Keystone logo
© Ajman University
Ajman University

Ajman University

Ajman University

Εισαγωγή

Πανεπιστήμιο Ajman: Κάνοντας τα πράγματα να συμβαίνουν από το 1988

Ιδρύθηκε το 1988 ως το εναρκτήριο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο GCC, το Πανεπιστήμιο Ajman (AU) είναι πρωτοπόρος στην εκπαίδευση στα ΗΑΕ. Η AU αναγνωρίζεται για την ποιοτική της εκπαίδευση, καθώς είναι ένα από τα πρώτα έξι ιδρύματα παγκοσμίως που έλαβαν διαπίστευση από τον Οργανισμό Διασφάλισης Ποιότητας του Ηνωμένου Βασιλείου (QAA). Ξεχωρίζει επίσης ως το πρώτο ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό πανεπιστήμιο στην αραβική περιοχή που έχει διαπιστευθεί από το WASC Senior College and University Commission (WSCUC), που έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ.

Η AU στέκεται περήφανα ως μια παγκόσμια ακαδημαϊκή δύναμη, κατατάσσεται #551 στον κόσμο και αναγνωρίζεται ως ένα από τα 5 κορυφαία πανεπιστήμια στα ΗΑΕ, σύμφωνα με την αξιόλογη κατάταξη QS World University Rankings του 2024. Αυτή η διάκριση μας τοποθετεί ανάμεσα στο κορυφαίο 1,75% των ιδρυμάτων παγκοσμίως.

Η AU κατέχει την 3η θέση παγκοσμίως για τους διεθνείς φοιτητές και την 8η θέση για τα μέλη ΔΕΠ παγκοσμίως, απόδειξη της διεθνούς μας απήχησης. Οι στρατηγικές μας συνεργασίες με κορυφαίους οργανισμούς σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο, μας οδήγησαν στην 279η θέση στη φήμη των εργοδοτών παγκοσμίως.

Η AU προσφέρει 37 προγράμματα διαπιστευμένα από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΑΕ, συμπεριλαμβανομένων 24 προπτυχιακών και 13 μεταπτυχιακών προγραμμάτων, με 2 διδακτορικούς τίτλους, σε 9 κολέγια. Η σχολή του AU είναι ηγέτες στους τομείς τους, συμβάλλοντας στην αυξανόμενη ερευνητική φήμη του πανεπιστημίου. Αυτό οδήγησε σε διεθνή διαπίστευση για έξι προγράμματα AU πρόσφατα.

Στην AU, το σύνθημά μας είναι "Κάντε το να συμβεί", και τηρούμε αυτήν την υπόσχεση κάθε μέρα.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας καλωσορίζουμε στις κοινότητές μας!

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Εισαγωγές

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Αποστολή

  Το Γραφείο Υποτροφιών & Οικονομικής Βοήθειας (OSFA) δεσμεύεται να υποστηρίξει τις στρατηγικές κατευθύνσεις του Πανεπιστημίου στην εστίαση στην πρόσληψη, τη διατήρηση, την αποφοίτηση και την απασχολησιμότητα μέσω της αποτελεσματικής παροχής φοιτητικής βοήθειας και υποτροφιών. Το OSFA βοηθά τους μαθητές στην επιδίωξη των εκπαιδευτικών τους στόχων ενημερώνοντας τους μαθητές, τους γονείς και την κοινότητα σχετικά με τις υποτροφίες, τις εκπτώσεις και την οικονομική βοήθεια (Ταμείο Thamer) AU καθώς και παροχή συμβουλών σχετικά με άλλες εξωτερικές οικονομικές ενισχύσεις.

  Vision

  Το Γραφείο Υποτροφιών & Οικονομικής Βοήθειας (OSFA) θα είναι ένα κορυφαίο γραφείο στο AU όσον αφορά την παροχή ταχύτερων, φιλικότερων και ευκολότερων εμπειριών οικονομικής βοήθειας. Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα φροντίδας και να παρέχουμε πόρους που προσφέρουν σε όλους τους μαθητές την ευκαιρία για εκπαίδευση μέσω μιας διαρκούς δέσμευσης στις αξίες μας: καινοτομία, διαφάνεια και αξιοπρέπεια, καθώς και δημιουργώντας ένα περιβάλλον διαύγειας και εμπιστοσύνης με σεβασμό.

  Υποτροφίες & Εκπτώσεις AU

  1. Αιτήσεων
  2. Όλα τα αιτήματα
  3. Νέο Γραφείο Αιτήσεων Υποτροφιών & Οικονομικής Βοήθειας
  4. (επιλέξτε το ηλεκτρονικό αίτημα)

  General Instructions

  • Τα τέλη εισδοχής, εκπαίδευσης, στέγασης, μεταφοράς, βιβλίων και φοιτητικών υπηρεσιών εξαιρούνται από αυτές τις υποτροφίες και τις εκπτώσεις
  • Οι εκπτώσεις ισχύουν μόνο για τα χειμερινά και εαρινά εξάμηνα. Το θερινό εξάμηνο δεν περιλαμβάνεται
  • Η υποτροφία δεν καλύπτει τυχόν αποτυχημένα, απαγορευμένα, διαλυμένα μαθήματα (μετά την ολοκλήρωση της περιόδου Add & Drop) εντός των απαιτούμενων ωρών πίστωσης του προγράμματος σπουδών.
  • Οι φοιτητές δεν μπορούν να επωφεληθούν ταυτόχρονα από περισσότερες από μία εκπτώσεις. Σε αυτή την περίπτωση, θα ισχύει υψηλότερη έκπτωση.
  • Όλοι οι φοιτητές AU πρέπει να ελέγξουν τον οικονομικό τους λογαριασμό και εάν η έκπτωση που δικαιούνται (σύμφωνα με τους κανόνες και τους κανονισμούς) δεν αναγράφεται στον λογαριασμό τους, καλούνται να υποβάλουν αίτημα έκπτωσης μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικών Αιτήσεων και από:
   • Μέσα Οκτωβρίου – Πρώτο εξάμηνο κάθε ακαδημαϊκού έτους.
   • Τέλη Φεβρουαρίου – Δεύτερο εξάμηνο κάθε ακαδημαϊκού έτους.
   • Λάβετε υπόψη ότι οι αναφερόμενες ημερομηνίες είναι οι προθεσμίες για την αποδοχή οποιασδήποτε αίτησης για χρήση των οφειλόμενων εκπτώσεων. Οι φοιτητές δεν δικαιούνται να διεκδικήσουν έκπτωση μετά τη λήξη της καθορισμένης προθεσμίας.
   • Όλοι οι άλλοι κανονισμοί του πανεπιστημίου ισχύουν για όλους τους φοιτητές.

  Τοποθεσίες

  • Ajman

   346, Ajman, 00000, Ajman

  Ερωτήσεις