Keystone logo
Arts University Bournemouth

Arts University Bournemouth

Arts University Bournemouth

Εισαγωγή

Αυτό είναι AUB.

Ένα μέρος για να διαμορφώσετε και να χτίσετε το έργο σας. να μάθουν, να μοιραστούν, να προκαλέσουν και να συνεργαστούν.

Γιατί AUB;

Μια πανεπιστημιούπολη. Πολλαπλοί κλάδοι. Απεριόριστες δυνατότητες.

Είμαστε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο τέχνης για τις δημιουργικές βιομηχανίες. Καινοτομούμε ανελέητα, συνεργαζόμαστε και συνδεόμαστε με τρόπους που μετατρέπουν το δημιουργικό ταλέντο σε καριέρα.

Βρισκόμαστε σε μία από τις πιο όμορφες βραβευμένες φυσικές τοποθεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά δεν είναι μόνο η ομορφιά, η ειρήνη και η ηρεμία που μπορούν να επωφεληθούν οι μαθητές κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο AUB. καθώς η ίδια η Μπόρνμουθ φιλοξενεί επίσης έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους δημιουργικούς και ψηφιακούς κόμβους στην Ευρώπη, με τον ψηφιακό τομέα της να υποστηρίζει περισσότερες από 7.500 ψηφιακές θέσεις εργασίας και να συνεισφέρει πάνω από 340 εκατομμύρια λίρες στην βρετανική οικονομία.

Και στο AUB, δεν είναι απλώς ένα ακμάζον ψηφιακό και δημιουργικό περιβάλλον στο οποίο θα αποφοιτήσετε. Θα βυθιστείτε σε μια πλούσια καλλιτεχνική κοινότητα από την αρχή. Το AUB παράγει αποφοίτους έτοιμους για εργασία με εξαιρετικό ρεκόρ απασχόλησης. Μια πύλη για τις δημιουργικές βιομηχανίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μόνο.

164876_300x600pxDrawingstudio.jpg
Υποστήριξη φοιτητών.

Η προσέλευση στο πανεπιστήμιο δεν περιλαμβάνει μόνο την εκμάθηση του πτυχίου σας, περιλαμβάνει την εκμάθηση του εαυτού σας. Ενώ οι καθηγητές σας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν με ακαδημαϊκές σπουδές, οι Φοιτητικές Υπηρεσίες είναι εδώ για να φροντίσουν όλες αυτές τις πτυχές της ζωής για τις οποίες θα συνεχίσετε να μαθαίνετε κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο AUB.

Προσφέρουμε επιπλέον βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται. Παρέχουμε μια σειρά από εξειδικευμένες υπηρεσίες για να διευκολύνουμε τη διαχείριση των σπουδών σας.

Βρες περισσότερα.

«Ένιωθα ότι θα μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου γιατί όλοι οι άλλοι ήταν ο εαυτός τους» Nebras Jamali, BA (Hons) Acting, Alumni που εμφανίστηκε στο Our Girl του BBC.

164873_block3600x200Students.jpg

Μην παρακολουθείτε αυτόν τον χώρο, υποβάλετε αίτηση για αυτό.

Υπάρχουν αρκετές διαδρομές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εφαρμόσετε σε ένα από τα προπτυχιακά μας μαθήματα ανάλογα με τις περιστάσεις σας.

Εάν υποβάλλετε αίτηση από το Ηνωμένο Βασίλειο ή τα Νησιά Channel, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση σε εμάς μέσω UCAS. Εάν υποβάλλετε αίτηση από την ΕΕ ή το εξωτερικό, υπάρχουν άλλες διαθέσιμες επιλογές εκτός από την υποβολή αίτησης μέσω UCAS, όπως η απευθείας αίτηση ή μέσω αντιπροσώπου.

Κάντε αίτηση για πτυχίο τώρα.

Ένα μεταπτυχιακό ή μεταπτυχιακό είναι μια ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα επιτεύγματά σας και να σπουδάσετε σε προχωρημένο επίπεδο. Τα MA μας θα εμβαθύνουν την κατανόησή σας για ένα θέμα. δίνοντάς σας την ευκαιρία να προσεγγίσετε κριτικά τη δουλειά σας και να βελτιώσετε την πρακτική σας.

Κάντε αίτηση για μεταπτυχιακό τίτλο τώρα.

Υποτροφίες και υποτροφίες.

Στόχος μας είναι να έχουμε ένα ποικίλο φοιτητικό περιβάλλον με το καλύτερο δημιουργικό ταλέντο στο Ηνωμένο Βασίλειο και να διαθέτουμε μεγάλο αριθμό υποτροφιών και υποτροφιών. Αυτά απονέμονται για κάθε έτος του μαθήματός σας, παρέχοντάς σας οικονομική υποστήριξη καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματός σας μαζί μας.

Βρες περισσότερα.

Creative Campus.

Η πανεπιστημιούπολη μας είναι ένα ζωντανό, αναπνευστικό, ακαδημαϊκό περιβάλλον δημιουργικότητας. Εκεί θα κάνεις να συμβούν εκπληκτικά πράγματα. Με φόντο την αρχιτεκτονική που στρέφει το κεφάλι, θα βρίσκεστε σε μια κοινότητα δημιουργών και στοχαστών ομοϊδεάτων.

Επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογία και τους χώρους που σας εξοπλίζουν για τη ζωή στον επιλεγμένο τομέα και θέλουμε να συνηθίσετε τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις που θα βρείτε στον πραγματικό κόσμο. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να ευδοκιμήσετε στις τέχνες εδώ στην πανεπιστημιούπολη.

Νέο στο 2021, το AUB Open Day Hub.

Γνωρίζουμε ότι δεν μπορούν όλοι να φτάσουν σε μια Open Day, οπότε δημιουργήσαμε έναν εικονικό κόμβο που συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε, όποτε το χρειάζεστε.

Στο Open Day Hub, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανές και ηχογραφημένες ομιλίες μαθημάτων, να συνομιλήσετε με τρέχοντες μαθητές, να εξερευνήσετε την εικονική πανεπιστημιούπολη 360 και πολλά άλλα. Έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να αποφασίσετε αν είμαστε το πανεπιστήμιο για εσάς.

Κάνε εγγραφή τώρα.

164874_block1600x200Campus.jpg

Το πρώτο ενημερωτικό δελτίο στον κόσμο που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου στο Instagram.

Για πρώτη φορά, βάζουμε το νέο μας ενημερωτικό δελτίο στο Instagram.

Δείτε τον κύριο λογαριασμό μας στη διεύθυνση @aub_prospectus . Από εκεί, μπορείτε να εξερευνήσετε τους αποκλειστικούς λογαριασμούς μαθημάτων, οδηγούς και να δείτε έργα που έχουν δημιουργηθεί από πρόσφατους αποφοίτους.

Εξερευνήστε το Ενημερωτικό μας Δελτίο 2022.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα μας.

Ανοιχτές Ημέρες.

Οι εικονικές μας Ανοιχτές Ημέρες είναι μια φανταστική ευκαιρία για εσάς να νιώσετε ότι μαθαίνετε μαζί μας από την άνεση του σπιτιού σας. Θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε από τους φοιτητές και τους διδάσκοντες μας, να κάνετε όλες τις καυτές ερωτήσεις σας και να μάθετε πώς είναι η ζωή ως #AUBMAKER.

Κάνετε κράτηση τώρα.

Τοποθεσίες

  • Poole

    Wallisdown, BH12 5HH, Poole

Ερωτήσεις