Keystone logo
Andorra Aviation Academy

Andorra Aviation Academy

Andorra Aviation Academy

Εισαγωγή

Andorra Aviation Academy βρίσκεται στο Πριγκιπάτο της Ανδόρας. Εμπνευσμένο από μια ομάδα λάτρεις της αεροπορίας, μια συμφωνία για τη δημιουργία αυτού του μοναδικού πτυχίου αεροπορίας με την κυβέρνηση της Ανδόρας και το Πανεπιστήμιο της Ανδόρας υπεγράφη τον Ιούνιο του 2015.

EASA ATO 0033: Το μοναδικό ευρωπαϊκό ATO υπό την άμεση επίβλεψη του EASA.

Andorra Aviation Academy προσφέρει 2 προγράμματα κατάρτισης πιλότων (μαθήματα Fast Track 18 μηνών) και 3 έτη πτυχίο Bachelor of Aviation που αναγνωρίζεται στην Ευρώπη και σε 47 κράτη (180 ECTS Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστώσεων σύμφωνα με τη διαδικασία της Μπολόνια).

 • Προγράμματα κατάρτισης πιλότων
 • Εγκρίθηκε και επιβλέπεται από τον EASA
 • 100 Αναλυτικό Πρόγραμμα KSA
 • Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά

Andorra Aviation Academy και οι συνεργάτες της προσφέρουν μαθήματα κατάρτισης πιλότων εγκεκριμένα στην Ευρώπη από τον EASA (EASA ATO.0033)

Η Ακαδημία παρέχει ένα επαγγελματικό πανεπιστήμιο και περιβάλλον εκπαίδευσης που προωθεί τα καλύτερα στην κατηγορία αεροπορικά πρότυπα όσον αφορά την ασφάλεια, την ποιότητα, την τυποποίηση και τις επιδόσεις. Επιπλέον, αναπτύσσει διαχειριστικές δεξιότητες για να εδραιώσει την κριτική σκέψη, τη λήψη αποφάσεων σε πολύπλοκα περιβάλλοντα, την ηγεσία και την επικοινωνία.

Χρησιμοποιούμε το ίδιο μοντέλο ικανοτήτων (9 ικανότητες) που χρησιμοποιείται από όλες τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες για να επιτρέψουμε στους μαθητές μας να αναπτύξουν τεχνικές και μη τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για την απόκτηση της πρώτης θέσης ως Πρώτου Αξιωματικού.

Με βάση την τελευταία πανεπιστημιακή έρευνα σε πιλοτική και σύνθετη εκπαίδευση περιβάλλοντος, έχουμε αναπτύξει μια μέθοδο διδασκαλίας που ονομάζεται «mindful training» για να επιτρέψει στους μαθητές να αντιμετωπίσουν πολύπλοκες και απροσδόκητες καταστάσεις και να προωθήσουν τη «χαρτογράφηση του μυαλού» στους μαθητές ώστε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του κλάδου.

Η εκπαίδευση πιλότων είναι από τη φύση του, ακριβή. Για να μειώσουμε το κόστος της εκπαίδευσης διατηρώντας παράλληλα υψηλά πρότυπα, έχουμε συνάψει συμφωνίες με τις οποίες είναι εταίροι «γενικής αεροπορίας» στην Ευρώπη. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα συμβάλλουν σε ταχύτερους χρόνους ολοκλήρωσης, στην τυποποίηση της ποιότητας της εκπαίδευσης με βάση τις τελευταίες απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού EASA.

Παρέχουμε ένα πρόγραμμα all-inclusive (χωρίς κρυφό κόστος) που είναι προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε μαθητή. Ο επικεφαλής της εκπαίδευσης επικοινωνεί άμεσα με τους γονείς με την ολοκλήρωση κάθε φάσης.

Οι TKI (Technical Knowledge Instructors) είναι ενεργοί και τρέχοντες πιλότοι για μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, με πτυχία Πανεπιστημίου.

Το Πριγκιπάτο της Ανδόρας είναι ένα μικρό ανεξάρτητο κράτος που βρίσκεται στα Πυρηναία, στη Νότια Ευρώπη, μεταξύ Γαλλίας και Ισπανίας. Στη μέση των Πυρηναίων βουνών, η χώρα απολαμβάνει περισσότερες από 300 ηλιόλουστες ημέρες ετησίως λόγω της μεσογειακής επιρροής στο κλίμα.

Το αεροδρόμιο της Ανδόρας (LESU) απέχει 30 λεπτά από το κέντρο της πόλης με όλες τις εγκαταστάσεις. Στα βόρεια, το αεροδρόμιο της Τουλούζης είναι 2 ώρες 30 λεπτά. μακριά από το δρόμο ή το τρένο και στα νότια, το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης είναι 2 ώρες 30 λεπτά. μακριά οδικώς. Η κάλυψη 4G είναι παρούσα στα 468 km2 της χώρας με πολλά μέρη που προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση Wi-Fi.

Περιτριγυρισμένο από ψηλά βουνά, το χιόνι είναι άφθονο το χειμώνα και έχουμε το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο στη Νότια Ευρώπη. Τέλος, μια απεριόριστη προσφορά ψυχαγωγικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων είναι διαθέσιμη όλο το χρόνο.

Βρίσκεται στην καρδιά των Πυρηναίων, η Ανδόρα προσφέρει μια φανταστική ποικιλία υπαίθριων δραστηριοτήτων. Διάφορες εξωσχολικές μαθητικές δραστηριότητες είναι επίσης διαθέσιμες στην Andorra Aviation Academy . Καθώς είναι ζωτικής σημασίας να ικανοποιηθεί η ανάγκη για χαλάρωση σε μια τέτοια απαιτητική επαγγελματική κατάρτιση.

Andorra Aviation Academy βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο της Ανδόρας στη Σαν Τζούλια της Ανδόρας, η οποία παρέχει ένα ευνοϊκό και διεγερτικό μαθησιακό περιβάλλον.

Skipass

Χάρη στη συνεργασία μας με το Vall Nord προσφέρουμε στους μαθητές μας απεριόριστη κάρτα σκι σε ειδική χαμηλή τιμή σε αυτήν την περιοχή των Πυρηναίων, προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από τα βουνά της Ανδόρας.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσής μας, έχουμε τις απαιτήσεις των αεροπορικών εταιρειών προσανατολισμένες να επιτρέπουν στους μαθητές μας να αποκτήσουν νόμιμες, ασφαλείς και λειτουργικές συμπεριφορές.

Έχουμε συνάψει συμφωνία με μια Ευρωπαϊκή Αεροπορική Εταιρεία για την πρόσληψη, ανάλογα με τις ανάγκες τους, των φοιτητών μας μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος Pilot και του πτυχίου πτυχίου αεροπορίας και με μια εταιρεία Business Aviation που βρίσκεται στην Austria OysterJets (www.oysterjets.com) Ε

Η συνεργαζόμενη αεροπορική εταιρεία μας συμμετέχει στη διαδικασία επιλογής υποψηφίων και παρακολουθεί την εξέλιξη της εκπαίδευσης προκειμένου να αξιολογήσει από την αρχή της εκπαίδευσης τη μελλοντική πιλοτική πρόοδο.

SunExpress

Έχουμε συνάψει συμφωνία με τη SunExpress μια αεροπορική εταιρεία (έδρα στη Φρανκφούρτη) που είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της Lufthansa και της Turkish Airlines, δύο από τις σημαντικότερες παγκόσμιες αεροπορικές εταιρείες για την πρόσληψη και την επιλογή φοιτητών μας, ανάλογα με τις ανάγκες τους μετά την άδεια χειριστή ή το πτυχίο τους της Αεροπορίας και του Πιλότου. Ο στόλος περιλαμβάνει 66 B737NG και 6 A330 200, σε συνεχή επέκταση, www.sunexpress.com.

OysterJets

Έχουμε συνάψει συμφωνία με μια αναπτυσσόμενη εταιρεία Business Aviation που βρίσκεται στην Austria OysterJets. GmbH

Η οικογένεια OysterJets είναι μια ομάδα παθιασμένων ειδικών στην αεροπορία και επιτυχημένων επιχειρηματιών από διάφορα υπόβαθρα και βιομηχανίες.

Τοποθεσίες

 • Sant Julià de Lòria

  Plaça de la Germandat, 7, AD600, Sant Julià de Lòria

Προγράμματα

  Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

  Ερωτήσεις