Keystone logo
Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Εισαγωγή

Ιστορία του Αζερμπαϊτζάν Αρχιτεκτονικής και το Πανεπιστήμιο Κατασκευή χρονολογείται από την ίδρυση της Σχολής Δημοκρατίας Πολιτικών Μηχανικών στα 20-ες του περασμένου αιώνα.

Το 1975 εξέδωσε ένα διάταγμα για την ίδρυση του Αζερμπαϊτζάν Ινστιτούτο Πολιτικών Μηχανικών. Το 1992 Ινστιτούτο λάβει το καθεστώς του πανεπιστημίου και μετονομάστηκε το Αζερμπαϊτζάν Αρχιτεκτονικής και το Πανεπιστήμιο κατασκευής.

στόχος πανεπιστημίου μας - εκπαίδευση των αρμοδίων, προσόντα και αυτοπεποίθηση επαγγελματίες έτοιμοι να ανταγωνιστούν στον τομέα τους.

τη στιγμή AzUAC - Είναι ένα επιστημονικό και εκπαιδευτικό συγκρότημα, το οποίο περιλαμβάνει μια ποικιλία προγραμμάτων κατάρτισης. Υπάρχουν λειτουργούν λύκειο με τη φυσική και τα μαθηματικά, College Πολιτικών Μηχανικών, καθώς και 7 μεγάλες σχολές του Πανεπιστημίου: την αρχιτεκτονική των συστημάτων, κτίριο, κατασκευή, την τεχνολογία, την υδροδότηση και την επικοινωνία, τις μεταφορές, την οικονομία, τις κατασκευές, μηχανική και τεχνολογία των πληροφοριών, καθώς και σχολές κατάρτισης και εκπαίδευσης για τους ξένους πολίτες.

Στο σύστημα του Πανεπιστημίου της 2-στάδιο της εκπαίδευσης (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών), σε πολλές ειδικότητες λαμβάνει το διδακτορικό πρόγραμμα, υπάρχουν πρόσθετες μορφές εκπαίδευσης (προχωρημένα μαθήματα κατάρτισης, μαθήματα γλωσσών και πληροφορικής) για τους δημοσίους υπαλλήλους, τους επαγγελματίες και όλους εκείνους που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα δεύτερο πτυχίο. Εκπαίδευση διεξάγεται στο Αζερμπαϊτζάν, ρωσική και αγγλική γλώσσα (στην αρχιτεκτονική τομέα και των κατασκευών).

Συνολικά, το πανεπιστήμιο έχει μεταπτυχιακό πάνω από 6.500 φοιτητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές και εκπαιδευόμενους, καθώς και τους αλλοδαπούς. Οι απόφοιτοί μας εργάζονται σε σχεδόν 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Οι παρακάτω περιοχών που χαρακτηρίζονται ως τους κύριους στόχους της ανάπτυξης:

συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα με τα διεθνή πρότυπα? τη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης μέσω της χρήσης των νέων τεχνολογιών πληροφορικής? συμμετοχή σε διεθνή προγράμματα και έργα που στοχεύουν στην κινητικότητα των σπουδαστών και του διδακτικού προσωπικού? επέκταση του αριθμού των βάσεων παραγωγής για την άσκηση των φοιτητών, τόσο στη δημοκρατία και στο εξωτερικό? βελτίωση της επιστημονικής, διοικητικής μέριμνας και βάσης πληροφοριών.

AzUAC βρίσκεται σε μια έκταση 5,5 εκταρίων, υπάρχουν τέσσερα ακαδημαϊκά κτίρια, το κτίριο Λύκειο, ένα αθλητικό κέντρο, ξενώνα, τραπεζαρία, μερικά καφενεία. Υπάρχει μια πανεπιστημιούπολη που φιλοξενεί ένα από τα πέντε κατοικιών και εκπαιδευτικών κτιρίων.

Το Πανεπιστήμιο έχει μια βασική βιβλιοθήκη με ένα ταμείο περισσότερα από 460.000 βιβλία, περιοδικά, συλλογές των περιλήψεων. Σχεδιασμένο σκάκι club, αθλητικά σωματεία, δημιουργικές ερασιτεχνικές ομάδες, λαϊκά όργανα σύνολο, KVN (KVN), η πνευματική λέσχη νεολαίας "Συζήτηση". Και φιλοξενεί εκθέσεις των δημιουργικών έργων των μαθητών στον εκθεσιακό χώρο.

Το 2014, το Πανεπιστήμιο έχει περάσει το κράτος διαπίστευσης.

προπαρασκευαστική Σχολή

Προπαρασκευαστική σχολή για τους ξένους πολίτες του Αζερμπαϊτζάν Πανεπιστήμιο Αρχιτεκτονικής και Κατασκευής (Az.UAS) ως ξεχωριστή μονάδα ιδρύθηκε με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας το 1984 και είναι το Εκπαιδευτικό Κέντρο της προ-πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών για τις σχολές είχαν εκπαιδευτεί και έλαβαν πιστοποιητικά πάνω από 3.000 ξένοι υπήκοοι από σχεδόν 60 χώρες του κόσμου: την Ευρώπη και την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τη Λατινική Αμερική, την Ασία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών.

Η σχολή αποτελείται από το Τμήμα του Αζερμπαϊτζάν, ρωσική γλώσσα και τεχνικών κλάδων Τμήματος (DTD). Σήμερα το προσωπικό του τμήματος - είναι εξαιρετικά Μεθοδιστές, έμπειρους καθηγητές με πολύχρονη εμπειρία σε ένα ξένο κοινό.

Η σχολή επαγγελματικά κατευθύνεται κατάρτισης για τα ακόλουθα προφίλ: Αρχιτεκτονικές υπηρεσίες, υπηρεσίες μηχανικού και κατασκευών, οικονομικές, ιατρικές και βιολογικές και ανθρωπιστική ανάλογα με ανάλογα με την ειδικότητα (περιοχές κατάρτισης) ότι οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να πάρει. Εκπαίδευση διεξάγεται στο PF στο Αζερμπαϊτζάν, ρωσική και αγγλική γλώσσα με τις τελευταίες μεθόδους διδασκαλίας και την επιλογή των συγγραμμάτων και εκπαιδευτικό υλικό. Στα προπαρασκευαστικά μαθήματα λειτουργίας της σχολής γλωσσών στο Αζερμπαϊτζάν, ρωσική και αγγλική γλώσσα. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης κατά την προπαρασκευαστική σχολή ξένων φοιτητών λάβουν ένα πιστοποιητικό κατάσταση (βεβαίωση) με την ολοκλήρωση των FS με το δικαίωμα να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην επιλεγμένη ειδικότητα Az.UAS, καθώς και σε άλλα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα του Αζερμπαϊτζάν.

Προπαρασκευαστική Σχολή Az.ASU έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με τα προπαρασκευαστικά τμήματα των πανεπιστημίων "Άγκυρα", "Γκάζι", με "την τουρκική κέντρο της μάθησης" στην Τουρκία, με την προπαρασκευαστική σχολή του Πανεπιστημίου του Ταμπρίζ στο Ιράν, Οδική Πανεπιστήμιο της Μόσχας, Moscow State University (MSU), Ρωσικά Πανεπιστήμιο Φιλίας των λαών (PFUR) στη Ρωσία.

Τοποθεσίες

  • Baku

    A. Sultanova 11, AZ-1073, Baku

    Ερωτήσεις