Keystone logo
Amsterdam Tech

Amsterdam Tech

Amsterdam Tech

Εισαγωγή

Συμμετοχή σε μια ευημερούσα κοινότητα ταλέντων και εταιριών οραματιστών. Μαζί θα αρχίσουμε την εκμάθηση με βάση την εργασία για την ψηφιακή οικονομία.

Η προσέγγιση και η μεθοδολογία μας έχουν τις ρίζες τους σε μια βασική δραστηριότητα - το πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Προσφέρουμε διαδραστικές και βιωματικές εμπειρίες μάθησης.

Δεν χρησιμοποιούμε μια παραδοσιακή προσέγγιση στην τάξη. Ούτε εξετάσεις, ούτε διαλέξεις, ούτε καθηγητές. Αντίθετα, εστιάζουμε στο να σας αποκτήσουμε τον τομέα (τεχνικές) και ηγετικές δεξιότητες που απαιτούνται στην αγορά εργασίας, να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο μέσω πρακτικών αναθέσεων και έργων και να σας συνδέσουμε με διαμεσολαβητές και μέντορες με άμεση εμπειρία στον τομέα.

Δείτε πώς καινοτομούμε την εμπειρία μάθησης:

Pathways πέρα από τα προγράμματα

Προετοιμαστείτε για ένα λαμπρό μέλλον τεχνολογίας. Επιλέξτε ένα από τα περιζήτητα καριέρα μας Pathways .

Πανεπιστημιούπολη Οπουδήποτε

Η απόλυτη ευελιξία - μάθετε πού βρίσκεστε με την πλατφόρμα ψηφιακής και βιωματικής μάθησης.

Μάθηση για όλο το άτομο

Master τεχνολογικές δεξιότητες, να βελτιώσουν τους ανθρώπους και τις δεξιότητες ηγεσίας, να απολαύσουν την ομαδική εργασία και την οικοδόμηση σχέσεων

Οι Pathways ταλέντων μας

Μάθετε καθώς εξασκείτε και κερδίστε πτυχίο πανεπιστημίου με βάση την εργασία. Γίνετε μέλος του Talent Accelerator για να διευκολύνετε την είσοδό σας στην ολλανδική και ευρωπαϊκή αγορά εργασίας.

Με λίγα λόγια

Η μοναδική μας μεθοδολογία μάθησης σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίζετε το πτυχίο σας ενώ ασκείτε δεξιότητες μέσω:

 • Εβδομαδιαία εργαστήρια
 • Εβδομαδιαίες ομάδες μάθησης
 • Εργασιακά Έργα και Αναθέσεις
 • Καθοδήγηση κατόπιν ζήτησης
 • Διμηνιαίως, Πανεπιστημιακές Δημοτικές Αίθουσες

Είναι η εμπειρία εκμάθησης Amsterdam Tech κατάλληλη για εσάς;

Θα πρέπει να πάω σε μια πανεπιστημιούπολη;

Όχι, η διαδικτυακή μας πλατφόρμα και τα εργαστήρια μερικής απασχόλησης/ομάδες εκμάθησης δράσης/ καθοδήγηση σάς επιτρέπουν να εργάζεστε όσο σπουδάζετε.

Ένα από τα πράγματα που πραγματικά θέλω στην εκπαίδευσή μου είναι κάποιος που γνωρίζει τα πράγματα και θα συνεργαστεί μαζί μου.

Amsterdam Tech αφορά την κοινωνική μάθηση όπου θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα μαθητών, συμβούλων και συντονιστών, μέσω εργαστηρίων, καθοδήγησης και ομάδων μάθησης δράσης.

Δεν είμαι ακαδημαϊκός - είμαι περισσότερο hands-on. Είναι σωστό αυτό το σχολείο για μένα;

Η έμφαση που δίνουμε στη μάθηση βασισμένη σε προγράμματα καθιστά εύκολη και προσιτή για άτομα με ισχυρή δύναμη στην πρακτική μάθηση.

Το Άμστερνταμ ως Hub

Το Άμστερνταμ είναι μία από τις 3 κορυφαίες ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομικές περιοχές στην Ευρώπη. Ως συνεργάτης του Οικονομικού Συμβουλίου του Άμστερνταμ και ιδρυτικό μέλος της TechConnect, δεσμευόμαστε να φέρουμε παγκόσμια ταλέντα τεχνολογίας στην περιοχή του Άμστερνταμ.

Διαπίστευση

Διεθνής Διαπίστευση

Amsterdam Tech είναι διαπιστευμένη από την Υπηρεσία Διαπίστευσης για Διεθνή Σχολεία, Κολέγια και Πανεπιστήμια (ASIC), η οποία είναι ένας ανεξάρτητος φορέας που παρέχει υπηρεσίες διαπίστευσης για ανεξάρτητα, κολέγια περαιτέρω και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η διαπίστευση ASIC βοηθά τους μαθητές και τους γονείς να κάνουν μια πιο ενημερωμένη επιλογή. Θα βοηθήσει επίσης ένα σχολείο, κολέγιο, πανεπιστήμιο, πάροχο κατάρτισης ή πάροχο εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, να αποδείξει στο διεθνές φοιτητικό σώμα ότι είναι ένα ίδρυμα υψηλής ποιότητας.

Amsterdam Tech προσφέρει πιστώσεις και πτυχία μέσω μιας εταιρικής σχέσης επικύρωσης με το European Leadership University που λειτουργεί με την έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού και Παιδείας και του Συμβουλίου Σχεδιασμού, Αξιολόγησης, Διαπίστευσης και Συντονισμού της Ανώτατης Εκπαίδευσης στη Λευκωσία της Βόρειας Κύπρου. Ενώ τα πτυχία που απονέμονται είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και διαπιστευμένα ως ευρωπαϊκά πτυχία, δεν οδηγούν σε τοπικό ολλανδικό πτυχίο βάσει του ολλανδικού νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την επιστημονική έρευνα (WHW)

Διεθνώς Διαπιστευμένο Ίδρυμα ASIC

197675_Accredited-Logo-Large-2023-2025.jpg

Amsterdam Tech έχει διαπιστευθεί από την Υπηρεσία Διαπίστευσης για Διεθνή Σχολεία, Κολέγια & Πανεπιστήμια (ASIC), καθιστώντας το την πρώτη διεθνή διαπίστευση για το ίδρυμα.

Η ASIC είναι ένας ανεξάρτητος φορέας διασφάλισης ποιότητας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, που ειδικεύεται στην αξιολόγηση της ποιότητας των παρόχων εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 χώρες και συνεργάζεται με κυβερνήσεις και ιδρύματα για τη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης. Έχουν αυστηρά κριτήρια για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών θεσμικών συστημάτων παγκοσμίως.

Νικητής των βραβείων Real Leaders Impact 2023

197676_2023RLImpactAwards_WinnerLogo1-1024x1007.png Amsterdam Tech ανακηρύχθηκε νικητής των βραβείων Real Leaders Impact 2023. Ένα παγκόσμιο βραβείο που αναγνωρίζει τους οργανισμούς για την πραγματική τους δέσμευση να προκαλέσουν βιώσιμες αλλαγές στον κόσμο. Το πανεπιστήμιο επιλέχθηκε με βάση τη δέσμευσή του να προωθήσει μια κουλτούρα ηθικής ηγεσίας, βιωσιμότητας και διαφορετικότητας, ενδυναμώνοντας έτσι τους φοιτητές με πολύτιμες δεξιότητες και γνώσεις που θα τους προετοιμάσουν για επιτυχημένες σταδιοδρομίες σε μια ολοένα και πιο διασυνδεδεμένη παγκόσμια κοινωνία.

Βραβείο 5 Αστέρων από την QS Stars

197679_5star-qsraing.png Amsterdam Tech έχει βραβευτεί με Βαθμολογία 5 Αστέρων για τη Διαδικτυακή Μάθηση από την QS Stars, έναν κορυφαίο παγκόσμιο οργανισμό αξιολόγησης και κατάταξης εκπαίδευσης. Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει την εξαιρετική δέσμευση της Amsterdam Tech να παρέχει υψηλής ποιότητας διαδικτυακή εκπαίδευση σε μαθητές σε όλο τον κόσμο. Τα διαδικτυακά προγράμματα της Amsterdam Tech έχουν αξιολογηθεί με διάφορα κριτήρια, όπως η ποιότητα της διδασκαλίας, η υποστήριξη των φοιτητών, οι διαδικτυακοί πόροι και οι μέθοδοι αξιολόγησης.

Εγγεγραμμένο ίδρυμα CRKBO στην Ολλανδία

177762_crkbo_instelling.jpg

Amsterdam Tech είναι επίσημα αναγνωρισμένο και εγγεγραμμένο στο CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Το CRKBO (ολλανδικά «Centraal register Kort Beroepsonderwijs») είναι το Κεντρικό Μητρώο για τη Σύντομη Επαγγελματική Εκπαίδευση.

Η είσοδος σε αυτό το μητρώο είναι αποκλειστικά για εκπαιδευτικά ιδρύματα που λειτουργούν σύμφωνα με τον κώδικα ποιότητας και τους κανονισμούς που ορίζει η ολλανδική κυβέρνηση για τη φορολογική νομοθεσία και σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ποιοτική επαγγελματική εκπαίδευση.

Η εγγραφή πραγματοποιείται μόνο αφού περάσει επιτυχώς ένας έλεγχος από ανεξάρτητο όργανο που ορίζεται από την ολλανδική κυβέρνηση (το CPION- Centrum Post-Initieel Onderwijs, ή Κέντρο για τη μετα-αρχική εκπαίδευση).

Αναγνωρίστηκε και καταχωρήθηκε στο NARCIS

177763_narcis-logo.png Amsterdam Tech ανακοίνωσε με περηφάνια ότι αναγνωρίζεται ως Ερευνητικό Ίδρυμα της ΕΕ με Καθεστώς Ερευνητικής Χορηγίας σύμφωνα με την Οδηγία (ΕΕ) 2016/801 και είναι επίσης καταχωρισμένη στο Εθνικό Σύστημα Πληροφοριών Ακαδημαϊκής Έρευνας και Συνεργασιών (NARCIS). Το NARCIS είναι μια κορυφαία ηλεκτρονική πύλη βάσης δεδομένων ολλανδικών επιστημονικών ερευνητικών δεδομένων και δημοσιεύσεων. Ευρετηριάζει εκτεταμένα σύνολα δεδομένων και δημοσιεύσεις, συμπεριλαμβανομένου μεγάλου μέρους εργασιών ανοιχτής πρόσβασης.

Μαρτυρίες Φοιτητών

Τοποθεσίες

 • Amsterdam

  Amsterdam, Κάτω Χώρες

 • Famagusta

  Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, 99500, Famagusta

  Ερωτήσεις