Keystone logo
© TESS
The American University of Paris

The American University of Paris

The American University of Paris

Εισαγωγή

Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Παρισιού (AUP)

Σε έναν κόσμο όπου η επιτάχυνση της αλλαγής και οι διαρκώς μεταβαλλόμενες προσωπικές, πολιτιστικές και οικονομικές σχέσεις είναι ο κανόνας, όλοι —τουλάχιστον περιστασιακά— είναι ξένοι.

Ο σημερινός κόσμος απαιτεί την ικανότητά μας να βλέπουμε τον κόσμο όπως τον βλέπει ένα άλλο άτομο, ακόμα κι αν μπορεί να διαφωνούμε με τις ιδέες και τις προοπτικές αυτού του ατόμου. Πρέπει να γνωρίζουμε αρκετά για τον κόσμο και τον εαυτό μας για να λειτουργούμε αποτελεσματικά σε ποικίλα επαγγελματικά και κοινωνικά περιβάλλοντα. Πρέπει να είμαστε άνετα να ζούμε στην άκρη της δικής μας ζώνης άνεσης.

Και μόνο μέσω αυτής της άνεσης—αυτού του αισθήματος του να είμαστε σαν στο σπίτι μας στον κόσμο— μπορούμε να επιδιώξουμε τις δικές μας φιλοδοξίες, να υπερασπιστούμε τους δικούς μας σκοπούς, να προωθήσουμε τις δικές μας ιδέες.

Εκπαίδευση αμερικανικού τύπου σε μια από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου

AUP είναι από μόνο του ένα επιτυχημένο πείραμα στη διεθνή, διεπιστημονική εκπαίδευση. AUP συγκεντρώνει όλα τα καλύτερα στοιχεία του αμερικανικού πανεπιστημιακού μοντέλου—μικρά μαθήματα που βασίζονται σε συζητήσεις. μια σχέση συνεργασίας μεταξύ φοιτητών και καθηγητών· ιδιαίτερη έμφαση στην κριτική σκέψη και στη σαφή επικοινωνία—με τις πολιτιστικές, κοινωνικές και επαγγελματικές ευκαιρίες μιας από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου.

Η δική μας είναι μια ακαδημαϊκή κουλτούρα αφοσίωσης, παγκόσμιας ιθαγένειας και κοινότητας. Η αποστολή και οι αξίες μας αντικατοπτρίζουν αυτό καθώς επιδιώκουμε να καλλιεργήσουμε τόσο στους φοιτητές όσο και στους καθηγητές μια κριτική αίσθηση δέσμευσης σε έναν κόσμο αλληλεξάρτησης.

Μια διεθνής φήμη για την αριστεία

Τα διαπιστευτήρια τουAUPδεν μπορούν να παραπεμφθούν. Είμαστε διαπιστευμένοι από την Ένωση Κολεγίων και Σχολείων Μέσης Πολιτείας. Τα μέλη της σχολής μας προέρχονται από μερικά από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο. Και συμμετέχουμε σε ειδικές ακαδημαϊκές συνεργασίες με τέτοια αναγνωρισμένα ιδρύματα όπως το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, το Université de Paris Sorbonne και το New School της Νέας Υόρκης.

Μάθετε περισσότερα—και ελάτε μαζί μας

Για να μάθετε περισσότερα στοιχεία για το AUP, την ιστορία μας και τα ακαδημαϊκά μας προγράμματα, σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τον ιστότοπό μας και να γνωρίσετε τις συναρπαστικές δυνατότητες που σας περιμένουν όταν γίνετε μέλος της δυναμικής μας διεθνούς κοινότητας στο Παρίσι.

Στατιστική

AUP έχει περισσότερους από 15.000 αποφοίτους σε 141 χώρες, καθιστώντας το δικό μας ένα από τα πιο πραγματικά παγκόσμια δίκτυα αποφοίτων στον κόσμο. Πάνω από το 90 τοις εκατό των μαθητών μας εργάζονται ή φοιτούν σε μεταπτυχιακό σχολείο εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή τους. Και πολλοί έχουν προχωρήσει σε ηγετικές θέσεις σε ιδρύματα τόσο διαφορετικά όπως η Commercial Bank of Kuwait, η BASF στη Γερμανία, το Ινστιτούτο Jane Goodall στην Τανζανία, η Google στη Γαλλία, το Κόμμα του Κέντρου της Σουηδίας και το Υπουργείο Ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών.

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Η πανεπιστημιούπολη μας στο 7ο διαμέρισμα του Παρισιού προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε μερικά από τα πιο διάσημα ορόσημα της πόλης, όπως ο Πύργος του Άιφελ και το Μουσείο Ορσέ. Καθώς περπατάτε ανάμεσα στα μαθήματα σε ένα από τα επτά πρόσφατα ανακαινισμένα κτίριά μας, θα ανακαλύψετε μια ζωντανή παριζιάνικη γειτονιά γεμάτη αρτοποιεία, καταστήματα και καφέ. Η εμβάπτισή σας στην τοπική κοινωνία θα παίξει ζωτικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη.

   Τοποθεσίες

   • Paris

    5 boulevard de La Tour-Maubourg

   Ερωτήσεις