Keystone logo
ASTI ACADEMY

ASTI ACADEMY

ASTI ACADEMY

Εισαγωγή

Είμαστε γνωστοί για τη μέθοδο διδασκαλίας που έφερε το καλύτερο από τους μαθητές μας μέσω μιας πρακτικής προσέγγισης. Αυτό τους επιτρέπει να εκτίθενται σε καταστάσεις της πραγματικής ζωής δημιουργώντας έτσι μια πιο βιώσιμη καμπύλη μάθησης στην απόκτηση των εκπαιδευτικών τους πιστοποιητικών. ASTI ACADEMY είναι εγκεκριμένο από την Αρχή Γνώσης και Ανθρώπινης Ανάπτυξης (KHDA). Από την ίδρυσή του το 1995, στοχεύουμε συνεχώς στην παραγωγή ποιοτικών μαθημάτων που αποδεικνύονται αποτελεσματικά.

Ποιοι είμαστε?

Η Al Shabaka Technical Institutional Academy ( ASTI ACADEMY ) είναι μια κορυφαία τεχνική ακαδημία ανάμεσα σε 1000 άλλα ινστιτούτα στο Ντουμπάι

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε το κορυφαίο τεχνικό και επαγγελματικό ινστιτούτο στη Μέση Ανατολή.

Προσφέροντας προγράμματα τεχνικής εκπαίδευσης σε παγκόσμια κλίμακα που κυμαίνονται από το επίπεδο 2 (επίπεδα) έως το επίπεδο 6 αντίστοιχα,

Αναγνωρίστηκε από τον

 • QAD (Προσόντα και Βραβεία στο Ντουμπάι)
 • TVET (Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση)
 • KHDA (Αρχή Γνώσης και Ανθρώπινης Ανάπτυξης)
 • Κυβέρνηση του Ντουμπάι

Γιατί να μάθετε με την ASTI ACADEMY ;

 • Ιδρύθηκε για πάνω από 40 χρόνια
 • Πάνω από 10.000 απόφοιτοι
 • Βρίσκεται στην καρδιά του Ντουμπάι
 • Εκπαιδευτικοί παγκόσμιας κλάσης

Το όραμά μας είναι να ενδυναμώσουμε, να εμπνεύσουμε και να μεταμορφώσουμε τις ζωές μέσω ποιοτικής εκπαίδευσης

ASTI ACADEMY οδηγεί μέσω της καινοτομίας επιδιώκοντας την αριστεία και ξεπερνώντας την έλλειψη εξειδικευμένων επιστημόνων, τεχνικών και μηχανικών μέσω αποτελεσματικών μεθόδων διδασκαλίας αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες.

Με τις βασικές μας αξίες, ενθαρρύνουμε ένα ανεξάρτητο περιβάλλον μάθησης που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να ενσωματώνουν την ευθύνη και τη λογοδοσία.

ASTI ACADEMY τολμά να ονειρεύεται θέτοντας διεθνή εκπαιδευτικά πρότυπα για τους μαθητές και τους συναδέλφους μας. Καμία ιδέα δεν είναι πολύ μικρή και συνεχίζουμε να χτίζουμε γέφυρες γνώσης και να ξεπερνάμε τα όρια δημιουργώντας μεγάλα ταλέντα.

Η αποστολή μας είναι να προμηθεύσουμε την περιοχή με μια πλατφόρμα εκμάθησης διεθνών προτύπων

 • Να εκπληρώσει και να αυξήσει την κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη στη Μέση Ανατολή
 • Για την ενίσχυση των τεχνικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων του τρέχοντος διαθέσιμου εργατικού δυναμικού στην περιοχή
 • Να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και να διεξάγει μελέτες και έρευνες σε βιομηχανικούς τομείς
 • Για να βοηθήσουμε το ευρύτερο κοινό να κατανοήσει τις τελευταίες τεχνολογίες που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινή ζωή
 • Να ενδυναμώσουν και να ενθαρρύνουν περισσότερες γυναίκες να εγγραφούν σε τεχνικά και επαγγελματικά μαθήματα που τους επιτρέπουν να αναπτύξουν τις προσωπικές τους δεξιότητες

Στατιστική

 • 10.000+ Απόφοιτοι
 • 30.000+ Προσφορές σταδιοδρομίας
 • 300 εγγεγραμμένοι
 • 22 Εκπαιδευτές
 • 12 Τεχνικά Μαθήματα

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Συνεταιρισμοί

  KDHA - Αρχή Γνώσης και Ανθρώπινης Ανάπτυξης

  ASTI ACADEMY είναι ένα κέντρο εγκεκριμένο από την Αρχή Γνώσης και Ανθρώπινης Ανάπτυξης, το οποίο καθιστά την παράδοση των προσόντων μας πιο αξιόπιστη και πολύτιμη στον εκπαιδευτικό τομέα των ΗΑΕ.

  Η KHDA είναι η ρυθμιστική αρχή της κυβέρνησης του Ντουμπάι που υποστηρίζει τη βελτίωση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και άλλων τομέων ανθρώπινου δυναμικού. Τα προσόντα που παρέχονται από την ASTI ACADEMY έχουν πλήρη άδεια και αναγνωρίζονται από την KHDA.

  ΤΕΚ - Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση

  ASTI ACADEMY είναι εγκεκριμένο κέντρο Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Ενώνοντας τα χέρια με την ΤΕΚ, ASTI ACADEMY προσφέρει επαγγελματικά προγράμματα και κατάρτιση με στόχο να ανταποκρίνεται στα πρότυπα της βάσης γνώσεων και των ικανοτήτων που απαιτούνται από τον επιχειρηματικό κόσμο.

  QAD - Τα προσόντα και τα βραβεία στο Ντουμπάι

  ASTI ACADEMYΤα προσόντα του αναγνωρίζονται επίσης από το τμήμα Qualifications and Awards in Dubai (QAD), το οποίο κάνει τα προσόντα να αναγνωρίζονται από τον κυβερνητικό φορέα.

  NQA - Εθνική Αρχή Προσόντων

  ASTI ACADEMY είναι εγγεγραμμένος πάροχος εκπαίδευσης (RTP) εγκεκριμένος από την Εθνική Αρχή Προσόντων (NQA).

  Η ίδρυση της Εθνικής Αρχής Προσόντων (NQA) είναι μια βασική πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση των δραματικών αλλαγών που σημειώνουν τα ΗΑΕ σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στους τομείς της οικονομίας και της εκπαίδευσης και της κατάρτισης.

  Ofqual - Κανονισμός Γραφείου Προσόντων και Εξετάσεων

  ASTI ACADEMY συνεργάζεται με αναγνωρισμένους φορείς απονομής για να προσφέρει τίτλους σπουδών που έχουν εγκριθεί από την Ofqual (Ηνωμένο Βασίλειο) διασφαλίζοντας ότι τα προσόντα ελέγχονται.

   Τοποθεσίες

   • Dubai

    5th Street,Building #29, , Dubai

   Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις