Keystone logo
© photo courtesy of Berlin School of Business and Innovation
Berlin School Of Business & Innovation

Berlin School Of Business & Innovation

Berlin School Of Business & Innovation

Εισαγωγή

Με πανεπιστημιουπόλεις σε όλο το Βερολίνο, το Αμβούργο, το Παρίσι, την Αθήνα και τη Βαρκελώνη, το BSBI προετοιμάζει τους φοιτητές του να έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στον κόσμο των επιχειρήσεων. Όλα τα προγράμματα είναι εμπλουτισμένα με τις τρεις βασικές αξίες του BSBI: επιχείρηση, ηγεσία και επιτυχία και περιλαμβάνουν έντονη εστίαση στη βελτίωση των πρακτικών και σχετικών δεξιοτήτων για τη σημερινή αγορά. Οι μαθητές αποκτούν την αυτοπεποίθηση να ακολουθήσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα βελτιώνοντας τις πιο περιζήτητες δεξιότητες και μαθαίνοντας από ακαδημαϊκούς που εστιάζουν στη βιομηχανία στην κορυφή του κλάδου τους. Θα επωφεληθούν επίσης από μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης σταδιοδρομίας για επιπλέον καθοδήγηση.

 1. Οι συνδρομές του BSBI περιλαμβάνουν: AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business, UN-PRME, Erasmus, Erasmus + και Business Graduates Association (BGA) Bronze μέλος.
 2. Πολλαπλές τοποθεσίες σπουδών - Η καλά εξοπλισμένη κύρια πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στην καρδιά του Βερολίνου, της πρωτεύουσας της Γερμανίας. Η Γερμανία είναι μια από τις πιο καινοτόμες χώρες στον κόσμο σύμφωνα με τον Δείκτη Καινοτομίας του Bloomberg 2021. Έχουμε επίσης τοποθεσίες σπουδών στο Αμβούργο, το Παρίσι και την Αθήνα.
 3. Το BSBI προσφέρει μικτές μορφές μελέτης, ώστε να μπορείτε να ζογκλάρετε άλλες δεσμεύσεις παράλληλα με τις σπουδές σας. Το BSBI έχει ενσωματώσει το Virtual Learning Environment (VLE) και τα προγράμματα ηλεκτρονικής μάθησης στην καρδιά της διδασκαλίας του.
 4. Εξαιρετική υποστήριξη φοιτητών - Παρέχουμε άριστα ακαδημαϊκά δίδακτρα, εγγυημένα μαθήματα μικρού μεγέθους, ειδικούς του κλάδου και παρουσιάσεις προσκεκλημένων ομιλητών.
 5. Τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά και διατίθενται δωρεάν μαθήματα γερμανικής γλώσσας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις ευκαιρίες απασχόλησής σας στη Γερμανία μετά την αποφοίτησή σας.
 6. Αφιερωμένη υπηρεσία καριέρας - Από εργαστήρια βιογραφικού και εκδηλώσεις δικτύωσης έως εξατομικευμένες συμβουλές σταδιοδρομίας, η ομάδα είναι έτοιμη να παρέχει στους μαθητές τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που απαιτούνται για την εκπλήρωση των φιλοδοξιών καριέρας τους.
 7. Γερμανική θεώρηση μετά τη φοίτηση-Μετά την αποφοίτησή σας, εάν θέλετε να παρατείνετε την άδεια παραμονής σας στη Γερμανία, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για βίζα που αναζητά εργασία για έως και 18 μήνες που θα σας επιτρέψει να εργαστείτε χωρίς κανένα περιορισμό. Για να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στη Γερμανία, είναι απαραίτητο ένα καλό επίπεδο γερμανικών.
 8. Δωρεάν νομική υποστήριξη: Μόλις φτάσετε στη Γερμανία, ο νόμιμος συνεργάτης μας SERS θα παρέχει συμβουλές και υποστήριξη για την έκδοση βίζας εντελώς δωρεάν.

