Keystone logo
American University of Barbados

American University of Barbados

American University of Barbados

Εισαγωγή

Το American University of Barbados , η Ιατρική Σχολή με την πανεπιστημιούπολη του που βρίσκεται στο Wildey, Barbados είναι μια δημοφιλής επιλογή κατά την ανασκόπηση των επιλογών για σπουδές ιατρικής στην Καραϊβική. Το AUB προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ιατρικής και ποιοτική εκπαίδευση στους μαθητές του. Η ιατρική σχολή είναι διαπιστευμένη από το CAAM-HP και το Συμβούλιο Διαπίστευσης Μπαρμπάντος (BAC). Καταχωρείται επίσης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για την Ιατρική Εκπαίδευση (WFME) και το Foundationδρυμα για την Προώθηση της Διεθνούς Ιατρικής Εκπαίδευσης και Έρευνας (FAIMER) στον Παγκόσμιο Κατάλογο Ιατρικών Σχολών. Έτσι, τα μεταπτυχιακά πτυχία AUB αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο.

Το υποδειγματικό μοντέλο εκπαίδευσης της AUB περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών με βάση τις ΗΠΑ με εκτεταμένη προετοιμασία USMLE, ερευνητικά προγράμματα και εκδηλώσεις με βάση την κοινότητα σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον που εκπαιδεύει τους μαθητές σε μια ποικιλία ακαδημαϊκών και επαγγελματικών κλάδων, οδηγώντας σε μια ευρύτερη προοπτική και πιο πλούσια μαθησιακή εμπειρία. Τα προγράμματα καθοδηγούνται από αφοσιωμένη και έμπειρη σχολή που συνδυάζει την αυστηρή διδασκαλία στην τάξη με την καθοδήγηση. Το AUB φροντίζει τους μαθητές του να γίνουν ικανοί πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης και αφού τα πτυχία του αναγνωρίζονται παγκοσμίως, ανοίγει Pathways σε πολλές χώρες. Το πρόγραμμα σπουδών της ιατρικής σχολής αποτελεί παράδειγμα καινοτομίας χρησιμοποιώντας εργαλεία μάθησης υψηλής τεχνολογίας και ο έξυπνος ενθουσιασμός του στοχεύει στην εκπαίδευση νέων πτυχιούχων ιατρικής και στην προετοιμασία τους ως την επόμενη γενιά ηγετών υγειονομικής περίθαλψης. Κατά τη διάρκεια του Προγράμματος Κλινικής Επιστήμης (Περιστροφές) οι μαθητές συμμετέχουν σε εποπτευόμενη φροντίδα ασθενών που περιστρέφεται μέσα από διάφορες ιατρικές ειδικότητες. Το AUB επανεξετάζει συνεχώς τις ευκαιρίες διεύρυνσης της κλινικής έκθεσης των μαθητών μας στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες.

Η μάθηση στην τάξη συναντά την πραγματική εμπειρία που συμπληρώνει τα μαθήματα με την πρακτική εμπειρία στην κοινοτική κλινική μας στην πανεπιστημιούπολη. Παρέχει στους μαθητές την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με ασθενείς και άλλους επαγγελματίες υγείας από την αρχή του ιατρικού τους ταξιδιού. Δίνεται σημαντική έμφαση στην ανάπτυξη επαγγελματικών και ανθρωπιστικών χαρακτηριστικών, καθώς και στη δέσμευση για την κοινότητα και την πολιτιστική ποικιλομορφία καθ 'όλη τη διάρκεια της μελέτης.

Το AUB παρέχει στους μαθητές μια πλατφόρμα για να αναπτυχθούν ολιστικά, ενώ το ευνοϊκό περιβάλλον τους διευκολύνει την προσαρμογή τους στον πολιτισμό της Καραϊβικής. Εκτός από την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης, το AUB προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι μαθητές του αναπτύσσονται ακαδημαϊκά, επαγγελματικά και κοινωνικά. Αυτά τα χαρακτηριστικά πιστεύουμε ότι θα δούμε σύντομα το American University of Barbados εξελίσσεται ως ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στον τομέα της ιατρικής και επίσης να κλιμακώσει τη σκάλα στην κατάταξη των ιατρικών σχολών της Καραϊβικής. Το σχολείο ακολουθεί μια ολιστική διαδικασία εισαγωγής όπου η επιτροπή εισδοχής αξιολογεί τους υποψήφιους μαθητές με βάση τις ακαδημαϊκές τους ιδιότητες. Με κυλιόμενη πολιτική εισδοχής, οι αιτήσεις γίνονται δεκτές όλο το χρόνο, με τα μαθήματα να ξεκινούν τον Ιανουάριο, τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο αντίστοιχα.

Ρητό

«Γνώση για τη ζωή»

Οραμα

Το AUB φιλοδοξεί να παράγει πτυχιούχους ιατρικής που είναι συναισθηματικά και πολιτισμικά ευαίσθητοι με ικανότητες παγκόσμιας κλάσης, ώστε να μπορούν να εκτιμηθούν και να γίνουν σεβαστοί ως υπεύθυνοι πολίτες. Ο στόχος του πανεπιστημίου δεν είναι μόνο να παράγει γιατρούς με καλή κλινική γνώση αλλά και να τους εμφυσήσει ηθική και αξίες με τις οποίες μπορούν να αντιμετωπίζουν τους ασθενείς τους με ανθρώπινο άγγιγμα.

Αποστολή

Το AUB επιδιώκει να παρέχει ιατρική εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης με προηγμένη και καινοτόμο τεχνολογία σε ένα περιβάλλον που ευνοεί την εκτίμηση, την ανθρώπινη ευαισθησία και τη συλλογική έρευνα με στόχο τη μείωση του ανθρώπινου πόνου και πόνου.

Βασικά χαρακτηριστικά: Γιατί να επιλέξετε AUB

 1. Μεθοδολογία Δομημένης Ολοκλήρωσης
  Διδασκαλία μέσω μεθοδολογίας δομημένης ολοκλήρωσης και μάθησης βάσει προβλημάτων.
 2. Κέντρο Ιατρικών Παιχνιδιών
  Κέντρο τρισδιάστατης κινούμενης εικόνας, προσομοίωσης και ιατρικών παιχνιδιών.
 3. Υποτροφίες
  Προσιτή χρέωση για το πρόγραμμα MD με επιλογές για υποτροφίες.
 4. Διαφορετική φοιτητική κοινότητα
  Εμπειρία σπουδών σε ίδρυμα αποτελούμενο από μια Διαφορετική Φοιτητική Κοινότητα που επιτρέπει την ευαισθητοποίηση για ποικίλες πολιτιστικές πρακτικές.
 5. Πρόγραμμα σπουδών εγκεκριμένο από τις ΗΠΑ
  Η USMLE εστίασε τη διδασκαλία με στυλ ΗΠΑ και εγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών.
 6. Κλινικές περιστροφές
  Κλινικές περιστροφές στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.
 7. Ιατρικοί Επαγγελματίες
  Οι φοιτητές του AUB μπορούν να ασκηθούν ως ιατροί οπουδήποτε αφού δώσουν την απαραίτητη εξέταση της χώρας της επιλογής τους.
 8. Ιατρική άδεια
  Ιατρική άδεια για πτυχιούχους στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των βημάτων USMLE 1 και 2.
 9. Δοκιμή διαλογής MCI
  Οι απόφοιτοι AUB ινδικής προέλευσης μπορούν να ασκηθούν ως ιατροί στην Ινδία αφού εμφανιστούν στο τεστ ελέγχου MCI'S Screening.
 10. Βιβλία και περιοδικά
  Πρόσβαση σε περισσότερα από 10.000 βιβλία και περιοδικά στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη.

