Keystone logo
Barcelona Culinary HUB

Barcelona Culinary HUB

Barcelona Culinary HUB

Εισαγωγή

Ο κόσμος της γαστρονομίας έχει αλλάξει, και ο τρόπος με τον οποίο τον μελετά

Το Barcelona Culinary HUB είναι η Ανώτατη Σχολή Γαστρονομίας με έμφαση στη διαχείριση και το επιχειρηματικό όραμα που εφαρμόζεται στα εστιατόρια.

Ο κύριος στόχος είναι να μετατραπούν οι μαθητές σε σπουδαίους επαγγελματίες στους τομείς της διαχείρισης, της τεχνικής και της παραγωγής στον τομέα της γαστρονομίας, των εστιατορίων και των τροφίμων, συνδυάζοντας τις μαγειρικές δεξιότητες με το επιχειρηματικό όραμα.

Οι πυλώνες του σχολείου βασίζονται στην καινοτομία, τη γαστρονομική εκπαίδευση και έρευνα, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα.

Είμαστε ο σύνδεσμος μεταξύ γαστρονομίας και διαχείρισης.

Barcelona Culinary HUB είναι η γαστρονομική σχολή με έδρα τη Βαρκελώνη. Με καινοτόμο πνεύμα και με βάση τις τελευταίες τάσεις, η σχολή δημιουργήθηκε για να προσθέσει αξία στον γαστρονομικό κόσμο, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι επαγγελματίες ή/και οι μελλοντικοί επαγγελματίες αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις για τη διαχείριση και την επιτυχία σε αυτόν τον εξαιρετικά ανταγωνιστικό τομέα.

Το BCH έχει δεσμευτεί σε ένα ποιοτικό ακαδημαϊκό μοντέλο, βασισμένο στη μεθοδολογία «μάθηση μέσω πράξης». Αυτή η μεθοδολογία προσφέρει στον σπουδαστή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγοράς από μια προοπτική καινοτομίας και συνεχούς βελτίωσης.

Η καταγωγή μας

Η BCH γεννήθηκε στη Βαρκελώνη, έναν από τους γαστρονομικούς προορισμούς με την καλύτερη βαθμολογία. Το σχολείο ακολουθεί τις κατευθυντήριες γραμμές που σηματοδοτούν αυτή την πόλη: πολυφωνία, πρωτοπορία και καινοτομία. Είναι η γενέτειρα σπουδαίων δημιουργών μαγειρικής και διάσημων εστιατορίων που έχουν βραβευτεί με αστέρια Michelin ή Repsol Suns.

Από την άλλη, η Βαρκελώνη είναι μια από τις σημαντικότερες πρωτεύουσες της Μεσογείου, γι' αυτό και τα προϊόντα και η γαστρονομία της παρέχουν μια υγιεινή διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής που αντικατοπτρίζεται στο πνεύμα και την ουσία του Barcelona Culinary HUB .

Γιατί να σπουδάσω στη Βαρκελώνη;

Η Βαρκελώνη είναι μια κοσμοπολίτικη, avant-garde και ζωντανή πόλη που χαρακτηρίζεται από την ένωση μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας. Η πόλη της Βαρκελώνης προσφέρει ατελείωτα σχέδια αναψυχής, μοναδική γαστρονομία, αρχιτεκτονική αναγνωρισμένη σε όλο τον κόσμο, τέχνη, θαλάσσια και ορεινά τοπία, τοπική και διεθνή ατμόσφαιρα και μια μοναδική ουσία που την κάνει ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζεις. Η Βαρκελώνη είναι το λίκνο αμέτρητων καλλιτεχνών από όλους τους τομείς, όπου παρασκευάζεται η δημιουργικότητα, η έμπνευση, η καινοτομία και το κίνητρο για προσθήκη αξίας στον κόσμο. Ελάτε να το ανακαλύψετε!

Planet Training και Πανεπιστήμια

Barcelona Culinary HUB αποτελεί μέρος του Planeta Formación y Universidades, του διεθνούς δικτύου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Grupo Planeta. Διαθέτει είκοσι δύο εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ισπανία, την Ανδόρα, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Βόρεια Αφρική, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κολομβία. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 100.000 φοιτητές από 114 διαφορετικές εθνικότητες εκπαιδεύονται μέσω των σχολών επιχειρήσεων, των πανεπιστημίων, των εξειδικευμένων κολεγίων και των κέντρων επαγγελματικής κατάρτισης.

Γιατί να σπουδάσω στο BCH;

 • Διεθνής και Επαγγελματική Αναγνώριση
 • Βαρκελώνη, πόλη προέλευσης
 • Σημείο σύνδεσης κουζίνας και διαχείρισης
 • Global Vision
 • Διεθνές δίκτυο επαφών
 • Συνεργασία με εταιρείες του κλάδου

Με πάθος, για να σας βοηθήσει στο σχέδιο καριέρας που θέλετε

Μεταπτυχιακό στη Δια Βίου Εκπαίδευση

Μια πανεπιστημιακή προσφορά κατάρτισης προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κλάδου. Εκπαιδεύσεις με μεγάλη έμφαση στο management και τις διαφορετικές διαδικασίες του, χωρίς να αφήνουμε στην άκρη τη δημιουργικότητα, την avant-garde κουζίνα και τις τελευταίες τεχνικές. Μια ολοκληρωμένη ιδέα εκπαίδευσης, όπου μπορείτε να βελτιώσετε τις τεχνικές διαχείρισης και τις δεξιότητες επικοινωνίας.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Πανεπιστημιούπολη με επίκεντρο τη βιομηχανία

Επίσης, ευθυγραμμισμένο με την εκπαιδευτική αξία και τη μεθοδολογία μας, αντικατοπτρίζοντας έναν ειδικό χώρο για την πρακτική της μαγειρικής τεχνικής και προϊόντος που παρέχει στους μαθητές μας τη δυνατότητα να πειραματιστούν με διαφορετικές μεθόδους μαγειρέματος και εξυπηρέτησης φαγητού.

Η πανεπιστημιούπολη ευθυγραμμίζεται με την αποστολή, το όραμα και τις αξίες μας, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η ισχυρή δέσμευσή μας για το περιβάλλον, την οικολογία και την ανάπτυξη του τοπικού οικοσυστήματος. Εστιάζοντας στην εκπαιδευτική αξία και τη μεθοδολογία μας, προσφέρουμε έναν χώρο αφιερωμένο στη γαστρονομική έρευνα (Gastro LAB), στην ανάπτυξη και σχεδιασμό τροφίμων (FOOD R&D) και στην εξάσκηση στη μαγειρική τεχνική και προϊόντα μέσα από πρακτικές αίθουσες διδασκαλίας αφιερωμένες σε κάθε ένα από τους τομείς της μαγειρικής. Παρέχοντας στους μαθητές μας την ευκαιρία να δημιουργήσουν καινοτόμο αντίκτυπο στον τομέα μέσω πειραματισμού με διαφορετικές μεθόδους μαγειρέματος και εξυπηρέτησης φαγητού.

 • Περισσότερα από 4.000 m2 Gastronomic Hub
 • Λιγότερο από 20 λεπτά από το κέντρο της Βαρκελώνης
 • Χώροι που δημιουργήθηκαν για ενεργητική μάθηση
 • Κέντρο Ερευνών Μαγειρικής + Εργαστήριο Gastro

Προσωπικά προγράμματα Bch στη Βαρκελώνη

Στο HUB προσφέρουμε μαθήματα πρόσωπο με πρόσωπο στη Βαρκελώνη που έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία μάθησης στον κόσμο της μαγειρικής και της γαστρονομίας.

Τα προγράμματα γαστρονομίας μας θα σας επιτρέψουν να αναπτύξετε πρακτικές μαγειρικές δεξιότητες, να μάθετε προηγμένες μαγειρικές τεχνικές και να ανακαλύψετε τα μυστικά της τοπικής και διεθνούς γαστρονομίας. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με άλλους μαθητές και να εργαστείτε σε συναρπαστικά γαστρονομικά έργα.

Τα προσωπικά μας μαθήματα γαστρονομίας έχουν σχεδιαστεί για άτομα όλων των ηλικιών και επιπέδων μαγειρικής εμπειρίας. Έχουμε μια ομάδα ειδικών στη γαστρονομία και τη μαγειρική, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή.

  Τοποθεσίες

  • L'Hospitalet de Llobregat

   Avinguda de la Granvia de l’Hospitalet, 153, 08908, L'Hospitalet de Llobregat

   • L'Hospitalet de Llobregat

    Avinguda de la Granvia de l’Hospitalet, 153, 08908, L'Hospitalet de Llobregat

    Ερωτήσεις