θάλασσας.


Μελετήστε την ιταλική γλώσσα στην Ιταλία με το επίσημο αναγνωρισμένο σχολείο σας/>

Το ιταλικό σχολείο γλωσσών Accademia Leonardo αναγνωρίζεται επίσημα από τις ιταλικές τοπικές αρχές εκπαίδευσης (Provincia di Salerno - Assessorato alla Scuola - Περιφερειακό δήμο του σχολείου - και το κύριο σπίτι του Salerno). Τα ακαδημαϊκά σχολεία της Accademia Leonardo αναγνωρίζονται από το σουηδικό ίδρυμα για σπουδές στο εξωτερικό (CSN) και είναι ένα εξεταστικό κέντρο CILS αναγνωρισμένο από το Università per Stranieri di Perugia και είναι εξουσιοδοτημένο κέντρο DITALS, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν διδάσκουν την ιταλική γλώσσα, αναγνωρισμένη από το Università di Perugia. Επίσης, η Accademia Leonardo είναι εταίρος με σχολεία ιταλικής στη Ρώμη και ιταλική σχολή γλώσσας στη Φλωρεντία.

Κατεβάστε το φυλλάδιό μας και τις τιμές των ιταλικών μαθημάτων και διαμονής:

Φυλλάδιο-Accademia-Leonardo-EN.pdf

Τοποθεσίες

  • Salerno

    Piazza Umberto I n. 1 – 84121 – SALERNO - ITALY, , Salerno

Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις