Keystone logo
Academy of Information Technology

Academy of Information Technology

Academy of Information Technology

Εισαγωγή

Επιλέγοντας το δικαίωμα παροχής εκπαίδευσης είναι ίσως η πιο σημαντική απόφαση που θα κάνετε ποτέ. ΑΙΤ hands-on πρακτική προσέγγιση θα σας δώσει σε βάθος εμπειρία και ένα ευρύ φάσμα εργαλείων για να εξασφαλίσει την επιτυχία σας στις δημιουργικές και ψηφιακές βιομηχανίες.

To AIT προσφέρει πτυχία Bachelor και μαθήματα Δίπλωμα, όπου μπορείτε να ειδικεύονται στην Παραγωγή ταινιών, παιχνιδιών Σχεδιασμός, Animation, Digital Σχεδιασμός, Εφαρμογές & Ανάπτυξη Λογισμικού και τις επιχειρήσεις. Τα μαθήματα μας εστιάζεται σε μεγάλο βαθμό στην εξασφάλιση είστε «δουλειά έτοιμη» δίνοντας σας hands-on και εξατομικευμένη μάθηση, ευκαιρίες πρακτικής άσκησης, την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου και τις συνδέσεις της βιομηχανίας.

Ολιστική προσέγγισή μας στην εκπαίδευση σας, σημαίνει ότι δεν παράγουν απλώς σχεδιαστές ή animators με μία δεξιότητα, θα σας βοηθήσει να γίνετε επαγγελματίες με ένα ευρύ φάσμα των ταλέντων που μπορούν να προσαρμοστούν και να αναπτυχθούν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της βιομηχανίας. Εδώ είναι ο λόγος Το ΑΙΤ αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τους δημιουργικούς ανθρώπους.

Κατανοούμε τη βιομηχανία Είμαστε γρήγοροι να συλλάβει και να προσαρμοστούν στις συνεχώς εξελισσόμενες τάσεις, ώστε οι μαθητές μας να έχουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με τις πιο πρόσφατες γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που είναι επιθυμητές στη βιομηχανία.

Εξατομικευμένες Εμπειρία Η σχολή μας είναι οικεία, έτσι ώστε να ξέρετε από το όνομα και μπορεί να προσφέρει μεγάλη προσωπική υποστήριξη. Μικρό μέγεθος της τάξης μας σημαίνει ότι θα μάθετε σε μια χαλαρή και κλειστή ατμόσφαιρα, όπου πιο εξατομικευμένη προσοχή δίνεται στην εκπαιδευτική εμπειρία σας. Το ΑΙΤ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να λάβουν οδηγίες σχετικά οδό καριέρα σας ως καθηγητές μας έχουν επιτυχία σας ως νούμερο ένα προτεραιότητα τους.

Μαθήματα ποιότητας ΑΙΤ έχει μια εξαιρετική φήμη για την προσφορά ποιότητας μαθήματα. Το ΑΙΤ είναι αναγνωρισμένη από την αυστραλιανή Computer Society και είναι ο πρώτος πάροχος τριτογενή στην Αυστραλία για να προσφέρει ένα Bachelor of IT (Mobile Ανάπτυξη Εφαρμογών). Μαθήματα ΑΙΤ σας επιτρέπουν να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε μεταπτυχιακό ή μεταπτυχιακά προγράμματα σε κορυφαία πανεπιστήμια της Αυστραλίας.

State-of-the-Art Campus Έχουμε ένα ζωντανό περιβάλλον μάθησης τόσο εντός όσο και εκτός του πανεπιστημίου που επικεντρώνεται γύρω από τη δημιουργικότητα και ανοιχτό χώρο. Έχουμε ένα φιλικό και πολυπολιτισμικό περιβάλλον που κάνει τους μαθητές μας να αισθάνονται σαν στο σπίτι στην πανεπιστημιούπολη και τους δίνει την ελευθερία να αναπτύξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες.

Τελευταίες Εξοπλισμός και Λογισμικό Μπορείτε να κατακτήσετε την τέχνη των διαδραστικών ψηφιακών μέσων με την ευρεία γκάμα των επαγγελματικών εξοπλισμό πολυμέσων και λογισμικό, όπως το πρώτο Markerless κίνησης του συστήματος της Αυστραλίας Capture, Unreal Kit Ανάπτυξης (UDK), το ισχυρό Autodesk Πρόταση Builder, Autodesk Mudbox και το Adobe Creative Cloud Suite.

Αποκτήστε Πρακτική Business Experience Θα μάθετε βασικές μέθοδοι διαχείρισης του έργου, τις δεξιότητες μάρκετινγκ και επιχειρηματικών πλαισίων για την εξασφάλιση ξέρετε πώς να προετοιμάσει και να παρουσιάσει το χαρτοφυλάκιό σας των έργων στην αγορά. ΑΙΤ έχει ως στόχο για όλους τους μαθητές να είναι έτοιμη δουλειά »μέσω εργαστηρίων επαγγελματικής ανάπτυξης και της βιομηχανίας ευκαιρίες δικτύωσης.

Ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων Φοιτητές του ΑΙΤ μελετήσει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και μεθόδων στο τομέα των ψηφιακών μέσων. Αυτό σημαίνει ότι θα αναπτύξουν σημαντικές ψηφιακές δεξιότητες που μπορούν να μεταφερθούν σε πολλούς τομείς εντός των δημιουργικών βιομηχανιών. Το ΑΙΤ είναι ένα από τα λίγα οργανώσεων στην Αυστραλία να διδάξει με ένα σύστημα σύλληψης markerless κίνηση που σημαίνει ότι θα αποφοιτήσουν, επίσης, με τη μοναδική βιομηχανία και σχετική εμπειρία.

Fast Track σας Εκπαίδευση Ευέλικτη δομή την πορεία μας, η τακτική ημερομηνίες έναρξης και το χρόνο μαθήματα σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθείτε γρήγορα την εκπαίδευσή σας και να ολοκληρώσει ένα πτυχίο Bachelor σε 2 μόλις χρόνια.

FEE-HELP & VET FEE-HELP Εγκρίθηκε Οι εγχώριες μαθητές έχουν πρόσβαση σε FEE-HELP & ΕΕΚ FEE-HELP εγκεκριμένες σειρές μαθημάτων, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να επιβαρύνονται με δίδακτρα upfront και να μελετήσει με την οικονομική ηρεμία.

Πορείες στο Πανεπιστήμιο Μαθήματα AIT παρέχουν μονοπάτια στο Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ, του Πανεπιστημίου του Wollongong, Πανεπιστήμιο Macquarie, το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Κουίνσλαντ και το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Σίδνεϊ.

Τοποθεσίες

  • Sydney

    Level 2, 7 Kelly Street, 2007, Sydney

Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις