Keystone logo
鞍山师范学

鞍山师范学

鞍山师范学

Εισαγωγή

鞍山师范学Ινστιτούτο鞍山师范学είναι ένα πλήρες προπτυχιακό κολέγιο, το οποίο διαθέτει τον πρώτο Σμαραγδένιο Βούδα στον κόσμο, τις διάσημες ιαματικές πηγές της Ασίας, το εθνικό γραφικό Qianshan, στην πόλη Hua Baoyu και τη χαλυβουργική πρωτεύουσα της εξαιρετικής τουριστικής πόλης, πολιτισμένες πόλεις - -Ανσάν Πόλη, επαρχία Λιαονίνγκ .

Το σχολείο ιδρύθηκε το 1958 και αναβαθμίστηκε σε προπτυχιακό πτυχίο το 1993. Το 2004, πέρασε την αξιολόγηση προπτυχιακών σπουδών του Υπουργείου Παιδείας. Το 2011, εγκρίθηκε ως μονάδα μεταπτυχιακής εκπαίδευσης για μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση. Το 2013, εγκρίθηκε ως ινστιτούτο υποδοχής υποτροφιών της Κινέζικης κυβέρνησης για διεθνείς φοιτητές στην Κίνα.

Από την ίδρυση του σχολείου πριν από 61 χρόνια, το σχολείο ακολούθησε το σχολικό σύνθημα «και των δύο φιλελεύθερων τεχνών, συνδυάζοντας τη γνώση και τη δράση» , ακολουθούσε τη σχολική φιλοσοφία του « σχολείου με γνώμονα την εκπαίδευση, ποιότητας και υπηρεσίας προς την κοινωνία» και προσχώρησε στη «σχολική , τοπική και προσανατολισμένη στην εφαρμογή» διαχείριση του σχολείου Η τοποθέτηση , ακολουθεί ανεπιφύλακτα την πορεία της αναπτυξιακής πορείας με τη βελτίωση της ποιότητας ως πυρήνα, σχηματίζοντας μια εξαιρετική παράδοση στο σχολείο, και εκπαιδεύοντας σχεδόν 100.000 εξαιρετικούς πτυχιούχους για εθνική βασική εκπαίδευση, οικονομική κατασκευή και κοινωνική ανάπτυξη, σε όλη τη μητρική πατρίδα Εμπρός.

Το σχολείο διαθέτει επί του παρόντος 3 πανεπιστημιουπόλεις, που καλύπτουν έκταση 750.000 τετραγωνικών μέτρων, με έκταση 200.000 τετραγωνικών μέτρων για τη διδασκαλία και την έρευνα. Υπάρχουν 16 δευτεροβάθμια κολέγια, 3 δημόσια τμήματα διδασκαλίας και έρευνας και 1 συνδεδεμένο γυμνάσιο. Τα πάγια περιουσιακά στοιχεία ανέρχονται σε 431 εκατομμύρια γιουάν, εκ των οποίων ο εξοπλισμός διδασκαλίας και έρευνας αξίζει 129 εκατομμύρια γιουάν. Η βιβλιοθήκη διαθέτει συλλογή 1.116 εκατομμυρίων βιβλίων.

Το σχολείο διαθέτει επί του παρόντος 1.133 καθηγητές και προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων 760 καθηγητών πλήρους απασχόλησης και 468 με ανώτερους τίτλους ή άνω. 5 άτομα επιλέχθηκαν στο έργο "Εκατό Ταλέντα" της επαρχίας Λιαονίνγκ, συμπεριλαμβανομένων 4 ομάδων διδασκαλίας σε επαρχιακό επίπεδο, 3 επαγγελματικών ηγετών σε επαρχιακό επίπεδο, 7 εκπαιδευτικών εκπαιδευτικών σε επαρχιακό επίπεδο, εμπειρογνωμόνων εξαιρετικής συμβολής σε επίπεδο πόλης, κορυφαίων ταλέντων και ταλέντων υψηλού επιπέδου Υπάρχουν 5 άτομα και 58 δάσκαλοι.

Το σχολείο διαθέτει επί του παρόντος 7 τομείς εγγραφής για μεταπτυχιακούς στην εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένης της προσχολικής εκπαίδευσης και της διδασκαλίας θεμάτων (γλώσσα, μαθηματικά, ιδεολογικές και πολιτικές, χημεία, αγγλικά, φυσική). Υπάρχουν 51 πτυχιούχοι πλήρους απασχόλησης (που καλύπτουν 8 κλάδους εκπαίδευσης, φιλελεύθερες τέχνες, επιστήμη, τέχνη, διαχείριση, μηχανική, δίκαιο και ιστορία), 28 ανώτατες επαγγελματικές εταιρείες και 28 επαρχίες για προπτυχιακές εισαγωγές Υπάρχουν συνολικά 18.239 φοιτητές σε διάφορους τύπους, συμπεριλαμβανομένων 180 μεταπτυχιακών σπουδών, 9.170 γενικών προπτυχιακών φοιτητών, 3445 γενικών φοιτητών και 244 διεθνών φοιτητών. Έχει διαμορφωθεί ο συντονισμός της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, της προπτυχιακής εκπαίδευσης, της επαγγελματικής εκπαίδευσης, της εκπαίδευσης ενηλίκων και της διεθνούς εκπαίδευσης φοιτητών. Ανάπτυξη της σχολικής δομής.

Το σχολείο διαθέτει επί του παρόντος 1 προπτυχιακό μοντέλο πρώτης τάξης σε επαρχιακό επίπεδο, 1 μοντέλο σε επαρχιακό επίπεδο, 2 μοντέλα σε επίπεδο επαρχιακού επιπέδου για μετασχηματισμό με προσανατολισμό στην εφαρμογή, 4 πιλοτικά προγράμματα ανάπτυξης μετασχηματισμού σε επαρχιακό επίπεδο, 33 βραβεία διδακτικού επιπέδου επαρχιακού επιπέδου και το Υπουργείο Παιδείας Η επιτροπή διδασκαλίας διαθέτει 17 βασικά μαθήματα κατασκευής, 17 ποιοτικά μαθήματα σε επαρχιακό επίπεδο, 3 εγχειρίδια σχεδιασμού σε εθνικό επίπεδο και 4 βάσεις πρακτικής εκπαίδευσης εκτός πανεπιστημιουπόλεων σε επαρχιακό επίπεδο.

Από το " δωδέκατο πενταετές σχέδιο" , το σχολείο έχει αναλάβει 357 επιστημονικά ερευνητικά προγράμματα πάνω από το επαρχιακό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων 13 εθνικών έργων όπως το Εθνικό Ίδρυμα Φυσικών Επιστημών, το Εθνικό Ίδρυμα Κοινωνικών Επιστημών και το Εθνικό Ίδρυμα Τέχνης. Έχει δημοσιεύσει 985 εργασίες πάνω από βασικά περιοδικά, συμπεριλαμβανομένου του SCI, Οι EI, CPCI κ.λπ. έψαξαν και συνέλεξαν 460 άρθρα, αρχισυντάκτης, συμμετείχαν στην επεξεργασία 311 βιβλίων και διδακτικού υλικού. Το σχολείο φιλοξένησε μια «鞍山师范学School of Technology» και δημοσιεύτηκε στη χώρα.

Όσον αφορά την κατάρτιση ταλέντων, το σχολείο συνεχίζει να εμβαθύνει τη μεταρρύθμιση του μοντέλου κατάρτισης ταλέντων, να ενισχύσει τα πλεονεκτήματα της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών και να προωθήσει έντονα την κατάρτιση των εφαρμοσμένων ταλέντων. Το σχολείο καθιερώνει σταθερά την έννοια της « εκπαίδευσης πλήρους προσωπικού, της πλήρους εκπαίδευσης , της γενικής εκπαίδευσης» , εφαρμόζει εκτενώς ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκπαιδευτικών και ακαδημαϊκό σύστημα δασκάλων, εφαρμόζει την « ηθική » δράση εθελοντικής υπηρεσίας για φοιτητές και προωθεί δυναμικά το συντονισμό των γνώσεων, των ικανοτήτων και της ποιότητας των μαθητών. ανάπτυξη του. Τα τελευταία χρόνια, οι πολιτιστικές δραστηριότητες της σχολικής πανεπιστημιούπολης, τα μαθήματα, οι λέσχες και οι μεμονωμένοι μαθητές έχουν κερδίσει διαδοχικά το " Βραβείο Εξαιρετικού Επιτεύγματος Κατασκευής Κολλεγίου Πανεπιστημίου," Εθνική Ομάδα Προηγμένων Τάξεων "," Εθνικός Σύνδεσμος Επιχειρηματικότητας 100 Κορυφαίων "," Μέλος Εθνικής Εξαιρετικής Κομμουνιστικής Νεολαίας "και άλλες διακρίσεις. Ο αριθμός των φοιτητών που συμμετέχουν σε επιστημονικά ερευνητικά έργα, δημοσιεύσεις και διακρίσεις σε διάφορους διαγωνισμούς επιστήμης και τεχνολογίας αυξάνεται κάθε χρόνο. Ο αριθμός και τα επίπεδα των βραβείων στους διαγωνισμούς φοιτητών καινοτομίας και επιχειρηματικότητας συνέχισαν να αυξάνονται.

Το σχολείο δίνει πλήρη δράση στα πλεονεκτήματα των ανθρωπιστικών επιστημών και των τεχνών για να βοηθήσει την περιφερειακή αστική πολιτιστική κατασκευή. Με βάση το Κέντρο Έρευνας Τέχνης Liu Lanfang, το Εθνικό Κέντρο Μελετών και το Μουσείο Τέχνης Liren, διεξάγουν την έρευνα, τη διαλογή και τη διάδοση περιφερειακών χαρακτηριστικών πολιτισμών, όπως ο πολιτισμός Qianshan, η βόρεια κεραμική, η αφήγηση Anshan και η βιομηχανική κληρονομιά. Το σχολείο προωθεί ενεργά την ολοκλήρωση της παραγωγής και της εκπαίδευσης, τη συνεργασία σχολικής-επιχείρησης, συνεργάζεται με γνωστές εταιρείες όπως το Phoenix Education Group, το ZTE Corporation και το Dane Group για την κατάρτιση επαγγελματικών ταλέντων και συνδέεται ενεργά με τον περιφερειακό πολιτισμό, τον τουρισμό, τον αθλητισμό, την υγεία και άλλες βιομηχανίες και οι δυνατότητες κοινωνικής υπηρεσίας έχουν βελτιωθεί σημαντικά.

Το σχολείο πραγματοποιεί εκτεταμένες διεθνείς ανταλλαγές και συνεργασία και προωθεί ενεργά τη διεθνή εκπαίδευση. Μέχρι τώρα, το σχολείο έχει υπογράψει συμφωνίες φιλικής συνεργασίας με περισσότερα από 100 πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ερευνητικά ιδρύματα σε περισσότερες από 20 χώρες και περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Πολωνίας, της Ρωσίας, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Νιγηρίας, του Περού, της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας. Έχουν πραγματοποιηθεί ουσιαστικές ανταλλαγές και συνεργασία σε πολλές πτυχές όπως ανταλλαγές, ανταλλαγές δασκάλων-μαθητών και πολιτιστικές ανταλλαγές. Ως " κολέγιο που λαμβάνει φοιτητές υποτροφιών της κινεζικής κυβέρνησης στην Κίνα", το σχολείο έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 3.500 διεθνείς και βραχυπρόθεσμους μαθητές από περισσότερες από 20 χώρες.

Τα τελευταία χρόνια, η κοινωνική επιρροή του σχολείου εξακολούθησε να επεκτείνεται. Είναι η μονάδα αντιπροέδρου της Εθνικής Συμμαχίας Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικών των Τοπικών Κολλεγίων , η συνεταιριστική μονάδα της περιοχής " Three North" των ανώτερων κανονικών κολλεγίων , η βασική βάση κατάρτισης του επαρχιακού παιδικού σταθμού, η ερευνητική βάση κατάρτισης των επαρχιακών εκπαιδευτικών δεξιοτήτων και ο επαρχιακός πολιτισμός και τέχνη Βάση ανταλλαγής. Το σχολείο έχει επίσης κερδίσει διαδοχικές διακρίσεις όπως " η πρώτη παρτίδα εθνικών σοσιαλιστικών βασικών αξιών συν-κατασκευή και συμπαιδαγωγικές βάσεις", " Σχολή επίδειξης ιδεολογικής και ηθικής οικοδόμησης επαρχίας Liaoning " και " Προηγμένη συλλογική ομάδα επαρχίας Liaoning για σπουδές στην Κίνα" .

Αντιμετωπίζοντας το μέλλον, το σχολείο θα κρατήσει ψηλά το μεγάλο έμβλημα των σκέψεων του Xi Jinping για τον σοσιαλισμό με κινέζικα χαρακτηριστικά στη νέα εποχή, θα εφαρμόσει πλήρως το πνεύμα του 19ου Εθνικού Κογκρέσου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας και θα εφαρμόσει πλήρως το πνεύμα της Εθνικής Εκπαιδευτικής Διάσκεψης. Δουλέψτε σκληρά για τοπικά πανεπιστήμια υψηλού επιπέδου με διαφορετικά χαρακτηριστικά εκπαίδευσης εκπαιδευτικών μεταξύ παρόμοιων ιδρυμάτων!

Τοποθεσίες

  • Anshan

    Ping'an Street,43, , Anshan

    Ερωτήσεις