Keystone logo
Bologna Business School

Bologna Business School

Bologna Business School

Εισαγωγή

BBS" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/38/38186_Screen_Shot_2017-01-19_at_5.30.49_PM.png" alt="BBS" />

alt = "Το BBS (περίπου το 2000) είναι η σχολή επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Μπολόνια (περίπου 1088 μ.Χ.). alt =" Η BBS κατατάσσεται μεταξύ των πιο καινοτόμων σχολών επιχειρήσεων στην Ευρώπη και είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ιδρύματα στην Ιταλία. Η διεπιστημονική προοπτική, η ολοκλήρωση της βιομηχανίας και η διεθνοποίηση είναι οι βασικοί πυλώνες της φιλοσοφίας του σχολείου, η οποία στοχεύει στην παροχή στους μαθητές των κατάλληλων δεξιοτήτων, προκειμένου να αντιμετωπίσουν ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και σύνθετο οικονομικό τοπίο με αυτοπεποίθηση, γνώση και κίνητρο για επιτυχία.

Η έδρα της Bologna Business School βρίσκεται στη Villa Guastavillani, ένα αναγεννησιακό κτήριο του 16ου αιώνα που βρίσκεται στους λόφους της Μπολόνια, λιγότερο από δέκα λεπτά από το κέντρο της πόλης. Εδώ η ιστορία, η τεχνολογία και η παράδοση ζουν μαζί σε ένα όμορφο και φυσικό πλαίσιο. Η Μπολόνια είναι μια ζωντανή πόλη που βρίσκεται στην καρδιά της Ιταλίας - 30 λεπτά από τη Φλωρεντία, μία ώρα από το Μιλάνο, δύο ώρες από τη Ρώμη και τη Βενετία - στην Εμίλια-Ρομάνια, μια από τις πλουσιότερες περιοχές της Ευρώπης.

BBS

alt = "Το BBS προσφέρει ακαδημαϊκή και" πραγματικό κόσμο "εκπαιδευτική εμπειρία 360 °, συμπεριλαμβανομένων μεταπτυχιακών τίτλων πλήρους απασχόλησης (στα Αγγλικά και Ιταλικά), καθώς και μεταπτυχιακοί μερικής απασχόλησης και βραχυπρόθεσμα προγράμματα για στελέχη και επαγγελματίες. Η Σχολή συνεργάζεται με τη βιομηχανία - κορυφαίες εταιρείες, παρέχοντάς τους εξαιρετικούς διευθυντές και υψηλής ποιότητας και εξατομικευμένα προγράμματα. Τα ζητήματα των μεσαίων εταιρειών και των βιομηχανιών «Made in Italy» δίδονται ιδιαίτερη προσοχή μέσω ερευνητικών και επικεντρωμένων έργων.

BBS

Το alt = "Η κοινότητα BBS είναι μια οικογένεια που αποτελείται από φοιτητές, αποφοίτους, σχολές, διευθυντές και ένα εκτεταμένο επιχειρηματικό δίκτυο με περισσότερες από 500 εθνικές και διεθνείς εταιρείες. Οι μαθητές, περισσότεροι από 600 κάθε χρόνο, προέρχονται από όλο τον κόσμο και από διαφορετικούς ακαδημαϊκούς και επαγγελματικό υπόβαθρο. alt = "Η Σχολή BBS περιλαμβάνει περισσότερους από 300 εθνικούς και διεθνείς ομιλητές, ακαδημαϊκούς καθώς και στελέχη και συμβούλους.

Στατιστική

Με μια ματιά

50+

Προγράμματα

1600+

Μαθητές κάθε χρόνο

250+

Μέλη ΔΕΠ

9400+

Απόφοιτοι που προέρχονται από

103

Χώρες σε όλο τον κόσμο

500+

Εταιρείες στο δίκτυό μας

17

Διεθνείς Συνεργάτες

 

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Μια αναπτυσσόμενη πανεπιστημιούπολη, τρεις τοποθεσίες για εμπειρία

  Τρεις τοποθεσίες, τρία μέρη όπου η BBS εργάζεται για να οικοδομήσει το μέλλον, μαζί με το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, τις επιχειρήσεις και, φυσικά, την Κοινότητά μας. BBS καλωσορίζει με περηφάνια τους αποφοίτους, τους φοιτητές, το προσωπικό και τους επισκέπτες πίσω στη Villa Guastavillani, στο Trade Fair Center και σύντομα στη νέα Πανεπιστημιούπολη απέναντι από τη Βίλα.

