ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Alabama A&M University College of Agricultural, Life and Natural Sciences
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Huntsville, Ηνωμένες Πολιτείες
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2023
Εισαγωγή
Το Τμήμα προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα που οδηγούν σε πτυχίο MS στην Επιστήμη Τροφίμων. Οι μαθητές εφαρμόζουν μια θεμελιώδη κατανόηση των βιολογικών, χημικών, φυσικών και συμπεριφορικών επιστημών για την επεξεργασία, τη συντήρηση, την αξιολόγηση της ποιότητας, τη διατροφή και την υγεία και τη χρήση των τροφίμων. Τα ερευνητικά και εκπαιδευτικά μας προγράμματα ενσωματώνουν τους κλάδους της χημείας, της μικροβιολογίας, της βιοτεχνολογίας, της επεξεργασίας, της μηχανικής, της τοξικολογίας, της αισθητηριακής επιστήμης, της ανάπτυξης προϊόντων, της υγείας των ζώων, της βιοχημείας και της διατροφής για να προετοιμάσουν ειδικευμένους πτυχιούχους για καριέρα που σχετίζεται με τα τρόφιμα στη βιομηχανία, την κυβέρνηση και τον ακαδημαϊκό χώρο. . Τα μεταπτυχιακά προγράμματα στην Επιστήμη Τροφίμων παρέχουν στους φοιτητές μια βαθύτερη κατανόηση και βάση γνώσεων για τους διάφορους τομείς του πεδίου και επίσης δίνουν στους φοιτητές την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν πρακτική έρευνα. ένα ουσιαστικό μέρος αυτής της εφαρμοσμένης επιστήμης. Οι μαθητές μαθαίνουν τη θεωρία σε μια τάξη και εφαρμόζουν τις γνώσεις που αποκτήθηκαν σε ένα εργαστηριακό περιβάλλον. Οι μαθητές που κερδίζουν MS στην Επιστήμη Τροφίμων θα είναι πλήρως προετοιμασμένοι να ξεκινήσουν να εργάζονται σε οποιοδήποτε τομέα της Επιστήμης Τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των Διατροφικών / Βιοχημείας Τροφίμων, Μηχανικής Τροφίμων / Επεξεργασίας, Χημείας Τροφίμων, Τοξικολογίας Τροφίμων, Βιοτεχνολογίας Τροφίμων, Μικροβιολογίας / Ασφάλειας Τροφίμων, Υγείας των Ζώων και Αισθητηριακή επιστήμη.