PhDLawBachelorMBAHealthcareCoursesOnlineMaster
Keystone logo
Basque Culinary Center Μεταπτυχιακό στη Ζύμωση Τροφίμων
Basque Culinary Center

Μεταπτυχιακό στη Ζύμωση Τροφίμων

San Sebastián, Ισπανία

9 Months

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

15 Sep 2025

Oct 2025

EUR 10.794 / per year *

Στην Πανεπιστημιούπολη

* για το πρώτο έτος | 3.558 € για δεύτερο έτος

Εισαγωγή

Επαναπροσδιορίστε τη βιομηχανία τροφίμων με προηγμένες γνώσεις στη ζύμωση, την επιστήμη και τη βιωσιμότητα.

Το Μεταπτυχιακό στη Ζύμωση Τροφίμων , μοναδικό στην παγκόσμια προσέγγισή του, ενσωματώνει μικροβιολογία, ενζυμολογία, βιοτεχνολογία, γαστρονομία, ανθρωπολογία και κοινωνιολογία, εκπαιδεύει επαγγελματίες να καινοτομούν στη δημιουργία, ανάπτυξη και ανάλυση των ζυμωμένων τροφίμων από κοινωνική άποψη, επιστημονική και επιστημονική άποψη.

Πάνω από 90 ECTS (1,5 έτος) , θα συνδυάσετε τη θεωρητική μάθηση με την εφαρμοσμένη πρακτική, κατέχοντας επιστημονικά εργαλεία, μαγειρικές τεχνικές και μεθοδολογίες αιχμής . Από το σχεδιασμό διαδικασιών ζύμωσης έως την ανάπτυξη βιώσιμων και καινοτόμων προϊόντων διατροφής , θα αναλύσετε αισθητηριακές, διατροφικές και πολιτιστικές πτυχές, γεφυρώνοντας την παράδοση με τη σύγχρονη βιωσιμότητα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εργαστήρια ανάλυσης δεδομένων, εργαστηριακή έρευνα και επισκέψεις σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου , παρέχοντας πρακτική εμπειρία σε πραγματικές προκλήσεις. Θα αναπτύξετε διεπιστημονικά έργα σε συνεργασία με διεθνή ιδρύματα , όπως το Πολιτειακό Πολυτεχνείο της Καλιφόρνια, το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, το Πανεπιστήμιο του Άαρχους και άλλα.

Μια διακεκριμένη σχολή ειδικών στη ζύμωση, καινοτόμοι σεφ και επιστήμονες βιοτεχνολογίας θα σας καθοδηγήσουν σε όλο το πρόγραμμα.

Αυτό το μεταπτυχιακό σάς προετοιμάζει για βασικούς ρόλους όπως προγραμματιστής προϊόντων που έχουν υποστεί ζύμωση, σύμβουλος βιοτεχνολογίας τροφίμων ή ερευνητής στην ποιότητα και την καινοτομία τροφίμων . Θα συμβάλετε στην ανάπτυξη μοναδικών, υψηλής ποιότητας τροφίμων που σέβονται την παράδοση, ενώ παράλληλα θα πρωτοπορήσετε βιώσιμες διαδικασίες που θα επαναπροσδιορίσουν τη βιομηχανία τροφίμων .

Πρακτικές πληροφορίες

  • Ημερομηνία έναρξης: Οκτώβριος 2025
  • Προθεσμία Εγγραφών: 15 Σεπτεμβρίου 2025
  • Γλώσσα: Αγγλικά
  • Διάρκεια: 90 ECTS
  • 20 διαθέσιμοι κουλοχέρηδες
  • Μάθηση με βάση την Πανεπιστημιούπολη
  • Τοποθεσία: GOe Gastronomy Open Ecosystem
  • Ακαδημαϊκή περίοδος:
  • Πρώτο έτος: από τον Οκτώβριο του 2025 έως τον Ιούνιο του 2026
  • Δεύτερο Έτος: από τον Σεπτέμβριο του 2026 έως τον Ιανουάριο του 2027
  • Διαδρομή για διδακτορικό
  • Τύπος πτυχίου: Επίσημο πτυχίο από το Mondragon Unibertsitatea, που προσφέρεται από τη Σχολή Γαστρονομικών Επιστημών – Basque Culinary Center
  • Πτυχίο: Μεταπτυχιακό στη Ζύμωση Τροφίμων

Ευκαιρίες καριέρας

Αποτέλεσμα προγράμματος

Ιδανικοί μαθητές

Εισαγωγές

Διδακτέα ύλη

Δίδακτρα προγράμματος

Παράδοση προγραμμάτων

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις