Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Ball State University

Ball State University

Ball State University

Εισαγωγή

Ενισχύουμε την πνευματική περιέργεια. Πνευσμένοι και παρακινημένοι, μαθαίνουμε, μεγαλώνουμε και φεύγουμε. Η σχολή και το προσωπικό μας - όλοι στην κοινότητά μας - αντιμετωπίζουν τους μαθητές ως συνεργάτες, από την πρώτη μέρα. Σε αίθουσες διδασκαλίας και εργαστήρια, στα αθλητικά πεδία, σε συναρπαστικά προγράμματα μάθησης εκτός πανεπιστημιούπολης - με ευελιξία και επιμονή - οι Καρδινάλιοι πετούν. Είμαστε στηριγμένοι στις αξίες μας, ανυψώνονται από τις γνώσεις μας και πηγαίνουμε με αυτοπεποίθηση προς τα πάνω προς ολοένα και μεγαλύτερες ευκαιρίες. Η δική μας είναι μια απλή υπόσχεση: να προκαλέσουμε ο ένας τον άλλον για να υπερέχει.

Και με ευγένεια ως οδηγό μας - Πετάμε.

Συμμετέχουμε στους μαθητές σε εκπαιδευτικές, ερευνητικές και δημιουργικές προσπάθειες που δίνουν τη δυνατότητα στους αποφοίτους μας να έχουν ικανοποιητική σταδιοδρομία και ουσιαστικές ζωές εμπλουτισμένες από τη δια βίου μάθηση και υπηρεσίες, ενώ ενισχύουμε την οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική ζωτικότητα της κοινότητάς μας, της πολιτείας μας και του κόσμου μας .

Περήφανο παρελθόν

Η ακλόνητη πίστη του Ball State σε μια εκπαίδευση που βασίζεται στη δημιουργικότητα, τις αξίες και την πνευματική περιέργεια ξεκίνησε στα τέλη του 19ου αιώνα, όταν οι επιχειρηματικοί ηγέτες του Muncie οραματίστηκαν ένα τοπικό κολέγιο για να ενισχύσουν την ανάπτυξη της πόλης.

Μεταξύ των οραματιστών ήταν οι πέντε Ball Brothers - Lucius, William, Edmund, Frank και George - βιομηχανικοί και φιλάνθρωποι που μετακόμισαν από τη Νέα Υόρκη στο Muncie και ήθελαν να επεκτείνουν την επιχείρησή τους σε γυάλινα δοχεία.

Ένα μικρό, ιδιωτικό σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτικών άνοιξε το 1899. Μετά την αποτυχία των προσπαθειών της κοινότητας να διατηρήσει το κολέγιο, οι αδελφοί Ball αγόρασαν τη γη και τα κτίρια του αδύναμου ιδρύματος και τα δώρισαν στο κράτος της Ιντιάνα. Αυτό το δώρο έγινε το Indiana State Normal School Eastern Division, το οποίο άνοιξε το 1918 για να καλύψει την ανάγκη της Ιντιάνα για περισσότερους και καλύτερους δασκάλους.

Σε αναγνώριση της γενναιοδωρίας της οικογένειας Ball, η Γενική Συνέλευση της Ιντιάνα άλλαξε το όνομα του σχολείου σε Ball Teachers College το 1922 και στη συνέχεια Ball State Teacher College το 1929.

Μέχρι τη δεκαετία του 1960, το περιφερειακό κολέγιο δασκάλων είχε αρχίσει να προσελκύει καθηγητές έξω από το Midwest, και οι μαθητές αναζήτησαν μεγάλες εταιρείες σε τομείς όπως οι επιχειρήσεις, η αρχιτεκτονική και άλλοι αναδυόμενοι κλάδοι. Η εγγραφή και η χρηματοδότηση αυξήθηκαν με τις εθνικές τάσεις και προστέθηκαν νέες διευκολύνσεις και προσφορές πτυχίου.

Το 1965, η Γενική Συνέλευση της Ιντιάνα μετονόμασε το κολέγιο Ball State University , αναγνωρίζοντας τη φαινομενική ανάπτυξή της στην εγγραφή και τις εγκαταστάσεις, την ποικιλία και την ποιότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και υπηρεσιών της, και την πρόβλεψη του ευρύτερου ρόλου που θα διαδραματίσει στο μέλλον της πολιτείας.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

  • Muncie

    W University Ave,2000, 47306, Muncie

    Ερωτήσεις