Keystone logo
Asian International College

Asian International College

Asian International College

Εισαγωγή

Asian International College (AIC) επιδιώκει να συνδεθεί με την κοινότητα των παγκόσμιων πολιτών που μοιράζονται μια συμμετοχική προσέγγιση στη μάθηση και ενδιαφέρονται να είναι ηγέτες της σημερινής οικονομίας της γνώσης προκειμένου να είναι έτοιμοι για το μέλλον. Οι μαθητές συμμετέχουν στα προγράμματα της AIC όχι μόνο για να «διδαχθούν» αλλά για να σκεφτούν, να συμμετάσχουν και να δημιουργήσουν.

Γιατί να επιλέξετε AIC

Ως ένα από τα κορυφαία Ινστιτούτα Εκπαιδευτικής Σχολικής Σχολής της Σιγκαπούρης, παρέχουμε μια σειρά από διαπιστευμένα προγράμματα Πιστοποιητικών και Διπλωμάτων στα αγγλικά και τα μανδαρινικά που προετοιμάζουν τους εκπαιδευτικούς για ζωντανές σταδιοδρομίες στην πρώιμη παιδική φροντίδα και εκπαίδευση (ECCE).

Επικεντρωνόμαστε στην ανάφλεξη του πάθους και στην εμβάθυνση των γνώσεων και των δεξιοτήτων των επαγγελματιών της παιδικής ηλικίας. Τα προγράμματα πιστοποίησης και διπλωμάτων μας εκτείνονται πέρα από τις συμβατικές προσεγγίσεις. Μέσω σύγχρονων παιδαγωγικών, συνδυάζουμε θεωρία και πρακτικές εμπειρίες σε ένα πραγματικά παγκόσμιο περιβάλλον, επιτρέποντας στους μαθητές μας να βυθιστούν σε βέλτιστες πρακτικές από όλο τον κόσμο.

Ως απόδειξη των υψηλών προτύπων μας, το Asian International College ψηφίστηκε ως το Κορυφαίο 30 «Προτιμώμενα ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα - ΟΛΟΚΛΗΡΩΣ» στις βαθμολογίες και έρευνα της JobsCentral Learning 2012.

Διαπίστευση

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης της Παιδικής Παιδικής Ηλικίας (ECDA) είναι ένας αυτόνομος οργανισμός που εποπτεύεται από κοινού από το Υπουργείο Παιδείας (MOE) και το Υπουργείο Κοινωνικής και Οικογενειακής Ανάπτυξης (MSF) και χρησιμεύει ως ρυθμιστικός και αναπτυξιακός οργανισμός για τον τομέα της πρώιμης παιδικής ηλικίας στη Σιγκαπούρη Το Τα παρακάτω προγράμματα παιδικής ηλικίας παρακάτω είναι διαπιστευμένα από το ECDA:

 • WSQ Ανώτερα Πιστοποιητικά για τη Βρεφική Φροντίδα (Αγγλικά και Κινέζικα)
 • WSQ Advanced Certificates in Early Years (Αγγλικά)
 • Επαγγελματικό Δίπλωμα WSQ στην Παιδική Φροντίδα και Εκπαίδευση (Αγγλικά και Κινέζικα)*
 • WSQ Professional Diploma in Early Childcare Care and Education-Teaching (Αγγλικά και Κινέζικα)

*Το WSQ Professional Diploma in Early Childhood Care and Education (αγγλικά και κινέζικα) είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης.

Όλη η σειρά πιστοποιητικών και διπλωμάτων της WSQ αναπτύσσεται σύμφωνα με το Skills Framework for Early Childhood Care and Education, μια βασική πρωτοβουλία στο πλαίσιο του Skills Future Singapore (SSG) και του Workforce Singapore (WSG). Ένα βασικό χαρακτηριστικό του πλαισίου δεξιοτήτων είναι η αναγνώριση της προηγούμενης μάθησης και των ικανοτήτων που επιτυγχάνονται στην εργασία. Η χρηματοδοτική υποστήριξη θα παρέχεται σε κάθε άτομο (Σιγκαπούρης και δημοσιογράφος) που ενδιαφέρεται να ενταχθεί στον τομέα ECCE, ή επί του παρόντος στον τομέα.

Εμπλουτισμός της μαθησιακής εμπειρίας

Τα προγράμματά μας παρέχονται είτε μέσω προσωπικών μαθημάτων είτε μέσω συνδυασμού και των δύο ή υβριδικών τρόπων για να βελτιωθεί η μαθησιακή εμπειρία των μαθητών.

Οι συνεδρίες των τάξεων προγραμματίζονται σχεδόν σε καθημερινή βάση (ανάλογα με το πρόγραμμα ή την ενότητα) είτε την ημέρα είτε το βράδυ για να ταιριάζουν σε μαθητές από διαφορετικό υπόβαθρο. Αυτές οι συνεδρίες σχεδιάζονται γύρω από διαδραστικές μαθησιακές δραστηριότητες και οι μαθητές αξιολογούνται μέσω μιας ποικιλίας μεθόδων, μεταξύ άλλων, παιχνιδιού ρόλων, παρουσιάσεων, ομαδικών συζητήσεων ή έργων για την επίδειξη της μάθησής τους.

Η αποκλειστική συνεργασία μας με τέσσερις από τις κορυφαίες μάρκες της Σιγκαπούρης στην παιδική ηλικία - Brighton Montessori. Μάθηση όραμα? Odyssey, The Global Preschool; and Pat's Schoolhouse-παρέχει στους μαθητές μας ανεκτίμητη έκθεση στις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου και στις παιδαγωγικές πρωτοπορίες. Για να εμπλουτίσουμε την εμπειρία των μαθητών μας, υποστηρίζουμε τους μαθητές μας με σχετικές θέσεις πρακτικής άσκησης, συμβουλευτική σταδιοδρομίας και θέσεις εργασίας.

Έμφαση στην ποιότητα και την ικανοποίηση των μαθητών

Η μαθησιακή σας επιτυχία και εμπειρία είναι οι προτεραιότητές μας. Προσπαθούμε για συνεχή βελτίωση και αριστεία για να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνετε το καλύτερο από εμάς. Συμμετέχουμε τακτικά στους μαθητές μας για ανατροφοδότηση για να διασφαλίσουμε ότι τα προγράμματά μας παραμένουν επίκαιρα και σχετικά.

Μια εξειδικευμένη ομάδα πλήρους απασχόλησης και συνεργαζόμενων μελών ΔΕΠ με εξαιρετικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο καθώς και εμπεριστατωμένες βιομηχανικές εμπειρίες παραδίδει τα προγράμματά μας. Τα μέλη ΔΕΠ μας ξεπερνούν τη διδασκαλία. λειτουργούν ως προπονητές και μέντορες για να βοηθήσουν τους μαθητές μας να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Δεξιότητες Απασχολησιμότητας

Στην AIC, είμαστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε στην προετοιμασία των αποφοίτων μας για το εργατικό δυναμικό. Οργανώνουμε δραστηριότητες όπως εκθέσεις καριέρας και παρέχουμε υπηρεσίες παραπομπής εργασίας, οι οποίες στοχεύουν να ταιριάξουν τους αποφοίτους με τους υποψήφιους εργοδότες.

Στρατηγική τοποθεσία

Στην AIC, είμαστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε στην προετοιμασία των αποφοίτων μας για το εργατικό δυναμικό. Οργανώνουμε δραστηριότητες όπως εκθέσεις καριέρας και παρέχουμε υπηρεσίες παραπομπής εργασίας, οι οποίες στοχεύουν να ταιριάξουν τους αποφοίτους με τους υποψήφιους εργοδότες.

Τοποθεσίες

 • Singapore

  11, Eunos Road 8, #04-01 Lifelong Learning Institute, , Singapore

 • Singapore

  Singapore, Σινγκαπούρη

  Ερωτήσεις