Keystone logo
American College Dublin

American College Dublin

American College Dublin

Εισαγωγή

Σχετικά με εμάς

American College Dublin , ένα συστατικό κολέγιο του ιρλανδικού αμερικανικού πανεπιστημίου, είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Μέσης Πολιτικής για την Ανώτατη Εκπαίδευση και έχει λάβει άδεια ως ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας και το κράτος του Ντελάγουερ. Το American College Dublin βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ιρλανδίας, στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ιρλανδίας και προσφέρει εξαιρετική μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση στο επίπεδο του πτυχιούχου και του μεταπτυχιακού στις φιλελεύθερες τέχνες, τις τέχνες, το δημιουργικό γράψιμο, τις διεθνείς επιχειρήσεις, τη λογιστική και τη χρηματοδότηση, διαχείριση. Το Κολλέγιο, που ιδρύθηκε ως μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα το 1993 από το Πανεπιστήμιο Lynn (που βρίσκεται στη Boca Raton της Φλόριντα), μεγάλωσε από μια πανεπιστημιούπολη σπουδών για Αμερικανούς φοιτητές σε ένα παγκόσμιο ίδρυμα με τριάντα πέντε εθνικότητες. Η ACD έχει μια αδελφή πανεπιστημιούπολη στο Lewes, Delaware, που ονομάζεται American College Delaware, μέσω της οποίας προσφέρει κοινά προγράμματα και ευκαιρίες μεταφοράς μεταξύ Ιρλανδίας και ΗΠΑ.

American College Dublin παίρνει τη χρονική τιμημένη αμερικανική παράδοση του μέτριου μεγέθους μη κερδοσκοπικού ιδρύματος φιλελεύθερων τεχνών και το τοποθετεί σε ένα διεθνές πλαίσιο με πανεπιστημιουπόλεις και στις δύο πλευρές του ατλαντικού χείλους. Το ίδρυμα επιδιώκει να προσφέρει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ιρλανδίας και της Αμερικής σε ένα οικείο περιβάλλον που υποστηρίζεται από το ολιστικό μοντέλο της εκμάθησης των φιλελεύθερων τεχνών, επιτρέποντας στους μαθητές να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να συμμετάσχουν με επιτυχία στον κόσμο. Το Κολέγιο παρέχει αυστηρή, ενθαρρυντική και πολύτιμη εκπαίδευση, με έμφαση στις βασικές αξίες της ακαδημαϊκής αριστείας, της καινοτομίας, της ηθικής ακεραιότητας και της πολυπολιτισμικότητας. Τα μεγέθη των τάξεων είναι μικρά (συνήθως δεν υπερβαίνουν τις είκοσι μαθητές σε μια τάξη) και ο εκπαιδευτικός εμπλέκει τον μαθητή σε μια εκπαιδευτική εμπειρία που είναι ενεργή, συμμετοχική και προκλητική. Πολλά από τα προγράμματα σπουδών έχουν ένα στοιχείο πρακτικής εξάσκησης, το οποίο επιτρέπει στους μαθητές να εφαρμόζουν τη μάθησή τους στην τάξη σε σχετικά βιομηχανικά περιβάλλοντα και τους παρέχει πρακτική εμπειρία σχετική με τον τομέα σπουδών τους. Ένα μεγάλο ποσοστό των φοιτητών της Ακαδημίας προχωρεί σε περαιτέρω σπουδές στο μεταπτυχιακό επίπεδο.

Πάνω απ 'όλα, το American College Dublin προσπαθεί να δημιουργήσει ένα πάθος για την εκπαίδευση που προωθεί την ανάπτυξη των ταλέντων του ατόμου και μια διαδικασία διά βίου μάθησης.

Ιστορία

American College Dublin , το οποίο είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Μέσης Πολιτικής για την Ανώτατη Εκπαίδευση, ιδρύθηκε το Μάιο του 1993 ως μη κερδοσκοπική ανεξάρτητη εκπαιδευτική εμπιστοσύνη από το Πανεπιστήμιο Lynn, ένα φιλελεύθερο ίδρυμα που βρίσκεται στη Boca Raton της Φλόριντα. Το Κολλέγιο παραδέχτηκε τους πρώτους φοιτητές του φιλελεύθερου κλάδου των τεχνών και των σπουδών του το Σεπτέμβριο του 1993 και αποφοίτησε το πρώτο του έτος το 1996. Ο πρώτος ομιλητής της τελετής αποφοίτησης ήταν ο Jean Kennedy Smith, Αμερικανός πρέσβης στην Ιρλανδία και η αδελφή του πρώην Προέδρου John F. Kennedy. από διάσημους βασικούς ομιλητές στις αρχές του Κολλεγίου που θα περιλάμβαναν αργότερα τους αποδέκτες του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης Τζον Χουμ και τον Γερουσιαστή Γεώργιο Μίτσελ, πρώην Γενικό Εισαγγελέα και τον πρόεδρο της Goldman Sachs Πέτερ Σάδερλαντ, πρώην Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Pat Cox, ηγέτη Fianna Fail Micheál Martin, Mary Harney και η αδελφή του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, Valerie Biden Owens. Η ανάπτυξη της πανεπιστημιούπολης του Ακαδημιού του Δουβλίνου συνέχισε να αυξάνεται με ταχύτητα κατά τη διάρκεια της το 2002 το ίδρυμα επέκτεινε τις δραστηριότητές του με τη δημιουργία μιας αδελφικής πανεπιστημιούπολης στο Delaware, η οποία έγινε γνωστή ως American College Delaware.

Ιδρυτικό κολλέγιο του ιρλανδικού αμερικανικού πανεπιστημίου, το ίδρυμα εγκρίνεται από το Υπουργείο Παιδείας του κράτους του Delaware και είναι διαπιστευμένο από την περιφερειακή υπηρεσία διαπίστευσης για το κράτος, την Επιτροπή Μέσης Χρέωσης για την Ανώτατη Εκπαίδευση (MSCHE). Υπεύθυνος για τη διαπίστευση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στα κράτη της Νέας Υόρκης, Νιου Τζέρσεϋ, Πενσυλβάνια, Μέριλαντ, Ουάσιγκτον, Ουάσιγκτον και Ντέλαγουερ. American College Dublin προσφέρει επίσης ορισμένα προγράμματα διαπιστευμένα από την Ιρλανδία Ποιότητας και Προσόντων (QQI), συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων απολυτηρίου σε φιλελεύθερες τέχνες, τη διεθνή επιχειρηματική και λογιστική και χρηματοοικονομική και ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη διεθνή επιχειρηματικότητα.

Στα χρόνια από την ίδρυσή της, το American College Dublin έχει εδραιώσει τη θέση του ως υψηλού επιπέδου ιδρύματος φιλελεύθερων τεχνών. Οι αριθμοί των σπουδαστών αυξήθηκαν από μια χούφτα στις εκατοντάδες, με τους αποφοίτους να αριθμούν τις χιλιάδες από την πρώτη τελετή αποφοίτησης. Φυσικά, το Κολλέγιο έχει μεγαλώσει από ένα σπίτι στην Πλατεία Merrion σε μία που καταλαμβάνει τρία γειτονικά ακίνητα, δύο σε κάθε πλευρά του αρχικού χώρου. Οι εγκαταστάσεις υποστήριξης έχουν επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνουν μια διευρυμένη βιβλιοθήκη, εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών, εστιατόρια και εγκαταστάσεις αναψυχής. Εντούτοις, εν μέσω των αλλαγών, ορισμένα πράγματα παρέμειναν σταθερά. Το Κολλέγιο διατηρεί τη δέσμευσή του να παρέχει μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση που να τηρεί τις καλύτερες παραδόσεις του αμερικανικού μοντέλου φιλελεύθερων τεχνών. μία που είναι διεγερτική, προκλητική, ενδιαφέρουσα και χρήσιμη. Παραμένει αφοσιωμένη στη διδασκαλία σε μικρές τάξεις (γενικά δεν υπερβαίνει τους τριάντα φοιτητές). στη διδασκαλία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σπουδαστών με διαφορετικές ικανότητες και περιβάλλοντα. και στη διδασκαλία που συμμετέχει ενεργά ο μαθητής στις διαδικασίες μάθησης και αξιολόγησης. Συνεχίζει να ενθαρρύνει και να σχεδιάζει μια διεθνή προοπτική, μέσω της πρόσληψης φοιτητών (το 60% του συνολικού φοιτητικού σώματος προέρχεται από το εξωτερικό της Ιρλανδίας), μέσω του περιεχομένου πολλών από τα μαθήματά του και της προώθησης δεσμών με τη διεθνή κοινότητα στην Ιρλανδία . Τέλος, το Κολλέγιο εξακολουθεί να προάγει την αμερικανική του σύνδεση, προφανώς με το όνομά του, αλλά ουσιαστικά: μέσω της εδραίωσής του στις φιλελεύθερες τέχνες, της διαπίστευσης με την Επιτροπή Μέσης Πολιτικής για την Ανώτατη Εκπαίδευση, τους ιστορικούς δεσμούς με το Πανεπιστήμιο Lynn, πανεπιστημιούπολη στο Lewes, στο Delaware, στο πρόγραμμα σπουδών των ΗΠΑ στο εξωτερικό και στην ενεργό πρόσληψη Αμερικανών φοιτητών για τέσσερα χρόνια απολυτήριο και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

Αποστολή

"Το American College Dublin επιδιώκει να προσφέρει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ιρλανδίας και της Αμερικής σε ένα οικείο περιβάλλον που υποστηρίζεται από το ολιστικό μοντέλο ελεύθερων τεχνών μάθησης, επιτρέποντας στους εγχώριους και διεθνείς φοιτητές να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να συμμετάσχουν με επιτυχία στον κόσμο".

Οραμα

American College Dublin θα παρέχει υψηλής ποιότητας προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές: μία αυστηρή, διεγερτική και πολύτιμη. Το ίδρυμα θα δώσει έμφαση στις βασικές αξίες της ακαδημαϊκής αριστείας, της καινοτομίας, της ηθικής ακεραιότητας και της πολυπολιτισμικότητας. Το θεσμικό ήθος και τα προγράμματα σπουδών θα ενθαρρύνουν και θα αντανακλούν τις καλύτερες ιρλανδικές και αμερικανικές παραδόσεις τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εμπλέκοντας τον μαθητή σε μια εκπαιδευτική εμπειρία που είναι ενεργή, συμμετοχική και προκλητική. American College Dublin θα υποστηρίξει τα υψηλότερα πρότυπα δεοντολογικής συμπεριφοράς σε όλες τις δραστηριότητές του, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης της ακαδημαϊκής ελευθερίας, της κατάλληλης αποκάλυψης πληροφοριών στους ενδιαφερόμενους φορείς, της ισότητας πρόσβασης και ευκαιριών. Το Κολλέγιο θα επιδιώξει να ενσταλάξει ένα πάθος για την εκπαίδευση που προωθεί την ανάπτυξη των ταλέντων του ατόμου και μια διαδικασία διά βίου μάθησης.

Τοποθεσίες

  • County Dublin

    1 Merrion Square, D02 NH98, County Dublin

    Ερωτήσεις