Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
American Film Institute

American Film Institute

American Film Institute

Εισαγωγή

Ο Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου είναι η υπόσχεση της Αμερικής για τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της κινηματογραφικής ταινίας, για να τιμήσει τους καλλιτέχνες και το έργο τους και να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά των παραμυθάδες. Ως μη κερδοσκοπική οργάνωση εκπαιδευτικών τεχνών, ΑΦΟΙ προβλέπει την ηγεσία στον κινηματογράφο και την τηλεόραση και είναι αφιερωμένη σε πρωτοβουλίες που εμπλέκονται με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των κινητών τέχνες της εικόνας. ο ΑΦΟΙ Αρχείο και το ΑΦΟΙ Κατάλογος των ταινιών μεγάλου μήκους διατηρήσουν το κληρονομιά της κινηματογραφικής κληρονομιάς της Αμερικής για τις μελλοντικές γενιές, Περιλαμβάνει σπάνιο υλικό από όλη την ιστορία της κινούμενης εικόνας και την κατάρτιση ενός επίσημου καταγραφή των πρώτων 100 χρόνια της αμερικανικής ταινίας.

ΑΦΟΙ τιμά τον κινηματογράφο και την τηλεόραση καλλιτέχνες και το έργο τους με τη φιλοξενία μιας ποικιλίας των ετήσιων προγραμμάτων και ειδικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της ΑΦΟΙ ζωής Achievement Award και ΑΦΟΙ ΒΡΑΒΕΙΑ. Το βραβείο επιτεύγματος ΑΦΟΙ ζωή παρέμεινε η υψηλότερη τιμή για μια καριέρα στον κινηματογράφο και καταδεικνύει την τεράστια δύναμη και την τέχνη του κινηματογράφου. AFI Awards, του 21ου αιώνα κινηματογράφου και της τηλεόρασης αλμανάκ του Ινστιτούτου, γιορτάζει τις πιο σημαντικές ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα του έτους και τις δημιουργικές ομάδες πίσω από αυτές σε μια μη-ανταγωνιστική ατμόσφαιρα. ΑΦΟΙ επικροτεί κινηματογραφιστές και λάτρεις του κινηματογράφου όσο με εκθέσεις ταινία όλο το χρόνο? ΑΦΟΙ DOCS, Παρουσιάζει πέντε ημερών από τη διεθνή ντοκιμαντέρ και είναι το μοναδικό φεστιβάλ στις Ηνωμένες Πολιτείες αφιερωμένο στην προβολές και εκδηλώσεις που συνδέουν το κοινό, κινηματογραφιστές και τους ηγέτες της πολιτικής στην Ουάσιγκτον, DC? ο Silver Θέατρο AFI και Πολιτιστικό Κέντρο προσφέρει όλο το χρόνο προγραμματισμού στην περιοχή της Ουάσιγκτον, DC? AFI FEST παρουσιάστηκε από την Audi, βιτρίνα του Ινστιτούτου για τις καλύτερες ταινίες του φεστιβάλ της χρονιάς και μια ευκαιρία για τον πλοίαρχο κινηματογραφιστές και ανερχόμενους καλλιτέχνες να έρθουν μαζί με το κοινό στην καρδιά του Χόλιγουντ. AFI FEST είναι το μοναδικό φεστιβάλ της ανάστημα της, που είναι ελεύθερη για το κοινό. ΑΦΟΙ'S αξιοσημείωτη 100 χρόνια ... 100 MOVIES λίστες επαναφέρει κλασικές αμερικανικές ταινίες σε εκατομμύρια λάτρεις της ταινίας σε όλο τον κόσμο.

ΑΦΟΙ εκπαιδεύει την επόμενη γενιά των παραμυθάδες κατά τη ΑΦΟΙ Ωδείο, Η οποία έχει αναγνωριστεί ως μία από τις κορυφαίες σχολές κινηματογράφου στον κόσμο. συνεργατική, hands-on περιβάλλον παραγωγής με έμφαση στην αφήγηση μπορεί να υπερηφανεύεται φήμης αποφοίτων του Ωδείου συμπεριλαμβανομένων Ντάρεν Αρονόφσκι, Patty Jenkins, Janusz Kamiński, Heidi Levitt, Μάθιου Libatique, David Lynch, Terrence Malick, Wally Pfister, Robert Richardson, Ed Zwick και πολλά, πολλά περισσότερα. Το Ωδείο ΑΦΟΙ προσφέρει ένα διετές Master of Fine Arts πτυχίο στα έξι αγωνίσματα: Φωτογραφίας, Σκηνοθεσίας, Μοντάζ, Παραγωγή, Σχεδιασμός Παραγωγής και Σεναρίου.

Το διάσημο Διοικητικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του Sir Howard Stringer, και του Διοικητικού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του Bob Daly, μαζί με τον Πρόεδρο και CEO Bob Gazzale, αποτελείται από βασικά στοιχεία από την ψυχαγωγία, επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας που καθοδηγούν ΑΦΟΙ. Ως μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός, βασίζεται στη γενναιόδωρη οικονομική στήριξη από τη μετακίνηση τους λάτρεις των τεχνών εικόνα σαν να παρέχουν χρηματοδότηση για τα προγράμματα και τις πρωτοβουλίες της. γίνετε ΑΦΟΙ μέλος σήμερα και παίξει το ρόλο σας στη διατήρηση της καθώς επίσης και κάνοντας αμερικανική ιστορία του κινηματογράφου.

Τοποθεσίες

  • Los Angeles

    American Film Institute 2021 North Western Avenue, CA 90027-1657, Los Angeles

Ερωτήσεις