Μαθησιακά αποτελέσματα

 • Τα προγράμματά μας έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν τις πρακτικές επιχειρηματικές δεξιότητες που απαιτούνται για να αναπτυχθούν στη σημερινή παγκόσμια αγορά επιχειρήσεων.
 • Με την επιχείρηση, την ηγεσία και την επιτυχία στον πυρήνα τους, τα προγράμματά μας συνδυάζουν τη θεωρία με την πρακτική για να κρατούν τους μαθητές ενημερωμένους με τις τελευταίες τάσεις του κλάδου.
 • Προσφέρουμε προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα, τα οποία επικεντρώνονται στο να σας βοηθήσουν να γίνετε εξαιρετικός ηγέτης στον τομέα σας.
 • Σχεδιασμένα και παραδομένα από ειδικούς του κλάδου, τα προγράμματά μας θα σας προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που απαιτείται για να ξεχωρίσετε στην παγκόσμια αγορά εργασίας.

Ποικιλία, μέγεθος τάξης, ικανοποίηση μαθητών

Με την επιχείρηση, την ηγεσία και την επιτυχία στον πυρήνα της, η BSBI προσφέρει προγράμματα σχετικά με τον κλάδο, τα οποία επικεντρώνονται στην ανάπτυξη των πρακτικών επιχειρηματικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για να διασφαλιστεί η επαγγελματική σας επιτυχία. Αυτά τα προγράμματα έχουν ανταγωνιστικές τιμές για να καλύψουν τις ανάγκες της διεθνούς αγοράς. Με την κύρια πανεπιστημιούπολη μας στο Βερολίνο, το BSBI προσελκύει μια ποικιλία φοιτητών με περισσότερες από 90 εθνικότητες που εκπροσωπούνται.

Προσφέρουμε προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα, τα οποία επικεντρώνονται στο να σας βοηθήσουν να γίνετε εξαιρετικός ηγέτης στον τομέα σας. Οι ακαδημαϊκοί μας εταίροι περιλαμβάνουν: University for the Creative Arts (UCA), Concordia University Chicago (CUC) και International Telematic University UNINETTUNO.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλος πολλών οργανισμών όπως το The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), το The United Nations – Principles for Responsible Management Education (UN-PRME) και το Business Graduates Association (BGA). Αυτές οι συνδρομές αποδεικνύουν τη δέσμευσή μας στην ακαδημαϊκή αριστεία, εμπλουτίζοντας την μαθησιακή εμπειρία των μαθητών μας και επιτρέποντάς τους να έχουν πρόσβαση σε ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο κορυφαίων παραγόντων του κλάδου. Αυτές οι συνδρομές παρέχουν στο BSBI μια σειρά πόρων και πρόσβαση σε ένα δίκτυο επαγγελματιών, βοηθώντας μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ευέλικτα και οικονομικά προγράμματα στους μαθητές μας.

 1. Ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων από επιχειρήσεις, μάρκετινγκ και χρηματοοικονομικά έως δημιουργικές τέχνες και πληροφορική τώρα με την επιλογή να σπουδάσετε στο διαδίκτυο ή να αποκτήσετε διεθνή εκπαίδευση σε πολλές πανεπιστημιουπόλεις, με συνεργασίες στη Γαλλία και την Ελλάδα.
 2. Μικρά μεγέθη τάξεων και μια ποικιλόμορφη ομάδα μαθητών με περισσότερες από 90 εθνικότητες, με αποτέλεσμα ένα εμπλουτισμένο περιβάλλον μάθησης και ανταλλαγή κουλτούρας.
 3. Εξαιρετικές υπηρεσίες φοιτητών, που κυμαίνονται από την εβδομάδα καλωσορίσματος, καθοδήγηση από συνομηλίκους έως συνομηλίκους, εξωσχολικές δραστηριότητες όπως πιο φρέσκα πάρτι, επιχειρηματικοί διαγωνισμοί, talent shows και πολλά άλλα.
 4. Ευέλικτα σχέδια πληρωμών, μερικές υποτροφίες και διαφημιστικές προσφορές.

Εισαγωγές

Προπτυχιακά Προγράμματα

 • Ηλικία: 17 - 20 ετών
 • Εκπαιδευτικό υπόβαθρο:
  • Απόφοιτος λυκείου;
  • Με τίτλους που απονέμονται με την ολοκλήρωση τουλάχιστον 11 ετών σχολικής φοίτησης.
  • Ακαδημαϊκά Προσόντα: ECCTIS ισοδύναμο με GCSE.
 • Εργασιακή εμπειρία: Καμία / πιθανή ελεύθερη εργασία μερικής απασχόλησης σε νεαρή ηλικία λόγω της έκρηξης των ευκαιριών στο διαδίκτυο.

Μεταπτυχιακά Προγράμματα

 • Ηλικία: 21 - 34 ετών
 • Εκπαιδευτικό υπόβαθρο:
  • Προπτυχιακό/Πτυχίο?
  • Μπορεί να αξιολογηθεί με βάση τη σχετική εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών εμπειρίας διοίκησης.
  • Δυνητικά με άλλα Μεταπτυχιακά Τίτλα Σπουδών (ψάχνω να αλλάξω καριέρα).
 • Εργασιακή εμπειρία: Μπορεί να αξιολογηθεί με βάση τη σχετική εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών εμπειρίας διοίκησης.

Διδακτορικό

 • Ηλικία: 23 - άνω
 • Εκπαιδευτικό υπόβαθρο:
  • Πτυχίο από αναγνωρισμένο ίδρυμα σε κλάδο που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις. μεταπτυχιακό ή μεταπτυχιακό τίτλο επιπέδου 7 ή MBA από αναγνωρισμένο ίδρυμα.
  • Υποψήφιοι με πτυχία σε άλλους κλάδους και υποψήφιοι χωρίς πτυχίο ή μεταπτυχιακό, αλλά με άλλα ακαδημαϊκά προσόντα και σημαντική επαγγελματική εμπειρία σε εκτελεστικό επίπεδο είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να υποβάλουν αίτηση. Η αποδοχή τους ενδέχεται να εξαρτάται από την επιτυχή συμμετοχή σε δοκιμασία εισόδου και συνέντευξη.

Ιδανικοί μαθητές

Προπτυχιακά προγράμματα:

 • Μαθητές γυμνασίου που κοιτάζουν να κερδίσουν το πτυχίο τους εκτός της χώρας.
 • Φοιτητές που αναζητούν να βελτιώσουν τις προοπτικές εργασίας για να λάβουν υψηλότερο μισθό στο μέλλον.

Μεταπτυχιακά Προγράμματα:

 • Νέοι αστικοί επαγγελματίες/προπτυχιακοί που αναζητούν να προσθέσουν μεταπτυχιακό τίτλο στα διαπιστευτήριά τους για να αυξήσουν την απασχολησιμότητα και τις πιθανότητες υψηλότερου μισθού στον οργανισμό τους.

Διδακτορικό:

 • Επαγγελματίες που θέλουν να εξασφαλίσουν τοποθετήσεις σε μεγάλες εταιρείες συμβούλων, διεθνείς λιανοπωλητές και οίκους μόδας και άλλες βιομηχανίες υπηρεσιών ή εκείνους που θέλουν να παρακολουθήσουν ερευνητικά πτυχία σε κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

112194_110926_BSBI.png

Βραβεία & διαπιστεύσεις

Η BSBI είναι μέλος του AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business.