  Η πρώτη προσωπική συνάντηση του προσωπικού του Bologna Business School ήταν μια ευκαιρία να υπενθυμίσουμε την αξία και τη σημασία της συνεργασίας με το μέλλον και για το μέλλον . Το μέλλον των ανθρώπων, πρωτίστως, της έρευνας και της εκπαίδευσης, χωρίς αμφιβολία, αλλά και των τόπων και αυτού που αντιπροσωπεύουν.

  Στα μέρη όπου ζει BBS , το παρελθόν και το παρόν συναντιούνται και ατενίζουν ένα μέλλον που ξέρει πώς να εκμεταλλεύεται νέες ευκαιρίες σε κάθε πρόκληση . Το παρελθόν και το παρόν συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια ενέργεια που πάλλεται μέσα από τους διαδρόμους και τις αίθουσες της ιστορικής Villa Guastavillani . Ένα κτίριο μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας, σύμβολο όχι μόνο του BBS αλλά και της πόλης της Μπολόνια και όλων όσων έχουν την ευκαιρία να εκτιμήσουν την ομορφιά της, η υπέροχη αναγεννησιακή βίλα είναι η έδρα της πανεπιστημιούπολης BBS . Χάρη στις προσεκτικές εργασίες αποκατάστασης που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια στις αρχές της δεκαετίας του 2000, εξακολουθεί να έχει υπέροχες τοιχογραφίες μέσα στις τάξεις και μια ολόκληρη αίθουσα στο στυλ των «Αναγεννησιακών σπηλιών». Το εξωτερικό είναι επίσης εντυπωσιακό, χάρη στους κήπους με το σιντριβάνι τους και το μεγάλο πάρκο που περιβάλλει τη βίλα. Η πανδημία μας προκάλεσε όχι μόνο να επιταχύνουμε έναν τεχνολογικό μετασχηματισμό που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στην ιστορική πανεπιστημιούπολη, η οποία διαθέτει αίθουσες διδασκαλίας και εργαστήρια εξοπλισμένα με τεχνολογικά εργαλεία αιχμής, αλλά και να εμπλακούμε στην αναζήτηση νέων χώρων και νέων λύσεων .

  Η τοποθεσία της BBS στο Εμπορικό Εκθεσιακό Κέντρο της Μπολόνια ήταν μια πραγματική δοκιμασία ανταπόκρισης στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της καθημερινής ζωής στο Σχολείο. Χάρη στους υπερτεχνολογικούς χώρους της νέας Αίθουσας, μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε όλα τα μαθήματα αυτοπροσώπως με απόλυτη ασφάλεια και σύμφωνα με τους κανονισμούς που θεσπίζονται κατά καιρούς κατά τις διάφορες φάσεις της πανδημίας. Πράγματι, το έργο πηγάζει από την πεποίθηση ότι η φυσική παρουσία και οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων αποτελούν κεντρικό συστατικό της μάθησης. Αυτός ο χώρος περιλαμβάνει 8 αίθουσες διδασκαλίας που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 370 μαθητές , καθώς και 11 αίθουσες επισκέψεων και χώρους για το προσωπικό και το διδακτικό προσωπικό, όλα σε μια περιοχή που μπορεί κανονικά να φιλοξενήσει έως και 6.000 άτομα. Η κοινή χρήση και η κοινωνικοποίηση εντός της τάξης επιτρέπονται μέσω μιας ευρείας ημικυκλικής διάταξης και η καρδιά της Αίθουσας έχει συλληφθεί ως μια μεγάλη αρένα που θυμίζει μια ιταλική πλατεία της πόλης, ένα παραδοσιακό μέρος συνάντησης.

  Ακριβώς απέναντι από τη Villa Guastavillani θα ανεγερθεί η νέα Πανεπιστημιούπολη , επεκτείνοντας την υπάρχουσα για να καλύψει αποτελεσματικά την αυξανόμενη ζήτηση από εταιρείες και φοιτητές. Η νέα πανεπιστημιούπολη είναι έργο του Mario Cucinella , ενός Ιταλού αρχιτέκτονα διεθνούς φήμης για την εστίασή του στη βιωσιμότητα. Και έτσι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον όχι μόνο συναντιούνται, αλλά αρχίζουν να συγχωνεύονται για να δημιουργήσουν ένα έργο που στοχεύει πάντα στην καινοτομία, ενώ συνεχίζει να βελτιώνει τη μοναδική ιστορία που το χαρακτηρίζει.

   Διαπιστεύσεις

   Διαπιστευμένο από EFMD Equis

   Τοποθεσίες

   • Bologna

    Villa Guastavillani - Via degli Scalini, 18

   Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις