Keystone logo
Accademia Riaci

Accademia Riaci

Accademia Riaci

Εισαγωγή

Σχετικά με την Accademia Riaci

"Πάντα λέω στους μαθητές μου: μέσα σε όλους μας, με τον καταλληλότερο τρόπο, μια μικροσκοπική, μαγευτική καλλιτεχνική δυνατότητα κρύβεται υπομονετικά για να ανακαλυφθεί."

"Το καθήκον των δασκάλων είναι να ξυπνήσουν αυτή τη μαγεία μέσα στους μαθητές και να τους καθοδηγήσουν για να αναζητήσουν την αληθινή τέχνη και το ταλέντο και να τους διδάξουν τη χαρά της μάθησης. Έτσι, οι δάσκαλοι δεν είναι μόνο να διδάξουν την τεχνική τεχνογνωσία, αλλά και να τροφοδοτήσουν τη φαντασία, τη φαντασία και τον πολιτισμό του καθενός για την αναζήτηση της αληθινής τέχνης και του ταλέντου. " Accademia Riaci Επίτιμος Πρόεδρος Raymond Riaci.

Η ιστορία μας

Η κληρονομιά της παραδοσιακής χειροτεχνίας και των τεχνών που άκμασαν στην Τοσκάνη, ειδικά στη Φλωρεντία, γιόρταζαν τη δόξα της εποχής της Αναγέννησης ως το αληθινό κόσμημα των τεχνών. Τα εργαστήρια και τα στούντιο των τεχνιτών ήταν η κύρια κινητήρια δύναμη των παραγωγικών δραστηριοτήτων της πόλης που βοήθησαν τη Φλωρεντία να αναπτυχθεί πραγματικά ως καλλιτεχνική πρωτεύουσα της Ιταλίας της εποχής και μαζί με τους εμπόρους πέτυχαν δόξα και μεγάλη περιουσία.

Πολλά υπέροχα καλλιτεχνικά αντικείμενα δημιουργήθηκαν για βαπτιστήρια στα στούντιο των τεχνιτών, συχνά εκείνα των χρυσοχόων. Ένα καλό παράδειγμα είναι ο Maestro Benvenuto Cellini, ο οποίος δίδαξε τις ανώτερες τεχνικές γλυπτικής του για να κάνει ένα γυμνό άγαλμα από μάρμαρο στους μαθητευόμενούς του σε ένα στούντιο κάπου. Σήμερα, αυτές οι τελετές που εκτελούνται από το αγαπημένο Maestro έχουν διατηρηθεί εδώ και αιώνες ως πραγματικό έργο τέχνης. Αυτή η κληρονομιά των υγιεινών και ειδικών παραδόσεων χειροτεχνίας, όπως η παραγωγή χρυσού και κοσμημάτων, η γλυπτική και η ζωγραφική, ευτυχώς, ζωντανεύουν ζωντανά εδώ και πολλούς αιώνες στη Φλωρεντία και σε ολόκληρη την περιοχή της Τοσκάνης.

Με την ίδρυση του στούντιο το 1983, ο Maestro Raymond Riaci είχε ένα ισχυρό όραμα να δημιουργήσει ένα σχολείο που όχι μόνο δίδαξε τις τεχνικές του, αλλά και φωτισμένους νέους καλλιτέχνες με το ζωντανό πνεύμα και την ατμόσφαιρα της Αναγέννησης, προκειμένου να εκπληρώσει τη δια βίου αποστολή του ως Maestro. Έτσι δημιουργήθηκε η Accademia Riaci: ένα θησαυροφυλάκιο παραδοσιακής τέχνης και οι αναντικατάστατες τεχνικές της. Η διδασκαλία περιέχει κρυφά τεχνικές που δεν είναι γνωστές σε κανένα άλλο σχολείο και η Accademia Riaci προσπαθεί να καλλιεργήσει και να αναπτύξει τη φαντασία και τη φαντασία σε κάθε μαθητή.

Ξεκινώντας ως ένα μικρό στούντιο τέχνης, σήμερα η ίδια παθιασμένη αποστολή έχει αναδείξει όχι μόνο έναν μοναδικό μάστορα αλλά μια θεαματική ομάδα καθηγητών που εκπροσωπούν τους καλύτερους Ιταλούς καλλιτέχνες στη Φλωρεντία, διατηρώντας τον ιδρυτή και το όραμα του προέδρου για την παράδοση και το πνεύμα, . Το σώμα του φοιτητή μας έχει εκπροσωπήσει περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, επιδιώκοντας την τέχνη τους στους τομείς του Σχεδιασμού, της Τέχνης, των Καλών Τεχνών, της Ιταλικής Γλώσσας και των Ιταλικών Γαστρονομικών Τεχνών, χωρίς ποτέ να τους εμπνεύσει.

Μέθοδος διδασκαλίας και φιλοσοφία

Αποστολή - "Ζήστε το παρελθόν, δημιουργήστε το μέλλον"

Ο απώτερος στόχος της εκπαίδευσης της Accademia Riaci δεν επικεντρώνεται μόνο στη διδασκαλία παραδοσιακών τεχνικών και στυλ, αλλά στοχεύει να καθοδηγήσει τους μαθητές να αναπτύξουν τη δική τους καλλιτεχνική ευαισθησία, δημιουργικότητα και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Από την παραδοσιακή μέχρι την υπερσύγχρονη τεχνική

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να μάθουν από διάφορα πεδία των τεχνών και των παραδοσιακών τεχνών που προσφέρονται στην ακαδημία. Σε αντίθεση με τις πρόσφατες τάσεις της μαζικής παραγωγής, η Accademia Riaci πιστεύει στην υψηλή ποιότητα παρά στην ποσότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το σχεδιασμό και οι τεχνικές των παραδοσιακών και κλασσικών τεχνών με τα πιο προηγμένα σχέδια και τεχνικές μελετώνται και αποκτώνται μέσω πολυάριθμων ωρών πρακτικής πρακτικής άσκησης στις σημαντικότερες επιλογές τους. Οι μαθητές θα καλλιεργηθούν για να αναπτύξουν τη φαντασία τους, και τις φαντασιώσεις - τα πιο αξιόλογα στοιχεία ενός καλλιτέχνη. Οι καθηγητές ενθαρρύνουν κάθε σπουδαστή να εμπνεύσει και να αναπτύξει την πρωτοτυπία κάθε φοιτητή όχι μόνο μέσω της διδασκαλίας αλλά και βοηθώντας τους να ανακαλύψουν εκ νέου το "κάτι ιδιαίτερο" για κάθε μαθητευόμενο καλλιτέχνη.

Μικρά μεγέθη ταξινόμησης

Οι έρευνες δείχνουν ότι οι σπουδαστές που εργάζονται σε μικρές ομάδες τείνουν να μαθαίνουν περισσότερα και φαίνονται πιο ικανοποιημένοι από τις τάξεις τους. Τα χαμηλότερα μεγέθη τάξεων συνδέονται με θετικά εκπαιδευτικά οφέλη, όπως καλύτερες βαθμολογίες δοκιμών, λιγότερες αποχωρήσεις και υψηλότερα ποσοστά αποφοίτησης. Επομένως, τα μαθήματα της Accademia Riaci οργανώνονται σε μια μικρή ομάδα μαθητών.

Προσαρμοσμένη οδηγία

Όπως και ο τρόπος με τον οποίο ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι διδάσκει τους βοηθούς του, τα διδάγματα διενεργούνται σε στενή σχέση με κάθε μαθητή, ανάλογα με την ικανότητα και την προσωπικότητά του, αμφισβητώντας τόσο τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους επαγγελματίες.

Ομάδα σχολικών μονάδων Accademia Riaci

Η σχολική ομάδα της Accademia Riaci αποτελείται από τρία σχολεία: Accademia Riaci, FCAS και ABC de 'Conti.

Κάθε σχολείο προσφέρει μαθήματα σε διάφορους κλάδους:

  • Accademia Riaci: Τέχνες, Χειροτεχνία
  • FCAS: μαθήματα μαγειρικής τέχνης
  • ABC de 'Conti: Μαθήματα ιταλικής γλώσσας

Τοποθεσίες

  • Florence

    Via de' Conti 4 - 50123 Florence Italy, 50123, Florence

    Ερωτήσεις