Η AACSB International είναι μια παγκόσμια ένωση ηγετών στην εκπαίδευση και τις επιχειρήσεις αφιερωμένη στην υποστήριξη και την προώθηση ποιοτικής επιχειρηματικής εκπαίδευσης παγκοσμίως. Μέσω της ιδιότητας μέλους, της διαπίστευσης, της έρευνας, της ηγεσίας σκέψης, της επαγγελματικής ανάπτυξης και της υπεράσπισης, η AACSB συνεργάζεται με περισσότερους από 1.500 οργανισμούς, από περισσότερες από 90 χώρες παγκοσμίως. Η συμμετοχή ή η συμμετοχή στην Παγκόσμια Εκπαιδευτική Συμμαχία δεν συνεπάγεται διαπίστευση.

Η Σχολή Επιχειρήσεων και Καινοτομίας του Βερολίνου είναι περήφανο Υπογράφον Μέλος των Αρχών για την Εκπαίδευση Υπεύθυνης Διοίκησης (PRME), μια πρωτοβουλία του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ. Το BSBI είναι επίσης μέρος του PRME Champions Cycle 2024-2025.

Η PRME δεσμεύει πάνω από 800 σχολές επιχειρήσεων και διοίκησης για να διασφαλίσει ότι παρέχουν στους μελλοντικούς ηγέτες τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εξισορρόπηση οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών στόχων, εφιστώντας ταυτόχρονα την προσοχή στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (#SDGs). Οι Έξι Αρχές του PRME μας καθοδηγούν στην ενσωμάτωση πρακτικών βιωσιμότητας και υπεύθυνης διαχείρισης στο πρόγραμμα σπουδών, την έρευνα και τις λειτουργίες της πανεπιστημιούπολης μας.

Η Σχολή Επιχειρήσεων και Καινοτομίας του Βερολίνου με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι έχει γίνει Bronze Member του Business Graduates Association (BGA), ενός διεθνούς οργανισμού μέλους και διασφάλισης ποιότητας.

Η BGA απονέμει διαπιστεύσεις σε σχολές επιχειρήσεων με βάση τον αντίκτυπο που είχαν στους μαθητές τους, το προσωπικό και την ευρύτερη κοινότητα, όσον αφορά τη δεοντολογία και τις υπεύθυνες πρακτικές διαχείρισης. Αυτή η ιδιότητα μέλους θα παρέχει στο BSBI μια σειρά από πόρους και πρόσβαση σε ένα δίκτυο επαγγελματιών, βοηθώντας μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ευέλικτα και οικονομικά προγράμματα στους μαθητές μας.

Το Berlin School of Business and Innovation (BSBI) είναι πλέον εγγεγραμμένο στη βάση δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης οργανισμών και ιδρυμάτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+.

Το Erasmus+ είναι το πρόγραμμα της ΕΕ για την υποστήριξη και τον εκσυγχρονισμό της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, της νεολαίας και του αθλητισμού και είναι ανοιχτό σε οργανισμούς σε κάθε επίπεδο του εκπαιδευτικού τομέα.

Αυτή η ιδιότητα μέλους σημαίνει ότι το BSBI μπορεί να συμμετέχει σε ευρωπαϊκά έργα, ενώ οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες και τις ικανότητές τους. Αυτό θα ανοίξει επίσης τη δυνατότητα για το BSBI να καλωσορίσει μαθητές από άλλα ιδρύματα, καθώς και να αναπτύξει συνεργασίες και συνεργασίες με άλλους παρόχους, οργανισμούς και επιχειρήσεις.

Τοποθεσίες

 • Berlin

  Alte Post Karl-Marx-Straße 97-99, 12043, Berlin

  • Hamburg

   BSBI Faculty of Creative Industries, Gasstrasse 6B, Kontor N, D-22761, Hamburg

   • Paris

    PPA Business School, 11-13 rue Camille Pelletan, 92120 Montrouge, , Paris

    • Barcelona

     Av. Can Marcet 36-38, Barcelona, 08035, Barcelona

     Ερωτήσεις