Εισαγωγές

Το American University of Barbados βοηθά τους φοιτητές σε κάθε πτυχή της διαδικασίας αναζήτησης στο κολέγιο. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους το AUB έχει ποσοστό διατήρησης 90% για τον πρώτο χρόνο, το υψηλότερο στη χώρα για ένα περιφερειακό ίδρυμα (δημόσιο ή ιδιωτικό). Το Γραφείο Εισαγωγών στο AUB - με την υποστήριξη της κοινότητας της πανεπιστημιούπολης και σύμφωνα με την αποστολή, το όραμα, τους στόχους και το ηθικό πλαίσιο του ιδρύματος - επιδιώκει να προσελκύσει και να εγγράψει μια πλήρη τάξη φοιτητών που θα υποστηρίξουν και θα προωθήσουν την εξαιρετική ποιότητα του Πανεπιστημίου. Αυτοί οι σπουδαστές θα πρέπει να επιδεικνύουν ακαδημαϊκή αριστεία, πνευματική περιέργεια, επιθυμία να αμφισβητηθούν από αυστηρά μαθήματα και συλλογική έρευνα και τη δυνατότητα για περαιτέρω ακαδημαϊκή επιτυχία στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού μοντέλου του Πανεπιστημίου. Το Γραφείο Εισδοχής αναζητά εκείνους τους φοιτητές των οποίων η εμπειρία στο AUB θα είναι αμοιβαία επωφελής τόσο για τους ίδιους όσο και για το ίδρυμα.

Κατευθυντήριες Αρχές

Ειλικρίνεια

Το Γραφείο Εισαγωγών αναγνωρίζει ότι το AUB εργάζεται επιμελώς για να διασφαλίσει ότι κάθε φοιτητής φεύγει από την πανεπιστημιούπολη του AUB με θετική εντύπωση για το ίδρυμα και το προσωπικό του.

Ακεραιότητα

Το Γραφείο Εισδοχής επιδεικνύει συνέπεια και δικαιοσύνη στη διαδικασία εξέτασης των αιτήσεων, ώστε κάθε αίτηση να τυγχάνει ίσης μεταχείρισης, ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζει τις μοναδικές εκπαιδευτικές/εξωσχολικές δραστηριότητες όλων των μαθητών. Οι φοιτητές είναι υπεύθυνοι για τη συμπλήρωση και την υποβολή της δεόντως υπογεγραμμένης αίτησης και της σύμβασης κοινής αίτησης, αποκαλύπτοντας πλήρως όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για την αξιολόγηση που επιβεβαιώνουν την ακρίβεια των αναφερόμενων πληροφοριών. Το Γραφείο Εισδοχής αγκαλιάζει τις διαφορές και την ποικιλομορφία όλων των τύπων, συμπεριλαμβανομένων των φυλετικών, εθνοτικών, θρησκευτικών, γεωγραφικών, κοινωνικοοικονομικών, φύλων και σεξουαλικού προσανατολισμού. Ομοίως, το γραφείο εισαγωγής αναζητά φοιτητές που θα εκτιμήσουν και θα συνεισφέρουν στην τεράστια ποικιλομορφία της πανεπιστημιούπολης του AUB μέσω του ταλέντου, των ακαδημαϊκών δυνατοτήτων, του υπόβαθρου, των δογμάτων και των προσωπικών τους εμπειριών.

Υπηρεσία

Το Γραφείο Εισαγωγών προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και επαγγελματισμού στους φοιτητές, τις οικογένειές τους και άλλους εκπαιδευτικούς επαγγελματίες, διασφαλίζοντας ότι όλες οι ερωτήσεις και οι ανησυχίες αντιμετωπίζονται έγκαιρα και διεξοδικά. Όλοι οι τύποι αλληλεπιδράσεων με το Γραφείο Εισδοχής θα πρέπει να δημιουργήσουν μια ισχυρότερη σύνδεση με την πανεπιστημιούπολη του AUB και να ενσταλάξουν την εμπιστοσύνη στην απόφαση ενός φοιτητή να υποβάλει αίτηση και/ή να παρακολουθήσει το Πανεπιστήμιο. Το Γραφείο Εισαγωγών σέβεται την εξατομικευμένη φύση της αναζήτησης κάθε φοιτητή στο κολέγιο και εκτιμά τις μοναδικές προκλήσεις και τα άγχη που αντιμετωπίζουν σε διάφορα στάδια της διαδικασίας.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Μαρτυρίες Φοιτητών

Τοποθεσίες

 • Bridgetown

  Bridgetown, Μπαρμπάντος

  Ερωτήσεις