Keystone logo
Berklee College of Music - Campus Valencia

Berklee College of Music - Campus Valencia

Berklee College of Music - Campus Valencia

Εισαγωγή

Το Berklee είναι το εξέχον ινστιτούτο σύγχρονης μουσικής και παραστατικών τεχνών, που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στις πανεπιστημιουπόλεις του στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης και στη Βαλένθια της Ισπανίας και μέσω του βραβευμένου προγράμματος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης Berklee Online.

Αφιερωμένο στην καλλιέργεια του δημιουργικού και δυναμικού σταδιοδρομίας των πιο εμπνευσμένων καλλιτεχνών του κόσμου, η δέσμευση του Berklee στην εκπαίδευση των τεχνών αντικατοπτρίζεται στο έργο των φοιτητών, της σχολής και των αποφοίτων του - εκατοντάδες από τους οποίους έχουν αναγνωριστεί με τα βραβεία Grammy, Tony, Oscar και Emmy .

Στο Berklee College of Music και στο Boston Conservatory στο Berklee, οι μαθητές εξερευνούν διεπιστημονικές προσεγγίσεις στη μουσική, τον χορό, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τις επιχειρήσεις, την υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση, την τεχνολογία και πολλά άλλα. Με φοιτητές και αποφοίτους από περισσότερα από 100 έθνη και εκπαιδευτικούς εταίρους σε όλο τον κόσμο, σφυρηλατούμε νέες συνδέσεις μεταξύ των μορφών τέχνης, των μουσικών παραδόσεων και των τεχνολογιών για να οικοδομήσουμε μια δυναμική, ποικιλόμορφη και συνεργατική παγκόσμια κοινότητα τεχνών.

Σχετικά με το Berklee Valencia

Η πανεπιστημιούπολη του Berklee στη Βαλένθια είναι η πρώτη διεθνής πανεπιστημιούπολη που ιδρύθηκε από το διάσημο Berklee College of Music - και η πρώτη της πανεπιστημιούπολη έξω από τη Βοστώνη. Βρίσκεται στην εμβληματική Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών στη Βαλένθια της Ισπανίας, η υπέροχη πανεπιστημιούπολη 3.600 τετραγωνικών μέτρων έχει σχεδιαστεί ειδικά για μουσική και είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία αιχμής.

Η πανεπιστημιούπολη της Βαλένθια του Berklee στοχεύει να προσφέρει έναν κόμβο για την έναρξη της σταδιοδρομίας σε όλο τον κόσμο για τους πιο ταλαντούχους μουσικά διεθνείς φοιτητές. Προσφέροντας ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών, καθώς και ένα Διεθνές Κέντρο Σταδιοδρομίας για να βοηθήσει τους μαθητές στη μετάβασή τους από φοιτητή σε επαγγελματία της μουσικής, η πανεπιστημιούπολη παρουσίασε τα πρώτα μεταπτυχιακά προγράμματα του Berklee College of Music στη σύγχρονη μουσική (Scoring for Film, Television and Video Games, Contemporary Performance (Production Concentration) και Global Entertainment and Music Business) τον Σεπτέμβριο του 2012 και ξεκίνησε ένα τέταρτο νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα: Μουσική Παραγωγή, Τεχνολογία και Καινοτομία τον Σεπτέμβριο του 2013.

Επιπλέον, η πανεπιστημιούπολη του Berklee στη Βαλένθια προσφέρει τα προγράμματα First Year Abroad και Study Abroad για φοιτητές του Berklee από τη Βοστώνη για να σπουδάσουν για μία ή δύο θητείες στη Valencia, Summer και Special Programs, καθώς και έναν νέο τρόπο συμμετοχής μουσικών από όλο τον κόσμο. την παγκόσμια μουσική κοινότητα – ως ερμηνευτές, ως επαγγελματίες και ως ηγέτες.

Αποστολή και Φιλοσοφία

Η αποστολή του Berklee College of Music είναι να εκπαιδεύει, να εκπαιδεύει και να αναπτύσσει μαθητές ώστε να διαπρέψουν στη μουσική ως καριέρα. Η καλλιέργεια της μουσικότητας όλων των μαθητών μας είναι το θεμέλιο του προγράμματος σπουδών μας.

Όραμα για το 2025

Ως το κατεξοχήν ινστιτούτο σύγχρονης μουσικής, το Berklee θα μεταμορφώσει τη μουσική εκπαίδευση και θα ενισχύσει τη δύναμη της μουσικής για να βελτιώσει τον κόσμο μας. Χτίζοντας μια κουλτούρα χωρίς αποκλεισμούς που προωθεί τη διαφορετικότητα σε όλες τις μορφές της, θα καλλιεργήσουμε την ανάπτυξη των πιο εμπνευσμένων μουσικών του κόσμου, ώστε να μπορέσουν να συνειδητοποιήσουν πλήρως το καλλιτεχνικό, δημιουργικό και επαγγελματικό δυναμικό τους. Το Berklee θα σφυρηλατήσει νέες συνδέσεις μεταξύ των μορφών τέχνης, των μουσικών πολιτισμών, των τεχνολογιών και των θεσμών, δημιουργώντας ένα δυναμικό παγκόσμιο δίκτυο που προωθεί την καινοτομία, τη συνεργασία και την κοινότητα.

Ιστορία

Η Berklee ιδρύθηκε από τον Lawrence Berk, έναν μηχανικό που εκπαιδεύτηκε στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης και βετεράνο ενορχηστρωτή με τις ορχήστρες του ραδιοφώνου CBS και NBC που ήθελαν να διδάξουν σύγχρονη μουσική και να προσφέρουν πρακτική προετοιμασία σταδιοδρομίας για τον εργαζόμενο μουσικό. Η ιδέα του πήρε φωτιά και το μικρό στούντιο διδασκαλίας μεγάλωσε σε ένα μεγάλο σχολείο και στη συνέχεια σε κολέγιο, σε λίγο περισσότερο από δύο δεκαετίες.

Διαπίστευση

Τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών στην πανεπιστημιούπολη του Berklee στη Βαλένθια της Ισπανίας είναι διαπιστευμένα από επίσημες αρχές τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ευρώπη.

Όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα στο Berklee είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ένωσης Σχολών και Κολλεγίων της Νέας Αγγλίας (NEASC), η οποία είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως αρχή για την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Το Master of Music στο Scoring για ταινίες, τηλεόραση και βιντεοπαιχνίδια. το Master of Arts στην παγκόσμια ψυχαγωγία και μουσική επιχείρηση. και το Master of Music in Contemporary Performance (Production Concentration) είναι επιπρόσθετα διαπιστευμένα από τις ισπανικές εκπαιδευτικές αρχές, με ισχύ σε ολόκληρο τον Ευρωπαϊκό Χώρο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (EHEA).

Εισαγωγές

Τοποθεσίες

  • Valencian Community

    Avinguda del Professor López Piñero,1, 46013, Valencian Community

    Ερωτήσεις